- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.581
inşallah sesinide duyarız neslihancım ben artık olumlu düşünmek istiyorum
şu diyet desteği ürünlere bakıyordum
sirkeli suyumu içemiyorumya yerine beni destekleyecek ne bulsam diye arıyorum
iyidir canim ya nasil olsun iste ugrasiyoruz coluk cocuk
sen ne yaptin nasil gidiyo iyimisin
aynalar nasılsın canım
a.s.a.s.a.s.
slm allaha şükür iyiyim. yuvarlanıp gidiyoruz işte. sizler nasılsınız kaydirigubbakcemile3
sagolasın canım sedayı duydum valla kafam bugün onlaydı kendi derdii unuttum... evet dikkat cekici güzel bir yöntem yapabilsek cok güzel ama neslihan su koyvermiş .. ben giremiyom zaten akşamdan akşama takip edemem.. kimsede ilgilenmemiş sen ve neslihandan haric ... bellki kimsenini dikkatini cekmemişçok geçmiş olsun canım mutlaka dr görüş..
ben inceledim kızlar çok güzel kızlar.. ben zaten 1 nisandan beri ölçüyorum ve yazıyorum..ne dikkatimi çekti biliyonuz mu..
bel ölçüm kilomla orantılı gidiyo...........
bugün sabah 97 cm geldi mesela.......
bende düngece attım msj şimdi meillere baktım sagolsun yazmış bişeyler birazdan kopyalarım aşagıya .. iyiimiş cok sevindim şükür inşallah atlatacakçok teşekkürler ilginizz desteğiniz için..sedayı adanaya getirdik yoğun bakımda ama ateşi biraz düştü enazından, biraz önce gördüm hala sürekli kusuyor ama umarım biran önce düzelecek başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum tekrar sağolun desteğiniz için
son haberler bunlar insallah tez zamanda sagligina kavusur
bunada şükür en azından yogun bakımdan çıkmış.. genç inşallah tez zamanda atlatır döner aramızahayırlı geceler arkadaşlar.az önce sedanın erkek arkadaşı msnye yazmış.eda hala yoğun bakımdaymış.merakla yarınuı bekliyoruz dedi.noluyr dualarınızı eksik etmeyin dedi.ateşi biraz düşmüş ama hala bulantısı kusması varmış.adanadaymış.
yedigin lahmacun olsun canım.. gecen hafta van gezisi batırdı toparlıyım derken erzurum cıktı valla öle kilo almışımki utanıyorum söyleyeyim koca 15 günüm hebaya gitti benim şimdiye 60 devirmem gerekliydiGunaydın kızlar
yeni bir gun yeni bir hafta, herkese guzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan kiloların gittigi bir hafta olsunsositososito
ben hafta sonu cok yogundum giremedim, burda kermes vardı lahmacun falan yedımfazla abartmadım ama heraksam 1bucuk saat yuruyorumhihoyyyt
sizler ne yaptınız bir gecmise bakayım, gelirim-tatlicadiarzu-
benımde kızıma genız etı teshısı kondu pzt ızmıre göturyorum ..şans dıleyın...
merhaba..mail atan bir arkadaşınıza sabah erken mail attım sizleri merakta bırakmamak için ama size haber veremedi sanırım,şimdi başka bir arkadaşınıza kopyaladım o maili..seda yoğun bakımdan çıktı sabah tam düzelmedi henüz ama kuzenine ısrar etti sıkıldım burda diye,ateşide biraz düştüğü için çıkardı sabah kuzeni odada şimdi, zaten sıkmamaya çalışıyoruz çünkü burda daha nekadar kalacağı belli değil sıkılıp çıkmak istiyorum diye tutturmasın diye..ben kuzeninin odasından nete giriyorum merakta olanlara haber vermek için,şuan sedanın anneside yanımda hepinize çok teşekkür ediyor dualarınız için allah razı olsun...çok şükür daha iyi inşallah düzelecek sabırla bekliyoruzz..sabah bende nete girmek istiyorum dedi,kuzeni akşam benim odaya gideriz girersin şimdi yat dinlen dedi..yani akşam nete girebilir belki hem açılmış olur biraz diye kuzeni izin verdii..şimdi çıkmam gerekiyor seda kalkmış odasına gidiyoruz selamlarınızı iletirim
tekrar tekrar sağolun desteğiniz için hoşçakalın
rossemmmmmmmmmmmmmmmmm allah bin kere razı olsun bu msj la nasıl rahatladım anlatama... allahım genç yaşına ailesine bagışladı inşallah iice düzelir sagolasın güzelim bu güzel msj içinarkadaşlar yukardaki maili atmış erkeke arkadaşı bana.çok şükür daha iyiyimiş.rabbim te zzamanda şifa versin inşallah sedamıza.biran önce sağlığına kavuşup tekrar yazışırız inşalah.
