- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.001
sagol canim yaa ...
Bi hastamiz vardi vefat etmis esim cenaze icin memlekete gidecek allah rahmet eylwsin yakin akrabaydi...
sagol canim yaa ...
Bi hastamiz vardi vefat etmis esim cenaze icin memlekete gidecek allah rahmet eylwsin yakin akrabaydi...
başınız sagolsun canım Allah mekanını cennet etsin inşallah
Allah razi olsun ...sizler sag olun...Başnız sağolsun canım
bende yapayım diyecem ama ev yapımı elma sirkesi yapmam lazım önce sonra da bunu. tabi ben bunlkarı yapana kadar 1 ay geçer. bide becerebilir miyim kısmı var tabi :s
Ben hazır elma sirkesi kullandım canım..Evde yapamam mümkün değil..
yaa benim esim once dirdirimdan muzdarip sonra kiloma takintili evlendigim kiloya dusmemi cok istiyor...sivilce problemim var ben kafaya takiyorum esim farkinda bile degilim diyor ne kadar dogru orasi mechul....Erkeklerin kadınlardan soğuma sebepleri
Toplam 50 erkeğe sorduk; neler bir kadından soğumalarına neden olur; neler bir kadını onların gözünde itici yapar? İşte sonuçlar
Bazen kendimizi tutamıyoruz, ağzımızdan çıkıveriyor, bazen bunun bir erkeğe itici gelebileceği aklımızdan bile geçmiyor, bazen de inadına yapıyoruz. Ve sonuç olarak, erkekleri gıcık etmeyi başarıyoruz.
Aşağıdaki maddelerden en azından birkaç tanesi kesin size de uyuyor. Ama ne yapalım, belki biraz da bunlar bizi kadın yapıyor. Yeter ki abartmayalım, erkeklerin kabusu olmayalım.
Dış görünüş
Bir kere şunu söylemek gerek; erkekleri kadınlardan soğutan nedenler, fiziksel özellikleirnden çok kişiliğimizle ilgili. Yani biraz daha bakımlı olsak yeter!
Kıllar, erkek vücuduna ait olmalı. Özellikle bıyık, favori, ayak parmaklarının üzerindeki ve beldeki kıllara dikkat! Erkekler bu konuda çok kıl!
Tamam, her daim topuklu giymenizi beklemiyorlar ama en azından ayakkabılarınız temiz ve bakımlı olmalı. Ve açık ayakkabı giyiyorsanız mutlaka tırnaklarımız ojeli olmalı.
Bu arada, yürümeyi başaramıyorsanız, topuklu da giymeyin.
Farkında olmadan Notre Dameın kamburuna dönüşmeyin; lütfen daima dik oturun.
Tanda veya g-string çok rahat olmayabilir ama bari benekli külotunuzun kotunuzun arkasından gözükmesine engel olun.
Dekolte giyecekseniz, onu taşımayı bilin. Giydikten sonra onu çekiştirip durmayın.
Şeffaf sutyen askıları kurtarıcı değil; tam tersine, çok çok itici erkeklerin gözünde.
Davranışlara çeki düzen
Can çıkar, huy çıkmaz derler; ama biraz gayretle, en azından belki törpülersiniz onları sinir eden yönlerinizi.
Kız arkadaşınızla bir araya geldiğinizde fısıldaşmadan durmayı deneyin.
Erkeklerin, duyguları halkında konuşmaktan nefret ettiğini lütfen öğrenin artık.
Şoförlük 1000 yıl geçse de erkeklerin gözünde erkekler mahsus olacak. O yüzden onların şoförlüğünü eleştirmekten vazgeçin.
Kıskançlık, sizi kendine güvensiz göstermekten başka işe yaramıyor.
İlgi duyduğunuz erkeğin yanında rahat olmak isteseniz de çizgiydi aşmayın, sarhoş olmayın.
Erkeklerin gözünde trip = şımarıklık. Şımarık bir çocuk gibi gözükmek istediğinize emin misiniz?
Erkeklerin favori cümleleri
Haydi bu cümleleri bir kere olsun söylemedim demeyin. Galiba bu cümleler, tüm kadınların fabrika ayarlarında otomatik olarak yükleniyor.
Benimle niye ilgilenmiyordun? Bunaltmayın.
Ne düşünüyordun? Cevabı olmayan sorular sormayın.
Bu ne demek şimdi? Her hareketinden derin anlamlar çıkarmayın.
Sence kilo almış mıyım? Ona tartı muamelesi yapmayın.
Hmmm karar veremiyorum. Sence? Kararsızlık abidesi olduğunuzu ona her fırsatta göstermeyin.
Bana anlatabilirisin. Psikologluk mesleğini psikologlara bırakın.
