- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.121
bütün gecmisi okiyamadim bu gözüme carpti cörek otu kabizlik...ilk kez duydumdenigcem lahana corbasi cok su icmeyince en az 2,5-3 litre icilmeli yoksa kabizlik yapiyor
gec kaldim kusura bakmayin arkadaslar...dün öglen gibi bitirdim lahana corbasi diyetii biraz bozdum bu hafta hic düzgün spor yapmadimen büyük hatam...kilo verdim ama gayet güzel....daha fazlaydi ama biraz kacirinca hemen geri tepiyor....yani özetle
lahana corbasi abiye kiyafeti giyceksiniz 4-5 gün kaldi ve ferma kapanmiyorböyle durumlar icin gercekten kurtarici olabilir...onun disinda o corbadan sonra fazla kacirinca hemen kilo alma riskiniz var...illa alincak diye birsey yok ama takimimida tecrübeler bunu gösteriyor.
71/68,5/3,52 umarim hayal kirikligina ugratmadim :18: ugrattiysamda kusura bakmayin...
Merak eden biri olmus...oglum ateslendi geceden beri dr dayiz eve geleli 1 saat anca oldu...
Iki saattir elimde bie tepsi icinde corba kaseleriyle çocukların pesindeyim oooooff...hasta cocuklarla ugrasmak ayri zor..
Iki saattir elimde bie tepsi icinde corba kaseleriyle çocukların pesindeyim oooooff...hasta cocuklarla ugrasmak ayri zor..
nasıl kaldın kız o puanla benim arkadaşım 70 le atandı :s olsun canımcım geç olsun güç olmasın . nasibin bekliyo demekki bakalım nerde ne zaman kısmetin . (bende evlenme konusunda kendime bunları söylüyom hep)
İnşaallah canım gelecek haftalar hepimiz için daha iyi olur.diğer gruplarda cezalar olduğu,kuralların katı olduğunu duyuyorum.acaba bizde yaptırımımızı arttırsak mı dedim?
Şekerim sen sonuna kadar hak ettin.afiyet bal şeker olsun amaaaaa sonraki günlere dikkat.
Canım bu pTates kurusu nedir?
Dayan şekerim dayan,sonuç seni çok mutlu edecek.
Sen erken evlenmenin mükafatını ilerde çocukların büyüdüğünde göreceksin ve eşinle mutlu isen zaten en büyük kazancın.
Kızlar bana üniversite yıllarımı hatırlattınız :) tadını çıkarın,aşık olmakta,acı çekmekte o yıllarda çoook güzel.ve konu evliliğe gelince evleneceğiniz adam zaten belli,bir yerlerde sizinle karşılaşmayı bekliyor.o nasılsa sizi bulacak ya da siz onu,onu beklerken mümkün mertebe çok aşık olun :) yani benim sizin yaşınızdaki felsefemdi :)
Ya zorla beni bulaştıracaksınız şu lahana işine :) şu yılbaşı bir geçsin de ondan sonra ben de başlıycam.
E lahanadan sonra ne diyeti yapıcaz ?
Menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahılı ekmek
Öğle : 3 kaşık pilav
4 kaşık. Kavurma
Salata
1 sarı burma
Akşam : 1 kaşık pilav
2 kaşık kavurma
Salata
Kuzenimin mevlidi vardı
yok be kuzum benden bi cacık olmaz bunu daha ne anlıyorum. kendimi iyice sıkıyorum sonra bi salıyorum kendim bile anlamıyorum nasıl bişey olduğunu.
polikistik over teshisi mi konuldu ...umarim gecici biseydir...gecmis olsun ...slm kızlar valla benden de o kadar kaçamak bi gelince gerisi de geliyor bende toparlayamadım bu hafta ne yediğimi bende yazmiim hiç of böyle olunca bütün umudum kırılıyor bu arda kadın doğuma gittim regl de düzensizlik vardı sağ yumurtalığı kist kaplamış yumurtlama olmuyomuş canım nasıl sıkıldı anlatamam sadece bunun üstüne bile dünya şekerli şeyler yedim şimdi de pişmanlık kendimden tiksiti duyuyorum artık ya ben niye başaramıyorum
slm kızlar valla benden de o kadar kaçamak bi gelince gerisi de geliyor bende toparlayamadım bu hafta ne yediğimi bende yazmiim hiç of böyle olunca bütün umudum kırılıyor bu arda kadın doğuma gittim regl de düzensizlik vardı sağ yumurtalığı kist kaplamış yumurtlama olmuyomuş canım nasıl sıkıldı anlatamam sadece bunun üstüne bile dünya şekerli şeyler yedim şimdi de pişmanlık kendimden tiksiti duyuyorum artık ya ben niye başaramıyorum
Bende tam onu sordum kendime...bence senin hakkindi..CUMA zayiflama YARIŞMASI 342. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 ARALIK 2013/03 Ocak 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................9. TAKIM
İKİNCİ .................2. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
9. takımdan.............aysesu.................1,93%
İKİNCİ
3. takımdan.............NoRaaa......................1,80%
ÜÇÜNCÜ
8. takımdan.............benbirtaneyim .....................1,60%
Ya sirf meraktan soruyorum benim yüzdem 3,5% brinci benim olmam gerekmiyormuydu
Bende tam onu sordum kendime...bence senin hakkindi..
mükemmelsin tatlşım çok güldürdün benii.benim derdim birincilik filan degilde yani tuhafima gitti acikcasitmm matematik okumuyoruz ama 3,5 1,90 % daha fazla yani rakam olarak akil var mantik var benim icin fark etmez yani 5 ci olduk takimca..bari birimiz dereceye girmis moral motivasyon olurdu guruba yoksa bananeee
mükemmelsin tatlşım çok güldürdün benii.
ya benim canım acayip tatlı istiyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
Benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama yemicez oyle degilmi....cisss onlar cisssmükemmelsin tatlşım çok güldürdün benii.
ya benim canım acayip tatlı istiyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
evet cnım umarım geçerpolikistik over teshisi mi konuldu ...umarim gecici biseydir...gecmis olsun ...
evet canım da sinirlerim bozuldu kilo vermeyi yavaşlatıyor ama verebilirsen de çok faydalı olyor aslında ilacı sağlıklı beslenme ve spor tüm hastalıklarda olduğu gibi ama bende irade yok ki bi hafta iyi gidiyr sonra savsaklıyorum toparladım diyesiye bir hafta sonra yine hep aynı kısır döngünün içindeyim 1 kilo veriyorum sonra geri sonra bidaha işte :18::18::18::18:kist kalici birsey degil canim dönem dönem olusup genellikle kendiliginden kayboluyor.egerki fazla büyükse ve kendiligden gitmiyorsa müdahale ediliyor onun disinda fazla kafana takmamaya calis...unutma onlari yiyincede durum düzelmiyor aslindacok büyük gecmis olsun
8 yillik polikidtik overli bir hatun olarak umarim gecer doyorum canim cok gecmis olsun...evet cnım umarım geçer
evet canım da sinirlerim bozuldu kilo vermeyi yavaşlatıyor ama verebilirsen de çok faydalı olyor aslında ilacı sağlıklı beslenme ve spor tüm hastalıklarda olduğu gibi ama bende irade yok ki bi hafta iyi gidiyr sonra savsaklıyorum toparladım diyesiye bir hafta sonra yine hep aynı kısır döngünün içindeyim 1 kilo veriyorum sonra geri sonra bidaha işte :18::18::18::18:
8 yillik polikidtik overli bir hatun olarak umarim gecer doyorum canim cok gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?