- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.021
hadi bakalım canım inşallah -------- gösterirDün 2 ögün lahana corbasi ictim ve bol su yaklasik 3 litre sanirim. Bugünde yine Lahana corbasi 2 ögün + aksam 1 elma 1 mandalina
corbam bitti yarin yenisini pisirmem gerekcek. Tatli krizleri pek yokCumaya kadar yapmayi düsünüyorum 6 gün olsa zaten ne olcak....Bugün dartiya baktigimda ben bakalim cuma ne göstercek merak icerisinde bekliyorum hepinize hayirli aksamlar
doğru söylüyorsun canım ama irade denen şey bende yok 2 dilim kol böreği yiyecektim 4 yedim :18::18::18: nefret ediyorum kendimden
iftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası
ve şimdi
yeşil çay
2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)
doğru söylüyorsun canım ama irade denen şey bende yok 2 dilim kol böreği yiyecektim 4 yedim :18::18::18: nefret ediyorum kendimden
iftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası
ve şimdi
yeşil çay
2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)
Bravo canım cok güzel spor yapıyorsun sen
Hadi hep birlikte yapalımmı o spordan
Bravo canım cok güzel spor yapıyorsun sen
afiyetolsun ama yaramasın inş nettin tatlımmmm
ceza verimmiiiiii bizim takımın cezacı başıyımda
10 dk zıplama ve 50 mekikk
neyse ben kaçtım şekerler iyi akşamlar size
İyi akşamlar herkese
Allah kabul etsin sevgili rakibemmbugün ççok az yemişsin tatlım 1 parça protein ekleseydin akşam öğününe metabolizman yavaşlamasın sonra:26: spor ve suyuna bayıldımmm tebrikler canımm
iftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası
ve şimdi
yeşil çay
2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)
iftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası
ve şimdi
yeşil çay
2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)
sağol canım tavsiyen için artık olmalı yaa zayıf olmaıyım hayatta en çok istediğin şey ne diye sorsalar zayıf olmak derim ama neden yapamıyorumbugünkü menüne baktim tatlim bence sorun yani tecrübelerime dayanarak...sabah ve öglen yemegini sıki yapmiyorsunözellikle sabah protein yogurt,yumurta, hindi füme gibi proteinli iceren gidalarla beslen ki aksami daha hafif tutabilesin aksam daha cok kendine hakim olabilesin....yanlis anlama tavsiyem cünkü kendimde dikkat cekti sabah, ögle düzgün olmazsa...batti balik yan gider dercesine aksam üstü iyice bozmus oluyorum
Ha su duygusal anlarda yada ders stresi vesaire....yüzünden abur cubur yanlis seylerin önüne gecilmesini bulan arkadas lütfen paylassin sinav dönemi yaklasiyor bende o zaman kendimi kaybediyorum:18:
bu czayı uygulayacam sözAfiyetolsun ama yaramasın inş nettin tatlımmmm
ceza verimmiiiiii bizim takımın cezacı başıyımda
10 dk zıplama ve 50 mekikk
Neyse ben kaçtım şekerler iyi akşamlar size
bence de doğru yapmışsın canım çünkü hızlı giden kilolar hızlı geri geliyor maalesef önemli olan yavaş yavaş kilo vermek bende regl oldum aslında ama bi tuhaflık var ne tam anlamıyla oldum ne de kesildi bugün 4. gün ama 1er damla şeklinde geliyor yarın doktora gidicem bakalımGünadinlarrrrrr efendimm, kizlar, fistiklarDünde lahana corbasi ictim ama acikcasi kacamak yaptim dün sabah 67,5 tim
25g bitter cikolata, bisküvi, firinda patates cok az firinda pismis tavuk bunlari tükettim dün aksam ama hersey aslinda dozundaydi cünkü diyet düsüncesini kafamdan sildin
Bu Sabah dartildim 67,5sabah lahana corbami ictim yine bitter cikolata ve sütlü misir gevregi tükettim aksama yine lahana corbasi ve bol su tüketmeyi düsünüyorum..
arkadaslar iradesiz filan düsünmeyincok asiri kilo kaybim olursa pat diye yine geri alirim diye biraz daha kacamakli yaptim bu diyeti...benim icim daha rahat...ben bol pull biber döküyorum resmen dil damak yaniyor buda cok iyi aslinda cünkü aci metonalizmayi hizlandirir...Sporumu ihmal ettim...bugün yarin yapcam insallah...cumaya kadar 66,5 yada 66 kafidir nefret ettigim olay...göbek bel cevresi hemen erir tereyag gibi ama kalca bacak yokkkk yaaa bit gitmiyoruz burdayiz modunda
cok yazdim kizlar nerdesiniz yeni yilin ilk günü saglikli beslenip spora devam edelim
bence de doğru yapmışsın canım çünkü hızlı giden kilolar hızlı geri geliyor maalesef önemli olan yavaş yavaş kilo vermek bende regl oldum aslında ama bi tuhaflık var ne tam anlamıyla oldum ne de kesildi bugün 4. gün ama 1er damla şeklinde geliyor yarın doktora gidicem bakalımsanırım onun da etkisi var aklım hep yemekte
işte bendeki problem de tam olarak boş olmak sanırım bişilerle uğraşınca zaman geçiyr yemek yemek aklıma bile gelmiyor ama tatillerde bugün gibi patlıyorum evde resmen :26::26:yemegi bitirir bitirmez dis fircalamak tatli isteginizi gercekten kör ediyor....aklin yemekteyse vallah baska seylerle oyalanmaya calis..sekersiz sakiz agizini mesgul eder ama beni o kadar cignemek yani daha cabuk acikiyorum nedenseama su var cignerken abur cubur kesinlikle yemiyorumm..yani sakizi aksam yemegin 1-2 saat önce uygun olur yemekten önce abur cumur tüketmemek icin
bu ara tsklerya kati diyetler bana göre degil zaten...allahtan corbanin tadi yenilebilirde yapabiliyorum...acaba icine zencefil toz sekilde katilsa nasil tat verir...evde var sanirim aksam bir dener tecrübelerimi paylasirim zencefilde zayiflamaya cok yardimci metobalizmayi calisitiriyor...kendime bir yesil cay yapayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?