Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar dün şehir dışına çıkmıştım gelemedim o yüzden benim için harika ama diyet için felaket bir haftasonu geçirdim :18::18::18::18: ne yediğimi hiç söylemiim ne buldumsa yedim artık yarından itibaren devam önümüzdeki maçlara bakıciizz

Lahana çorbası diyeti 2.gun menum:
Kalkis:9 da 40dk spor

Kahvaltı saat 12..
1 tabak corba
1 dal yesil sogan
1 turp
Yarim domates
4 bardak sekersiz cay
1 lt su

Aksam :2 tabak lahana corbasi
1 havuc
Tadimlik tavuk gogsu

Olsun hafta içi toplarsin ben bu hafta 1 kilo vermeye yeminliyim
:)

Olsun hafta içi toplarsin ben bu hafta 1 kilo vermeye yeminliyim
:)
inşallah canım inşallah bence de hafta içinde çok sıkı olmalı bende mutlaka 1 kilo vermeliyim şu son çikolatayı da yiyim de yılbaşında bile bozmiyciiim

ha bu arada yılbaşı benim için de çok anlamlı değil ama o gün tatil ya o yüzden kesin dışarı çıkarız dışarı çıkınca zaten kaçamak demek

Umut canim ben senin gecen haftaki listelerine bi goz attim kendime referans olsun diye maasallah sen nasil dayanmissin darısı başıma. ..baktikca daha cok motive oldum....bir kez daha tebrik ederim azmini...

valla bu haftasonu mahvettim o güzellim listeleri yaş pastalar kurabiyeler çekirdekler offff. bu haftayı cuma kilomla kapatsam şükredecem

Dun geceki gofrete nasil pismanim nasil icim yanio bu hatam yuzunden diyetim basarisiz etkisiz olucak diye icim yaniyo resmen...offfffffff

olmaz bişi tatlım o kadarcıktan bende mavettim toparlarız yine.

Slm kızlarrr

şu andan itibaren sevgili rakibemdir kendisi sıkı takipteyimmmm bugünü telafi edip bir daha kaçamak yapmayacağına dair söz verdii :13:şayet haftaya tekrar böyle bir menü olursa kendisini tüm takımlara gidip verdiği sözü hatırlatarak şikayet edeceğim bilginiz olsun hepimize güzel kilo verebileceğimiz harika bir hafta dilerimmm cıslara hayır kızlarrr iyi geceler hepinize

amanınnnn gözüm korktu:18: kendime dişli bir rakip bulmuşum anlaşılan. hadi bakalım haırlısı:18::18::18:

Bende tam uyarıyordum umutinciyi ama senin uygulama daha süper olmuş..
Hadi bakalım bende ikinzi takip ediyorum
amanınnnn gözüm korktu:18: kendime dişli bir rakip bulmuşum anlaşılan. hadi bakalım haırlısı:18::18::18:
Yaaa gördünmü şimdi, artık bundan sonra hafta sonu kaçamaklarınıda kaldırırsın dimii

3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

Bundan önceki yazılarımda sürekli bahsettiğim ve merakla beklenen, bana 3 ayda 24 kilo verdiren karışımı artık açıklıyorum!!!

***ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU***

MALZEMELER

1 Lt Ev Yapımı Elma Sirkesi
250 Gr Tahta Havanda Dövülmüş Sarımsak
1,5 Lt' lik Koyu Renkli Cam Kavanoz
Kavanozu Koyacağınız Koyu Renkli Bez Torba

YAPILIŞI

Öncelikle evde kendiniz elma sirkesi yapıyorsunuz. Yapımı çok basit olup bir sonraki yazımda elma sirkesinin yapımını detaylarıyla anlatacağım. Eğer çok vaktim yok hemen kilo vermem gerekiyor diyenlerdenseniz marketten alacağınız katkısız bir elma sirkesi işinizi görecektir. Gene de evde yapmanız en doğrusu.
İkinci yapacağınız işlem tahta havanda soyduğunuz 250 Gr sarımsağı tabiri caiz ise suyu çıkana kadar eziyorsunuz. Elma sirkesini kavanoza koyduktan sonra sarımsakları da kavanoza ekliyoruz. Işık görmemesi için mutlaka koyu renkli bir bezle sarıyoruz ve kullanmadığınız ışık almayan bir yerde 15 gün hiç açmadan saklıyoruz.
15. gün " Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu" hazır...

KULLANIŞI

Bu mucizevi formülü her yemekten 30 dk önce bir tatlı kaşığı içiyorsunuz ve hemen 1 bardak su içiyorsunuz. Hepsi bu kadar. Yalnız kaşığı elinize aldığınızda diğer elinizde bir bardak su olmalı çünkü boğazınız ve mideniz elma sirkesinin etkisiyle yanacaktır. Vakit kaybetmeden içerseniz böyle bir yanma hissetmezsiniz. Şunu da belirteyim bu veya başka bir elma sirkeli karışımı eğer direkt susuz olarak tüketirseniz kalıcı mide hasarına yol açabilir. Ayrıca midesinde reflü, ülser gibi rahatsızlıkları olanlar için söylüyorum, üzgünüm bu tarif size göre değil.

AĞIZ KOKUSU YAPAR MI ?

