Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dayanmaya calisiyorum az once 1 gofret yedim findikli emziriyorum ya ona guvendim napim kan sekrim düştü galiba umarim gofretten zararli cikmam...

Menun guzel bence aksam erken saatte yediysen tamamdir...

Lahana diyetini dene derim ben bi turlu doymak bilmezdim ama bugun acikmadim cidden sadece canim cok tatli cekiyor...

yaaaaa....
Napicam simdi ....neyse ben bitaz sporla telafi etmeye calisayim 40 dk spor yapmistim bi 40 dk daha yapim bari umarim buyuk yanli yapmamisimdir...
umarim yaptigim hatayi telafi etmeye yeter;
32 dk leslie 2mil
22 dk iki tane tiffany(tanesi 11 dk)
10 dk yarim mekik ...bunlar kendime cezaydi...

Gun icinde 27 dk jillian 11 dk tiffany

Toplam:102 dk ... kizlar nolur soyleyin yakmisimdir degilmi...

Son düzenleme:
Gofretin kalorisine baksaydin ama yakmissindir bence sen lahanaya devam et ama emziriyosun ya çocuğa zararı olmasın bir araştır bu tür diyetler emzirieken olmaz gerci sen benden deneyimlisin cocuk konusunda

Gofretin kalorisine baksaydin ama yakmissindir bence sen lahanaya devam et ama emziriyosun ya çocuğa zararı olmasın bir araştır bu tür diyetler emzirieken olmaz gerci sen benden deneyimlisin cocuk konusunda
estagfurullah...bence zarari olmaz heralde...cunku corba icindeki malzemeleeden dolayi sebze corbasi gibi ve inan nasil sut yapti ...
Ustelik meyve serbestti inanirmisin hic ama hic acikmadim istedigin kadar çorba icmek serbestti ben iki tabakla yetindim yetti yani...

Gofret sadece bastiramadigum tatli krizimin sonucu oldu bi dahada olmaz tobe...

Ama corbayi ne kadar çok icersen o kadar cok veriyomussun kiloyu yani gunde 4 5 tabak ic bence bide corbayi tazemi yapcaksin hergun acaba kac gun dayanir ki bozulmadan

Umut canim ben senin gecen haftaki listelerine bi goz attim kendime referans olsun diye maasallah sen nasil dayanmissin darısı başıma. ..baktikca daha cok motive oldum....bir kez daha tebrik ederim azmini...

Lahana çorbası diyeti 2.gun menum:
Kalkis:9 da 40dk spor

Kahvaltı saat 12..
1 tabak corba
1 dal yesil sogan
1 turp
Yarim domates
4 bardak sekersiz cay
1 lt su

Dun geceki gofrete nasil pismanim nasil icim yanio bu hatam yuzunden diyetim basarisiz etkisiz olucak diye icim yaniyo resmen...offfffffff

Dun geceki gofrete nasil pismanim nasil icim yanio bu hatam yuzunden diyetim basarisiz etkisiz olucak diye icim yaniyo resmen...offfffffff

bir gofretten ne olcak salla gitsin bu ara bugün cok gec kalktim corbayi yap pisir derken..zaman gecti ama birseyler tikinmadim corbayi pisirdim sicakken gercekten pulbiber ile cok lezzetli ya ins 1 hafta boyunca bayila bayila icerim bende 1 tencere dolusu yaptim iste maydanozu eklemeye unutmusum :18: ama fark etmez sanirim ana etken lahana oldugu icin... bluemoon yalniz degilsin bende artik lahanaciyim

Ha bu ara regl son günü cuma 71 dim bu sabah 68,8

takil bana olumune kankayizzz ))

Maydanozu yerken ilave et sende cidden tadi fena degil en azindan yenilebilir...
Kiz bakalim cumaya ne olacak sonuc benden bi 4 kilo gitse keske )))))

takil bana olumune kankayizzz ))

Maydanozu yerken ilave et sende cidden tadi fena degil en azindan yenilebilir...
Kiz bakalim cumaya ne olacak sonuc benden bi 4 kilo gitse keske )))))

ayy kasdan gitmesinde:18::18: ben cumaya 67 olayim kafidir yada 65,5 daha fazla olmasin korkuyorum normal diyete devam edince pat diye kilo alirim diye

Erkeklerin kadınlardan soğuma sebepleri

Toplam 50 erkeğe sorduk; neler bir kadından soğumalarına neden olur; neler bir kadını onların gözünde itici yapar? İşte sonuçlar…

Bazen kendimizi tutamıyoruz, ağzımızdan çıkıveriyor, bazen bunun bir erkeğe itici gelebileceği aklımızdan bile geçmiyor, bazen de inadına yapıyoruz. Ve sonuç olarak, erkekleri gıcık etmeyi başarıyoruz.

Aşağıdaki maddelerden en azından birkaç tanesi kesin size de uyuyor. Ama ne yapalım, belki biraz da bunlar bizi kadın yapıyor. Yeter ki abartmayalım, erkeklerin kabusu olmayalım.

