Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 342. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 ARALIK 2013/03 Ocak 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................9. TAKIM

İKİNCİ .................2. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
14. takımdan.............cansutr.................3,52%

İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,93%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............NoRaaa .....................1,80%

iyi ki geçermiş canım yaa bu arada ben yarın dukan diyetine başlıyorum 10 günlük liste yaptım :))))))

dukan iyi hosta cogu dr. ilerde yan etkisi filan görülecegini belirtiyor..ayrica fransada bu diyeti yapip kilolari hoppp diye geri alan cok insan varmis ondan sogdum yoksa acikcasi lezzetli bir diyet ama hep et ya annem ne bicim diyet bu sizlanmaya baslayinda bende birakmistim

Evet ondan ayrilmistim 1 ay yanliz takildim sonra kpss icin dersaneye gidiyodum siniftan biri gözüne kestirmis beni pat diye evlenme teklif etti ben daha adini bilmiyorum düşün nisandada evlendik tam iki ay:)

senin icin cok güzel olmus ya ne o 2 yil nisanli kalmalar ondan önce 3 yil cikmalar allah bir yastikta kocatsin hayirli saglikli evlat yetistirmeyi nasip etsin canim

sorma ya bende bunalimda gibi birseydeyim...bir iyi bir kötü tam dengesizim....dögüs sanatina yazilasim var bilmiyorum ne yapcam bildigin kayis koptu gibi birsey oldu allah sonumuzu hayir etsin

Kızlar namaza ve kurana başlayın bol bol dua ve tevekkül, hiç bişicik kalmaz alimallah..
İşte tamda bunu diyordum bende..
Evet katılıyorum bende düzenli kildigimi soyleyemem ama hep kendimi hafiflemis hissederim ozellikle sabah namazında güne enerjiyle basloyorum sanki namazdan sonra
Harikasın canım..
Düzenli kılınan nmaz tüm çakraları açıyor..Biyoenerji çalışması yani..
Allah sığın tatlım, elinde olmayanları düşünmeyi bırak, elinde olanları düşün..
2 ay icinde nasil oluyor ya 4 yillik sevgilinden önce ayrildin sonra öbürü cikti yada ? merak ettim simdi...ya bu isler cok karisik ve belirsizlik insani gercekten maf ediyor :18::18:
Oooo film gibi dimi
Evet ondan ayrilmistim 1 ay yanliz takildim sonra kpss icin dersaneye gidiyodum siniftan biri gözüne kestirmis beni pat diye evlenme teklif etti ben daha adini bilmiyorum düşün nisandada evlendik tam iki ay:)
Cidden film gibiymiş
iyi ki geçermiş canım yaa bu arada ben yarın dukan diyetine başlıyorum 10 günlük liste yaptım :))))))
Hiç tavsiye etmem güzelim ya, ben dukan diyince bağırsaklarım kuruyor gibi hissediyorum, yine hüsranı yaşama, en güzeli sağlıklı beslen, sporla süsle akşam 7 sonrası yeme, işte bu kaa..

canım ben geçen sene yaptım gayet de güzel kilo verdim. sonra birden almadım deneyimimi yaptım bilgim var yani
Hiç tavsiye etmem güzelim ya, ben dukan diyince bağırsaklarım kuruyor gibi hissediyorum, yine hüsranı yaşama, en güzeli sağlıklı beslen, sporla süsle akşam 7 sonrası yeme, işte bu kaa..
valla kaptancım ben geçen sene yaptım gayet iyiydim. 3 gündür wc çıkmak için ilaç kullanıyorum. dıkan yaparken böyle sorunum yoktu
Ben dukanla 2 ayda 15 kilo verdim harika bi diyet ama tek kacamagi bile affetmiyor ona gore

evet tatlım bende geçen sene yaptım .çok iyi verdim ama hem kaçamagı affetmiyo hemde 1 kere bozduktan sonra 2. kez yapmak zor geliyo. ama bu sefer kararlıyım yapacagımmmm

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım bugün çok iyi olmasada kaçamaksız bir gündü diyebilirim. kızlar ruhsal olarak zor bir dönemden geçiyorum bu benim diyetimi zorlaştırıyor şu an aklımda çikolatalar var mesela ama yemiycem tutacağım kendimi off off şu duygusal açlığa ne yapıcaz biliyorum neyse menümü paylaşıım

bugün 11 e kadar uyudum not: normalde erken kalkarım
sabah: 3 dilim tam tahıllı ekmek labne peyniri 1 yağda yumurta 5 zeytin

akşam: 1 kase tarhana çorbası 6 kaşık makarna(peynirli)

gece: yeşil çay içmeyi düşünüyorum sadece

Sabah : 4 kaşık Menemen
2 dilim Çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal

