Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sporuna alkışşş

İyi akşamlar kızlar gecikmişte olsa hepinizin yeni yılı kutlu olsun yeni yılda yüreğinizden geçen tüm dileklerin gerçekleşmesini dilerim

günaydın herkese. aslında buraya yazmaya yüzüm bile yok iki gündür yediklerimi ne nsiz sorun nede ben söyleyim. o kadar saçmalamışım ki gece mide bulantıma uyandım

Üzülme sevgili rakibemm bende 3 gündür hastaydım yeterli su içemedim sporumu yapamadım

ama yiyemedimde fazla ama olsun sporsuz az veriyorum biliyorum

haftaya dikkat edersin sıkma canını maraton uzun finish çizgisine çok var daha hadi toparlan bakimmmm

sagol sevgili rakibemm valla burası bu destekler olmasa çoktan vazgeçmiştim. ama artık daha saglam basacam yere sayenizdeee

Hanimlar merhaba...
Yakinimin vefat ettiğini yazmistim esim cenaze icin memlekete gitti bende 3 gundur annemlerdeydim .internet olmadigi icin ugrayamadim.bu arada mecburiyetten lahana diyetim ve sporum yarim kaldi.evime yeni geldim tarti ne halde bilmiyorum.bu arada ben yarın bildirim yapicakmiyim...

arkadaşlar günaydın.ben de yeni başladım diyete.çizelgeyi yaptım da hangi adresi proıfile yapıştıracaktık ya.yaptım yaptım olmuyor.

(( hepiniz hakkınızı helal edin bende aldım. aslında kaç gündür wc çıkamıyorum onun da şişkinliği var.

78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06
Bak demekki bu lahana diyeti bosmus en iyisi az ve sağlıklı kilo vermek bende bıraktım bugunden itibaren sadece sabahları lahana suyu icicem normal diyetime devam edip bu hafta yilbasinda aslinda cok yemedim ama gec yiyince o etkiledi beni

evet canım aynen öyle. ya bide benim bagırsak sorunum vardı bi ara. sonra geçmişti bu lahanadan sonra şimdi yine wc çıkamıyorum. onun şişliği de var. neyse haftaya güzel sonuçlar olacak

merhaba kızlar en son böyle paylaşmıştım.ben miydim kızım iyi oldu diyen oof of neydi başımıza gelen anlamadım. kızlar benim dertlerin biri bitiyor biri başlıyor ben bu şekilde grup kurallarına uyamayacağım aşikar... beni diskalifiye etmeyin ama almayınca uygunsa ben fırsat buldukça uğrim sizi görüp hizaya gelmeye çalşim olur mu? uygun mudur kaptan????

evet canım aynen öyle. ya bide benim bagırsak sorunum vardı bi ara. sonra geçmişti bu lahanadan sonra şimdi yine wc çıkamıyorum. onun şişliği de var. neyse haftaya güzel sonuçlar olacak
Ara ogunlerinde kuru kayisi ye canım yada prebiyotik yogurt ye kayisili bimde var o cok iyi geliyo

canım hayırdır kötü bişey yok degil mi

**14. TAKIM 342. ETAP **

Rform( 73,6 / 74,00 / -0.4 / -0,54 % )
umutincisi(78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06 )
cansutr( / / / )
anathema8( 87 /86.4 /0,6/ 0.68)

14. TAKIM ORTALAMASI : %

**14. TAKIM 342. ETAP **

Rform( 73,6 / 74,00 / -0.4 / -0,54 % )
umutincisi(78,3 / 80,7 / -2,4 / -3,06 )
cansutr( / / / )
anathema8( 87 /86.4 /0,6/ 0.68)

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Bende çaktırmadan rakibem olarak takip ediyorum seni belki farkında değilsin ama
Umutincisi bu hafta olmamış gelecek hafta büyük bir atılım bekliyorum senden

Bende çaktırmadan rakibem olarak takip ediyorum seni belki farkında değilsin ama
Umutincisi bu hafta olmamış gelecek hafta büyük bir atılım bekliyorum senden

:)) kalp kalbe karşıdır bende seni takip ediyorum :)) evet bu hafta durumlar fena ama haftaya bomba gibi olacak. bundan sonra abartmadan sporumla düzenli kilo verecem. yavaş olsun kesin olsun

:)) kalp kalbe karşıdır bende seni takip ediyorum :)) evet bu hafta durumlar fena ama haftaya bomba gibi olacak. bundan sonra abartmadan sporumla düzenli kilo verecem. yavaş olsun kesin olsun

hah şöylee :) Lahana diyeti patates diyeti bilmem ne diyeti bunlar faso fiso hepsini denedim. En güzel boğazını kısacaksın birazda hareket tapır tapır gidiyo valla kilolar Gelecek haftanın birincisi sen olursun ben biliyorum çünkü şu an şişkinsin gelecek hafta en az 77 olursun buda 3 kilo yapar Hadi bakalım gelecek haftayı merakla bekliyorum rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…