- 8 Ağustos 2008
- 35.815
- 45.386
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.421
Tatlım umutinci vermiş cevabı..bol bol paylaşım ve menü bekliyorum canım..geçen hafta kilo bildiriminde bulundum ama listede yoktum maalesef??
Kesinlikle sürpriz olacak canımçokçokçok teşekkürler canımcımm. senin kilo vermen de baya. kilo ne kadar çok olursa o kadar kolay gidiyo sonra zorlaşıyo.
birinci olamam da belki gene 3. olurummmm bu kiloların çabucak gitmesi gerek. ya annemleri ziyarete gitmek istiyorum ama biraz daha vereyim ki süpriz olsunnn
Tatlım inan elimden geleni yapıyorum ama dediğin gibi soluklananlar için yapacak bişii yok, o yüzden deneme süresini seviyorum, listeye girdikten sonra gitmeleri daha kötü..İkiniz gibi kemikleşmiş üyeler lazım banadiğer grupları gezdim de biraz herkes sohbet muhabbet ve paylaşım halinde,bizde günlerdir ses yok.kaptaaaaaaaaan bizim gruba yeni üyeler lazım.gelen bir soluklanıp gidiyor gibi geldi bana sonra sesi soluğu çıkmıyor.yeni arkadaşlar katalım ki aramıza daha şenlensin grubumuz.
Olurmu boşu boşuna canım..İlk girdiğin zamanki kiloyu alıyoruz zaten ve listeye gireceğin günün kilosunu sonrada..Hadi göster kendini bu haftaanladım keşke ilk iki hafta zorunlu olmasaydı boşa kilo vermiş gibi hissediyorum :))))tutup tutup 3.hafta versem iyiydi :))
Okuyamadim canim listeyi
Canım haftaya listeye girmek istiyosun bu hafta göster kendiniCok stressli.bir hafta gectimalum.ogrenciyiz..beslenmeyi.sporu cok.ihmal.ettim...buraya daha fazla giremedim.kusura bakmayin kilo.bildirimi.yapmazsam.bu hafta olurmu? dartiyla.bu sabahki.yuzlesmem.hic hos olmadi. Guruptan.atilmazsam sevinirim daha deneme surecindeyim grsz arkadaslar :)
Senin hedef ne canım? Ne kadar kaldı hedefe? Ne güzel inceciksn maşallahiyi gunler....
kilomu bildireyim 52.5 300 gr vermişim bu aralar girip menu yazamadım inş pazartesi toparlanıp daha guzel menuler bildircem.....
Ben almıştım zaten geliş tarihini notlarıma tatlım merak yapma ve hızına hız kat senMerhaba kızlar,
Hafta başında gruba katılmıştım, lakin pek fazla uğrayamadım.Bugün itibariyle motive bir şekilde paylaşımlarımı yapacağım.
Kaptanım, paylaşım yapmadığım 2-3 günü es geçip, 2 haftalık deneme sürecimi bugünden de başlatabilirsiniz. :)
Tama canım hadi bakalım haftaya listemizi çoğaltalım hep birlikte zayıflayalım :13::13:Benimde bu haftam 1. Haftam kaptanim:) baslangic kilom 87 1.hafta 86.7 fark 300gr bu hafta tam yapamadim kendime guzel bi liste buldum ona başlıyorum yarin bakalım
Hababam sınıfındaki hürrem vakası yaniyok arkadaş ya kadın yönetici ile çalışmayacaksın hele de bu hiç evlenmemişse. sinirlerini tepene çıkarmaya birebirler
Bu hafta sen alıcaktım ama paylaşım azlığından kaldı canım lütfen artır paylaşmını..iyiki varsınız kızlar grubun neşesi sesisiniz...
elimden geldiğince daha sık gireceğim.
..ve bildirimler bu saatte değil 12 den önce yani sabah yapıyoruz canımkilo bildirimimi yapıyoruum
300gramcıkcık...
70di 69,7yim. şimdi
Tabii vücut gıda alıcakki süt yapıcakben emziriyorum emziren kolay kilo veriyo doğru ben oruç tutarken yazın 13-14günde 6k4e kadar düştüm 6kilo verdim en az ama öyle bir iştah yapıyoki emzirmek öyle acıktırıyor ki aman aman...
Cuma diyet takımları na katılmak isteyenler alanina msj birakmistim bir arkadas beni buraya yonlendirdi.takiminizda benim icin bos yeriniz varmi acaba
hos buldum.Hoşgeldin, ne iyi ettin de geldin.yerimiz olmaz mı güzel gönüllere tabiimi yerimiz var.zorlu ama birlikteliğimizde şenlendirdiğimiz bir süreç seni bekliyor.kolay gelsin......
Cuma diyet takımları na katılmak isteyenler alanina msj birakmistim bir arkadas beni buraya yonlendirdi.takiminizda benim icin bos yeriniz varmi acaba
oruc mu tutuyorsun allah kabul etsin.bende kismetse pazartesi baslicam bu sekilde kilo vermek daha kolay oluyor hemde borcunu odemis yedigini ictigini kontrol altinda tutmus oluyorsun.Iftar : 1,5 kase domates çorbası
1/2 kase keşkek
Salata
1/2 dilim kepek ekmek
2 saat sonra 85 gr patlamış Mısır ( kalorisini görünce bir daha yemeye tövbe ettim ama prensim elleriyle yedirince nasıl hayır diyeyim :)
2 saat sonra : 1 küçük ekler
1 adet yalancı cezerye
2,5 tl su
Soru anlaşılmadı ???Biri bana sizin yazdıklarınıza peş peşe nasıl yorum yazacağımı öğrenebilir mi?
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 339. ETAP SONUC LİSTELERİ
6 ARALIK /13 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................14. TAKIM
İKİNCİ .................5. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%
İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19%
mesajin altinda sag alt kosede denden isareti olan yere tiklarsan alintilayip cvplamis olursun pespese alintilamak istedigin mesajlarin altindaki denden arti("+) olan yere tiklarsan hepsini alintilamis olursun.Biri bana sizin yazdıklarınıza peş peşe nasıl yorum yazacağımı öğrenebilir mi?
ooooo sicak bir karsilama daha hosbuldum.tesekkur ederim.Takıma ve 2haftalık deneme sürene hoş geldin hayatım
oruc mu tutuyorsun allah kabul etsin.bende kismetse pazartesi baslicam bu sekilde kilo vermek daha kolay oluyor hemde borcunu odemis yedigini ictigini kontrol altinda tutmus oluyorsun.Iftar : 1,5 kase domates çorbası
1/2 kase keşkek
Salata
1/2 dilim kepek ekmek
2 saat sonra 85 gr patlamış Mısır ( kalorisini görünce bir daha yemeye tövbe ettim ama prensim elleriyle yedirince nasıl hayır diyeyim :)
2 saat sonra : 1 küçük ekler
1 adet yalancı cezerye
2,5 tl su
mesajin altinda sag alt kosede denden isareti olan yere tiklarsan alintilayip cvplamis olursun pespese alintilamak istedigin mesajlarin altindaki denden arti("+) olan yere tiklarsan hepsini alintilamis olursun.
ooooo sicak bir karsilama daha hosbuldum.tesekkur ederim.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 339. ETAP SONUC LİSTELERİ
6 ARALIK /13 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................14. TAKIM
İKİNCİ .................5. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%
İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?