- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.701
kızlar merhaba takımınıza bende gelmek istiyorum
çalışıyorum
adım emine 2 tane kızım var
34 yaşındayım
170 cm boyundayım
91.5 kiloyum
1-2 kere tükettikten sonra insan alisiyor canim....yulaf ezmesi hic sevmezdim önceden simdi sütle olsun yogurtla olsun gayet severek tüketirim
bugün yine full yedim çerez cips çikolata pasta haftaiçinin acısını çıkardım yani :d
yulaf ezmesi dukan diyetinde kullanılan mı ? bende dukanda tavsiye edilen bşi almıştım yulaf bişeydi unuttum şimdi ama onu da sevemedim yoğurta katmıştım hatta ama ne bilim çiğ un yiyor gbiydim oda kalmıştı
arkadaşlar bu kilo çizelgeleri nasıl oluşturuluyor .Şu hepinizin yazısının altında çıkan
Bende dün cok yedim valla bugünden itibaren cezaliyimbugün yine full yedim çerez cips çikolata pasta haftaiçinin acısını çıkardım yani :d
Kizlar...
Ben bugun galeta aldimda sizce ekmek yemekle bi farki varmi yani hangisini tercih etmeliyim bide bir ogunde ne kadar tuketsem yardimci olun lutfen
evet canim yaa bende baktim ama en azından ekmege baslayinca bitakamiuoeum ya hani onun yerinw 1 galeta kesiyo beni cok canim isteyince 1 dililm ywrim yemekte..Bende dün cok yedim valla bugünden itibaren cezaliyim
Canim tanesi 74 kalori bir dilim ekmekle ayni artik kararını sen ver
Tartim bana oyun oynamiyorsa eger bu sabah 74.9 yazoyordu defalarca tartildim sonuc ayni odem mi atiyorum yoksa getcekten oluyurmu bu defa cok mutluyum oyle gaza geldimki.....yeme icmeyi azalttim emziriyorum ya bide ne dersiniz kilo kaybidir bu dimiOyle olsun allahim...
Bu arada dun aksam 150 ip 30 dk zumba bi 45 dk hali yikamistim dunku sporum...
Bende ole yaptim 1 er cm incelme var bel ve gobekte ama insallah kas degildir yagdir..kaslardan kilo gidince geri donusu yag olarak devam ediyoMezura ile bel/kalca/bacak cevreni ölc 100% emin olabilirsin o zaman
Bende ole yaptim 1 er cm incelme var bel ve gobekte ama insallah kas degildir yagdir..kaslardan kilo gidince geri donusu yag olarak devam ediyo
aramıza hoş geldin canımm. birbirimize destekte ve zayıflama yolunda beraberiz
Hosgeldin birbirimize yakiniz benim de boyum 174 kilom 86.4 105ten düştüm bu kiloya
Benim durumumda pek farklı sayılmaz ama cipi ve çikolataya pek sıcak bakamadım,canı. Hafta içi harcadığın emeğe yazık.ve yediğin bu tür şeyler ömründen götürüyor.bir de böyle düşün.
Tebrik ediyorum seni ve iradeni
Hoşgeldin şekerimizde bakalım sana da kolay gelsin.inşaallah en kısa zamanda hedefine ulaşır ve daha mutlu olursun.
aramiza hosgeldin canim ins hedef kilona ulasirsin
kızlar bu lahana çorbası nasıl bişeymiş ya midemi mahvetti
kızlar bu lahana çorbası nasıl bişeymiş ya midemi mahvetti
Evet ya igrenc o bi hafta nasıl iciceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?