- 8 Ağustos 2008
- 36.393
- 47.456
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.061
sporuna alkışşşBugünkü menüm
Sabah
Lahana suyu
Çorbayı icemedim suyuna gectim:)
Oglen
Mercimek çorbası 2 dilim ekmek
Ara
Puding sade
Aksam
Menemen
1 dilim ekmek
Hayatimda ilk kez spor yaptim tabi spor denilirse:)
10 tam mekik
60 ip atlama
Beden egitimci arkadasim boyle baslatti yavas yavas artiricaz
sporuna alkışşş
günaydın herkese. aslında buraya yazmaya yüzüm bile yokiki gündür yediklerimi ne nsiz sorun nede ben söyleyim. o kadar saçmalamışım ki gece mide bulantıma uyandım
İyi akşamlar kızlar gecikmişte olsa hepinizin yeni yılı kutlu olsun yeni yılda yüreğinizden geçen tüm dileklerin gerçekleşmesini dilerim
Üzülme sevgili rakibemm bende 3 gündür hastaydım yeterli su içemedim sporumu yapamadım
ama yiyemedimde fazla ama olsun sporsuz az veriyorum biliyorum
haftaya dikkat edersin sıkma canını maraton uzun finish çizgisine çok var daha hadi toparlan bakimmmm
Bak demekki bu lahana diyeti bosmus en iyisi az ve sağlıklı kilo vermek bende bıraktım bugunden itibaren sadece sabahları lahana suyu icicem normal diyetime devam edip bu hafta yilbasinda aslinda cok yemedim ama gec yiyince o etkiledi beni(( hepiniz hakkınızı helal edin bende aldım. aslında kaç gündür wc çıkamıyorum onun da şişkinliği var.
78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06
Bak demekki bu lahana diyeti bosmus en iyisi az ve sağlıklı kilo vermek bende bıraktım bugunden itibaren sadece sabahları lahana suyu icicem normal diyetime devam edip bu hafta yilbasinda aslinda cok yemedim ama gec yiyince o etkiledi beni
merhaba kızlar,
şükür bu hafta en önemli takip gerektiren işler bitti kızımda iyi oldu artık güzelce katılacağım:)
bu hafta beni alacak mısınız listeye bilmiyorum ama kilo birdirimi yapayım.
gülceegul (70/69/1/1.42)
o aşırı iştah şükür geçti inşallah tatlıyıda dahada azaltacağım..
Ara ogunlerinde kuru kayisi ye canım yada prebiyotik yogurt ye kayisili bimde var o cok iyi geliyoevet canım aynen öyle. ya bide benim bagırsak sorunum vardı bi ara. sonra geçmişti bu lahanadan sonra şimdi yine wc çıkamıyorum. onun şişliği de var. neyse haftaya güzel sonuçlar olacak
Ara ogunlerinde kuru kayisi ye canım yada prebiyotik yogurt ye kayisili bimde var o cok iyi geliyo
merhaba kızlar en son böyle paylaşmıştım.ben miydim kızım iyi oldu diyen oof of neydi başımıza gelen anlamadım. kızlar benim dertlerin biri bitiyor biri başlıyor ben bu şekilde grup kurallarına uyamayacağım aşikar... beni diskalifiye etmeyin ama almayınca uygunsa ben fırsat buldukça uğrim sizi görüp hizaya gelmeye çalşim olur mu? uygun mudur kaptan????
**14. TAKIM 342. ETAP **
Rform( 73,6 / 74,00 / -0.4 / -0,54 % )
umutincisi(78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06 )
cansutr( / / / )
anathema8( 87 /86.4 /0,6/ 0.68)
14. TAKIM ORTALAMASI : %
Bende çaktırmadan rakibem olarak takip ediyorum seni belki farkında değilsin ama
Umutincisi bu hafta olmamış gelecek hafta büyük bir atılım bekliyorum senden
:)) kalp kalbe karşıdır bende seni takip ediyorum :)) evet bu hafta durumlar fenaama haftaya bomba gibi olacak. bundan sonra abartmadan sporumla düzenli kilo verecem. yavaş olsun kesin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?