Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım valla gram bile gitmemişti.bende yağları eritecek diye çok sevinmiştim ama hiç etkisi olmadı bana.belki bünyeden bünyeye değişir.

BELKİ GEÇEN HAFTANIN DİYETİ İLE HANİ SU GİTMİŞTİR BU SABİTLEMİŞTİR KİLONU ... :sm_confused:
AMAN ANLATABİLDİM Mİ

ya aşkım yemiyon diye bisküvi ile ögün geçiriyon... Enazından öglen 1 çorba yada sebze sıcak bişiler gitsin midene yaaaaaaaaa

okula yemek götürmek istemiyorum. bide o yük olmasın bana. bide canım tek kendime yemek yapmak istemiyor. evdeki kızlarda hep kızartma türü yiyorlar. bana uygun olmuyor. böyle idare ediyorum işte.

okula yemek götürmek istemiyorum. bide o yük olmasın bana. bide canım tek kendime yemek yapmak istemiyor. evdeki kızlarda hep kızartma türü yiyorlar. bana uygun olmuyor. böyle idare ediyorum işte.

dikkat et canım sağlığına.en azından ara öğün için meyve götür bence

buarada sabah 1 simit yedim
arada 2 şeftali küçük olanından
öğlen 2 tane dolma ve yoğurt
akşam bilmiyrm da kızlar ben kepek ekmekten artık çok tiksiniyrm yaaa
ne yapmalıyım sizce?

arkadaşlar seda arkadaşımıza çok üzüldüm yalnız birşey merak ettim acaba kendisnin kullandığı bir destek ürün varmıydı

kızlar sedanın iyileşmesine çoksevindim hadi herşey normale dönüyor herhelde hayırlısı
durun ona bir not bırakayım
sedacım ben akşam nete giremem ama iyileşmene çok sevindim kız noldu sana nazarmı verdik sana biz yoksa porsukta bizim içinde çay içdiye mikrop falanmı kaptın yoksa oralarda çeşme suyuylamı yaptılar yoksa çayları sen orada kalabak suyu iç güzelim en garantisi :1hug::1hug::1hug:

kızlaaar öğle yemeğinde bir kase mercimek çorbası üç çatalda yoğurtlu patetes kızartması
eşimin tabağından kaptım
şuandada ara öğün olarak 3 adet yulaflı bisküvi yiyiyorum
buralar bugün çok sıcak az önce aşağı kadar yürüdüm toplasan 500 mt yukarı çıkarken 1 saat spor yapmış gibi terledim fırlıyor kafam zor attım kendimi mağazaya

oh beee kızlar ne sevindim sedaya..düzelir inşallah yaaa
şekerler telefon numarasını bilen varsa bana özelden verebilirmi
özellikle neslihanııım sende varsa bana özelden atıverin yaaa...olmazsa ziyaretine gideyim çok merak ettim kızı ben
aman ihmal etmeyin yaa
birde herhangi bir destek ürün kullanıyormuydu sedacık

canim tlf numarasi yok msnide zaten acik degil oyuzden gorusemiyoruz
ayrica yan urun kullanmadi sadece spor yapiyordu kendisi
valla hepimiz meraktayiz insallah bugun nete girebilir kendiisi

canim benim insallah hersey normale doner ama daha henuz okdar iyilesmis sayilmaz hele bir kendinde duyalim ozaman icimiz rahatliyacak
mail attim tlf numarasini ogrenmek icin onlarida fazla rahatsiz etmek istemiyorum ama insallah erkek arkadasi tlf numarasini birakirda sesini bir duyarim en azindan

inşallah sesinide duyarız neslihancım ben artık olumlu düşünmek istiyorum

şu diyet desteği ürünlere bakıyordum
sirkeli suyumu içemiyorumya yerine beni destekleyecek ne bulsam diye arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…