- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.981
slm kızlar dün şehir dışına çıkmıştım gelemedim o yüzden benim için harika ama diyet için felaket bir haftasonu geçirdim :18::18::18::18: ne yediğimi hiç söylemiim ne buldumsa yedim artık yarından itibaren devam önümüzdeki maçlara bakıciizz
inşallah canım inşallah bence de hafta içinde çok sıkı olmalıOlsun hafta içi toplarsin ben bu hafta 1 kilo vermeye yeminliyim
:)
Umut canim ben senin gecen haftaki listelerine bi goz attim kendime referans olsun diye maasallah sen nasil dayanmissin darısı başıma. ..baktikca daha cok motive oldum....bir kez daha tebrik ederim azmini...
Dun geceki gofrete nasil pismanim nasil icim yanio bu hatam yuzunden diyetim basarisiz etkisiz olucak diye icim yaniyo resmen...offfffffff
valla bu haftasonu mahvettim o güzellim listeleri yaş pastalar kurabiyeler çekirdekler offff. bu haftayı cuma kilomla kapatsam şükredecem
olmaz bişi tatlım o kadarcıktan bende mavettimtoparlarız yine.
sabah
1 kase lahana çorba
2 salatalık
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase lahana çorba
1 porsiyon etsiz ıspanak
ara
1 muz
10 tane kadar yeşil zeytin
1 mozik pasta
2 minik kurabiye
akşam (9.30)(arkadaşın yemegindeydim)
adana kebap
çeyrek künefe
Slm kızlarrr
şu andan itibaren sevgili rakibemdir kendisisıkı takipteyimmmm bugünü telafi edip bir daha kaçamak yapmayacağına dair söz verdii :13:şayet haftaya tekrar böyle bir menü olursa kendisini tüm takımlara gidip verdiği sözü hatırlatarak şikayet edeceğim bilginiz olsun hepimize güzel kilo verebileceğimiz harika bir hafta dilerimmm cıslara hayır kızlarrr iyi geceler hepinize
Bende tam uyarıyordum umutinciyi ama senin uygulama daha süper olmuş..Slm kızlarrr
şu andan itibaren sevgili rakibemdir kendisisıkı takipteyimmmm bugünü telafi edip bir daha kaçamak yapmayacağına dair söz verdii :13:şayet haftaya tekrar böyle bir menü olursa kendisini tüm takımlara gidip verdiği sözü hatırlatarak şikayet edeceğim bilginiz olsun hepimize güzel kilo verebileceğimiz harika bir hafta dilerimmm cıslara hayır kızlarrr iyi geceler hepinize
Yaaa gördünmü şimdi, artık bundan sonra hafta sonu kaçamaklarınıda kaldırırsın dimiiamanınnnn gözüm korktu:18: kendime dişli bir rakip bulmuşum anlaşılan. hadi bakalım haırlısı:18::18::18:
Bende tam uyarıyordum umutinciyi ama senin uygulama daha süper olmuş..
Hadi bakalım bende ikinzi takip ediyorum
Yaaa gördünmü şimdi, artık bundan sonra hafta sonu kaçamaklarınıda kaldırırsın dimii
3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!
Bundan önceki yazılarımda sürekli bahsettiğim ve merakla beklenen, bana 3 ayda 24 kilo verdiren karışımı artık açıklıyorum!!!
***ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU***
Kizlar bu sabah tartida 1200 gr eksideydim diyette guzel gidiyo fakat bu sabah aci bi haber aldik maaleaef ve ben annemlere gitmek zorunda kalabilirim buyuk ihtimalle cumaya kadarda orda kalirim gibi napicami bilemedim....offf
sagol canim yaa ...inşallah kötü bişey yoktur canım yaa. her ne olduysa Allah yar ve yardımcınız olsun.
kaptan sen bunu yapmıştın diye hatırlıyorum nasıl. yada nasıl gidiyor
Evet yaptım canım.Sabahları aç karnına içiyorum, acaip bağırsak çalıştırıyor..
Bilgi güncellemesi yaptım, iyi oldu. Gün boyu menü öncesiymiş, evde olduğum sürece yemek öncesi içerim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?