Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah sesinide duyarız neslihancım ben artık olumlu düşünmek istiyorum

şu diyet desteği ürünlere bakıyordum
sirkeli suyumu içemiyorumya yerine beni destekleyecek ne bulsam diye arıyorum

insallah canim
sirkeli suyu icemiyorsan elmali tarcinli su var onu ic onun tadi cok guzel bana kalirsa yan uruler kullanma anam baksana saglik en onemlisi bosver dogal olarak saglikli zayiflayalim hepimiz

kiz gecmisi okuyon sanirim neyse bende cocuklara bakim bir gelebilirsem gelirim gelemezsem artik gorusuruz oldumu

sagolasın canım sedayı duydum valla kafam bugün onlaydı kendi derdii unuttum... evet dikkat cekici güzel bir yöntem yapabilsek cok güzel ama neslihan su koyvermiş .. ben giremiyom zaten akşamdan akşama takip edemem.. kimsede ilgilenmemiş sen ve neslihandan haric ... bellki kimsenini dikkatini cekmemiş
bende düngece attım msj şimdi meillere baktım sagolsun yazmış bişeyler birazdan kopyalarım aşagıya .. iyiimiş cok sevindim şükür inşallah atlatacak
bunada şükür en azından yogun bakımdan çıkmış.. genç inşallah tez zamanda atlatır döner aramıza
yedigin lahmacun olsun canım.. gecen hafta van gezisi batırdı toparlıyım derken erzurum cıktı valla öle kilo almışımki utanıyorum söyleyeyim koca 15 günüm hebaya gitti benim şimdiye 60 devirmem gerekliydi
benımde kızıma genız etı teshısı kondu pzt ızmıre göturyorum ..şans dıleyın...

çok geçmiş olsun dualar senle .. üzme sakın kendini öle cok büyük bişey yok tez zamanda iyileşir

rossemmmmmmmmmmmmmmmmm allah bin kere razı olsun bu msj la nasıl rahatladım anlatama... allahım genç yaşına ailesine bagışladı inşallah iice düzelir sagolasın güzelim bu güzel msj için
heyt beeeeeeeee kızlar seda SEDA iyiymiş....

valla karışmam SEDAnın şerefine bu hafta herkes 2 kilo versin hadibakalım
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
allah bütün dua edenlerden razı olsun.. allaha şükür diyelim dualarımız kabul oldu... kız ben aldıklarımı verememki birde kilo vereyim.. bu hafta bittim ben bittim
allah canını almasın hiç gülecegim yoktu patır patır dökülürmüş
bence yolun yanlış... sürekli diyet deneyip durma.. bünyeni vucudunu tanımaya calış.. ne iyi geiyor ne kötü geliyor.. hazır basma kalıp diyetlerle bu iş yürümez.. az ye öz ye spor yap olayı bitir...
okula yemek götürmek istemiyorum. bide o yük olmasın bana. bide canım tek kendime yemek yapmak istemiyor. evdeki kızlarda hep kızartma türü yiyorlar. bana uygun olmuyor. böyle idare ediyorum işte.
valla ben kahvaltımı mutlaka götürüyorum.. bence sende kendini alıştırmaya bak... böle diyet bisküvi ile bu iş yürümez
sedaya çok ama çok sevindim.aferin seda sana sen güçlü ve azimli bir kızsın.bununda üstesinden gelirsin tatlım benim
evet o güçlü inşallah bunuda atlatacagız hep beraber
arkadaşlar seda arkadaşımıza çok üzüldüm yalnız birşey merak ettim acaba kendisnin kullandığı bir destek ürün varmıydı
mehalim ilgin için tşk ler seda kesinlikle hiç bir ürün kullanmıyordu .. böle ürünlerede karşıydı.. aksine bolca spor yapıp gayette ssaglıklı besleniyordu
neslihancım
nasılsın canım ?
hoş geldin benim taze gelinim nasılsın.. döndünmü takıma tekrar
siyah guzelim senmi geldin hosgeldin nasil oldun guzelim sende bizi merakta birakma allah askina

neslihan bugün kanamam azaldı allaha şükütr... hafta sonu berbattıım.. bugün tekrardan tahlil felan aldılar.. ama hafta souna göre cok daha iyiyim

