- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.101
4 hafta var önümde . Şu 4 haftada 75 e düşebilsem ne güzel olurrrr:97::85:
aynen canım ya,ben de sabah çok üzüldüm ama yılbaşında ve sonraki günlerde yediklerimden sonra beklemediğim bir sonuç da değildi.artık gelecek günlere bakıcaz yapacak bir şey yok.
çok makul bir istek canım bence.yapabilirsin.ama şok diyetlerden kaçınalım lütfen sonuçları pek güldürmüyor.
öyle deme hedef koymak çok önemli.ben bugün kendime ceza verdim,oruçluyum :)
Düşersin canim rahat bua arada bu haftanin nöbetçisi kim
Ayy canım benim darısı bana ben evde ders çalışıyorum 75 puanla evde kalmış bir hemşireyim
Sevgili rakibemmm aç karnına çörek otu çiğne kabızlık için gerçekten çok faydalı canımcımmm ne olur toparlan haftaya sıkı yarımak istiyorum seninle
**14. TAKIM 342. ETAP **
Rform( 73,6 / 74,00 / -0.4 / -0,54 % )
umutincisi(78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06 %)
cansutr(71 / 68.5 / 2.5 / 3.52% )
anathema8( 86.8 /86.4 /0,2 / 0.23%)
14. TAKIM ORTALAMASI : 0.04%
Kzlar bildirim yapacakmiyim diye sormustum ama dikkate alinnadim sanirim((
Kaptancim ben 400 gr verdim 0.2 yazmissin**14. TAKIM 342. ETAP **
Rform( 73,6 / 74,00 / -0.4 / -0,54 % )
umutincisi(78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06 %)
cansutr(71 / 68.5 / 2.5 / 3.52% )
anathema8( 86.8 /86.4 /0,2 / 0.23%)
14. TAKIM ORTALAMASI : 0.04%
Cok sagol canim yaa bide hesaplama konisimda yarsimci olursan sevinirim....bu haftaya listeye aliniyorsun sanirim 2 hafta oldu...yapcaksin canim
ayy canım yaaa valla mükemmel bir takımımız var. o zaman bende size söz veriyorum bundan sonra çok dikkatli bilinçli beslenip her hafta az da olsa kilo vererek kapatacam
walla kuzum denemediğim hiçbişey kalmadı ama yok olmuyo. kuru kayısı , kayısılı form çayı hint yagı zeytinyagı yok yok yok benim ki inatçı galiba. neyse bakalım elbet sökülecek
Cok sagol canim yaa bide hesaplama konisimda yarsimci olursan sevinirim....
Baslangic kilo 76.6
Bu hafta 75.4
Giden 1200
Hedef kilo 65
Bu hafta lahanayla cok guzel vermistim 3 kiloya yakin ama cenaze ve annemlere gitmem kotu oldu durmak yok bu hafta askerden kardesim izne geliuo o gidince tekrar yapicam...
cok tesekkur ederim sik kullanilanlara ekledim bakar bakar yaparim artık. ..2 haftan doldu sanirim takima alindin artik hesaplamada kilon 2 ye bölünmüyorAynen söyle hesapliyoruz:
76,6-75,4= 1,2kg
1,2/76,6=0,01567
0,016*100=1,566 ~ 1,57 %
1,57 bu rakam yüzden oluyor canimtebrikler
Merak eden biri olmus...oglum ateslendi geceden beri dr dayiz eve geleli 1 saat anca oldu...Blueomoon nerde kaldi onun yüzdesini cok merak ediyorum ben yurt disindayim saat farki var ondan gec yazdim
Merak eden biri olmus...oglum ateslendi geceden beri dr dayiz eve geleli 1 saat anca oldu...
Cok sagol...
Mecburen biraktim evwt annemlerdE yapamazdim ama birakmasaydim bi 5 kilo gideri vardi..benim emzirmemim cok faydasi oldu corbayla bitlikte..
Cok sagol...
Mecburen biraktim evwt annemlerdE yapamazdim ama birakmasaydim bi 5 kilo gideri vardi..benim emzirmemim cok faydasi oldu corbayla bitlikte..
Merak eden biri olmus...oglum ateslendi geceden beri dr dayiz eve geleli 1 saat anca oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?