- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.841
günaydııın günaydıın evde çok sıkıcı oluyor canım ya ben bi kaç gündür braz soğuk almışım da o yüzden çıkamamıştım dün biraz iyi hissettim bi gayret yapıereyim dedimbende seni tebrik ederim canım. ben evde pek spor yapamıyorum. aslında evde herşeyim var. koşubantından mekik aletine kadar aklına gelebi,lecek biçok şey var da yapan yok
bende takılı kalmışım bu hafta püff hastalanınca yediğim iğneler ödem mi yaptı acaba neyse haftaya kaldı artık bu hafta çok daha sağlıklı geçmelitatlımm benimde geçen hafta öyleydi hatta 500 gr verdiğime çok sevinip havaya uçmuştum. vucudun geçiş dönemi oluyo.lahana diyetini 1 dene derim
tatlımm benimde geçen hafta öyleydi hatta 500 gr verdiğime çok sevinip havaya uçmuştum. vucudun geçiş dönemi oluyo.lahana diyetini 1 dene derim
inşaallah canım,deniycem valla çok motivasyonum bozuldu bu hafta.
günaydııın günaydıın evde çok sıkıcı oluyor canım ya ben bi kaç gündür braz soğuk almışım da o yüzden çıkamamıştım dün biraz iyi hissettim bi gayret yapıereyim dedim
bende takılı kalmışım bu hafta püff hastalanınca yediğim iğneler ödem mi yaptı acaba neyse haftaya kaldı artık bu hafta çok daha sağlıklı geçmeli
Kizlat merhaba iki gundur giremiyor um dun gunum vardi cok kalabalik ve yogunum bugunde misafirlerim var kayinvalidem bende ben bişey sorucam yarin kilo bildirimi yapacak mıyım ona gore bana yardimci olun lutfen ugramaya calisicam gun icinde .
merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim 22 yaşında 68 kilo ve 160 boyundayım ilk hedefim 60 ikinci hedefim ise 55 kilo olmak
diyet geçmişimden kısaca bahsedeyim üniversiteye başlayana kadar yani 2009 a kadar hiç bir kilo problemim yoktu 56-57 kilo civarında başladım o sene evimizin altında fast food resturanı oluşu neticesinde 76 kiloyu baskülde gördüm.o rakamı görene kadar kilo aldığımı farketmedim bile. hemen bir diyetisyene gittim ve düzenli yürüyüşe başladım 3-4 ay arası bir zamanda 64 kiloya kadar düştüm. zaten bir daha hiç o azmi yakalayamadım. o yıl ev değiştirdik. yeni evimizin bulunduğu yer yürüyüş yapmaya uygun değildi. üniversitenin jimnastik salonuna yazılarak pilatesle tanıştım. kilo veremedim çok fazla vücudum direniyordu ama 62 kilo falan olduğum halde 38-36 beden olmuştum pilates sayesnde. o sene yaza kadar bu şekilde geçti yaz gelince pilates bitti ve yüzmeye başlaadım bu esnada da beslenmem yavaş yavaş değişmeye başladı yine hooop eski düzene. yaz boyu yüzdüğüm için kilo almadım ama ne zamanki kış geldi yüzmeyi de bıraktım başladım kilo almaya ve geçen yıl en fazla 72 ye kadar ulaştım. sonra üniversiteden bir arkadaşımın benimle alaycı bir konuşmasından dolayı yeni bir diyet denemeye karar verdim. Karatay diyeti. ilk ay 6 kilo verdim. zaten onla da kaldım. 5 ay falan devam ettim ama sürekli kaçamak yaptığım için başka kilo veremedim. aslında karatay diyeti dikkatli uygulandığında çok işe yarıyor fakat benim beslenme şeklimde yasak varsa deliyorum o yüzden yasak kelimesi bana göre değil. neyse Allahtan kısaca anlatacaktımtabi her diyetten sonra bir bocalama bir yenilmişlik hissi ve bu günlere geldik haa bu arada okul bitti işe başladım evlendim (düğünde 70 kiloydum) en büyük pişmanlığım düğünde kilolu olmam herhalde evleneli daha 2 ay oldu bu arada. geçen ay tekrar diyete başlamaya karar verdim. daha doğrusu bu sefer diyet değil sağlıklı beslenme yi benimsemek ve hayatıma geçirmek hedefim. o yüzden çok hızlı kilo vermektense az ama kalıcı kilo vermek istiyorum. cuma takımlarından birine katılmanın hedefime ulaşmakta kolaylaştırıcı olacağına karar verdim ve bu takıma eğer beni alırsanız katılmak istiyorum çok yazdım sanırım kusura bakmayın
artik sabahlari erken kalkilacak anlasilsnBende 1,61 boyundayim hemen hemen kilo/boy ayniyiz bende 22 yasindayim universtede Lise ögretmeni olabilmek icin Almanca ve Tarih okuyorum...Bende sabahlari zorl oluyor daha cok aksamlari spora gidiyorum...ama sabahki yapilan spor gercekten daha etkili gibi geliyor bana cünkü vücüt mecbur yagi yakiyor midede birsey olmadigi icin...ac karnina.