Zirvedekiler
Ve işte en çok oy alanlar
Dır dır dır dır
Fark etmiyorlar sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Uçları çıkmış, bozulmuş ojelere neredeyse hemen hepsi deli oluyor.
Bebek gibi konuşmayı bebeklik yıllarınızda bırakmalıydınız. Şirinlik muskası halleriniz, sadece ve sadece tüylerini diken diken ediyor.
Küfürlü, Lanlı konuşmalar da sizi bir o kadar itici yapıyor.
Futbolu seviyor olabilirsiniz. Ama ahkam kesmeyin, teknik direktörlüğü erkeklere bırakın.
Diğer kadınları aşağılamaya bayılıyoruz. Diyelim bundan vazgeçemiyoruz; bari erkeklerin yanında değil, kız arkadaşlarımızla yapalım.
Ve işte sürprizler
Bunların, erkeklerin soğuma nedenleri olduğu kimin aklına gelirdi?
Dudaklarımızı öpülesi gösteriyor sandığımız parlatıcılar, tam tersine onlara yapış yapış geliyor.
Onların gözünde yaratmaya çalıştığımız, ben diğer kadınlardan farklıyım etkisi, sadece tepki doğuruyor.
Komik olmak için yaptığız kıro taklitleri veya şiveli konuşmalar, biz farkında olmasak da ortamı ısıtmıyor, aksine buz gibi soğutuyor.
En büyük sürpriz
Bizim en büyük kabuslarımızdan olan, kurtulmak için paralar harcadığımız, kocakarı ilaçlarından tutun, en teknolojik aletlere kadar her yolu denediğimiz biricik selülitlerimiz, 50 erkekten sadece birinin aklına geldi. Demek ki neleri kafamıza takmamız gerektiğini bir kere daha düşünmenin tam zamanı!
Ayy verdiğin kiloları gerimi aldın simdiyok yapmayacam söz vermiş bulundum bi kere. işin sonunda rezil olmak var. ya zaten bu sabah tartıda 81,3ü gördüm. cumadan tam 3 kilo fazlakendime sinir oldum. bi daha böyle bi saçmalık yapmayacam
sagol canim yaa ...
sagol canim sizler sagolunAyy verdiğin kiloları gerimi aldın simdi
Başın sağolsun canim
sagol canim yaa ...
bir şey bulursan bana da haber ver canım bende duygularım değişince yemeğe saldırıyorum maalesefGÜNAYDIIIIN,
inanılmaz yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdim.koşturmaktan dün tartıda geçen haftaki kilomu bile gördüm :)
ama dün yediklerim birazcık sınırı aştı.
sabah : 1 yumurtalı patartesli omlet
1 dilim bayaz ekmek
1 kk peynir
salata
2 zeytin
akşam : 1 adet mercimekli börek
6 kaşık kısır
salata
1 lokma oeynirli börek
1 dilim labneli kremalı kek (işte bu hesapta yoktu)
o kadar koşturmaya umarım yakmışımdır bunları.
benim bu duygusal yeme hastalığından kurtulmam lazım.var mı bu konuda bilgisi olan?
canım başın sağolsun allah cennette kavuştursunKizlar bu sabah tartida 1200 gr eksideydim diyette guzel gidiyo fakat bu sabah aci bi haber aldik maaleaef ve ben annemlere gitmek zorunda kalabilirim buyuk ihtimalle cumaya kadarda orda kalirim gibi napicami bilemedim....offf
Lahana corbasi diyeti 3. Gun menum...
Kalkis 8:30 1 gofret
Kahvalti 10:30
1tabak lahana corbasi
1tane turp
Sekersiz cay
Ara 1gofret
1kase corba
Saat 15:30
2 tabak patates salatasi (2 patates kivircik havuc sogan koydum yag yok booool limonlu)
hayir yok.....gofret diyette mi var?
gerçekten sağlıklı bişi mi acaba bana çok inandırıcı gelmedi ama insanın aklını çelmiyor da değil
Yok ya bunlara hic bulasmamak lazım ben daha once hepsini denedim sadece biriyle cok zayifladim diğerleri etki bile etmedi ama sonra hepsini geri aldim fazlasıyla catlaklarda yanima kar kaldıgerçekten sağlıklı bişi mi acaba bana çok inandırıcı gelmedi ama insanın aklını çelmiyor da değil
doğru söylüyorsun canım ama irade denen şey bende yok 2 dilim kol böreği yiyecektim 4 yedim :18::18::18: nefret ediyorum kendimdenYok ya bunlara hic bulasmamak lazım ben daha once hepsini denedim sadece biriyle cok zayifladim diğerleri etki bile etmedi ama sonra hepsini geri aldim fazlasıyla catlaklarda yanima kar kaldı
çok hafif geçmiş canım tbrk ederim heleki orucun üstüne sporuiftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası
ve şimdi
yeşil çay
2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)
sagol canim yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?