Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün 2 ögün lahana corbasi ictim ve bol su yaklasik 3 litre sanirim. Bugünde yine Lahana corbasi 2 ögün + aksam 1 elma 1 mandalina
corbam bitti yarin yenisini pisirmem gerekcek. Tatli krizleri pek yok Cumaya kadar yapmayi düsünüyorum 6 gün olsa zaten ne olcak....Bugün dartiya baktigimda ben bakalim cuma ne göstercek merak icerisinde bekliyorum hepinize hayirli aksamlar

hadi bakalım canım inşallah -------- gösterir

doğru söylüyorsun canım ama irade denen şey bende yok 2 dilim kol böreği yiyecektim 4 yedim :18::18::18: nefret ediyorum kendimden

Bugünkü menüne baktim tatlim bence sorun yani tecrübelerime dayanarak...sabah ve öglen yemegini SIki yapmiyorsunözellikle sabah protein yogurt,yumurta, hindi füme gibi proteinli iceren gidalarla beslen ki aksami daha hafif tutabilesin aksam daha cok kendine hakim olabilesin....yanlis anlama tavsiyem cünkü kendimde dikkat cekti sabah, ögle düzgün olmazsa...batti balik yan gider dercesine aksam üstü iyice bozmus oluyorum

Ha su duygusal anlarda yada ders stresi vesaire....yüzünden abur cubur yanlis seylerin önüne gecilmesini bulan arkadas lütfen paylassin sinav dönemi yaklasiyor bende o zaman kendimi kaybediyorum :18:

İyi akşamlar herkese

iftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası

ve şimdi
yeşil çay

2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)

Allah kabul etsin sevgili rakibemm bugün ççok az yemişsin tatlım 1 parça protein ekleseydin akşam öğününe metabolizman yavaşlamasın sonra:26: spor ve suyuna bayıldımmm tebrikler canımm

doğru söylüyorsun canım ama irade denen şey bende yok 2 dilim kol böreği yiyecektim 4 yedim :18::18::18: nefret ediyorum kendimden

afiyetolsun ama yaramasın inş nettin tatlımmmm

ceza verimmiiiiii bizim takımın cezacı başıyımda

10 dk zıplama ve 50 mekikk

neyse ben kaçtım şekerler iyi akşamlar size

Hadi hep birlikte yapalımmı o spordan

evetttt beni yanlız bırakmayın spor yaparkenn :)))

Bravo canım cok güzel spor yapıyorsun sen

walla canım haftasonu yediklerimden sonra az bile yapıyorum (((

afiyetolsun ama yaramasın inş nettin tatlımmmm

neyse ben kaçtım şekerler iyi akşamlar size

ya sen ne tatlı rakipsin öyle yaaa

canımcım iş yerindeydim neve geçmedim. direk yedim spora gittim. bu akşam yaparım artık o proteyini. arkadaşım gelecek ziyarete akşam onu kebapçıya götürecem de ben ne yiyecem

iftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası

ve şimdi
yeşil çay

2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)

canım menü gerçekten çok az,şimdi sana güzel kilo verdirebilir de sonrasında onları geri alabilirsin.yavaş ver ama kalıcı olsun hayatım, bence yani.

bu arada ben 2 gün izin istiyorum bunlardan biri dündü :)
diğeride malum bugün.abartmamak kaydıyla bu iki gün menümün biraz dışına çıkablirim

dünkü menüm

sabah :1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

öğle : 1 adet muz

ara : 1 adet kuru incir

akşam : 2 kaşık şehriye pilavı
1 krep arası tavuk-mantar
1 lokmalık börek
2 kaşık kereviz salatası
2 kaşık yoğurtlu havuç kabak salatası
yeşil salata
1 dilim çikolatalı cheesecake

iftar
yogurt karışımı
2 kase tarhana çorbası

ve şimdi
yeşil çay

2,5 litre su
2 saat spor (1000 kal)

canım menü gerçekten çok az,şimdi sana güzel kilo verdirebilir de sonrasında onları geri alabilirsin.yavaş ver ama kalıcı olsun hayatım, bence yani.

bu arada ben 2 gün izin istiyorum bunlardan biri dündü :)
diğeride malum bugün.abartmamak kaydıyla bu iki gün menümün biraz dışına çıkablirim

dünkü menüm

sabah :1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

öğle : 1 adet muz

ara : 1 adet kuru incir

akşam : 2 kaşık şehriye pilavı
1 krep arası tavuk-mantar
1 lokmalık börek
2 kaşık kereviz salatası
2 kaşık yoğurtlu havuç kabak salatası
yeşil salata
1 dilim çikolatalı cheesecake

Bu çay göbek eritiyor

Daha ince bir beden için doğadan faydalanmaya devam ediyoruz. Bugün sizlere yine Selahattin Dönmez'in mucizevi bir tarifinden bahsedeceğim. Bu tarif hem karın yağlarını eritiyor hem de yağlanmayı önlüyor.

