- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.081
4 hafta var önümde . Şu 4 haftada 75 e düşebilsem ne güzel olurrrr:97::85:
hah şöylee :) Lahana diyeti patates diyeti bilmem ne diyeti bunlar faso fiso hepsini denedim. En güzel boğazını kısacaksın birazda hareket tapır tapır gidiyo valla kilolarGelecek haftanın birincisi sen olursun ben biliyorum çünkü şu an şişkinsin gelecek hafta en az 77 olursun buda 3 kilo yapar Hadi bakalım gelecek haftayı merakla bekliyorum rakibem
düşersin düşersin 4 haftada en az 4 kilo en çok 6 kilo verirsin :)
ayy ayya ayyy sizler gibi tatlı rakiplerim varken motivasyon mu düşermiş. evet bencede haftaya bi,rinci benim çekilin yoldannnnngaza geldim çok fena spor yapıyorum haftada 3-4 gün gün salona gidiyorum ve 2 saat spor yapıyorum. ama tartı biraz üzüyo beni. 9 ocak da kas yag ölçümü var onda anlayacam anyayı konyayı
şubat 26 ya hedef yazmışım kendime 63 kg diyene kadar hayalperest bir insanım ben ya
İnsan isterse herşeyi yapar Valla benim şubat 7 (doğum günüm) hedefim 65 neden olmasınki
ayyy aynı burçtayız tatlımmm. benimde 1 şubat dogum günüm. ve annemlerin yanına gidecem o yüzden 75 felan olsam iyi. sonra 2 ay yine gitmem 65 e düşünce giderim bomba gibi süpriz olacak onlara :d
(( hepiniz hakkınızı helal edin bende aldım. aslında kaç gündür wc çıkamıyorum onun da şişkinliği var.
78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06
Ayy bak birbirimize ne kadar çok benziyoruz bende teyzemlere sürpriz yapıcam ama yazın
kız benim ki yakın. ben kırklarelindeyim annemler istanbulda.3 ay olacak gitmiyorum. şimdi yine gitmesem kızarlar. bende hedefime ulaşmadan gitmek istemiyorum ama gidecem mecburrrgerçi çok da özledim yaaaa
Sevgili rakibemmm aç karnına çörek otu çiğne kabızlık için gerçekten çok faydalı canımcımmm ne olur toparlan haftaya sıkı yarımak istiyorum seninle
Canım önceden spor yapmıyosundur simdi yaptığına göre hiç vermesen bile sıkılaşmışsındır annenler eminim farkedecek :)
evet canım sıkılaşıyorum. haftaya plates aorobik ve step başlıyo onlara da gidecem. evet farkedecekler ama asıl bombayı 65 de yaşayacaklar. gecen sene 70 e düşmüştüm herkes şok olmuştu :)))) mükemmel bir duyguu
Demi :) Benim hedefim biraz uçuk olabilir ama çook istiyorum ya 50 olmak istiyorum :26:
boyun kaç senin bide yaşın kaç kiiii
163 boyum şubatta 20 ye gircem :) Koreli kızlara benziyorum ama kilodan çok çirkin duruyor zayıflayıp onlar gibi olmak istiyorum..
çok da uçuk olmaz o zaman. hem baya gençsin rahatlıkla ulaşırsın hedefine. bende 26 yaşındayım 168 boyum. ama inan her sene zorlaşıyo kilo vermek. geçen sene daha kolay veriyordum sankiii
(( hepiniz hakkınızı helal edin bende aldım. aslında kaç gündür wc çıkamıyorum onun da şişkinliği var.
78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06
Bak demekki bu lahana diyeti bosmus en iyisi az ve sağlıklı kilo vermek bende bıraktım bugunden itibaren sadece sabahları lahana suyu icicem normal diyetime devam edip bu hafta yilbasinda aslinda cok yemedim ama gec yiyince o etkiledi beni
merhaba kızlar en son böyle paylaşmıştım.ben miydim kızım iyi oldu diyen oof of neydi başımıza gelen anlamadım. kızlar benim dertlerin biri bitiyor biri başlıyor ben bu şekilde grup kurallarına uyamayacağım aşikar... beni diskalifiye etmeyin ama almayınca uygunsa ben fırsat buldukça uğrim sizi görüp hizaya gelmeye çalşim olur mu? uygun mudur kaptan????
4 hafta var önümde . Şu 4 haftada 75 e düşebilsem ne güzel olurrrr:97::85:
şubat 26 ya hedef yazmışım kendime 63 kg diyene kadar hayalperest bir insanım ben ya
Valla yaşımızda yakınmış canım evlisin demi? :) Tabii 17 yaşında 1 haftada 4.5 kilo vermiştm şimdi nerde...
yok kızzz bekarım ben. sürekli nette olduğundan anlamışsındır masabaşı çalışıyorum memurum. 2 sene önce tayinim oldu annemler istanbulda ben burda yanlızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?