Hayır. İlk içtiğinizde kokusunu hissedeceksiniz ama suyu hemen arkasından içtiğinizde bu kokunun kaybolduğunu göreceksiniz. Üstelik antibiyotik işlevi gören bu karışım sayesinde ağız içinde oluşan enfeksiyon sonucu gelişen kokunun 7 gün sonra kaybolduğunu göreceksiniz. İçimi çok kolay olup turşu gibi ekşimsi bir tadı olur.

FAYDALARI

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR!
TOKLUK MERKEZİNİ UYARARAK KISA SÜREDE DOYMA HİSSİ VERİR!
TATLI KRİZLERİNE NEDEN OLAN İNSÜLİN DENGESİZLİĞİNİ YOK EDER!
KIŞIN GELİŞEN VİRAL ENFEKSİYONLARDAN YANİ GRİPTEN KORUR!
AĞIZ İÇİNDE OLUŞAN AFT, APSE VE YARALARI İYİLEŞTİRİR!
İDRAR YOLU VE VAJİNAL YOL ENFEKSİYONLARINDAN TAMAMEN KURTARIR!
CİLDİ TAZELER VE AKNE OLUŞUMUNU AZALTARAK YOK EDER!
KAN AKIŞ HIZINIZ ARTAR!
ASTIM HASTALIKLARINDA GELİŞEN AKCİĞERLERDE OLUŞAN ENFEKSİYONU YOK ETMEDE SON DERECEDE ETKİLİDİR!
BAĞIRSAK SİSTEMİNİN ÇALIŞMASINI HIZLANDIRIR!
ENERJİ VERİR!
EN ÖNEMLİSİ YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRARAK KALICI KİLO VERMENİZİ SAĞLAR!
*** Bu yazdığım karışımı başka yerde arasanız da bulamayacaksınız. Çünkü 98 yaşında hiçbir hastalık yaşamadan vefat eden bir otacının yani dedemin el yazması defterinden bulduğum bir tariftir.
***Spor yapmaya, düzenli beslenmeye vaktiniz yoksa eğer belirttiğim şekilde karışımı içmenizde kilo vermenizi sağlayacaktır.
*** Daha önceki yazılarımda anlattığım beslenme ve spor programının yanında bu karışımı kullanmanız halinde 20 ile 28 kilo kadar verebilirsiniz. Yakınlarım, başta annem ve kilolu arkadaşlarımda bendeki değişimi fark ederek denediler ve 20- 22 - 30 gibi ciddi ve sağlıklı kilo kayıpları yaşadılar.
***Özellikle belirtmem gereken şu; karışımı içtiğiniz sürece çok uzun saatler açlık hissetmeyeceğiniz için sakın daha çok zayıflama uğruna yemek yememeye kalkışmayın. 3 ana öğün mutlaka tüketilecek. Maksadımız sağlığımızdan olmak değil.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere...​

Bende tam uyarıyordum umutinciyi ama senin uygulama daha süper olmuş..
Hadi bakalım bende ikinzi takip ediyorum

Yaaa gördünmü şimdi, artık bundan sonra hafta sonu kaçamaklarınıda kaldırırsın dimii

yok yapmayacam söz vermiş bulundum bi kere. işin sonunda rezil olmak var. ya zaten bu sabah tartıda 81,3ü gördüm. cumadan tam 3 kilo fazla kendime sinir oldum. bi daha böyle bi saçmalık yapmayacam

GÜNAYDIIIIN,

inanılmaz yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdim.koşturmaktan dün tartıda geçen haftaki kilomu bile gördüm :)
ama dün yediklerim birazcık sınırı aştı.

sabah : 1 yumurtalı patartesli omlet
1 dilim bayaz ekmek
1 kk peynir
salata
2 zeytin

akşam : 1 adet mercimekli börek
6 kaşık kısır
salata
1 lokma oeynirli börek
1 dilim labneli kremalı kek (işte bu hesapta yoktu )

o kadar koşturmaya umarım yakmışımdır bunları.

benim bu duygusal yeme hastalığından kurtulmam lazım.var mı bu konuda bilgisi olan?

Kizlar bu sabah tartida 1200 gr eksideydim diyette guzel gidiyo fakat bu sabah aci bi haber aldik maaleaef ve ben annemlere gitmek zorunda kalabilirim buyuk ihtimalle cumaya kadarda orda kalirim gibi napicami bilemedim....offf

Kizlar bu sabah tartida 1200 gr eksideydim diyette guzel gidiyo fakat bu sabah aci bi haber aldik maaleaef ve ben annemlere gitmek zorunda kalabilirim buyuk ihtimalle cumaya kadarda orda kalirim gibi napicami bilemedim....offf

inşallah kötü bişey yoktur canım yaa. her ne olduysa Allah yar ve yardımcınız olsun.

kaptan sen bunu yapmıştın diye hatırlıyorum nasıl. yada nasıl gidiyor

Evet yaptım canım.Sabahları aç karnına içiyorum, acaip bağırsak çalıştırıyor..
Bilgi güncellemesi yaptım, iyi oldu. Gün boyu menü öncesiymiş, evde olduğum sürece yemek öncesi içerim artık..

bende yapayım diyecem ama ev yapımı elma sirkesi yapmam lazım önce sonra da bunu. tabi ben bunlkarı yapana kadar 1 ay geçer. bide becerebilir miyim kısmı var tabi :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…