Öğle-akşam birlikte : 1 kase köfte patates (fırında)
3 kaşık kuskus
Salata
1 dilim çikolatalı kek

Biraz cins ve çerkez

Spor niyetine 2 saat çocukların odasını temizledim

Biri beni durdursun,Pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kendime hakim olamıyorum

Vuwwwwww kizlar ammada dokturulmus hepsini merakla okuyucam....anatema kiz sen nasil ceaaret ettin iki aydir tanistigin biriyle evlenmeye .....
Ben esimi hic tanimadan sadece 1 kez gorusmeyle nisanlandim..gorucu usulu aileler gordu begendi onayladi bizlere evet demek kaldi...

Cansuuuuu kiz biz ikinci derken 1. Olmussun yaaa tebrik ederim....

Ayrica vatana millete ve takimimiza hayirli ugurlu olsun darisi cimlemizin basina....

kızlar iyi akşamlarr :)

SAbah : 1kk peynir
5 zeytin
2tatlı kaşığı reçel
2dilim ekmek

öğle: 5 nugget
ayran
2dilim çavdar ekmeği

akşam :
çok az hamsili pilav
sonrada yaş pasta ,cips, kola ( arkdaşımın doğum günü vardı ( Bu hafta final haftam .Sınavl haftamda hep yiyorum Bişey yemedikçe kafam hiç almıyor sanki

canım bende aynı durumdayım. bence genel bir durum bizlerin ki. ben diyetisyene de gittim canım ama insanın kendinde bitiyor iş. ben dukan yapmaya karar verdim ve 10 günlük yemek listesi yaptım kendime. biraz agır 10 gün olacak ama daha önce de yaptım. bu beni anca durdurur. zaten 1 haftadır yediklerimden sonra 10 gün hiç yemesem de olur :))
Valla şansını bi dene bizim hocalar bize kiziyodu hatta aklinizi basiniza alin diye ayni sene ikimizde atandik agizlari acik kaldi:))

valla canım ben dershaneye gittim kpss ye hazırlanırken ama nasipte yokmuş. bakalım kısmetim beni nerde bekliyor :)))

Günaydın herkese benim bicirikla sabah 6dan beri ayaktayiz:) hic hafta sonu anlayisi yok valla bugun aksam gunum var tok gidicem ki güne saldirmiyim tatlilara kizlar bide konuyla alakasiz ama cocuguna tuvalet egitimi verenler nasıl bir yol izledigini yazabilir mi benimki daha 19 aylik ama klozete oturmayi seviyo ve alafeangayada yapiyo ben yazin basliycam ama ankarada bizim evdeki tuvalet kulozet o yüzden burda ufak ufak oturtayim alissin ordada yazin baslarim diyorum ne dersiniz

bugün yine geç uyandım ve harika bir kahvaltıyla güne başladım yasaklı şeyler yoktu ama herşey fazla fazlaydı olsun akşamı hafif tutarım pazar kahvaltısı olur o kadar demi ama bu arada bugün basküle çıktım sadece dün dikkat ettim ve yarım kilo eksik görünüyor geçen haftaki kiloma geri döndüm şükür kızlar yani aslında herşey bizim elimizde bugün erken bir akşam yemeği ve hafif düşünüyorum dukancı arkadaşlar belki bende yapabilirim yarından itibaren listenizi paylaşır mısınız rica etsem hem birbirimize fikir olur

ne yediğimi de yazıyım
8 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek 2-3 ceviz 2-3 kuru kayısı 1 incir labne peyniri 1 çy kaşıkçık nutella labne peyniri

hadi bakalım kızlarrrrr toparlanalım ve bu hafta bütün dereceleri biz alalımmmmmmm. ben bugün itibarı ile dukana başladımmmm. şimdi niyetliyim.. akşama balık düşünüyorum

Cansuuuuu kiz biz ikinci derken 1. Olmussun yaaa tebrik ederim....

Ayrica vatana millete ve takimimiza hayirli ugurlu olsun darisi cimlemizin basina....

amin cümlemiz insallah tskler canim darisi basiniza

kızlar listem bu pazartesi perşembe Allah nasip ederse oruç olacam sonrasında pora gittim için hafif tutacam buyrun listemmmEki Görüntüle 919648

kolay gelsin tatlim haftaya sen 1 cisin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…