Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canım ya,ben de sabah çok üzüldüm ama yılbaşında ve sonraki günlerde yediklerimden sonra beklemediğim bir sonuç da değildi.artık gelecek günlere bakıcaz yapacak bir şey yok.

aynen canım ama inanıyorum haftaya hepimizsin yüzü gülecek. bu arada biraz daha canlandırmalıyız burayı. mesela haftasonu girmeyince kimse nerdesin demiyo. buraya bakmayı sorumluluık hali,ne getirmeliyiz

çok makul bir istek canım bence.yapabilirsin.ama şok diyetlerden kaçınalım lütfen sonuçları pek güldürmüyor.

evet aslında olabilirdi ama şu andan sonra o kadar hızlı veremem ki zaten vermeyecem yavaş gitsin ama geri gelmesin

öyle deme hedef koymak çok önemli.ben bugün kendime ceza verdim,oruçluyum :)

bende bu hafta 3 gün tuttum şükür. Allah kabul etsin canımm

Ayy canım benim darısı bana ben evde ders çalışıyorum 75 puanla evde kalmış bir hemşireyim

nasıl kaldın kız o puanla benim arkadaşım 70 le atandı :s olsun canımcım geç olsun güç olmasın . nasibin bekliyo demekki bakalım nerde ne zaman kısmetin . (bende evlenme konusunda kendime bunları söylüyom hep )

Sevgili rakibemmm aç karnına çörek otu çiğne kabızlık için gerçekten çok faydalı canımcımmm ne olur toparlan haftaya sıkı yarımak istiyorum seninle

bütün gecmisi okiyamadim bu gözüme carpti cörek otu kabizlik...ilk kez duydum denigcem lahana corbasi cok su icmeyince en az 2,5-3 litre icilmeli yoksa kabizlik yapiyor

gec kaldim kusura bakmayin arkadaslar...dün öglen gibi bitirdim lahana corbasi diyetii biraz bozdum bu hafta hic düzgün spor yapmadim en büyük hatam...kilo verdim ama gayet güzel....daha fazlaydi ama biraz kacirinca hemen geri tepiyor....yani özetle
lahana corbasi abiye kiyafeti giyceksiniz 4-5 gün kaldi ve ferma kapanmiyor böyle durumlar icin gercekten kurtarici olabilir...onun disinda o corbadan sonra fazla kacirinca hemen kilo alma riskiniz var...illa alincak diye birsey yok ama takimimida tecrübeler bunu gösteriyor.

71/68,5/3,52 umarim hayal kirikligina ugratmadim :18: ugrattiysamda kusura bakmayin...

Son düzenleme:
**14. TAKIM 342. ETAP **

Rform( 73,6 / 74,00 / -0.4 / -0,54 % )
umutincisi(78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06 %)
cansutr(71 / 68.5 / 2.5 / 3.52% )
anathema8( 86.8 /86.4 /0,2 / 0.23%)

14. TAKIM ORTALAMASI : 0.04%

Son düzenleme:
**14. TAKIM 342. ETAP **

Rform( 73,6 / 74,00 / -0.4 / -0,54 % )
umutincisi(78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06 %)
cansutr(71 / 68.5 / 2.5 / 3.52% )
anathema8( 86.8 /86.4 /0,2 / 0.23%)

14. TAKIM ORTALAMASI : 0.04%

Blueomoon nerde kaldi onun yüzdesini cok merak ediyorum ben yurt disindayim saat farki var ondan gec yazdim

bu haftaya listeye aliniyorsun sanirim 2 hafta oldu...yapcaksin canim
Cok sagol canim yaa bide hesaplama konisimda yarsimci olursan sevinirim....

Baslangic kilo 76.6
Bu hafta 75.4
Giden 1200
Hedef kilo 65

Bu hafta lahanayla cok guzel vermistim 3 kiloya yakin ama cenaze ve annemlere gitmem kotu oldu durmak yok bu hafta askerden kardesim izne geliuo o gidince tekrar yapicam...

ayy canım yaaa valla mükemmel bir takımımız var. o zaman bende size söz veriyorum bundan sonra çok dikkatli bilinçli beslenip her hafta az da olsa kilo vererek kapatacam

Hepimizi birimiz,birimizi hepimizi icin

walla kuzum denemediğim hiçbişey kalmadı ama yok olmuyo. kuru kayısı , kayısılı form çayı hint yagı zeytinyagı yok yok yok benim ki inatçı galiba. neyse bakalım elbet sökülecek

elma,incir+ kuru erik 3 lüsü yardimci olabiyor, onun disinda bende kesinlikle fayda eden haslanmis karnibahar + haslanmis diger sebzelerde faydali olur sanirim ama karnibahar gercekten süper yarim saat 1 saat sonra rahat wc ye cikabiliyorsun....onun disinda bende cok kayisi incir vesaire denedim ama hic biri 2,5-3 litre su icmek kadar fayda etmedi...bendede cok kabizlik oluyor gercekten1,5/2 litre yetmyior en az 2,5-3litre sonra cözülüyor ...dr um 3 litre 3,5 litre iciyormus yani fazlasi zarar olmaz endisen varsa eger

hepinize saglikli kilo vermeler arkadaslar

2 haftan doldu sanirim takima alindin artik hesaplamada kilon 2 ye bölünmüyor Aynen söyle hesapliyoruz:

76,6-75,4= 1,2kg
1,2/76,6=0,01567
0,016*100=1,566 ~ 1,57 %

1,57 bu rakam yüzden oluyor canim tebrikler

2 haftan doldu sanirim takima alindin artik hesaplamada kilon 2 ye bölünmüyor Aynen söyle hesapliyoruz:

76,6-75,4= 1,2kg
1,2/76,6=0,01567
0,016*100=1,566 ~ 1,57 %

1,57 bu rakam yüzden oluyor canim tebrikler
cok tesekkur ederim sik kullanilanlara ekledim bakar bakar yaparim artık. ..

Cok sagol...
Mecburen biraktim evwt annemlerdE yapamazdim ama birakmasaydim bi 5 kilo gideri vardi..benim emzirmemim cok faydasi oldu corbayla bitlikte..

bosver ama aksam yemegine yerine ara sirada koyulabilir menüye bence....bundan sonra saglikli beslenerek spor yaparak devam diger takimlarda durum acaba nasil bir bakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…