Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:3 dilim kepekli tost ekmegi biraz balfindik karisimi, peynir,zeytin

ara:kraker,bitter cikolata:18:

Aksam: corba 2 dilim esmer ekmek, biraz sulu köfte

Sonra biraz kacirdim ama reglim ama vücüdüm dengesizlesti iyice ayrica regl geregi darti kendi kafasina göre takiliyor:18: yarin artik ne gösterir bilmiyorum ben bildirim yapmazsam daha iyi olcak ama neyse

Canim beni en cok düşündüren 2. Gün o gun ne yedin sebze olarak

**14. TAKIM 340. ETAP **İKİNCİ

Rform( 73,6 / 73.1 / 0,5 / 0,68%)
umutincisi( 81,5 / 81 / 0,5 / 0,61%)
cansutr( 70,3 / 68,7 / 1,6 / 2,27% / 1,14%) yeni üye hedef:50
anathema8( 87,3 / 86,4 / 0,9 / 1,03% / 0,52%) yeni üye, hedef:75

14. TAKIM ORTALAMASI : 0,74%

**14. TAKIM 341. ETAP **

Rform( 73,1 / / / %)
umutincisi( 81 / / / %)
cansutr( 68.7 / / / %)
anathema8( 86.4 / / / % /)

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Kızlar kilolarınızı yerleştirn listeye..Bu hafta liste sırası rformda.. Ben gelmeye çalışırım mutlaka ama gelemez isem listemizi paylaşıma götürmeyi unutmayın olurmu..

bu hafta sonucu yüzümü güldürmedi,reglimden mi kaynaklı bilemedim
73,1 / 73,6 / -0,5 / -068

çok üzgünüm arkadaşlar grup yüzdesine verdiğim olumsuz etkiden dolayı.affedin beni,haftaya telafi edcem ama söz.

süpersin gurur duyuyorum seninle,ne olur beni affet ama artıda çıktım

tatlım olur mu öyle şey. iyide kötüde olsa hep destek olacagız ki hep iyiye gitsin :) sen sıkma canını regl çok etkiliyor. bende bu hafta lahana yapmasam bende iyi çıkmazdım :) haftaya seni çok çok iyi göreceğime eminim tatlımmm

Canim 8 kilo veriliyo bi haftada diyolar lahana ile sen azmi yaptin yada fazlaliginmi az neden 2.7 verdin bende 1 ocakta yapcam inşallah

Canim 8 kilo veriliyo bi haftada diyolar lahana ile sen azmi yaptin yada fazlaliginmi az neden 2.7 verdin bende 1 ocakta yapcam inşallah

canım o galiba ilk diyete başlayanlar için. çünkü ödem attırıyo. bide lahana çorbasını çok için diyorlar ama ben iş yerinde oldugum için en fazla 3 öğün içebiliryorum bence benimki bundan kaynaklanıyor.

3 kiloda super canim yarim kilo versek havalara ucuyoruz demekki ben iki kere yapsam 5 6 kilo veririm subat tatiline gitmeden peki bir kere yapıp onu kac gun içebiliriz acaba bozulmadan yoksa hergun tazemi yapıyorsun

Kizlar ben 87.3 le basladim ya gecen hafta 86.4 tum bu hafta 86.8 oldum simdi ben yuzde farki ilk baslangic kilomlami alip hesapliycam yoksa gecen haftaku kilomlami

Kizlar ben 87.3 le basladim ya gecen hafta 86.4 tum bu hafta 86.8 oldum simdi ben yuzde farki ilk baslangic kilomlami alip hesapliycam yoksa gecen haftaku kilomlami

evet sen ilk 87,3 ü baz alarak hesaplayacaksın yani
87,3-86,8 çıkan sonucu 2 ye böl. (2 haftalık olduğu içn sonrasında bi daha bunu yapmayacaksın)
bölümden çıkan sonucu son kilona böl. ve 100 ile çarp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…