- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.181
hadi bakalım kızlarrrrr toparlanalım ve bu hafta bütün dereceleri biz alalımmmmmmm. ben bugün itibarı ile dukana başladımmmm. şimdi niyetliyim.. akşama balık düşünüyorum
hadi bakalım kızlarrrrr toparlanalım ve bu hafta bütün dereceleri biz alalımmmmmmm. ben bugün itibarı ile dukana başladımmmm. şimdi niyetliyim.. akşama balık düşünüyorum
Tatlım tabiki iyiolur yavaş yavaş alıştırman.Birde eğilimi varsa ne güzel ama dikkat et üşütme tatlım yazın daha iyi olur..Günaydın herkese benim bicirikla sabah 6dan beri ayaktayiz:) hic hafta sonu anlayisi yok valla bugun aksam gunum var tok gidicem ki güne saldirmiyim tatlilara kizlar bide konuyla alakasiz ama cocuguna tuvalet egitimi verenler nasıl bir yol izledigini yazabilir mi benimki daha 19 aylik ama klozete oturmayi seviyo ve alafeangayada yapiyo ben yazin basliycam ama ankarada bizim evdeki tuvalet kulozet o yüzden burda ufak ufak oturtayim alissin ordada yazin baslarim diyorum ne dersiniz
Kesinlikle bende karatayı öneririm canım:13:İyi akşamlar kızlarrrumarım hepimiz cıssız atlatmışızdır haftasonunu rakibeme bakmaya geldim
hadi bakalımmm kolay gelesin hepimize sevgili rakibemm sağlıklı beslenen ve düzenli spor yapı hakeden alsın tim dereceleri inş
Canımcım yularca tüm diyetleri yapmış biri olarak ben sana karatayı öneririm zaten deneyimlisin dukanın zorluklarını biliyorsun
bir süre sonra insan dayanamıyor illaki kaçamak yapıyor karatayla pek çok benzerlikleri var 2 ayda 10 kilo vermiş bulunmaktayım ve benim beslenme şeklim ömür boyu böyle olacak inş affına sığınarak incelemeni tavsiye ederim bitanemmmkolay gelsin hepimize
İyi akşamlar kızlarrrumarım hepimiz cıssız atlatmışızdır haftasonunu rakibeme bakmaya geldim
hadi bakalımmm kolay gelesin hepimize sevgili rakibemm sağlıklı beslenen ve düzenli spor yapı hakeden alsın tim dereceleri inş
Canımcım yularca tüm diyetleri yapmış biri olarak ben sana karatayı öneririm zaten deneyimlisin dukanın zorluklarını biliyorsun
bir süre sonra insan dayanamıyor illaki kaçamak yapıyor karatayla pek çok benzerlikleri var 2 ayda 10 kilo vermiş bulunmaktayım ve benim beslenme şeklim ömür boyu böyle olacak inş affına sığınarak incelemeni tavsiye ederim bitanemmmkolay gelsin hepimize
bugün niyetliydim canlarımm
iftar
2 yumurta
bol maydonoz
1 çarliston biber
1,5 litre su
20 dk kondisyon bisikleti
Tatlım tabiki iyiolur yavaş yavaş alıştırman.Birde eğilimi varsa ne güzel ama dikkat et üşütme tatlım yazın daha iyi olur..
Kesinlikle bende karatayı öneririm canım:13:
cumartesi baya cıslar vardı canım ama bugün düzenli başladım
canım rakibemm valla mükemmelsin tatlımm. aslında ben karatayı okudum netten ama denemediğim için karra verememiştim. o zaman şöyle yapayım 10 gün dukan yapayım hazır yemek listesi hazırlamışken. sonrasında karataya geçiş yapayım ne dersin ???
Allah kabul etsin bitanemmmm
tatlım bende çok önyargılıydım hatta dedimki 2 yıl önce biz azıcık yiyoruz yine kilo alıyoruz bu kadar yesek yerimizden kalkamayız demiştimm fakat ne kadar cahilmişimCanan abla beni affetsin fakat denediğim ilk hafta kendime inanamadım devamıda gelince hayatımın son beslenme şekli dedim ayrıca şöyle bir güzleliği var 3 kilo verdin diyelim 5 kilo vermişsin gibi görünüyor
ayrıca şeker hastasıydım ilaçla şekerim 180 den aşağı düşmezdi hiç şimdi ilaç kullanmıyorum ve şekerim 90 üzerine çıkmadı çok şükür
ne olur bırak 10 gün sonrasını hemen başlamaya çalış
bizim kaybedecek zamanımız yok artık tatlım
buda bir zamanlar 70 kg düştüğüm halimnormalde kapalıyım burda başım açık olur ya erkelerin yolu düşer de görürler diye kafa kısmını sildim Eki Görüntüle 920310
şimdi ilk hedefim bu halime dönmekkk
sevgili rakibemmm alıntı yapmadım özellikle ama resimleirni profilinde paylaş tatlım arkadaşların görebilsin
malum üye olmayanlarda fotoları görebiliyor kötü niyetli kişiler olabilir maşallahın var bu arada alıntı yapmadığım için silebilirsin istersen68 olunca daha süper olacağız
silemedim tatlım yaaa
Silmek istersen yardımcı olurum tatlım..
yaa ama o zaman bikaçgün devam edecem mecbur bırakırsam yenilirim nefsime. o sırada tekrar okuyum canan ablayı. kendime yemek listesi hazırlayayım.
silemedim tatlım yaaa ama düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?