- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.561
1.73 cüm şimdi sen neye kızdın hızlı kilo verdiğime mi yoksa kilo verdiğime mi :jeyyar:
canım valla gram bile gitmemişti.bende yağları eritecek diye çok sevinmiştim ama hiç etkisi olmadı bana.belki bünyeden bünyeye değişir.
BELKİ GEÇEN HAFTANIN DİYETİ İLE HANİ SU GİTMİŞTİR BU SABİTLEMİŞTİR KİLONU ... :sm_confused:
AMAN ANLATABİLDİM Mİ
ya aşkım yemiyon diye bisküvi ile ögün geçiriyon... Enazından öglen 1 çorba yada sebze sıcak bişiler gitsin midene yaaaaaaaaa
merhaba..mail atan bir arkadaşınıza sabah erken mail attım sizleri merakta bırakmamak için ama size haber veremedi sanırım,şimdi başka bir arkadaşınıza kopyaladım o maili..seda yoğun bakımdan çıktı sabah tam düzelmedi henüz ama kuzenine ısrar etti sıkıldım burda diye,ateşide biraz düştüğü için çıkardı sabah kuzeni odada şimdi, zaten sıkmamaya çalışıyoruz çünkü burda daha nekadar kalacağı belli değil sıkılıp çıkmak istiyorum diye tutturmasın diye..ben kuzeninin odasından nete giriyorum merakta olanlara haber vermek için,şuan sedanın anneside yanımda hepinize çok teşekkür ediyor dualarınız için allah razı olsun...çok şükür daha iyi inşallah düzelecek sabırla bekliyoruzz..sabah bende nete girmek istiyorum dedi,kuzeni akşam benim odaya gideriz girersin şimdi yat dinlen dedi..yani akşam nete girebilir belki hem açılmış olur biraz diye kuzeni izin verdii..şimdi çıkmam gerekiyor seda kalkmış odasına gidiyoruz selamlarınızı iletirim
tekrar tekrar sağolun desteğiniz için hoşçakalın
okula yemek götürmek istemiyorum. bide o yük olmasın bana. bide canım tek kendime yemek yapmak istemiyor. evdeki kızlarda hep kızartma türü yiyorlar. bana uygun olmuyor. böyle idare ediyorum işte.
oh beee kızlar ne sevindim sedaya..düzelir inşallah yaaa
şekerler telefon numarasını bilen varsa bana özelden verebilirmi
özellikle neslihanııım sende varsa bana özelden atıverin yaaa...olmazsa ziyaretine gideyim çok merak ettim kızı ben
aman ihmal etmeyin yaa
birde herhangi bir destek ürün kullanıyormuydu sedacık
kızlar sedanın iyileşmesine çoksevindim hadi herşey normale dönüyor herhelde hayırlısı
durun ona bir not bırakayım
sedacım ben akşam nete giremem ama iyileşmene çok sevindim kız noldu sana nazarmı verdik sana biz yoksa porsukta bizim içinde çay içdiye mikrop falanmı kaptın yoksa oralarda çeşme suyuylamı yaptılar yoksa çayları sen orada kalabak suyu iç güzelim en garantisi :1hug::1hug::1hug:
neslihancım
nasılsın canım ?
kizlar nerelerdesiniz yaw
ben burdayım buyrunnnnnnnnn nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?