Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sanki menün çok az gibi geldi bana. sabah sadce yumurta mı yedin ? öğle ve akşamda da yemek tarzında çok birşey yok,hem spor yapıyorsun hemde çok az yiyorsun birşey olmasın sana :18:
ayrıca vucudun yağları yakabilmesi için yağa ihtiyacı vardır. gün içinde en azından bir ana yemek ye , dikkat et kendine

Esmer ekmek Kullan canim: kepekli yada cavdar türü vesaire. Sebzeleri bol tüketmeden hic korkma onun disinda doydusan güzel canim

Arkadaslar aksam ne yerseniz yiyin ama asla Meyve/Karbonhidrati bol tüketmeyinnn aslaaa...cünkü vücüd gece uykuda yaglari yakar...kandaki sekerin aksam üstü yine yükselmesi vesaire vücüdün dengesini bozuyor vesaire..ve yag yakma islemi daha yavas yada daha az gerceklesiyor bunu gercekten cok Hekim diyor..Aksam Meyve No go!

Aksama sen olsam firinda köfte/balik/ tavuk tarzi seyler yaninda haslanmis sebze yada....Haslanmis tavuk bagettin yaninda biraz kepekli makarna....yaninda atiyorum 3-4 kasik fasulye yemegi ideal olur sanirim.....

Bugün serbest günüm artik karar aldim hafta sonu bi günü kacamak gunu yapicam belki daha iyi motive olurum belki daha yavaş kilo veririm ama geri almam hic olmazsa yoksa boyle hic yemezsem diyet bitince saldırıp tekrar kilo alcam

Menun banada cok az gibi geldi ama azmine ve iradene helal olsun canim maaşAllah diyorum.

Dunku menum:kahvalti 11 de
Dadimlik kizartma cokokrem yarim lahmacun
Peynir zeytin 2 lokum 1 gofret
Aksam 19.30 da
Cok az yagda kizarmis hamsi
Bol yesillikli bol salata
2 incecik dilim esmer ekmek

Arkadaslar esim kola almisti icmedim bol su tükettim sabah tartida 75 leri gordum insallah tartim bana oyun uynamiyordum .
Bu ar ada aksam yemekten 1 uzun yolluk yikadim cok yordu beni spor yapmasim

Bugünkü menum
Kahvalti 11 gibi
2 galeta peynir zeytin 3 tane
Biraz kizartma ketcaba bandim
1 lokma helva
1 ince dilim esmer ekmek

Aksam 19
1 kucuk tabak menemen
2 ince dilim esmer ekmek
Cay sekersiz

Kizlar sabah erken kalktim giristim balkon yikamaya ama cok is varsi balkonda
Onrada 1 yolluk daha yikadim 4 metre
Sonra komsuma davetliysim tabakdakilerden 1 lokma bile almadim sadecw cay ictim

Bugünkü menum
Kahvalti 11 gibi
2 galeta peynir zeytin 3 tane
Biraz kizartma ketcaba bandim
1 lokma helva
1 ince dilim esmer ekmek

Aksam 19
1 kucuk tabak menemen
2 ince dilim esmer ekmek
Cay sekersiz

Kizlar sabah erken kalktim giristim balkon yikamaya ama cok is varsi balkonda
Onrada 1 yolluk daha yikadim 4 metre
Sonra komsuma davetliysim tabakdakilerden 1 lokma bile almadim sadecw cay ictim

sekiz saat hiçbirşey yemeden nasıl dayandınızz :O bir de iş falan yapmışsınız ben bayılırdım heralde

sekiz saat hiçbirşey yemeden nasıl dayandınızz :O bir de iş falan yapmışsınız ben bayılırdım heralde
esim aksam yemek yiyelim demese bisey yemeye cektim ama sofra kurulunca dayanamadim.benim kan sekeriyle slakali dusunce 1 saat bile dayanamıyorum normalken acikmiyorum bile

Sabah : 1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim süslü ekmek
5 zeytin
1 çay kaşığı tahin- pekmez

Öğle : 1/2 Mercimekli börek
1/2 kıymalı patatesi börek
2 kaşık nohut salatası
4 kaşık yeşil salata
3 kaşık lahana salatası
2 kaşık yarma salatası
1/2 Elmalı tart
1 tatlı kaşığı mozaik pasta

Akşam : 1 dilim patatesi börek
1 kaşık patates salatası
3 kaşık Kereviz salatası
1 kaşık makarna salatası

2,5 tl su.

