Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy ayya ayyy sizler gibi tatlı rakiplerim varken motivasyon mu düşermiş. evet bencede haftaya bi,rinci benim çekilin yoldannnnn gaza geldim çok fena spor yapıyorum haftada 3-4 gün gün salona gidiyorum ve 2 saat spor yapıyorum. ama tartı biraz üzüyo beni. 9 ocak da kas yag ölçümü var onda anlayacam anyayı konyayı

şubat 26 ya hedef yazmışım kendime 63 kg diye ne kadar hayalperest bir insanım ben ya

İnsan isterse herşeyi yapar Valla benim şubat 7 (doğum günüm) hedefim 65 neden olmasınki

İnsan isterse herşeyi yapar Valla benim şubat 7 (doğum günüm) hedefim 65 neden olmasınki

ayyy aynı burçtayız tatlımmm. benimde 1 şubat dogum günüm. ve annemlerin yanına gidecem o yüzden 75 felan olsam iyi. sonra 2 ay yine gitmem 65 e düşünce giderim bomba gibi süpriz olacak onlara :d

ayyy aynı burçtayız tatlımmm. benimde 1 şubat dogum günüm. ve annemlerin yanına gidecem o yüzden 75 felan olsam iyi. sonra 2 ay yine gitmem 65 e düşünce giderim bomba gibi süpriz olacak onlara :d

Ayy bak birbirimize ne kadar çok benziyoruz bende teyzemlere sürpriz yapıcam ama yazın

(( hepiniz hakkınızı helal edin bende aldım. aslında kaç gündür wc çıkamıyorum onun da şişkinliği var.

78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06

Sevgili rakibemmm aç karnına çörek otu çiğne kabızlık için gerçekten çok faydalı canımcımmm ne olur toparlan haftaya sıkı yarımak istiyorum seninle

Ayy bak birbirimize ne kadar çok benziyoruz bende teyzemlere sürpriz yapıcam ama yazın

kız benim ki yakın. ben kırklarelindeyim annemler istanbulda.3 ay olacak gitmiyorum. şimdi yine gitmesem kızarlar. bende hedefime ulaşmadan gitmek istemiyorum ama gidecem mecburrr gerçi çok da özledim yaaaa

kız benim ki yakın. ben kırklarelindeyim annemler istanbulda.3 ay olacak gitmiyorum. şimdi yine gitmesem kızarlar. bende hedefime ulaşmadan gitmek istemiyorum ama gidecem mecburrr gerçi çok da özledim yaaaa

Canım önceden spor yapmıyosundur simdi yaptığına göre hiç vermesen bile sıkılaşmışsındır annenler eminim farkedecek :)

Sevgili rakibemmm aç karnına çörek otu çiğne kabızlık için gerçekten çok faydalı canımcımmm ne olur toparlan haftaya sıkı yarımak istiyorum seninle

yiyorum canımcımm . hatta yogurdun içine çörekotu zencefil zerdeçal ve tarçın koyup yiyorum ama bugün yemedim. .çok etki etmiyo bana. bi ara türk kahvesi iyi geliyodu şimdi oda fayda etmiyo.
haftaya korkun benden sevgili rakiplerimmmmm

Canım önceden spor yapmıyosundur simdi yaptığına göre hiç vermesen bile sıkılaşmışsındır annenler eminim farkedecek :)

evet canım sıkılaşıyorum. haftaya plates aorobik ve step başlıyo onlara da gidecem. evet farkedecekler ama asıl bombayı 65 de yaşayacaklar. gecen sene 70 e düşmüştüm herkes şok olmuştu :)))) mükemmel bir duyguu

Demi :) Benim hedefim biraz uçuk olabilir ama çook istiyorum ya 50 olmak istiyorum :26:

163 boyum şubatta 20 ye gircem :) Koreli kızlara benziyorum ama kilodan çok çirkin duruyor zayıflayıp onlar gibi olmak istiyorum..

çok da uçuk olmaz o zaman. hem baya gençsin rahatlıkla ulaşırsın hedefine. bende 26 yaşındayım 168 boyum. ama inan her sene zorlaşıyo kilo vermek. geçen sene daha kolay veriyordum sankiii

çok da uçuk olmaz o zaman. hem baya gençsin rahatlıkla ulaşırsın hedefine. bende 26 yaşındayım 168 boyum. ama inan her sene zorlaşıyo kilo vermek. geçen sene daha kolay veriyordum sankiii

Valla yaşımızda yakınmış canım evlisin demi? :) Tabii 17 yaşında 1 haftada 4.5 kilo vermiştm şimdi nerde...

(( hepiniz hakkınızı helal edin bende aldım. aslında kaç gündür wc çıkamıyorum onun da şişkinliği var.

78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06

aynen canım ya,ben de sabah çok üzüldüm ama yılbaşında ve sonraki günlerde yediklerimden sonra beklemediğim bir sonuç da değildi.artık gelecek günlere bakıcaz yapacak bir şey yok.

bende de durum aynı şekerim.saatlerim öğünlerim birbirine karıştı.

canım merak ettim kızınla ilgili bir sıkıntı yok değil mi?

4 hafta var önümde . Şu 4 haftada 75 e düşebilsem ne güzel olurrrr:97::85:

çok makul bir istek canım bence.yapabilirsin.ama şok diyetlerden kaçınalım lütfen sonuçları pek güldürmüyor.

şubat 26 ya hedef yazmışım kendime 63 kg diye ne kadar hayalperest bir insanım ben ya

öyle deme hedef koymak çok önemli.ben bugün kendime ceza verdim,oruçluyum :)

yok kızzz bekarım ben. sürekli nette olduğundan anlamışsındır masabaşı çalışıyorum memurum. 2 sene önce tayinim oldu annemler istanbulda ben burda yanlızım.

Ayy canım benim darısı bana ben evde ders çalışıyorum 75 puanla evde kalmış bir hemşireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…