allah bütün dua edenlerden razı olsun.. allaha şükür diyelim dualarımız kabul oldu... kız ben aldıklarımı verememki birde kilo vereyim.. bu hafta bittim ben bittimheyt beeeeeeeee kızlar seda SEDA iyiymiş....
valla karışmam SEDAnın şerefine bu hafta herkes 2 kilo versin hadibakalım
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
allah canını almasın hiç gülecegim yoktu patır patır dökülürmüşBEN ZATEN SAGLIGIMI DÜŞÜNDÜGÜMDEN BİRDEN ZAYIFLAMIYOMkaydirigubbakcemile3
ALLAH SİZİ İNANDIRSINkaydirigubbakcemile3
DÜŞÜNÜN Bİ KERE YILLARDIR YAG İÇİNDE YÜZEN ORGANLARIM NAPAR:1shok:...
YAGLAR GİDİNCE BOŞLUKTA KALIRLAR ALLAH KORUSUN PATIR PATIR DÖKÜLMEZLER Mİ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence yolun yanlış... sürekli diyet deneyip durma.. bünyeni vucudunu tanımaya calış.. ne iyi geiyor ne kötü geliyor.. hazır basma kalıp diyetlerle bu iş yürümez.. az ye öz ye spor yap olayı bitir...seda arkadaşımızı yeni olduğum için tanımıyorum ama ben bile çok üzüldüm.rabbim acil şifalar versin inşaallah.iyi olmasına çok sevindim.
bu arada çorba diyeti bitti.hiç kilo gitmemiş.dünden beride üç günlük protein diyetine başladım.bakalım bu nasıl etki yapacak.çarşamba günü tartılacağım.inşaallah gider bir iki kilo.ama kıyafetlerim rahatlamaya başladı inşaallah bol geldiği günleride görücem.hepimize kolay gelsin.
valla ben kahvaltımı mutlaka götürüyorum.. bence sende kendini alıştırmaya bak... böle diyet bisküvi ile bu iş yürümezokula yemek götürmek istemiyorum. bide o yük olmasın bana. bide canım tek kendime yemek yapmak istemiyor. evdeki kızlarda hep kızartma türü yiyorlar. bana uygun olmuyor. böyle idare ediyorum işte.
evet o güçlü inşallah bunuda atlatacagız hep berabersedaya çok ama çok sevindim.aferin seda sana sen güçlü ve azimli bir kızsın.bununda üstesinden gelirsin tatlım benim
mehalim ilgin için tşk ler seda kesinlikle hiç bir ürün kullanmıyordu .. böle ürünlerede karşıydı.. aksine bolca spor yapıp gayette ssaglıklı besleniyorduarkadaşlar seda arkadaşımıza çok üzüldüm yalnız birşey merak ettim acaba kendisnin kullandığı bir destek ürün varmıydı
hoş geldin benim taze gelinim nasılsın.. döndünmü takıma tekrarneslihancım
nasılsın canım ?
siyah guzelim senmi geldin hosgeldin nasil oldun guzelim sende bizi merakta birakma allah askina
kiz nerdesin sen nereye kayboldunklava:
neyse hadi siz muhabbete baslayin siyahla bende yetisebilisem yetisirim oldumu
hoş geldin canım nasılsın... yaptınmı cocukları sınav.. valla bu sıkıntılı anımda senin şu beyaz leblebi şıkkın baya tebessüm ettirdi beni..slm allaha şükür iyiyim. yuvarlanıp gidiyoruz işte. sizler nasılsınız kaydirigubbakcemile3
evet tahminin dogru geçmişi okuyorum cıkacam hemen bende baksana satte evede geç geldim bugün bir sürü işim var.. ama öle yorgunumki hiç görmeyede niyetim yokkiz gecmisi okuyon sanirim neyse bende cocuklara bakim bir gelebilirsem gelirim gelemezsem artik gorusuruz oldumu
kiz nerdesin sen nereye kayboldunklava:
neyse hadi siz muhabbete baslayin siyahla bende yetisebilisem yetisirim oldumu
kiz yok burdayiù biryere gittigim yok dayanamadim seni merak ettim geldim
kız azaldı baya kanamam.. doktor diyor ne ettin 2 gün elimi cektim senden.. bilmiyorum noldu birden bire.. ama öle böle kanamam olmadı.. afedersin ama böle parca parca geldi büyük büyük.. sanki cigerlerimi kopğarıp döküyolardı.. anlamamdım valla bayada korktum ne yalan diyim.. ama sabah gider gitmez bir serum taktı.. onun üzerine kanamam azaldı.. ya galiba doktorda öle diyo sitresden benimki.. erzuruma gidince yolda kaza olmuştu 2 saat arabada kaldık yol kapğanmıştı taksi kamyona carpmıştı taksi öle bir haldeydiki kagıt bile o hale gelmez inan.. baba ogul babayı ölü cıkarmışlar.. ogluda ölmüş ama ne mümkün arabadan cıkarmak.. baya etkiledi geceydide 2 dagın arasında kaldı tanklar panzerler geldi.. daglık alan oldugu iç.in askerler teröristlerden korktu galiba bizde baya etkilendik ondan sonra olan oldu zaten ... ama şükür iyiyim...