slm allaha şükür iyiyim. yuvarlanıp gidiyoruz işte. sizler nasılsınız kaydirigubbakcemile3
hoş geldin canım nasılsın... yaptınmı cocukları sınav.. valla bu sıkıntılı anımda senin şu beyaz leblebi şıkkın baya tebessüm ettirdi beni..
kiz gecmisi okuyon sanirim neyse bende cocuklara bakim bir gelebilirsem gelirim gelemezsem artik gorusuruz oldumu
evet tahminin dogru geçmişi okuyorum cıkacam hemen bende baksana satte evede geç geldim bugün bir sürü işim var.. ama öle yorgunumki hiç görmeyede niyetim yok
kiz nerdesin sen nereye kayboldun klava:
neyse hadi siz muhabbete baslayin siyahla bende yetisebilisem yetisirim oldumu

kız geldim sen gidiyon bende cıkacam şimdi.. valla en cok seda ya bakmak için geldim güzel haberleri aldım neşem yerine geldi.. bugün iş yerinde herkese dedim dua edin diye

kızlar sabah tartıldım 66 görümüşüm valla 2,5 kilo ediyo galiba sinirlerim bozuldu.. bu hafta artık son bu kiloyu veriyorum bu ay bu 60 devirmem lazım.. 2 haftadır aldıklarımı vermeye calışıyorum.. artık bu haftada böle gececek malesef.. bir 63,5 görsem bunada şükredecem artık
yaptıklarıma geleyim hemen bugün diyet moduna girdim sabah bir bucuk saat yürüdüm egzersiz yaptım.. klasik kahvaltı ve ara ögünlerim.. öglen arası tavuklu bezelye domates corbası yedigün vardı.. meyvemden 2 tane yedim bezelyeden bir iki kaşık alıp tavuklarını yedim domates corbasından yarım kase yedim.. aralarda 2 adet diyet bisküvi yedim.. bir bucuk saat spor yaptım.. akşam yemegim 8 buldugu için sadece bir domates bir büyük su bardagı süt içtim akşam sadece bunlar başkada bişey yemeyi düşünmüyorum

sizlere sedanın erkek arkadaşının bana attıgı melide hemen kopyalayayım

çok çok sağolunn sedanın yanından yeni çıktım şuan biraz daha iyi çok şükür yani hala kusup duruyor ama enazından ateşi okadar yüksek değil..dün adanaya getirdik ailesi ben hepimiz tümgün buradayız kuzeni burda olduğu için burada eskişehirden daha iyi bakılıyor..zaten sebebini hala bulamadı doktorlar, hiçbirşeyi yoktu birden kötü oldu kusmaya başladı sonra ateşi de çıkınca hastaneye götürdüm yoğun bakıma aldılar hiçbişe anlamadımm hala şoku atlatamadım onu böyle görmek beni mahvetmeye yetiyor kötü birşey olacağını düşünmek bile istemiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum açıkçası..ilginize dualarınıza çok teşekkür ederim yarın yanına girdiğimde yazdıklarınızı söylerim eminim çok sevinecektirr..çok sağolunn desteğiniz dualarınız içinnn

bu kız baya etkiledi beni.. inanın iyi olması moralimi düzeltti.. kendi derdimi unuttum dünden beri.. kafamı kurcaladı durdu neden böle olduki acaba.. spoerunu yapıyrdu gayette saglıklı besleniyordu aslında... ben cıkarsam sizler görüşürseniz cok cok slmımı söleyin.. allahım onu bizlere ailesine sevdiklerine bagışlasın

kiz yok burdayiù biryere gittigim yok dayanamadim seni merak ettim geldim

kız azaldı baya kanamam.. doktor diyor ne ettin 2 gün elimi cektim senden.. bilmiyorum noldu birden bire.. ama öle böle kanamam olmadı.. afedersin ama böle parca parca geldi büyük büyük.. sanki cigerlerimi kopğarıp döküyolardı.. anlamamdım valla bayada korktum ne yalan diyim.. ama sabah gider gitmez bir serum taktı.. onun üzerine kanamam azaldı.. ya galiba doktorda öle diyo sitresden benimki.. erzuruma gidince yolda kaza olmuştu 2 saat arabada kaldık yol kapğanmıştı taksi kamyona carpmıştı taksi öle bir haldeydiki kagıt bile o hale gelmez inan.. baba ogul babayı ölü cıkarmışlar.. ogluda ölmüş ama ne mümkün arabadan cıkarmak.. baya etkiledi geceydide 2 dagın arasında kaldı tanklar panzerler geldi.. daglık alan oldugu iç.in askerler teröristlerden korktu galiba bizde baya etkilendik ondan sonra olan oldu zaten ... ama şükür iyiyim...

