- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.161
Subatta baslamistik dersaneye bu arada:)
iyi ki geçermiş canım yaabu arada ben yarın dukan diyetine başlıyorum 10 günlük liste yaptım :))))))
Evet ondan ayrilmistim 1 ay yanliz takildim sonra kpss icin dersaneye gidiyodum siniftan biri gözüne kestirmis beni pat diye evlenme teklif etti ben daha adini bilmiyorum düşün nisandada evlendik tam iki ay:)
ben yedim canım üzgünüm ama yapamıyorum. içimde bir boşluk var ve bunu yiyeceklerden çıkarıyorum. dogru degl biliyorum ama durduramıyorum. kendimi önemsiz degersiz yanlız hissediyorum ve bu zamanlarda sorgusuz yanımda olan yiyeceklere saldırıyorum. ben yapamayacam galiba.neden yine başa döndüm anlamıyorum ne iyi gelir onu da bilmiyorum
ben kendimi ödüllendirecek olsam bende kitsp alırım tatlım. kitapları çok seviyorummm. 9. kural tam beni anlatıyo. ben yine yedim hemde insan gibi degil. galiba mutlu degilim ve hırsımı ne buluyorsam ondan alıyorum
sorma ya bende bunalimda gibi birseydeyim...bir iyi bir kötü tam dengesizim....dögüs sanatina yazilasim var bilmiyorum ne yapcambildigin kayis koptu gibi birsey oldu allah sonumuzu hayir etsin
Kızlar namaza ve kurana başlayın bol bol dua ve tevekkül, hiç bişicik kalmaz alimallah..ne olduğunu bende bilmiyorum. bunalım desem değil.. ama mutlu muyum degilim. mutsuz olmak için çok büyük şeyler de yok. neden böyleyim bilmiyorum. oyalanmak için spor salonuna gidiyorum. spor yapıyorum yoruluyorum eve geliyorum. zaman hızlı geçiyo aslında ama bu tempoda bile koca bir boşlukta gibiyim. herşey anlamsız ve gereksiz geliyor. buna sebep olan eksikliği bulmam lazım. yoksa yollarım hep yarım kalacak..
İşte tamda bunu diyordum bende..dini inanclarina karismak gibi olmalisin...ama namaz belki senin bu ruhsal boslugunu giderir....gercekten ben 5 vaktimi düzgün kildigimda beklentisiz tevekkül icinde dua ettigimde her isim yolunda gidiyordu hemen hemen gercekten.....yada ne biliyim baska sekilde biraz da su olabilir hani hayattaki amacim nedir vesaire....belirsizlikte olabilir biraz...hani tam düzenin oturmadi en azindan isin gücün yerinde...ama ailen uzakbirde bekarlikta bir belirsizlik hali yani ne zaman kiminle evlencen sorusu vesaire vesaire....bunun disinda aklima birsey gelmiyor......benimkisi bildigin ask acisi ya ha birde okuldan SIKILdim haha
Harikasın canım..Evet katılıyorum bende düzenli kildigimi soyleyemem ama hep kendimi hafiflemis hissederim ozellikle sabah namazında güne enerjiyle basloyorum sanki namazdan sonra
Allah sığın tatlım, elinde olmayanları düşünmeyi bırak, elinde olanları düşün..çok şükür bende düzensiz olsa da kılıyorum. ama belirsizlik en kötüsü. okulu kazandım ama gidemiyorum gitmek istiyormuyum onu da bilmiyorum. hayatımda kimse yok. olması mı iyi olmamasımı bilmiyorum. galiba kötü birkaçgün geçiriyorum. ama geçecek bunu da biliyorum
Oooo film gibi dimi2 ay icinde nasil oluyor ya4 yillik sevgilinden önce ayrildin sonra öbürü cikti yada ? merak ettim simdi...ya bu isler cok karisik ve belirsizlik insani gercekten maf ediyor :18::18:
Cidden film gibiymişEvet ondan ayrilmistim 1 ay yanliz takildim sonra kpss icin dersaneye gidiyodum siniftan biri gözüne kestirmis beni pat diye evlenme teklif etti ben daha adini bilmiyorum düşün nisandada evlendik tam iki ay:)
Hiç tavsiye etmem güzelim ya, ben dukan diyince bağırsaklarım kuruyor gibi hissediyorum, yine hüsranı yaşama, en güzeli sağlıklı beslen, sporla süsle akşam 7 sonrası yeme, işte bu kaa..iyi ki geçermiş canım yaabu arada ben yarın dukan diyetine başlıyorum 10 günlük liste yaptım :))))))
iyi ki geçermiş canım yaabu arada ben yarın dukan diyetine başlıyorum 10 günlük liste yaptım :))))))
dukan iyi hosta cogu dr. ilerde yan etkisi filan görülecegini belirtiyor..ayrica fransada bu diyeti yapip kilolari hoppp diye geri alan cok insan varmis ondan sogdum yoksa acikcasi lezzetli bir diyet ama hep et yaannem ne bicim diyet bu sizlanmaya baslayinda bende birakmistim
valla kaptancım ben geçen sene yaptım gayet iyiydim. 3 gündür wc çıkmak için ilaç kullanıyorum. dıkan yaparken böyle sorunum yoktuHiç tavsiye etmem güzelim ya, ben dukan diyince bağırsaklarım kuruyor gibi hissediyorum, yine hüsranı yaşama, en güzeli sağlıklı beslen, sporla süsle akşam 7 sonrası yeme, işte bu kaa..
Ben dukanla 2 ayda 15 kilo verdim harika bi diyet ama tek kacamagi bile affetmiyor ona gore
tekrar dershaneye mi gitsem ne yapsammm :)))
Sabah : 4 kaşık Menemen
2 dilim Çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal
Öğle-akşam birlikte : 1 kase köfte patates (fırında)
3 kaşık kuskus
Salata
1 dilim çikolatalı kek
Biraz cins ve çerkez
Spor niyetine 2 saat çocukların odasını temizledim
Biri beni durdursun,Pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorumkendime hakim olamıyorum
Valla şansını bi dene bizim hocalar bize kiziyodu hatta aklinizi basiniza alin diye ayni sene ikimizde atandik agizlari acik kaldi:))
Cansuuuuu kiz biz ikinci derken 1. Olmussun yaaa tebrik ederim....
Ayrica vatana millete ve takimimiza hayirli ugurlu olsun darisi cimlemizin basina....
kızlar listem bu pazartesi perşembe Allah nasip ederse oruç olacam sonrasında pora gittim için hafif tutacam buyrun listemmmEki Görüntüle 919648
kolay gelsin tatlim haftaya sen 1 cisin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?