kız azaldı baya kanamam.. doktor diyor ne ettin 2 gün elimi cektim senden.. bilmiyorum noldu birden bire.. ama öle böle kanamam olmadı.. afedersin ama böle parca parca geldi büyük büyük.. sanki cigerlerimi kopğarıp döküyolardı.. anlamamdım valla bayada korktum ne yalan diyim.. ama sabah gider gitmez bir serum taktı.. onun üzerine kanamam azaldı.. ya galiba doktorda öle diyo sitresden benimki.. erzuruma gidince yolda kaza olmuştu 2 saat arabada kaldık yol kapğanmıştı taksi kamyona carpmıştı taksi öle bir haldeydiki kagıt bile o hale gelmez inan.. baba ogul babayı ölü cıkarmışlar.. ogluda ölmüş ama ne mümkün arabadan cıkarmak.. baya etkiledi geceydide 2 dagın arasında kaldı tanklar panzerler geldi.. daglık alan oldugu iç.in askerler teröristlerden korktu galiba bizde baya etkilendik ondan sonra olan oldu zaten ... ama şükür iyiyim...
kızlar seda ne kadar sürede ne kadar kilo verdi. hızlı mı verdi. o yüzden mi oldu acaba?
öyleydi neslihan.. tek tek msj lara cevap verirdi.. allatn alttan bizi desteklerdi.. farketmiyomuydun erinmiyordu tek tek yaptıgı sporu yazıyordu.. sizde yapaın diye belki yardımcı olur diye.. naptısa tailede gitti bırakmadı bizi ailesinede gitti bıramadı.. her saat başı buradaydı.. hangisi yaptı mezun oldu gitti ama genede bizi bırakmadı.. eminim bizim dualarımız ilgimizde ona iyi gelecek eminim ben bunacanim gercekten benid ecok etkiledi
farkindamisiniz ne kadar duskunmus bize gerci oyleydi ama zaten simdi dahada cok anladim bize ne kadar deger verdigini baksaniza bizi soyluyormus nisanlisi seviniyormus canim bizden haber alinca su durumda bile
allahim acil sifalar versinde bizde kavusalim su cadiya
ay sizde oylemisiniz bilmiyom her haber aldigimda oturup agliyom ha bak bu yaziyida gorunce basladim aglmaya ne kadar etkiledi bizi
biz nekadar guzel arkadasliklar kurmusuz oyle ya
hepinizden allah razı olsun bilirim ben yaşadım.. ilk ögrendigimdede sizlerin yanına koşmuştum sizlerin destegi benim için küçümsenmeyecek kadardı.. insanın birileri tarafından düşünülmesi büyük moral oluyor.. o bize cok destek oldu sıra bizde elimizden belki bişey gelmiyor ama bu yazdıklarımızı mutlaka okuyordur.. dualarımız yerini bulacaktır eminim benay canim allah korusun valla hepimizi
sevdiklerimizi cocuklarimizi hepimizi
cok sevindim senin icinde canim neyseki durmus allahim bu gunler gececk insallah herseyin guzelini herseyin hayirlisini versin
bugunler gercekten kotu geciyor hakkimizda hayirlisi
once sana uzuldum halada seni duusnuyorum
simdide sedaya
:ecrin_bebek:senağlama
kızlar seda ne kadar sürede ne kadar kilo verdi. hızlı mı verdi. o yüzden mi oldu acaba?
hi bu arada arda kaynmasin guzelim ben su koymuyorum ben seve seve her hizmete acigim ama olmuyo bakin kac haftadir kurallarimiz var benim halim ortada iki hafta yoktum bu haftada kosusturma lusteyi nasil yayinladim gelin bana sorun bir acele acele
ya benimde istedigim sizden bekledigim sey lan bu hafta kaptan unutmus yada isi vardi ben yapim su sari kart kirmizi kart uygulamasini diye bir allahin kulundan duymadim yalansa yaln diyin ya yok diyen yok
nasil olacak heleki olculenecekte buraya yazilacak sen inaniyormusun buna
ben kimseye neden gelmiyorsun neden girmedin yada senin paylasimin eksik hadi kadesim yoluna git diyemem diyemiyorum
sizlerde sadece paylasimda bulunuyorsunuz demiyorsunuzki bizde birseyler yapalim
yalanmi hepiniz icin soyluyorum bunu hak verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?