* ne yetmişim ya sanırım 1300-1400 kalori arası aldım

Esmer ekmek Kullan canim: kepekli yada cavdar türü vesaire. Sebzeleri bol tüketmeden hic korkma onun disinda doydusan güzel canim

kepekli ve çavdar daha tok tutucu ama ben tatlarını pek sevemiyorum ama deniycem tekrardan cnm :)

sabah ki menümü vermiştim 170 cal. almıştım sanırım ama acısını akşam çıkardım malum bugün erkek tarafı ile tanıştık nişan ve söz tarihim konuldu çok mutluyumm

öğle

1 peynirli börek
1 bardak ayran

akşam
yarım tabak iskender
1,5 dilim revani ................biliyorum olmaması gereken bir menü ama kutlama amaçlı sevdiceğimle bu akşamlık kendime izin verdim

bugün yine full yedim çerez cips çikolata pasta haftaiçinin acısını çıkardım yani :d

Benim durumumda pek farklı sayılmaz ama cipi ve çikolataya pek sıcak bakamadım,canı. Hafta içi harcadığın emeğe yazık.ve yediğin bu tür şeyler ömründen götürüyor.bir de böyle düşün.

Tebrik ediyorum seni ve iradeni

kızlar merhaba takımınıza bende gelmek istiyorum
çalışıyorum
adım emine 2 tane kızım var
34 yaşındayım
170 cm boyundayım
91.5 kiloyum

Hoşgeldin şekerimizde bakalım sana da kolay gelsin.inşaallah en kısa zamanda hedefine ulaşır ve daha mutlu olursun.

erva147;3320235rva147;33202356vdar daha tok tutucu ama ben tatlarını pek sevemiyorum ama deniycem tekrardan cnm :) sabah ki menümü vermiştim 170 cal. almıştım sanırım ama acısını akşam çıkardım malum bugün erkek tarafı ile tanıştık nişan ve söz tarihim konuldu çok mutluyumm:16::16: [U .!.:
öğle[/U]

1 peynirli börek
1 bardak ayran

akşam
yarım tabak iskender
1,5 dilim revani ................biliyorum olmaması gereken bir menü ama kutlama amaçlı sevdiceğimle bu akşamlık kendime izin verdim
allah tamamin erdirsin insallah canim gozun aydin darisi tum bekarlarin basina

cok sagol canim yaa buna ihtiyacim vardi cidden o tabaktakilerin hepsi yagli bpl sekerli tatli seylerdi tadimlik alsam kendimi tuamam diye tadina bile bakmadim inşallah bu haftayi boyle bitiririm. Az once tartildim tok karna 76.4 ciktim sanirom vücut odem atmaya basladi.

Kizlar...
Ben bugun galeta aldimda sizce ekmek yemekle bi farki varmi yani hangisini tercih etmeliyim bide bir ogunde ne kadar tuketsem yardimci olun lutfen

o salata bolluğu nereden merak ettim :) genede iyisin böreğin birini silsen zaten 200cal. gidiyor eger tepsi böreği falansa cnm.

allah tamamin erdirsin insallah canim gozun aydin darisi tum bekarlarin basina

amin canım kesinlikle Allah herkese hayırlısını nasip etsin

1-2 kere tükettikten sonra insan alisiyor canim....yulaf ezmesi hic sevmezdim önceden simdi sütle olsun yogurtla olsun gayet severek tüketirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…