• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yine kaçırdım ya. bu cumartesileri noluyo bana anlamıyorum. haftaya sıkı devam cezaaaa
genelde hafta sonlari hep boyle olur ozellikle de esleri evde olan bayanlar icin.bende hafta ici bogazini tutup hafta sonu cozutanlardanim ..:))
Ama ben yarini bi atlatayim hayirlisiyla pazartesiye tam gaz motivasyonla baslicam insallah :)

Merhaba bluemonn, hoşgeldinnn sefalaaaar getirdinnnn. :42: Daha önce başarabildiysen yine başarırsın. :) Ben de takıma yeni katıldım, umarım keyifli paylaşımlar yapıp büyük kilolar veririzz.. :[/QUOTE]

Hosbuldum tesekkurler ederim ..sicacik bir hosgeldin daha ben bu takima bayildimmmm maasallah. ..
Evet basardim basarmaya da simdi biraz daha zor ama allah buyuk azimle iradeyle sporla ama once allahin izniyle gidecek bu kilolarimiz....

Son düzenleme:
sabah: yumurtali unsuz yagsiz tusuz bol baharatli pankek (dukandiyettariflerim) sayfasindan yaninda peynir, ceviz. zeytin

sabahi gec ettim 11.30 gibi civari:18:

aksam 17:00 1 kase corba + karnibahar yemegi yaninda biraz eriste.....aksam 21.00-22.00 biraz bozdum cikolata chips filan :52: keske asagi inip bir yesil cay icseydim:17: 2 litre su icmisimdir asagi yukari... Spor bugün yapmadim yarin tam gaz insallah :17:

Günaydın kizlar ayy dün cok sinirlendim gorumcem 14 kilo vermis benimde subata kadar 10 kilo vermem lazim ki ankaraya gidince aaa desinler bugunden itibaren kararliyim 10 kilo daha verip hıh bende 30 kilo verdim toplamda demek istiyorum diyet ve yarış baslasin artik kacamak yok her kacamak yaptığımda gördümcemi hatirlatin bana olurmu

Sabah kahvaltısı

1 dilim Tam Buğday Ekmeği
50 Gram ya da bir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir
Çay ya da Kahve

Öğle Yemeği:.Kayısı kıvamında haşlanmış 2 adet yumurta,.istediğiniz kadar domates ve salatalık

Akşam Yemeği:.7 adet ızgarada pişmiş köfte yanında ekmek olmayacak, içinde bol bol limon ve maydanoz olan salata
Bugün menum bu

Kızlar kızlar kızlar nabersinizzz bakalımm,

Beni sorarsanız baya uykuluyum.Hemen menümü yazıp dinleniciim.

Sabah

2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ

Öğlen

Peynirli tost
1/2 omlet
Çay

Ara
Orta boy mocha :(

Akşam
Kuru patlıcan-biber dolması (tam sayısını bilmiyorum ama çok yemedim boyları küçücük zaten :)
Yogurt
Turşu

Ara
Çay

*Su; 1 bardak anca. :(

Simdi yatıyorum sabaha yorumlarınızı okuycam kızlar,haydi iyi geceler. :)

Su çoook az olmuş canım,hem kilo vermek için ama öncelikle sağlığın için suyu arttırmak zorundasınız.

sabah: yumurtali unsuz yagsiz tusuz bol baharatli pankek (dukandiyettariflerim) sayfasindan yaninda peynir, ceviz. zeytin

sabahi gec ettim 11.30 gibi civari:18:

aksam 17:00 1 kase corba + karnibahar yemegi yaninda biraz eriste.....aksam 21.00-22.00 biraz bozdum cikolata chips filan :52: keske asagi inip bir yesil cay icseydim:17: 2 litre su icmisimdir asagi yukari... Spor bugün yapmadim yarin tam gaz insallah :17:

Her şey çok güzel saat 21:00 e kadar.tehlikeli saatler,19:00 dan sonra bir şey yememek kilo vermene çok yardımcı olacaktır.

Günaydın kizlar ayy dün cok sinirlendim gorumcem 14 kilo vermis benimde subata kadar 10 kilo vermem lazim ki ankaraya gidince aaa desinler bugunden itibaren kararliyim 10 kilo daha verip hıh bende 30 kilo verdim toplamda demek istiyorum diyet ve yarış baslasin artik kacamak yok her kacamak yaptığımda gördümcemi hatirlatin bana olurmu

Çok güldüm :)

Kizlar bide bana evde yapılabilecek bi spor onerebilirmisiniz

Pikates en baba spor.

