- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.881
3 kiloda super canim yarim kilo versek havalara ucuyoruz demekki ben iki kere yapsam 5 6 kilo veririm subat tatiline gitmeden peki bir kere yapıp onu kac gun içebiliriz acaba bozulmadan yoksa hergun tazemi yapıyorsun
Bende bu hafta artida çıktım bildirim yapmayabiloyomuyuz
süpersin gurur duyuyorum seninle,ne olur beni affet ama artıda çıktım
evet sen ilk 87,3 ü baz alarak hesaplayacaksın yani
87,3-86,8 çıkan sonucu 2 ye böl. (2 haftalık olduğu içn sonrasında bi daha bunu yapmayacaksın)
bölümden çıkan sonucu son kilona böl. ve 100 ile çarp
evet sen ilk 87,3 ü baz alarak hesaplayacaksın yani
87,3-86,8 çıkan sonucu 2 ye böl. (2 haftalık olduğu içn sonrasında bi daha bunu yapmayacaksın)
bölümden çıkan sonucu son kilona böl. ve 100 ile çarp
haftaya soz en az 1 kilo diyorum cunku carsamba basliycam lahana diyetine anca 1 kilo verebilirim bu hafta haftasonu kacamak yapmiyip sali gunu yilbasinda izin vericem kendime cookk Özür dilerim bu hafta icin kacamakta yapmadim 3 gundur ama almisim tam tersineHayıııııııııııııııııııııııııııııııııır
Listeye girdikten sonra böyle bir lüksün yok canım
Önce kendin sonra takım için kilo vermelisin, artıda çıkarak takımıda zor durumda bırakıyorsun, yüzdemiz düşerse takım olarak ceza alıyoruz canım..
Anaamm biri benden bıkıp hesaplamis yüzdemi umutinciside cirpiniyo garibim bana anlatmak icin kizlar ben muzik ogretmeniyim ondan matematigim 0 yani:)**14. TAKIM 341. ETAP **
Rform( 73,1 /73,6 / -0,5 /-0,68 %)
umutincisi( 81 / 78,3 / 2,7 /3,33 %)
cansutr( 68.7 / / / %)
anathema8( 86.4 / 86.8 / -0.2 / -0.23%)
14. TAKIM ORTALAMASI : %
cansu kaldı
senin için bi yazı buldum aşağıda okursun. benim demek istediğimin aynısı ama daha iyi anlatmış sanırım :)Canim 8 kilo veriliyo bi haftada diyolar lahana ile sen azmi yaptin yada fazlaliginmi az neden 2.7 verdin bende 1 ocakta yapcam inşallah
Anaamm biri benden bıkıp hesaplamis yüzdemi umutinciside cirpiniyo garibim bana anlatmak icin kizlar ben muzik ogretmeniyim ondan matematigim 0 yani:)
Ayy 2 gün once alkol almamalisiniz diyo gerçi 1 2 kadeh icerim yılbaşında sonrada ne verirsem kardir boyle olmuyo çünkü erteleye erteleye iste bende bjnu diyorum demekki senin cok bi kilo fazlan yok ondan az vermissin digerlerine gore bakalim ben ne kadar vericemsenin için bi yazı buldum aşağıda okursun. benim demek istediğimin aynısı ama daha iyi anlatmış sanırım :)
Merhaba herkese!Bu diyeti Amerika'da Sacret Heart Hospital adlı hastanede özellikle obezite durumundaki hastaları ameliyat etmeden önce yiyecek etkileşimi esasına dayalı kilo verdirerek ameliyat sırasında yağlanmadan dolayı problem yaşamamak için uyguladıklarını öğrenmiştim.Ancak söylenenlere harfiyen uymak gerekiyor.Herkesin kilo oranına göre 1 haftada verilecek kilo miktarı değişiyor.Obezite sınırındakiler 7-8 kilo veriyorken,normal değerdekiler 2-3 kilo veriyor.Ancak bu diyetin ard arda uygulanmaması gerekiyor.Bir kaç hafta ara verip tekrar denenebilir.İki hafta üst üste yapmanın yararından çok zararı olur sonra.Ben de bundan 7-8 sene önce harfiyen uygulamıştım ve 2 kilo vermiştim.Sonra 1-2 ay ara verip tekrar yaptım bir 2 kilo daha kaybettim ve kalıcı oldu.Kilo almadım üstüne.Şimdi doğum sonrası aldığım kilolardan birkaç kilo fazlam kaldı.Emzirme dönemi bitip bebeğim 1 yaşına da geldiği için tekrar bu beslenme programını deneyeceğim.Sonuçları yazarım.Çorbayı diyeti yaparken içebildiğiniz kadar içebiliyorsunuz.Diyete başlamadan 2gün önce alkol almamalısınız.Diyet boyunca kafeinli ve gazlı içeceklerden de uzak kalmalısınız.Sebze olarak havuç,patates,bezelye ,meyve olarak üzüm,muz(diyetteki miktar dışında ve gün dışında),incir gibi ağır meyveler yenmemeli.Bol su içilmeli ve diyet psikozunda olunmadan kuralları çerçevesinde 1 hafta boyunca bütün besinlerden yiyebilecek olmanın bilincinde yapmanızı tavsiye ederim.Etleri haşlama,fırın veya ızgara yapın.
Geçen hafta listeye girdi zaten neden 2 ye bölüyorki ??
Iste o zaman yedim ayvayi takim kaptani ile ozel görüşmek istiyorum:)))benim matematik iyi tatlım o yüzden anlatmayı seviyorum :) şimdi hesaplama sorun degil de ilerde bildirimleri paylaşma sırası sana gelince öğrenmen lazım
Iste o zaman yedim ayvayi takim kaptani ile ozel görüşmek istiyorum:)))
Tatlım anatema için söylediklerim senin içinde geçerli
Lütfen haftaya daha dikkatli ol ve hep birlikte istikrarlı bir şekilde yürüyelim hedeflerimize..
anlaşıldı kaptan,zaten vicdan azabı beni yedi bitirdi düngeceden beri
haftaya yüzünüzü güldürücem inşaallah.
bu arada bu hafta bildirimi ben yapmıyor muydum ?
ve sonuçları nereye bildiricem?
**14. TAKIM 341. ETAP **
Rform( 73,1 /73,6 / -0,5 /-0,68 %)
umutincisi( 81 / 78,3 / 2,7 /3,33 %)
cansutr( 68.7 / / / %)
anathema8( 86.4 / 86.8 / -0.4 / -0.46%)
14. TAKIM ORTALAMASI : %
cansu kaldı
cansu hala gelmemiş
cansu hala gelmemiş
kaptan diyelim ki cansu bildirim yapmadı. o zaman 3 kişinin ortalamasını toplayıp yine 4 e mi bölecez yoksa cansu bildirmedi diye 3 e mi bölecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?