Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi bakalım kızlarrrrr toparlanalım ve bu hafta bütün dereceleri biz alalımmmmmmm. ben bugün itibarı ile dukana başladımmmm. şimdi niyetliyim.. akşama balık düşünüyorum

hadi bakalım inşallah bende güveniyorum bu hafta bize hadi bakalım kızlar toparlanma zamanı

sabah:saat 11
8 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek 2-3 ceviz 2-3 kuru kayısı 1 incir labne peyniri 1 çy kaşıkçık nutella labne peyniri

ara: çok acıktım dayanamadım 1 dilim ekmek

akşam:saat 19:00

3 tavuk but( minik minik ) 4-5 parça patetes 4-5 küçük soğan havuçlu yoğurtlu salata bir kaç lokma ekmek

ya kızlar sebebini bilmiyorum ama bu aralar sürekli ekmek çekiyor canım bildiğimiz kuru ekmek yiyesim var of çikolata krizi tamam da ekmek neyin nesi yav karnım deli gibi doysa da gözüm ekmekte kalıyor

İyi akşamlar kızlarrr umarım hepimiz cıssız atlatmışızdır haftasonunu rakibeme bakmaya geldim

hadi bakalım kızlarrrrr toparlanalım ve bu hafta bütün dereceleri biz alalımmmmmmm. ben bugün itibarı ile dukana başladımmmm. şimdi niyetliyim.. akşama balık düşünüyorum

hadi bakalımmm kolay gelesin hepimize sevgili rakibemm sağlıklı beslenen ve düzenli spor yapı hakeden alsın tim dereceleri inş

Canımcım yularca tüm diyetleri yapmış biri olarak ben sana karatayı öneririm zaten deneyimlisin dukanın zorluklarını biliyorsun
bir süre sonra insan dayanamıyor illaki kaçamak yapıyor karatayla pek çok benzerlikleri var 2 ayda 10 kilo vermiş bulunmaktayım ve benim beslenme şeklim ömür boyu böyle olacak inş affına sığınarak incelemeni tavsiye ederim bitanemmm kolay gelsin hepimize

Tatlım tabiki iyiolur yavaş yavaş alıştırman.Birde eğilimi varsa ne güzel ama dikkat et üşütme tatlım yazın daha iyi olur.. Kesinlikle bende karatayı öneririm canım:13:

cumartesi baya cıslar vardı canım ama bugün düzenli başladım

canım rakibemm valla mükemmelsin tatlımm. aslında ben karatayı okudum netten ama denemediğim için karra verememiştim. o zaman şöyle yapayım 10 gün dukan yapayım hazır yemek listesi hazırlamışken. sonrasında karataya geçiş yapayım ne dersin ???

Son düzenleme:
bugün niyetliydim canlarımm

iftar
2 yumurta
bol maydonoz
1 çarliston biber

1,5 litre su
20 dk kondisyon bisikleti

Allah kabul etsin bitanemmmm

Tatlım tabiki iyiolur yavaş yavaş alıştırman.Birde eğilimi varsa ne güzel ama dikkat et üşütme tatlım yazın daha iyi olur..
Kesinlikle bende karatayı öneririm canım:13:

Destek için tşkler akrepcimm

tatlım bende çok önyargılıydım hatta dedimki 2 yıl önce biz azıcık yiyoruz yine kilo alıyoruz bu kadar yesek yerimizden kalkamayız demiştimm fakat ne kadar cahilmişim Canan abla beni affetsin fakat denediğim ilk hafta kendime inanamadım devamıda gelince hayatımın son beslenme şekli dedim ayrıca şöyle bir güzleliği var 3 kilo verdin diyelim 5 kilo vermişsin gibi görünüyor
ayrıca şeker hastasıydım ilaçla şekerim 180 den aşağı düşmezdi hiç şimdi ilaç kullanmıyorum ve şekerim 90 üzerine çıkmadı çok şükür
ne olur bırak 10 gün sonrasını hemen başlamaya çalış
bizim kaybedecek zamanımız yok artık tatlım

yaa ama o zaman bikaçgün devam edecem mecbur bırakırsam yenilirim nefsime. o sırada tekrar okuyum canan ablayı. kendime yemek listesi hazırlayayım.

sevgili rakibemmm alıntı yapmadım özellikle ama resimleirni profilinde paylaş tatlım arkadaşların görebilsin
malum üye olmayanlarda fotoları görebiliyor kötü niyetli kişiler olabilir maşallahın var bu arada alıntı yapmadığım için silebilirsin istersen 68 olunca daha süper olacağız

dahada ince olacağız inşşş ne zamann 1 Nisanda inşş :119::119: bu şekilde paylaşman daha mantıklı olmuşş

silemedim tatlım yaaa ama düzelttim

Son düzenleme:
yaa ama o zaman bikaçgün devam edecem mecbur bırakırsam yenilirim nefsime. o sırada tekrar okuyum canan ablayı. kendime yemek listesi hazırlayayım.

Bencede hemen başla canikom..

10 gün sonra dukandan karataya geçince, verdiğin kiloyu azda olsa alırsan moralin bozulur hem sağlık bu ertelemeye gelmez..

Ben tüm diyet listelerine karşıyım ama karatay hocanın önerileri diyet değil, sağlıklı bir beslenme şekli hemde ömür boyu süren daha fit daha sağlıklı bir yaşam şekli..

cansucum 1. liğini tekrar tebrik ediyorum ve en kısa zamanda paylaşımda bu hafta nasıl birinci olduğunu paylaşırmısın tatlım..

Birinciler paylaşıma uğrar ne yaptığını paylaşır bu bir kuraldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…