- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.961
dayanmaya calisiyorum az once 1 gofret yedim findikli emziriyorum ya ona guvendim napim kan sekrim düştü galiba umarim gofretten zararli cikmam...İnşaallah canım gelecek haftalar hepimiz için daha iyi olur.diğer gruplarda cezalar olduğu,kuralların katı olduğunu duyuyorum.acaba bizde yaptırımımızı arttırsak mı dedim?
Şekerim sen sonuna kadar hak ettin.afiyet bal şeker olsun amaaaaa sonraki günlere dikkat.
Canım bu pTates kurusu nedir?
Dayan şekerim dayan,sonuç seni çok mutlu edecek.
Sen erken evlenmenin mükafatını ilerde çocukların büyüdüğünde göreceksin ve eşinle mutlu isen zaten en büyük kazancın.
Kızlar bana üniversite yıllarımı hatırlattınız :) tadını çıkarın,aşık olmakta,acı çekmekte o yıllarda çoook güzel.ve konu evliliğe gelince evleneceğiniz adam zaten belli,bir yerlerde sizinle karşılaşmayı bekliyor.o nasılsa sizi bulacak ya da siz onu,onu beklerken mümkün mertebe çok aşık olun :) yani benim sizin yaşınızdaki felsefemdi :)
Ya zorla beni bulaştıracaksınız şu lahana işine :) şu yılbaşı bir geçsin de ondan sonra ben de başlıycam.
E lahanadan sonra ne diyeti yapıcaz ?
Menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahılı ekmek
Öğle : 3 kaşık pilav
4 kaşık. Kavurma
Salata
1 sarı burma
Akşam : 1 kaşık pilav
2 kaşık kavurma
Salata
Kuzenimin mevlidi vardı
umutıncısı meraba canım bacım su lahana corbasını nasıl yaptın sevabına versen menunude bu garıpınde bu hafta yuzu gulse
E lahanadan sonra ne diyeti yapıcaz ?
ne demek bacımm burdan bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-9677.html
Ben takildim kaldim gofrete senin hic ufak tefek kacamaklarin oldumu
yaaaaa....:))) seni üzmek istemem ama kaçamak yapmamıştım canım ben
umarim yaptigim hatayi telafi etmeye yeter;yaaaaa....
Napicam simdi ....neyse ben bitaz sporla telafi etmeye calisayim 40 dk spor yapmistim bi 40 dk daha yapim bari umarim buyuk yanli yapmamisimdir...
estagfurullah...bence zarari olmaz heralde...cunku corba icindeki malzemeleeden dolayi sebze corbasi gibi ve inan nasil sut yapti ...Gofretin kalorisine baksaydin ama yakmissindir bence sen lahanaya devam et ama emziriyosun ya çocuğa zararı olmasın bir araştır bu tür diyetler emzirieken olmaz gerci sen benden deneyimlisin cocuk konusunda
Ama corbayi ne kadar çok icersen o kadar cok veriyomussun kiloyu yani gunde 4 5 tabak ic bence bide corbayi tazemi yapcaksin hergun acaba kac gun dayanir ki bozulmadanestagfurullah...bence zarari olmaz heralde...cunku corba icindeki malzemeleeden dolayi sebze corbasi gibi ve inan nasil sut yapti ...
Ustelik meyve serbestti inanirmisin hic ama hic acikmadim istedigin kadar çorba icmek serbestti ben iki tabakla yetindim yetti yani...
Gofret sadece bastiramadigum tatli krizimin sonucu oldu bi dahada olmaz tobe...
ben bi tencere yaptim 3 gun gider heralde ...Ama corbayi ne kadar çok icersen o kadar cok veriyomussun kiloyu yani gunde 4 5 tabak ic bence bide corbayi tazemi yapcaksin hergun acaba kac gun dayanir ki bozulmadan
Umut canim ben senin gecen haftaki listelerine bi goz attim kendime referans olsun diye maasallah sen nasil dayanmissin darısı başıma. ..baktikca daha cok motive oldum....bir kez daha tebrik ederim azmini...evett buda benim yediklerim
kızmayın ama sabah bişey yemedim
1 sade kahve
ara
yeşil çay
şekersiz çay
öğle
koca tabak lahana çorbası
1 salatalık
tere
akşam
öğle
koca tabak lahana çorbası
3 salatalık
tere
3 lt suj
1,5 saat kardio (800 kal)
Dun geceki gofrete nasil pismanim nasil icim yanio bu hatam yuzunden diyetim basarisiz etkisiz olucak diye icim yaniyo resmen...offfffffff
takil bana olumune kankayizzzbir gofretten ne olcak salla gitsinbu ara bugün cok gec kalktim corbayi yap pisir derken..zaman gecti ama birseyler tikinmadim corbayi pisirdim sicakken gercekten pulbiber ile cok lezzetli ya ins 1 hafta boyunca bayila bayila icerim bende 1 tencere dolusu yaptim iste maydanozu eklemeye unutmusum :18: ama fark etmez sanirim ana etken lahana oldugu icin... bluemoon yalniz degilsin bende artik lahanaciyim
Ha bu ara regl son günücuma 71 dim bu sabah 68,8
takil bana olumune kankayizzz))
Maydanozu yerken ilave et sende cidden tadi fena degil en azindan yenilebilir...
Kiz bakalim cumaya ne olacak sonuc benden bi 4 kilo gitse keske)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?