Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1-2 kere tükettikten sonra insan alisiyor canim....yulaf ezmesi hic sevmezdim önceden simdi sütle olsun yogurtla olsun gayet severek tüketirim

yulaf ezmesi dukan diyetinde kullanılan mı ? bende dukanda tavsiye edilen bşi almıştım yulaf bişeydi unuttum şimdi ama onu da sevemedim yoğurta katmıştım hatta ama ne bilim çiğ un yiyor gbiydim oda kalmıştı

bugün yine full yedim çerez cips çikolata pasta haftaiçinin acısını çıkardım yani :d

Bendensin haftasonu ne oluyorsa..keske bugün sporumu bari yapsaydim icim sizlamazdi:

Menüm:
Sabah: pankek, zeytin,peynir,ceviz

Ögle:corba+ 1 lahmacun bol salata ile

aksam cok gec yaptim aslinda yapmasaydimda olurdu sanki : corba+ 3 kasik pilav +3kasik bezelye yemegi.. Yemekten sonra bakin dram geliyor Yer fistigi azcik....azcik kurabiye......buraya kadar neyse....sonra öldürücü hamle Cikolata allahtan sadik bir kardesim varda cok fazla oldugunu farkina vardigimda paketi kardesime verdim: ne olursa olsun ben istesem dahi bunlari bana vermiyceksin gittim kendime 1/2 litre yesil cay hazirladim tüm gün boyu cok güzel bol Su ictim.... iradesizligim haftasonu olmasina sebeb veriyorum....artik önümüzdeki maclara bakicaz

yulaf ezmesi dukanda yok....Yulaf kepegi dukandaki. ama Yulaf ezmesi gercekten insan tadlara alisabiliyor zamanlar 2-3 kere tüketmeye dene gercekten zamanla insan sevebiliyor....hele cavdar ekmegini bende önceden hic sevmezdim...simdi hosuma gidiyor...nerdeyse tuzsuz yemeye alistim gecenki corba bana tuzlu geldi

Yeni farkina vardim biz ikinci olmusuz ya kendime ceza yarin sabah o sogukta :18: kosusa ciktim kahvaltidan önce su cikolata olayi umarim dartida gözükmez yarin degilde pazartesi dartilmak daha iyi olcak sanirim Haftaya yine birinci olmamiz lazim kizim burda noel tatili var...derslerim yinede cok..ama daha cok spor filan yapmaya caliscam...Haftaya biz yine 1 ci olcaz

bugün yine full yedim çerez cips çikolata pasta haftaiçinin acısını çıkardım yani :d
Bende dün cok yedim valla bugünden itibaren cezaliyim

Kizlar...
Ben bugun galeta aldimda sizce ekmek yemekle bi farki varmi yani hangisini tercih etmeliyim bide bir ogunde ne kadar tuketsem yardimci olun lutfen

Canim tanesi 74 kalori bir dilim ekmekle ayni artik kararını sen ver

Son düzenleme:
Bende dün cok yedim valla bugünden itibaren cezaliyim

Canim tanesi 74 kalori bir dilim ekmekle ayni artik kararını sen ver
evet canim yaa bende baktim ama en azından ekmege baslayinca bitakamiuoeum ya hani onun yerinw 1 galeta kesiyo beni cok canim isteyince 1 dililm ywrim yemekte..

Tartim bana oyun oynamiyorsa eger bu sabah 74.9 yazoyordu defalarca tartildim sonuc ayni odem mi atiyorum yoksa getcekten oluyurmu bu defa cok mutluyum oyle gaza geldimki.....yeme icmeyi azalttim emziriyorum ya bide ne dersiniz kilo kaybidir bu dimiOyle olsun allahim...

Bu arada dun aksam 150 ip 30 dk zumba bi 45 dk hali yikamistim dunku sporum...

Mezura ile bel/kalca/bacak cevreni ölc 100% emin olabilirsin o zaman

Bende ole yaptim 1 er cm incelme var bel ve gobekte ama insallah kas degildir yagdir..kaslardan kilo gidince geri donusu yag olarak devam ediyo

biraz spor ve günlük protein miktarini alirsan insallah...kas dokun degil yag dokun azalir

Bu ara ben 2 kere spor salonundaki dartida kas/yag ölctürdüm yani 2 tane farkli deger var kararsiz kaldim paylassammi yada 3. cü 4 cü
ölcümden sonrami yazsam :26:

Umutincisi sende Spor salonunda ölctürüyordun canim sende ölcümü nasil yapiyorlar ? Su Lahana olayinida 2-3 günden fazla yapma
sonra kas filan kaybedersin

aramıza hoş geldin canımm. birbirimize destekte ve zayıflama yolunda beraberiz

Hosgeldin birbirimize yakiniz benim de boyum 174 kilom 86.4 105ten düştüm bu kiloya

aramiza hosgeldin canim ins hedef kilona ulasirsin

kızlar hepinize teşekkür ederim
inşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan
ben bir kaç gündür annemdeydim yeni geldim
yarından itibaren sizinleyim
bu arada çalışmıyorum demişim
çalışıyorum yazıcağama çalışmıyorum yazmışım
öğretmenim

Kalkinca 1 portakal
Kahvalti 13 de :)))
6 dilim kızarmış patates ketcaba banip
2 zeytin peynir
1 galeta 1 kucuk dilim tam tahil ekmek

Ara 2 kuru patlican dolma biraz maydonoZ

Ara 17 de 1 kuru patlican dolma
En kucuklerinden 1 paket cheetoss(116 kcal)

Aksam 18 :30
1 dilim koy ekmegi
Ahududu receli
1 kk büyüklüğünde peynir
Cay

Aksami boyle planlamamistim ama oyle olmasi gerekti (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…