- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.721
esim aksam yemek yiyelim demese bisey yemeye cektim ama sofra kurulunca dayanamadim.benim kan sekeriyle slakali dusunce 1 saat bile dayanamıyorum normalken acikmiyorum bile
tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
bu sayfadan yapiyorsun canim...diyet gruplari topigine girdigindede bir konu:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu baslik altinda ayrintili sekilde aciklanmis canim umarim yardimci olabilmisimdir
Butun gun sadece bunlarimi yedin ...nasil dayandin maasallah..bugun malum lahana çorbası diyeti yapmaya çalıştım.
sabah (11 gibi)
1 kivi
12:00
1 tabak lahana çorbası (blanderdan geçirsem daha mı iyi olur acaba)
2 kivi
akşam(5.00)
1 tabak lahana çorbası
1 mandalina
1 portakal
ara
2-3 bardak şekersiz çay
akşam (9.00)
koca bir baerdak yeşil çay
1,5 lt su
ve spor yok tembellik var
bugun malum lahana çorbası diyeti yapmaya çalıştım.
sabah (11 gibi)
1 kivi
12:00
1 tabak lahana çorbası (blanderdan geçirsem daha mı iyi olur acaba)
2 kivi
akşam(5.00)
1 tabak lahana çorbası
1 mandalina
1 portakal
ara
2-3 bardak şekersiz çay
akşam (9.00)
koca bir baerdak yeşil çay
1,5 lt su
ve spor yok tembellik var
Istersen blendardan gecir icine bol baharat at belki tadı degisir 3 gun dayansan yeter bravo valla
Butun gun sadece bunlarimi yedin ...nasil dayandin maasallah..
Bende dun aksam 11 e kadar dayandim ama 11 de cozuttum birden...cok pismanim dun sabah 74.9 dum bu sabah 76.2hee tüm gün bunları yedim ama cumartesi zaten fullemiştim de
merhaba bayanlar,
bu haftasonu hiç aartmadım normal geçti suyumuda bol bol içtim eşim kızlayken yürüdümde.geçen hafta vermek bi tarafa almıştım 70,1miydi ne...
iş yerime kuru meyve getirdim az önce 1incirle az dut kurusu yedim tatlı bir ara öğün güzel geldi...
hadi inşallah bri bu hafta bişiler becerim.
15karne tatilinde memlekete gidecem ahh ah 66ile gitsem ne memnun olurum.
kilo almışsın lafı çok can sıkıcı14:
Bende dun aksam 11 e kadar dayandim ama 11 de cozuttum birden...cok pismanim dun sabah 74.9 dum bu sabah 76.2
.
bgün benimde tam 1 hafta oldu, 1 haftada 76dan 74 inmişitim ama dün pazar diye izn vermştm azcık kendime hemen belli etmş yaa 74.3 olmuşum sbah tartıldım. emeğin boşa gtmesi ne kötü oluyor ya
merhaba bayanlar,
bu haftasonu hiç aartmadım normal geçti suyumuda bol bol içtim eşim kızlayken yürüdümde.geçen hafta vermek bi tarafa almıştım 70,1miydi ne...
iş yerime kuru meyve getirdim az önce 1incirle az dut kurusu yedim tatlı bir ara öğün güzel geldi...
hadi inşallah bri bu hafta bişiler becerim.
15karne tatilinde memlekete gidecem ahh ah 66ile gitsem ne memnun olurum.
kilo almışsın lafı çok can sıkıcı14:
Bende dun aksam 11 e kadar dayandim ama 11 de cozuttum birden...cok pismanim dun sabah 74.9 dum bu sabah 76.2
.
Amaan herkes aynı dertten muzdarip bende 200 gr fazla ciktim bugün sıkı tutuyorum o yüzdenbgün benimde tam 1 hafta oldu, 1 haftada 76dan 74 inmişitim ama dün pazar diye izn vermştm azcık kendime hemen belli etmş yaa 74.3 olmuşum sbah tartıldım. emeğin boşa gtmesi ne kötü oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?