Dış görünüş
Bir kere şunu söylemek gerek; erkekleri kadınlardan soğutan nedenler, fiziksel özellikleirnden çok kişiliğimizle ilgili. Yani biraz daha bakımlı olsak yeter!

• Kıllar, erkek vücuduna ait olmalı. Özellikle bıyık, favori, ayak parmaklarının üzerindeki ve beldeki kıllara dikkat! Erkekler bu konuda çok kıl!
• Tamam, her daim topuklu giymenizi beklemiyorlar ama en azından ayakkabılarınız temiz ve bakımlı olmalı. Ve açık ayakkabı giyiyorsanız mutlaka tırnaklarımız ojeli olmalı.
• Bu arada, yürümeyi başaramıyorsanız, topuklu da giymeyin.
• Farkında olmadan Notre Dame’ın kamburuna dönüşmeyin; lütfen daima dik oturun.
• Tanda veya g-string çok rahat olmayabilir ama bari benekli külotunuzun kotunuzun arkasından gözükmesine engel olun.
• Dekolte giyecekseniz, onu taşımayı bilin. Giydikten sonra onu çekiştirip durmayın.
• Şeffaf sutyen askıları kurtarıcı değil; tam tersine, çok çok itici erkeklerin gözünde.

Davranışlara çeki düzen
“Can çıkar, huy çıkmaz” derler; ama biraz gayretle, en azından belki törpülersiniz onları sinir eden yönlerinizi.

• Kız arkadaşınızla bir araya geldiğinizde fısıldaşmadan durmayı deneyin.
• Erkeklerin, duyguları halkında konuşmaktan nefret ettiğini lütfen öğrenin artık.
• Şoförlük 1000 yıl geçse de erkeklerin gözünde erkekler mahsus olacak. O yüzden onların şoförlüğünü eleştirmekten vazgeçin.
• Kıskançlık, sizi kendine güvensiz göstermekten başka işe yaramıyor.
• İlgi duyduğunuz erkeğin yanında rahat olmak isteseniz de çizgiydi aşmayın, sarhoş olmayın.
• Erkeklerin gözünde trip = şımarıklık. Şımarık bir çocuk gibi gözükmek istediğinize emin misiniz?

Erkeklerin favori cümleleri
Haydi bu cümleleri bir kere olsun söylemedim demeyin. Galiba bu cümleler, tüm kadınların fabrika ayarlarında otomatik olarak yükleniyor.
• “Benimle niye ilgilenmiyordun?” Bunaltmayın.
• “Ne düşünüyordun?” Cevabı olmayan sorular sormayın.
• “Bu ne demek şimdi?” Her hareketinden derin anlamlar çıkarmayın.
• “Sence kilo almış mıyım?” Ona tartı muamelesi yapmayın.
• “Hmmm karar veremiyorum. Sence?” Kararsızlık abidesi olduğunuzu ona her fırsatta göstermeyin.
• “Bana anlatabilirisin.” Psikologluk mesleğini psikologlara bırakın.

Zirvedekiler
Ve işte en çok oy alanlar…

• Dır dır dır dır…
• Fark etmiyorlar sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Uçları çıkmış, bozulmuş ojelere neredeyse hemen hepsi deli oluyor.
• Bebek gibi konuşmayı bebeklik yıllarınızda bırakmalıydınız. Şirinlik muskası halleriniz, sadece ve sadece tüylerini diken diken ediyor.
• Küfürlü, ‘Lan’lı konuşmalar da sizi bir o kadar itici yapıyor.
• Futbolu seviyor olabilirsiniz. Ama ahkam kesmeyin, teknik direktörlüğü erkeklere bırakın.
• Diğer kadınları aşağılamaya bayılıyoruz. Diyelim bundan vazgeçemiyoruz; bari erkeklerin yanında değil, kız arkadaşlarımızla yapalım.

Ve işte sürprizler
Bunların, erkeklerin soğuma nedenleri olduğu kimin aklına gelirdi?

• Dudaklarımızı öpülesi gösteriyor sandığımız parlatıcılar, tam tersine onlara yapış yapış geliyor.
• Onların gözünde yaratmaya çalıştığımız, “ben diğer kadınlardan farklıyım” etkisi, sadece tepki doğuruyor.
• Komik olmak için yaptığız kıro taklitleri veya şiveli konuşmalar, biz farkında olmasak da ortamı ısıtmıyor, aksine buz gibi soğutuyor.

En büyük sürpriz
Bizim en büyük kabuslarımızdan olan, kurtulmak için paralar harcadığımız, kocakarı ilaçlarından tutun, en teknolojik aletlere kadar her yolu denediğimiz biricik selülitlerimiz, 50 erkekten sadece birinin aklına geldi. Demek ki neleri kafamıza takmamız gerektiğini bir kere daha düşünmenin tam zamanı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…