Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaslar bizde yilbasi olayi yok yasam tarzi gorus acisi ne derseniz diyin.icki alkol zaten yok benim icin siradan sade ve normal bir hafta olacak tek farki omurden giden bir yil ve olgunluk katan bir yas...

Sizi tebrik ediyorum boyle dine bağlı olmanız cok guzel herkesin özgür iradesi tabiki saygim sonsuz

Umutincisi tebrik ederim seni bu arafa tüm takimi kurtardin acaba 1. Olan hangi diyeti yapiyo acaba ben sen 1. Olursun diye düşünmüştüm

Kizlat bugun buyuk gun sabirsizlilla bu haftayi ve sonucunu bekliyorum destek olun lutfen cok sabirsizim umarim dayanirim...

Bu sabah tartida 76.4 tum bu ne yaaa
Anlamiyorum iki gun arasinda bu kadar kilo farki normalmi...

Su uc gun bi gecse lahana diyetini harfiyen uygulayinca 3 gunun sonunda3 kilo gidiyormus ha gayret....

Cansu....sen ne yaptin basladinmi diyete...

ben sabah nerden sasdiysam 8 de ayaktaydim bugün babamlar misafirlige gidiyor aksam yemegi disardan yani ondan dolayi yari basliycam insallah niyetliyim gercekten Suan okul isleriyle ugrasiyorum ögleden sonra spora giderim insallah almanlari noelleri yüzünden bir kac gün kapaliydi

Sana basarilar canim kolay gelsin yarinda bende katilcam sana

Son düzenleme:
Dünki Menüm:

Sabah: 1 cavdar ekmegi, 2-3 ceviz, 4zeytin, peynir,1 Yumurta

Sabah cok gec etmistim 12-13 arasindaydi sanirim.

Aksam 18 gibi: Corba, 1 Lahmacun + bol Salata

Spor yoktu ama 3 litreye yakin Su vardi

Bugünki Menümüde Aksam yazarim ins.

saat 6 dan sonra bisey yenmediyse guzel menu lahmacun pek goze batmiyo

insallah canim yaa su 3 gunu saglam menuyle atlatsam bi cok iyi olucakti..su ana kadar harfiyen gidiyiyorum aksam menumde boyle olur insallah
....

ayyy insallah dün aksama o kadar ruhsuz o kadar hayata küsmüstümki...ondan erken yatsam bile gec kalkiyordum ayyy kalkmak bile istemiyordumki sükür dün aksam moralim cok düzeldi ya kilo vermek neki daglari delebilirim sankin olcak olcak bluemoo basaracaksin kendine güven inan...iradelisin siradan degilsin...yaparim dersen...aaaa bak yapti dedirtirsin söyle 55 olmadan arkadasla görüsmiycem 3-4 ayda zor diyip duruyordu bana

yazin kendime bi etek almistim hic giymeden oyle sisip kilo aldim ki etek ustumde ucube gibi duruyor...
Allahim yaa 55 kiloyken disardan nasil duruyordum acaba...ben cok azimliyim daha oncede yazmistim ilk cocuguma hamile kalmak icin 1.5 ay gibi bir surede 11 kilo verdim simdi neden olmuyo bilmiyorum ustelik emziriuorum da ....ama bu diyetten umitliyim motivasyonun icin sagol gercekten iyi geldi 26.yasima ve 8.evlilik yildonumume fazlaliklardan kurtulmus olarak girmek istiyorum once allahin izni sonrada sizin moral desteginizle...

amin insallah hep birlikte canim ne güzel genc yasta evlenmissin biz daha okullarda hem sürünüyoruz...hemde sevgili yok ben aslinda rahatimda üniverstedeki arkadaslarim evde kaldik herkez evleniyor/nisanlaniyor bizimde bulmamiz lazim cansu diyince :18: hadi ya oldum

her seyin vardir bir vakti zamani...
Sende okuyormussun iste ne guzel keske bende okusaydim/okutsalardi ...
Ben istedim ama olmadi iste birde baktimki yas 16 nisanliyim 17 olunca da evlendim iste belkide hayatimda karsima cikan en buyuk ve guzel sansim evliligim esim cocuklarimmmm...rabbim hayirli zamanda seninde karsina cikarsin insallah hayirli bir es...bu arada senin yas kac cansu...

yas 22 de off bu isler cok karisik...asik oluyorsun asik oldugun kisi baskasina asik....sonra sana biri asik oluyor onun sevmesine asik oluyorsun...oda babamdan korkuyor durum bunlardan ibaret yaza 23 olcam bu gidisat nereye hic bilmiyorum

Kalkis saat 9
Kahvalti saat 10.30
1 tabak lahana corbasi
Sekersiz cay 3 bardak
Ara 1 mandalina
Ara 1 mandalina

Aksam yamegi saat 17
1 tabak lahana corbasi
Ceyrek nar
Yarim ayva

Saat 18; bir kesme seker buyuklugunde et

2.5 lt su
40 dk spor

cok güzel gidiyorsun bence cumaya kadar böyle devam takimdaki birinci olursun

Sabah
Beyaz peynirli kepekli tosy
Oglen
Bir dilim kek
Bir tane sigara boregi
Aksam
Menemen
Bugün günüm vardi cok az yemekle atlattim şükür

umutıncısı meraba canım bacım su lahana corbasını nasıl yaptın sevabına versen menunude bu garıpınde bu hafta yuzu gulse

İnşaallah canım gelecek haftalar hepimiz için daha iyi olur.diğer gruplarda cezalar olduğu,kuralların katı olduğunu duyuyorum.acaba bizde yaptırımımızı arttırsak mı dedim?

Şekerim sen sonuna kadar hak ettin.afiyet bal şeker olsun amaaaaa sonraki günlere dikkat.

SABAH
1 simit
çay

ara
1 muz

öğle
lahmacun
kola

Akşam
patates kurusu
2 dilim ekmek

bir de akşam yemeğinden bir saat önce tadelle yedim

Canım bu pTates kurusu nedir?

Kizlat bugun buyuk gun sabirsizlilla bu haftayi ve sonucunu bekliyorum destek olun lutfen cok sabirsizim umarim dayanirim...

Dayan şekerim dayan,sonuç seni çok mutlu edecek.

Sen erken evlenmenin mükafatını ilerde çocukların büyüdüğünde göreceksin ve eşinle mutlu isen zaten en büyük kazancın.

yas 22 de off bu isler cok karisik...asik oluyorsun asik oldugun kisi baskasina asik....sonra sana biri asik oluyor onun sevmesine asik oluyorsun...oda babamdan korkuyor durum bunlardan ibaret yaza 23 olcam bu gidisat nereye hic bilmiyorum

Kızlar bana üniversite yıllarımı hatırlattınız :) tadını çıkarın,aşık olmakta,acı çekmekte o yıllarda çoook güzel.ve konu evliliğe gelince evleneceğiniz adam zaten belli,bir yerlerde sizinle karşılaşmayı bekliyor.o nasılsa sizi bulacak ya da siz onu,onu beklerken mümkün mertebe çok aşık olun :) yani benim sizin yaşınızdaki felsefemdi :)

Ya zorla beni bulaştıracaksınız şu lahana işine :) şu yılbaşı bir geçsin de ondan sonra ben de başlıycam.

E lahanadan sonra ne diyeti yapıcaz ?

Menüm

Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahılı ekmek

Öğle : 3 kaşık pilav
4 kaşık. Kavurma
Salata
1 sarı burma

Akşam : 1 kaşık pilav
2 kaşık kavurma
Salata

Kuzenimin mevlidi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…