Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yapayım diyecem ama ev yapımı elma sirkesi yapmam lazım önce sonra da bunu. tabi ben bunlkarı yapana kadar 1 ay geçer. bide becerebilir miyim kısmı var tabi :s

Ben hazır elma sirkesi kullandım canım..Evde yapamam mümkün değil..

yaa benim esim once dirdirimdan muzdarip sonra kiloma takintili evlendigim kiloya dusmemi cok istiyor...sivilce problemim var ben kafaya takiyorum esim farkinda bile degilim diyor ne kadar dogru orasi mechul....
Rujdur ojedir nefret eder topukluyu begenir ama giyemem boy farki ortadan kalkar kisacasi yazilanlarin buyuk cogunlugu dogru...

yok yapmayacam söz vermiş bulundum bi kere. işin sonunda rezil olmak var. ya zaten bu sabah tartıda 81,3ü gördüm. cumadan tam 3 kilo fazla kendime sinir oldum. bi daha böyle bi saçmalık yapmayacam
Ayy verdiğin kiloları gerimi aldın simdi
sagol canim yaa ...
Bi hastamiz vardi vefat etmis esim cenaze icin memlekete gidecek allah rahmet eylwsin yakin akrabaydi...

Başın sağolsun canim

Lahana corbasi diyeti 3. Gun menum...
Kalkis 8:30 1 gofret
Kahvalti 10:30
1tabak lahana corbasi
1tane turp
Sekersiz cay
Ara 1gofret
1kase corba

Saat 15:30
2 tabak patates salatasi (2 patates kivircik havuc sogan koydum yag yok booool limonlu)

bir şey bulursan bana da haber ver canım bende duygularım değişince yemeğe saldırıyorum maalesef

Kizlar bu sabah tartida 1200 gr eksideydim diyette guzel gidiyo fakat bu sabah aci bi haber aldik maaleaef ve ben annemlere gitmek zorunda kalabilirim buyuk ihtimalle cumaya kadarda orda kalirim gibi napicami bilemedim....offf
canım başın sağolsun allah cennette kavuştursun

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 tatlı kaşığı labne 2 zeytin

ara: 1.5 mandalina

öğlen: 4 kaşık yulaf ezmesi 200 ml süt

ara: 2 tane mercimekli köfte

akşam:
(bunlar yemeyi planladıklarım)
1 kase tavuk çorba
2 dilim kol böreği
2 kaşık börülce

gerçekten sağlıklı bişi mi acaba bana çok inandırıcı gelmedi ama insanın aklını çelmiyor da değil
Yok ya bunlara hic bulasmamak lazım ben daha once hepsini denedim sadece biriyle cok zayifladim diğerleri etki bile etmedi ama sonra hepsini geri aldim fazlasıyla catlaklarda yanima kar kaldı

Yok ya bunlara hic bulasmamak lazım ben daha once hepsini denedim sadece biriyle cok zayifladim diğerleri etki bile etmedi ama sonra hepsini geri aldim fazlasıyla catlaklarda yanima kar kaldı
doğru söylüyorsun canım ama irade denen şey bende yok 2 dilim kol böreği yiyecektim 4 yedim :18::18::18: nefret ediyorum kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…