- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.941
arkadaslar bizde yilbasi olayi yok yasam tarzi gorus acisi ne derseniz diyin.icki alkol zaten yok benim icin siradan sade ve normal bir hafta olacak tek farki omurden giden bir yil ve olgunluk katan bir yas...
Artık bende bu kafadanım hamdolsun...
Eskiden olsa, bol yemenin içmenin, alkolün dibine vurmanın akşamıydı yılbaşı ama özü anlayınca, anlamaya çalışınca yüreğimin nakkaşı dur dedi ne gerek var bu denli yoldan çıkmaya
Özetle gerenk yok, öze ters, dine ters, bedene ters, ters oğlu ters yani
Bu sabah tartida 76.4 tum bu ne yaaa
Anlamiyorum iki gun arasinda bu kadar kilo farki normalmi...
Su uc gun bi gecse lahana diyetini harfiyen uygulayinca 3 gunun sonunda3 kilo gidiyormus ha gayret....
Cansu....sen ne yaptin basladinmi diyete...
saat 6 dan sonra bisey yenmediyse guzel menu lahmacun pek goze batmiyoDünki Menüm:
Sabah: 1 cavdar ekmegi, 2-3 ceviz, 4zeytin, peynir,1 Yumurta
Sabah cok gec etmistim 12-13 arasindaydi sanirim.
Aksam 18 gibi: Corba, 1 Lahmacun + bol Salata
Spor yoktu ama 3 litreye yakin Su vardi
Bugünki Menümüde Aksam yazarim ins.
saat 6 dan sonra bisey yenmediyse guzel menu lahmacun pek goze batmiyo
insallah canim yaa su 3 gunu saglam menuyle atlatsam bi cok iyi olucakti..su ana kadar harfiyen gidiyiyorum aksam menumde boyle olur insallahsadece cok su ictim gece 1-2 ye kadar yatana kadar daha dogrusutskler canim her gün düzgün menümüz olur umarim
insallah canim yaa su 3 gunu saglam menuyle atlatsam bi cok iyi olucakti..su ana kadar harfiyen gidiyiyorum aksam menumde boyle olur insallah
....
yazin kendime bi etek almistim hic giymeden oyle sisip kilo aldim ki etek ustumde ucube gibi duruyor...ayyy insallah dün aksama o kadar ruhsuz o kadar hayata küsmüstümki...ondan erken yatsam bile gec kalkiyordum ayyy kalkmak bile istemiyordumkisükür dün aksam moralim cok düzeldi ya kilo vermek neki daglari delebilirim sankin olcak olcak bluemoo basaracaksin kendine güven inan...iradelisin siradan degilsin...yaparim dersen...aaaa bak yapti dedirtirsin söyle 55 olmadan arkadasla görüsmiycem 3-4 ayda zor diyip duruyordu bana
yazin kendime bi etek almistim hic giymeden oyle sisip kilo aldim ki etek ustumde ucube gibi duruyor...
Allahim yaa 55 kiloyken disardan nasil duruyordum acaba...ben cok azimliyim daha oncede yazmistim ilk cocuguma hamile kalmak icin 1.5 ay gibi bir surede 11 kilo verdim simdi neden olmuyo bilmiyorum ustelik emziriuorum da ....ama bu diyetten umitliyim motivasyonun icin sagol gercekten iyi geldi 26.yasima ve 8.evlilik yildonumume fazlaliklardan kurtulmus olarak girmek istiyorum once allahin izni sonrada sizin moral desteginizle...
her seyin vardir bir vakti zamani...amin insallah hep birlikte canim ne güzel genc yasta evlenmissin biz daha okullarda hem sürünüyoruz...hemde sevgili yokben aslinda rahatimda üniverstedeki arkadaslarim evde kaldik herkez evleniyor/nisanlaniyor bizimde bulmamiz lazim cansu diyince :18: hadi ya oldum
her seyin vardir bir vakti zamani...
Sende okuyormussun iste ne guzel keske bende okusaydim/okutsalardi ...
Ben istedim ama olmadi iste birde baktimki yas 16 nisanliyim 17 olunca da evlendim iste belkide hayatimda karsima cikan en buyuk ve guzel sansim evliligim esim cocuklarimmmm...rabbim hayirli zamanda seninde karsina cikarsin insallah hayirli bir es...bu arada senin yas kac cansu...
Kalkis saat 9
Kahvalti saat 10.30
1 tabak lahana corbasi
Sekersiz cay 3 bardak
Ara 1 mandalina
Ara 1 mandalina
Aksam yamegi saat 17
1 tabak lahana corbasi
Ceyrek nar
Yarim ayva
Saat 18; bir kesme seker buyuklugunde et
2.5 lt su
40 dk spor
helal olsun canım benim. bu sürekli olan bişey degil. arada benim de - lerde olduğum olacak sizlerinde. ama önemli olan bunları telafi edebilmemiz. evet bencede yapalım böyle bişey. ben bugün saldım kendimi akşam pasta tatlı lahmacun ve adana yedim( bi arkadaşın tayini oldu onu kutladık) hem bana da dur der
bu konuyu düşünelim ve yapalım bence. aklına gelen şeyler var mı??
sabah
1 kase lahana çorba
2 salatalık
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase lahana çorba
1 porsiyon etsiz ıspanak
ara
1 muz
10 tane kadar yeşil zeytin
1 mozik pasta
2 minik kurabiye
akşam (9.30)(arkadaşın yemegindeydim)
adana kebap
çeyrek künefe
SABAH
1 simit
çay
ara
1 muz
öğle
lahmacun
kola
Akşam
patates kurusu
2 dilim ekmek
bir de akşam yemeğinden bir saat önce tadelle yedim
Kizlat bugun buyuk gun sabirsizlilla bu haftayi ve sonucunu bekliyorum destek olun lutfen cok sabirsizim umarim dayanirim...
her seyin vardir bir vakti zamani...
Sende okuyormussun iste ne guzel keske bende okusaydim/okutsalardi ...
Ben istedim ama olmadi iste birde baktimki yas 16 nisanliyim 17 olunca da evlendim iste belkide hayatimda karsima cikan en buyuk ve guzel sansim evliligim esim cocuklarimmmm...rabbim hayirli zamanda seninde karsina cikarsin insallah hayirli bir es...bu arada senin yas kac cansu...
yas 22 de off bu isler cok karisik...asik oluyorsun asik oldugun kisi baskasina asik....sonra sana biri asik oluyor onun sevmesine asik oluyorsun...oda babamdan korkuyordurum bunlardan ibaret yaza 23 olcam bu gidisat nereye hic bilmiyorum
Kalkis saat 9
Kahvalti saat 10.30
1 tabak lahana corbasi
Sekersiz cay 3 bardak
Ara 1 mandalina
Ara 1 mandalina
Aksam yamegi saat 17
1 tabak lahana corbasi
Ceyrek nar
Yarim ayva
Saat 18; bir kesme seker buyuklugunde et
2.5 lt su
40 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?