Kizlar bide bana evde yapılabilecek bi spor onerebilirmisiniz

Ip.atla canim.ip.atlamak gibisi yok..gercekten.konditionun filan yukseliyor yani.merdiven cikarken..kosarken vesaire nefesinin kesilmesi daha uzun.suruyor...sabah 10 dk ac karnina.aksam.10 dk.ilk basta yetecektir. Ipi dogru cevirme ve ayaklari fazla.yerde kaldirmaman isini kolaylastirir....youtubeda tabata egzersizleri var yorucu ama onlardan yapabilirsin....bunun disinda blogilates ve k' s perfect fitness youtube kanallarini.cok begeniyorum...umarim.yardimci olabilmisimdir :)

Ip.atla canim.ip.atlamak gibisi yok..gercekten.konditionun filan yukseliyor yani.merdiven cikarken..kosarken vesaire nefesinin kesilmesi daha uzun.suruyor...sabah 10 dk ac karnina.aksam.10 dk.ilk basta yetecektir. Ipi dogru cevirme ve ayaklari fazla.yerde kaldirmaman isini kolaylastirir....youtubeda tabata egzersizleri var yorucu ama onlardan yapabilirsin....bunun disinda blogilates ve k' s perfect fitness youtube kanallarini.cok begeniyorum...umarim.yardimci olabilmisimdir :)

Evet ben bi ip aliyim kendime en iyisi tesekkurler

benimde yengem zayıf ladi birden oyle bende onu her gordugumde ic cekiyorum olmuyo boyle.millet eriyip giderken ben habire ustune koyuyorum kilomun:(

Sabah kahvaltısı

1 dilim Tam Buğday Ekmeği
50 Gram ya da bir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir
Çay ya da Kahve

Öğle Yemeği:.Kayısı kıvamında haşlanmış 2 adet yumurta,.istediğiniz kadar domates ve salatalık

Akşam Yemeği:.7 adet ızgarada pişmiş köfte yanında ekmek olmayacak, içinde bol bol limon ve maydanoz olan salata
Bugün menum bu
Bence uygulamada basarili olursan super bi liste hadi kolay gelsin...
Haftasonu ya :18: sporu fazla yap aksam yemegini erken tüket kafaya takma bence :34::32:
Aynen ya katiliuorum ama ne keramet varsa artik saat yediden sonra buzdolabinin kapaginda magnet olasim geliyor.icim eriyo yemekleri gorunce ama yilmak yokk

Bu arada spor olarak neler yapiyosunuz.ben aksam yarim saat yan yag ve simit calistim.oncesindede 10 dakika isinma ama iyice hamlamisim resmen perte ciktim.
Sabahtan kalktim once isinma akabinde 20 dk spor fazla degil ama baslangic icin yeter umarim sabah aksam 1 hafta boyle devam ederim insallah.

o birseymi benim yengem beni cok sever aslinda:17: ama sen fazla zayifliyamazsin cocuklugundada hep balik etli hafif kiloludu hep dedi
:43: Söyle incecik olup sac renginide degistirdimmi nüfüs cüzdani göstermeden taninamaz hale gelmek istiyorum iyi yönde taabiiki :17::21::52:

oooffff çok cozuttum ben yaaa :(((((( biri beni durdursun
Bisey olmaz yeterki yedim diye salma kendini

Bu arada spor olarak neler yapiyosunuz.ben aksam yarim saat yan yag ve simit calistim.oncesindede 10 dakika isinma ama iyice hamlamisim resmen perte ciktim.
Sabahtan kalktim once isinma akabinde 20 dk spor fazla degil ama baslangic icin yeter umarim sabah aksam 1 hafta boyle devam ederim insallah.
Ayy bravo valla bende kararliyim haftada en az 3 gun spor yapcam bebekten dolayı daha fazla yapamam

o birseymi benim yengem beni cok sever aslinda:17: ama sen fazla zayifliyamazsin cocuklugundada hep balik etli hafif kiloludu hep dedi
:43: Söyle incecik olup sac renginide degistirdimmi nüfüs cüzdani göstermeden taninamaz hale gelmek istiyorum iyi yönde taabiiki :17::21::52:
Ya bide ben 20 kilo verdim kimse ovmedi kiz 14 kilo vermis herkes vav diyo benim tatile kadar incecik olmam lazim bugunden basladim bakalim cok sıkıstıgımda elma eti form falan yicem

hahaha görümcenden püf noktalarını öğrenseydin ya canım,bize de faydası olurdu belki. :1:

oooffff çok cozuttum ben yaaa :(((((( biri beni durdursun

Duuurrr yolcu! Bilmeden geçip yediğin o yiyecekler kilo vermenin battığı yerdir!

Ben spor yapmıyorum,çok tembelim. :(

Son cümleni ben de yaşamak istiyorummmmmmmm:52::52::52:

Yaa kızlar bugün alışveriş merkezindeydim ve çok açtım, seçenekler içerisinde en sevdiğim ve diğerlerine nazaran sağlıklı tercih kumpirmiş gibi geldi ve afiyetle yedim. Şimdi eve geldim ne göreyim, kumpirin kalorisine 700 cal yazmışlar. Yıkıldım. :(

Yaa kızlar bugün alışveriş merkezindeydim ve çok açtım, seçenekler içerisinde en sevdiğim ve diğerlerine nazaran sağlıklı tercih kumpirmiş gibi geldi ve afiyetle yedim. Şimdi eve geldim ne göreyim, kumpirin kalorisine 700 cal yazmışlar. Yıkıldım. :(

hic üzülme canim affiyetle yedin vicdan yapma..aksam yemegini dengele hafif tut. birde spor yapmiyorum pek yazmissin bugünde degisiklik yap bir 10-15 dakka ip atla hic birseycik olmaz canim :32::52:

Back
X