tarifini paylasirmisin canim yaavalla canım ilk yaptıgım gün kusacaktım sonra blenderdan geçirdim. limon sıkıyorum pul biber atıyorum çok güzel oluyo. tartıda çok güzel bir oynama var. cuma günü görecegiz :d hatta ben ikinmci bir kere yine yapacağım ama biraz ara verdikten sonra
maaşAllah diyorum sana supersin super...umutincishema3251957 .!.:sabah
2 kivi
ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay
öğle
1,5 kase lahana çorbası
1 amasya elması
ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay
1,5 muz
1 küçük kutu yağsız süt
akşam
koca tabak lahana çorba
spor yok
2,5 litre su :)))
hosgeldin canim saglikli kilo veriesin insallah..
artik sabahlari erken kalkilacak anlasilsn
tarifini paylasirmisin canim yaa
kır canım kır yeme boşvermaaşAllah diyorum sana supersin super...
Kizlar ban bu aksam resmen kendime ceza verdim tartida durum kotu gunler misafirler derken sistim reamen...
Bu aksam yemege hem manti yaptım hwmde yetmedi gittim sutlu nuriye aldim ama hic birinden yemicem yeter artik bu bogaza bi yerde dur demem lazım yoksa bi gun tartida 1.8 kg eksideyken ertesi gun 2 kg artidayim 3 gun dikkat ediyoeum kilolar gidiyor sonra pat aynen iade bu gece direncimi kiricam yoksa olmicak bu is
tatlımmmm et bişey yapmaz sen şu dürüm olayını yoketç bak sabah ekmek öğle ekmek akşam dürümmmmolmazzz. sabah ekmek ye. öğle 1 tane ye akşam yeme ekmek yada o tür şeyler. çok canın çiğköfte dürümü istediyse öglende ye onu. akşamı hafif tut
merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim 22 yaşında 68 kilo ve 160 boyundayım ilk hedefim 60 ikinci hedefim ise 55 kilo olmak
diyet geçmişimden kısaca bahsedeyim üniversiteye başlayana kadar yani 2009 a kadar hiç bir kilo problemim yoktu 56-57 kilo civarında başladım o sene evimizin altında fast food resturanı oluşu neticesinde 76 kiloyu baskülde gördüm.o rakamı görene kadar kilo aldığımı farketmedim bile. hemen bir diyetisyene gittim ve düzenli yürüyüşe başladım 3-4 ay arası bir zamanda 64 kiloya kadar düştüm. zaten bir daha hiç o azmi yakalayamadım. o yıl ev değiştirdik. yeni evimizin bulunduğu yer yürüyüş yapmaya uygun değildi. üniversitenin jimnastik salonuna yazılarak pilatesle tanıştım. kilo veremedim çok fazla vücudum direniyordu ama 62 kilo falan olduğum halde 38-36 beden olmuştum pilates sayesnde. o sene yaza kadar bu şekilde geçti yaz gelince pilates bitti ve yüzmeye başlaadım bu esnada da beslenmem yavaş yavaş değişmeye başladı yine hooop eski düzene. yaz boyu yüzdüğüm için kilo almadım ama ne zamanki kış geldi yüzmeyi de bıraktım başladım kilo almaya ve geçen yıl en fazla 72 ye kadar ulaştım. sonra üniversiteden bir arkadaşımın benimle alaycı bir konuşmasından dolayı yeni bir diyet denemeye karar verdim. Karatay diyeti. ilk ay 6 kilo verdim. zaten onla da kaldım. 5 ay falan devam ettim ama sürekli kaçamak yaptığım için başka kilo veremedim. aslında karatay diyeti dikkatli uygulandığında çok işe yarıyor fakat benim beslenme şeklimde yasak varsa deliyorum o yüzden yasak kelimesi bana göre değil. neyse Allahtan kısaca anlatacaktımtabi her diyetten sonra bir bocalama bir yenilmişlik hissi ve bu günlere geldik haa bu arada okul bitti işe başladım evlendim (düğünde 70 kiloydum) en büyük pişmanlığım düğünde kilolu olmam herhalde evleneli daha 2 ay oldu bu arada. geçen ay tekrar diyete başlamaya karar verdim. daha doğrusu bu sefer diyet değil sağlıklı beslenme yi benimsemek ve hayatıma geçirmek hedefim. o yüzden çok hızlı kilo vermektense az ama kalıcı kilo vermek istiyorum. cuma takımlarından birine katılmanın hedefime ulaşmakta kolaylaştırıcı olacağına karar verdim ve bu takıma eğer beni alırsanız katılmak istiyorum çok yazdım sanırım kusura bakmayın
Tatlım menün çok kuru, lütfen menülerine çiğ sebze ekle ve akşam sonrası ara olmasın..Form bisküvilerinden de uzak olalım..Meyveyi akşam değil sabah ye canım kahvaltı öncesi, bağırsaklarını çalıştırsın.
Sende canım, bol ekmekli kuru bir menüye sahipsin, bol bol çiğ sebze ekleyin menülerinize ve akşam 7 sonrası yemekden uzak olun..
Hooşgeldin canım
Çok isabetli karar vermişsin, bizlerde sağlıklı beslenme düzeni ile sağlam adımlarla hedefimize ilerliyoruz burda..
Hep birlikte kilo verip çıtır hatunlar olucaz inş.
tarifini paylasirmisin canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?