Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünki cikolata vakasinin sonucu bugün disari cikip yürüyüs yaptim yaklasik 30dk ve gercekten cok soguktu:18:

Menüm:

Sabah:ac karnina 1 kuru incir+2 erik üstüne 2 bardak ilik su.... 1 kayisi yumurta,1,5 dilim kepekli tost ekmegi, tuzu alinmis az yagli peynir, 3-4 zeytin

Kahvaltiyi 11 gibi yapmistim ondan ögle yemeyim olmadi acikmadigim icin

Aksam: 1 kase corba, 4-5 köfte yaninda domates soslu brüksel lahanasi...yemekden önce 2 icir +1 hurma tükettim ,1/2 Kurabiye

Bol Su tükettim 2,5 litreyi bulmustur sanirim...üsenmezsem egserszlerimide yapcam uymadan önce...

bugun malum lahana çorbası diyeti yapmaya çalıştım.

sabah (11 gibi)
1 kivi

12:00
1 tabak lahana çorbası (blanderdan geçirsem daha mı iyi olur acaba)
2 kivi

akşam(5.00)
1 tabak lahana çorbası
1 mandalina
1 portakal

ara
2-3 bardak şekersiz çay

akşam (9.00)
koca bir baerdak yeşil çay

1,5 lt su
ve spor yok tembellik var

Butun gun sadece bunlarimi yedin ...nasil dayandin maasallah..

Hanımlar dün yazamadım misafirlerim geldi bu akşam gittiler

DÜN:
SABAH:
bir dilim kek
Öğle:
yayla çorbası
Ara:
6 badem+yarım bardak filtre kahve
Akşam:
3köfte
salata
2dilim kepek ekmeği
pilav(biraz fazla kaçırdım ) ve ilerleyen saatlerde malesef arkadaşlarım yerken bende abur cubur yedim biraz

BUGÜN:
sABAh
2 yemek kaşığı kadar mıhlama
Biraz patates kurusu kızartılmış
2dilim kepek ekmeği

akşam:
4köfte
3yemek kaşığı taze fasulye
2dilim kepek ekmeği
1 bardak kola

Sabah : 1 adet peyniri börek
1 lokma hamur kızartması
1 kk peynir
Bol yeşillik
2 kaşık mantar sote
1 er kaşık biber kurusu ve domates kurusu kavurması
2 kaşık yoğurt

Akşam : 1/4 kase şehrine çorba
4 kaşık sebzeni fırında et
2 kaşık pilav
1 dilim börek
Salata
2 kaşık yeşil fasülye

1 saat sonra : 1/2 dilim haşhaşlı kek
1/2 dilim çikolatamı pasta
1 dilim börek

Dünyayı yedim çok yoğun ve yorucu bir gündü.bu hafta oruçlarına başlamamda eski düzenime dönsem,bedenim de ben de bir Bayram etsek.

sabah

Yarım bazlama
1 adet tavada yumurta
1 tatlı kaşığı tereyağı
yarım domates ve salatalık
kk peynir

öğle

şeftali kompostosu
1 adet muz

akşam

yarım bazlama
3 kaşık barbunya pilaki
3 kaşık yoğurt
1/2 kaşık çoban salata
veee bir tabak sarmaaa

toplamda da 1.5 saat yürüyüş yapmışımdır..
Toplam kalori = 1212 // Yakılan Kalori = 300

Istersen blendardan gecir icine bol baharat at belki tadı degisir 3 gun dayansan yeter bravo valla

merhaba bayanlar,
bu haftasonu hiç aartmadım normal geçti suyumuda bol bol içtim eşim kızlayken yürüdümde.geçen hafta vermek bi tarafa almıştım 70,1miydi ne...
iş yerime kuru meyve getirdim az önce 1incirle az dut kurusu yedim tatlı bir ara öğün güzel geldi...
hadi inşallah bri bu hafta bişiler becerim.
15karne tatilinde memlekete gidecem ahh ah 66ile gitsem ne memnun olurum.
kilo almışsın lafı çok can sıkıcı14:

,,Kilo aldim diye üzülmiycez kilo verdim diye sevinmiycez ''

Dr.Ayca Kaya

Üzülme sakin..moralini yüksek tutmaya calis bu gafta bugün diyetin icin daha cok caba gösterir daha iyi sonuclar elde elirsin..unutma hersey senin elinde aslinda..olmaz diye birsey yok istedikten sonra hersey olur

bgün benimde tam 1 hafta oldu, 1 haftada 76dan 74 inmişitim ama dün pazar diye izn vermştm azcık kendime hemen belli etmş yaa 74.3 olmuşum sbah tartıldım. emeğin boşa gtmesi ne kötü oluyor ya

Bende dun aksam 11 e kadar dayandim ama 11 de cozuttum birden...cok pismanim dun sabah 74.9 dum bu sabah 76.2
.

canım bende kaçamak yapıyorum cumartesi resmen saçmaladım mesela ama ertesi gün hemen toplkamaya çalışıyorum dengelersen sende sorun olmaz. önemli olan bi daha yapma yada yaparsan öğlen yap ki yakmak daha kolay olsun.

evet tatlım o yüzden gidene kadar daha önümüzde zaman var azimli devamö edip zayıflayacağız. bende annemlere gitmiyorum 2 ay oldu. normalde ayda 1 giderdim :) 1 ay daha gitmeyecem en azından 75 lere inmiş olayım diyorum

Bende dun aksam 11 e kadar dayandim ama 11 de cozuttum birden...cok pismanim dun sabah 74.9 dum bu sabah 76.2
.

bgün benimde tam 1 hafta oldu, 1 haftada 76dan 74 inmişitim ama dün pazar diye izn vermştm azcık kendime hemen belli etmş yaa 74.3 olmuşum sbah tartıldım. emeğin boşa gtmesi ne kötü oluyor ya
Amaan herkes aynı dertten muzdarip bende 200 gr fazla ciktim bugün sıkı tutuyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…