canim gercekten benid ecok etkiledi
farkindamisiniz ne kadar duskunmus bize gerci oyleydi ama zaten simdi dahada cok anladim bize ne kadar deger verdigini baksaniza bizi soyluyormus nisanlisi seviniyormus canim bizden haber alinca su durumda bile
allahim acil sifalar versinde bizde kavusalim su cadiya
ay sizde oylemisiniz bilmiyom her haber aldigimda oturup agliyom ha bak bu yaziyida gorunce basladim aglmaya ne kadar etkiledi bizi
biz nekadar guzel arkadasliklar kurmusuz oyle ya

ay canim allah korusun valla hepimizi
sevdiklerimizi cocuklarimizi hepimizi
cok sevindim senin icinde canim neyseki durmus allahim bu gunler gececk insallah herseyin guzelini herseyin hayirlisini versin
bugunler gercekten kotu geciyor hakkimizda hayirlisi
once sana uzuldum halada seni duusnuyorum
simdide sedaya
:ecrin_bebek:senağlama

hi bu arada arda kaynmasin guzelim ben su koymuyorum ben seve seve her hizmete acigim ama olmuyo bakin kac haftadir kurallarimiz var benim halim ortada iki hafta yoktum bu haftada kosusturma lusteyi nasil yayinladim gelin bana sorun bir acele acele
ya benimde istedigim sizden bekledigim sey lan bu hafta kaptan unutmus yada isi vardi ben yapim su sari kart kirmizi kart uygulamasini diye bir allahin kulundan duymadim yalansa yaln diyin ya yok diyen yok
nasil olacak heleki olculenecekte buraya yazilacak sen inaniyormusun buna
ben kimseye neden gelmiyorsun neden girmedin yada senin paylasimin eksik hadi kadesim yoluna git diyemem diyemiyorum
sizlerde sadece paylasimda bulunuyorsunuz demiyorsunuzki bizde birseyler yapalim
yalanmi hepiniz icin soyluyorum bunu hak verin bana

geçmiş olsun canım. stresten olabilir. kafaya takmamak gerekiyor ama yapamıyoruz. kendimize zarar veriyoruz sadece.

kızlar seda ne kadar sürede ne kadar kilo verdi. hızlı mı verdi. o yüzden mi oldu acaba?

7.5 kilo verdi burda oldugu sure boyunca
ama oncedende diyetteydi sanirim 81 den dustu yani yanlisim yoksa
mezuniyet karnelri var burda diyet grplarinda ona bakabilirsin canim

öyleydi neslihan.. tek tek msj lara cevap verirdi.. allatn alttan bizi desteklerdi.. farketmiyomuydun erinmiyordu tek tek yaptıgı sporu yazıyordu.. sizde yapaın diye belki yardımcı olur diye.. naptısa tailede gitti bırakmadı bizi ailesinede gitti bıramadı.. her saat başı buradaydı.. hangisi yaptı mezun oldu gitti ama genede bizi bırakmadı.. eminim bizim dualarımız ilgimizde ona iyi gelecek eminim ben buna
hepinizden allah razı olsun bilirim ben yaşadım.. ilk ögrendigimdede sizlerin yanına koşmuştum sizlerin destegi benim için küçümsenmeyecek kadardı.. insanın birileri tarafından düşünülmesi büyük moral oluyor.. o bize cok destek oldu sıra bizde elimizden belki bişey gelmiyor ama bu yazdıklarımızı mutlaka okuyordur.. dualarımız yerini bulacaktır eminim ben
kızlar seda ne kadar sürede ne kadar kilo verdi. hızlı mı verdi. o yüzden mi oldu acaba?

aynalar öle kısa sürede kilo vermedi.. zaten takıma gelmeden kilosunun cogunu vermişti.. ama yaptıgı spor yenilir yutulur cinsden degildi yüzerdi koşardı yürürdü.. .. gayette saglıklı beslenirdi.. anlamamdım bu neden oldu

evet haklısın ama ben yeniyim diğerleri daha suçlu :jeyyar: kendimi çok 1.73 gördüm :roflol: şimdi gelince kızacak bana, kızma çağla şikelim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…