- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.201
dahada ince olacağız inşşşne zamann 1 Nisanda inşş :119::119: bu şekilde paylaşman daha mantıklı olmuşş
Bencede hemen başla canikom..
10 gün sonra dukandan karataya geçince, verdiğin kiloyu azda olsa alırsan moralin bozulur hem sağlık bu ertelemeye gelmez..
Ben tüm diyet listelerine karşıyım ama karatay hocanın önerileri diyet değil, sağlıklı bir beslenme şekli hemde ömür boyu süren daha fit daha sağlıklı bir yaşam şekli..
düzelttim kaptancımm. kafaları yok ettim. böyle bir sıkıntı yapmaz demi bana
Bencede hemen başla canikom..
10 gün sonra dukandan karataya geçince, verdiğin kiloyu azda olsa alırsan moralin bozulur hem sağlık bu ertelemeye gelmez..
Ben tüm diyet listelerine karşıyım ama karatay hocanın önerileri diyet değil, sağlıklı bir beslenme şekli hemde ömür boyu süren daha fit daha sağlıklı bir yaşam şekli..
Böyle daha güvenli olmuş nolur nolmaz
Tamamdır canım..yok böyle sıkıntı olmaz amaaa sen çok güzelsin gördüm seniiiMaşallah arkadaşıma Rabbiim hayırlı ömür versin inş.
tamam kaptancım o zaman kitabını mı alayım netten okusam yeter mi sizce??
çok sagol sevgili rakibemmmm
hımm 1 nisan iyi zaman 3 ayımız var sevgili rakibem. bakalım mücadele nasıl olacak
Kesinlikle canımcımmm
13 kilo vereceğiz canımcım 3 ayda bence başarabiliriz istikralı olursak:13:
ayy şımardım şimcikk :) bence o bakan gözlerin güzelliği yoksa o kadar da değilim
Tatlım bak nasıl yapalım..bundan sonra menülerini burdanda paylaş hem umutinciye yardımcı olursun hemde bizde takip etmiş oluruz ikinizide ne dersin
ayy şımardım şimcikk :) bence o bakan gözlerin güzelliği yoksa o kadar da değilim
Tatlım bak nasıl yapalım..bundan sonra menülerini burdanda paylaş hem umutinciye yardımcı olursun hemde bizde takip etmiş oluruz ikinizide ne dersin
Face varsa özelden adres yaz ekliim seni canım
yoktu şimdi açtım böyle olamayacak resim eklemedim yarına artıkyazacam şimdi sana özelden adresi
Size iyi geceler allah rahatlık versinnn uyku zamanııı
açtım ekleyebilirsin :)Zuzuuu buldum seni ama sana arkadaşlık gönderemiyorum, kapatmışsın sen bana gönder istersen yada aç istek gönderebilmeyi.
Sanada canım..Ben nöbetteyim, benim kız ateşlendi iyice bu akşam, ateşinin tam düşmesini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?