Malzemeler:

1 adet Limon Kabuğunun Rendesi

1 tutam Taze Tarhun otu

1 tutam Taze Adaçayı

1 tutam Kuru Ihlamur Yaprakları

1 tatlı Kaşığı Kuru Karanfil

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri porselen yada cam bir demliğin içerisine koyuyoruz. Üzerine 2 bardak kaynamış su ilave ediyoruz ve kapağı kapatıp demlenmeye bırakıyoruz. Yemeklerden önce bir Çay fincanı ile Şekersiz olarak içiyoruz. Afiyet Olsun..

2014 ün ilk sabahindan herkese kocaman Günaydın herkese mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ben yilin ilk gününü lahana corbamla aciyorum simdi pisiyo bakalim yiyebilecekmiyim bir hafta boyunca cuma cok ekside olmiycam ama bakalim umitliyim:)

sağol canım tavsiyen için artık olmalı yaa zayıf olmaıyım hayatta en çok istediğin şey ne diye sorsalar zayıf olmak derim ama neden yapamıyorum

Afiyetolsun ama yaramasın inş nettin tatlımmmm

Neyse ben kaçtım şekerler iyi akşamlar size
bu czayı uygulayacam söz umarım yeni yıl bize ----- kilolar getirir.

Kızlae bende dün akşam tabi yılbaşı sebebiyle malum cozuttum ama bu sabah yeni bir yıl yeni bir başlangıç diye düşünüyor ve tekrardan başlıyorum

Günadinlarrrrrr efendimm, kizlar, fistiklar Dünde lahana corbasi ictim ama acikcasi kacamak yaptim dün sabah 67,5 tim

25g bitter cikolata, bisküvi, firinda patates cok az firinda pismis tavuk bunlari tükettim dün aksam ama hersey aslinda dozundaydi cünkü diyet düsüncesini kafamdan sildin

Bu Sabah dartildim 67,5 sabah lahana corbami ictim yine bitter cikolata ve sütlü misir gevregi tükettim aksama yine lahana corbasi ve bol su tüketmeyi düsünüyorum..

arkadaslar iradesiz filan düsünmeyin cok asiri kilo kaybim olursa pat diye yine geri alirim diye biraz daha kacamakli yaptim bu diyeti...benim icim daha rahat...ben bol pull biber döküyorum resmen dil damak yaniyor buda cok iyi aslinda cünkü aci metonalizmayi hizlandirir...Sporumu ihmal ettim...bugün yarin yapcam insallah...cumaya kadar 66,5 yada 66 kafidir nefret ettigim olay...göbek bel cevresi hemen erir tereyag gibi ama kalca bacak yokkkk yaaa bit gitmiyoruz burdayiz modunda

cok yazdim kizlar nerdesiniz yeni yilin ilk günü saglikli beslenip spora devam edelim

bence de doğru yapmışsın canım çünkü hızlı giden kilolar hızlı geri geliyor maalesef önemli olan yavaş yavaş kilo vermek bende regl oldum aslında ama bi tuhaflık var ne tam anlamıyla oldum ne de kesildi bugün 4. gün ama 1er damla şeklinde geliyor yarın doktora gidicem bakalım sanırım onun da etkisi var aklım hep yemekte

yemegi bitirir bitirmez dis fircalamak tatli isteginizi gercekten kör ediyor....aklin yemekteyse vallah baska seylerle oyalanmaya calis..sekersiz sakiz agizini mesgul eder ama beni o kadar cignemek yani daha cabuk acikiyorum nedense ama su var cignerken abur cubur kesinlikle yemiyorumm..yani sakizi aksam yemegin 1-2 saat önce uygun olur yemekten önce abur cumur tüketmemek icin

bu ara tskler ya kati diyetler bana göre degil zaten...allahtan corbanin tadi yenilebilirde yapabiliyorum...acaba icine zencefil toz sekilde katilsa nasil tat verir...evde var sanirim aksam bir dener tecrübelerimi paylasirim zencefilde zayiflamaya cok yardimci metobalizmayi calisitiriyor...kendime bir yesil cay yapayim simdi

işte bendeki problem de tam olarak boş olmak sanırım bişilerle uğraşınca zaman geçiyr yemek yemek aklıma bile gelmiyor ama tatillerde bugün gibi patlıyorum evde resmen :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…