- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.921
Umutunincisi canim verdigin corba tarifi icin tesekkur ederim .bugum dr dan gelir gelmez ilk isim lahanayi alip corbayi yapmak oldu.aslinda benim damak zevkime hitab etti bitaz pul biber tuz ve 1 tane et bulyon ekleyince yenilebilir bi tadi oldu aslinfa fenada olmadi yani...
Simdi tek sorun verdigin listeye harfiyen uymak sporumu aksatmadan yapmak kilocuklari vermek....
Sonuclari gun gun aktaricam...sormak istesigim bisey var corbayi isitarakmi tuketmeli yoksa sogukmu tuketmeliyim...
Yarin baslamak icin sabirsizlaniyorum!!!
E yilbasinda kacamak yapmiycakmisin istersen salidan sonra basla
E yilbasinda kacamak yapmiycakmisin istersen salidan sonra basla
arkadaslar bizde yilbasi olayi yok yasam tarzi gorus acisi ne derseniz diyin.icki alkol zaten yok benim icin siradan sade ve normal bir hafta olacak tek farki omurden giden bir yil ve olgunluk katan bir yas...aman allahım yılbaşına lahana çorbası diyetiyle girmemelisin bence de yapma bunu kendinesonra bütün yıl maazallah
arkadaslar bizde yilbasi olayi yok yasam tarzi gorus acisi ne derseniz diyin.icki alkol zaten yok benim icin siradan sade ve normal bir hafta olacak tek farki omurden giden bir yil ve olgunluk katan bir yas...
Umutunincisi canim verdigin corba tarifi icin tesekkur ederim .bugum dr dan gelir gelmez ilk isim lahanayi alip corbayi yapmak oldu.aslinda benim damak zevkime hitab etti bitaz pul biber tuz ve 1 tane et bulyon ekleyince yenilebilir bi tadi oldu aslinfa fenada olmadi yani...
Simdi tek sorun verdigin listeye harfiyen uymak sporumu aksatmadan yapmak kilocuklari vermek....
Sonuclari gun gun aktaricam...sormak istesigim bisey var corbayi isitarakmi tuketmeli yoksa sogukmu tuketmeliyim...
Cansu ben aldim yaptim hemen bu geceden kahvaltiya hazir olsun dedim aksi takdirde usenirim yalan olur diyet..umutun incisinin sayesinde belkide haftaya bombayi biz patlatiriz insallah...
arkadaslar bizde yilbasi olayi yok yasam tarzi gorus acisi ne derseniz diyin.icki alkol zaten yok benim icin siradan sade ve normal bir hafta olacak tek farki omurden giden bir yil ve olgunluk katan bir yas...
aman allahım yılbaşına lahana çorbası diyetiyle girmemelisin bence de yapma bunu kendinesonra bütün yıl maazallah
Artık bende bu kafadanım hamdolsun...
Eskiden olsa, bol yemenin içmenin, alkolün dibine vurmanın akşamıydı yılbaşı ama özü anlayınca, anlamaya çalışınca yüreğimin nakkaşı dur dedi ne gerek var bu denli yoldan çıkmaya
Özetle gerenk yok, öze ters, dine ters, bedene ters, ters oğlu ters yani
benim kafadansin sekerim
Çok güldürdün beni,Allah da seni güldürsün.
Sabah : 1 adet patatesi börek
1 dilim kek
Öğle : 1 adet kuru incir
1/2 avuç kuru üzüm
Ara : 1 kuru incir
Akşam : 1 adet lahmacun
1 adet ayran
Salata
Ezme
Umutincisi ben kendi adıma özür diliyorum senden,çok üzüldüm.ne olur hakkını helal et.
Bu arada diğer gruplarda arkadaşlarım var ve onlar yaptırımlarının daha güçlü olduğundan bahsediyorlar.cezalar ve yemek konusunda yasak listeleri.acaba böyle mi yapmalıyız,sınırlarımızı doğru belirlemek açısından.
bende yarin basliycam insallah yarin icin evde var bir büyük Lahana var yarinda birtane daha alirim bakalim ise yariycakmi
Cansu ben aldim yaptim hemen bu geceden kahvaltiya hazir olsun dedim aksi takdirde usenirim yalan olur diyet..umutun incisinin sayesinde belkide haftaya bombayi biz patlatiriz insallah...
insallah yok ben zaten kalkar kalkamaz kahvalti edemiyorum...ben sabah yapsam daha iyi olur...bu ölcüyü tüm gün boyunca tüketcegiz yani ?? Her gün artik lahana corbasi pisirince evdeki o buram buram koku
Ben kocaaaman bi tencere yaptim anacim yarim lahana beni kesermi hic korkuuorum kensimden bir tencereyi bi gunde yet bitiririm diye...insallah yok ben zaten kalkar kalkamaz kahvalti edemiyorum...ben sabah yapsam daha iyi olur...bu ölcüyü tüm gün boyunca tüketcegiz yani ?? Her gün artik lahana corbasi pisirince evdeki o buram buram koku
Ayyy tek ise yarasinda soguk yemeye bile raziyim...canım ben ısıttım hep. soguk tadı kötü oluyor ısıtınca güzel oluyor diye hep ısıtarak içtim. hadi bakalım görelim sonuçları
insallah haftaya takim ve bireysellerde tum dereceleri rezerve ederiz...yarin aksamki menu listemden anlariz ak koyun kara koyunu...canım napıyosun ben yarım lahanayla yaptım yeter artar bile 1 tanesen önce birini yap sonra digerini yaparsın
ben inanıyorum haftaya bizim takım birinci olacak ve sizlerden en az biri bu listade olacak. (bu hafta millet yılbaşı diye yemegi abartır biz bu konuda dikkatli olalım)
ya canım 1 hafta aynı şeyi ye ölmezsinsık dişini azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?