Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayal kırıklığına uğratmak ne kelime bu hafta takımı sen kurtarmışsın.

Merak eden biri olmus...oglum ateslendi geceden beri dr dayiz eve geleli 1 saat anca oldu...

canım çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

Iki saattir elimde bie tepsi icinde corba kaseleriyle çocukların pesindeyim oooooff...hasta cocuklarla ugrasmak ayri zor..

ortaöğretim mezunuyum canım arkadaşın lisanstır belki :) inşAllah ya dua et olurmu canım bana

Hanımlar merhaba günlerdir giremedim. Çok hastaydım hem regl oldum bir yandan da grip.zaten reglim çok sancılı geçiyor yataktan kalkamıyorum okula falan gidemiyorum bir de grip olunca yattığım yerden yedim Toplamda 1.5 kilo verdim iki haftada.Burayı da hiç takip edemedim.Bugün ikinci haftam ama gruba alıncakmıyım

canım memleketten gelmişti.minik patatesleri yuvarlak yuvarlak doğruyorlar onu kurutuyorlar.sonrada yağda kavrulup üstüne de biraz kaşar dökülüyor.Harika birşey oluyor tabi kalori hep Annem misafir geldikçe yapıyor işte bende o zaman yiyorum

yok be kuzum benden bi cacık olmaz bunu daha ne anlıyorum. kendimi iyice sıkıyorum sonra bi salıyorum kendim bile anlamıyorum nasıl bişey olduğunu.

slm kızlar valla benden de o kadar kaçamak bi gelince gerisi de geliyor bende toparlayamadım bu hafta ne yediğimi bende yazmiim hiç of böyle olunca bütün umudum kırılıyor bu arda kadın doğuma gittim regl de düzensizlik vardı sağ yumurtalığı kist kaplamış yumurtlama olmuyomuş canım nasıl sıkıldı anlatamam sadece bunun üstüne bile dünya şekerli şeyler yedim şimdi de pişmanlık kendimden tiksiti duyuyorum artık ya ben niye başaramıyorum

CUMA zayiflama YARIŞMASI 342. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 ARALIK 2013/03 Ocak 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................9. TAKIM

İKİNCİ .................2. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
9. takımdan.............aysesu.................1,93%

İKİNCİ
3. takımdan.............NoRaaa......................1,80%

ÜÇÜNCÜ
8. takımdan.............benbirtaneyim .....................1,60%

Ya sirf meraktan soruyorum benim yüzdem 3,5% brinci benim olmam gerekmiyormuydu

polikistik over teshisi mi konuldu ...umarim gecici biseydir...gecmis olsun ...

Son düzenleme:

kist kalici birsey degil canim dönem dönem olusup genellikle kendiliginden kayboluyor.egerki fazla büyükse ve kendiligden gitmiyorsa müdahale ediliyor onun disinda fazla kafana takmamaya calis...unutma onlari yiyincede durum düzelmiyor aslinda cok büyük gecmis olsun

Bende tam onu sordum kendime...bence senin hakkindi..

Bende tam onu sordum kendime...bence senin hakkindi..

benim derdim birincilik filan degilde yani tuhafima gitti acikcasi tmm matematik okumuyoruz ama 3,5 1,90 % daha fazla yani rakam olarak akil var mantik var benim icin fark etmez yani 5 ci olduk takimca..bari birimiz dereceye girmis moral motivasyon olurdu guruba yoksa bananeee

mükemmelsin tatlşım çok güldürdün benii.

ya benim canım acayip tatlı istiyoooooooooooooooooooooooooooooooooo

mükemmelsin tatlşım çok güldürdün benii.

ya benim canım acayip tatlı istiyoooooooooooooooooooooooooooooooooo

1.) disini fircala tatli istegi gecer
2.) yesil cay icine tarcin cubugu at
oda kesmiyorsa....elma mandalina yada kuru meyvelerden tatli ihtiyacini dindir cicim güldürdüysem ne mutlu bana

polikistik over teshisi mi konuldu ...umarim gecici biseydir...gecmis olsun ...
evet cnım umarım geçer

evet canım da sinirlerim bozuldu kilo vermeyi yavaşlatıyor ama verebilirsen de çok faydalı olyor aslında ilacı sağlıklı beslenme ve spor tüm hastalıklarda olduğu gibi ama bende irade yok ki bi hafta iyi gidiyr sonra savsaklıyorum toparladım diyesiye bir hafta sonra yine hep aynı kısır döngünün içindeyim 1 kilo veriyorum sonra geri sonra bidaha işte :18::18::18::18:

Karnim acikmis acaba ne yesem
3 tane kofte 5 tane datlu 1 kase yogurt
yasasin yemek yememek

Cok pis aciktim

8 yillik polikidtik overli bir hatun olarak umarim gecer doyorum canim cok gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…