Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz sibel sen nerelerdesin hic girmez oldun soyle bakim cabukk
geliyon iki dakka durup gidiyon seni seni doverim haa
kız ne yaptımda dovuyon geldımya ıstezemuszemus
sen hıc gelmeyenlerı dov, baskalarını gormuyon herhallülülülülülü
vah vahh pekte az kalmis yazik desene sisko sisko gideceksin kaydirigubbakcemile3

hıc sorma kız bırde antalyada 1 hafta rezarvasyon yaptırdıkmafoldumben

mafoldumbenmayıs ayında sadece 200 gram vermısımmafoldumben cok kotu
ama hazıranda bu kıloların gıtmesı gerek cunkı temmuzda turkıyeye tatıle gıdcez
zayıflamam lazımturkbayragi

boyun kaç güzelim. 67 kilosun boyun uzunsa kilon çokta sorun değil bence. ben şimdi 67 olmak için neler vermezdim.mafoldumben

kız sende sas gordun heralde benı gormedın-tatlicadiarzu-
ben bu ayın sonuncusuyummafoldumbenmafoldumben

kiz simdi sende bakipta deme nasil duzenledin degistirdin diye
kizim benim yuzde kac senin yuzde kac benim sonuncu aaaa
seninki (0.30%)
benimki (0.15%)
yok size diyet yaramamis kizlar gerci sen pek diyette sayilmazsin ya neysee:roflol:

valla guzelim bende hepinizi tebrik ederim bende bu ayin sonuncu elemaniyim senağlama

ayyy ne kadar üzüldümhihoyyytohh yandan alkisalkisalkis fena üzüldümlülülülülülü
allah:teytey: nekadar güzel şeyy kötü haber:sm_cool:
daha nice bööle güzel şey kötü haberler bekleriz amann pardon beklemeyizdelikafadulden

boyun kaç güzelim. 67 kilosun boyun uzunsa kilon çokta sorun değil bence. ben şimdi 67 olmak için neler vermezdim.mafoldumben
boyum 1.65 canım ust tarafım zayıf ama basenler var ıste onları erıtmek ıcın ugrasıyorumkaydirigubbakcemile2
canım sende bu gıdısle cok yakında 67 olacaksınyerimseniben senın boyun daha uzun heralde degılmı-tatlicadiarzu-
kiz simdi sende bakipta deme nasil duzenledin degistirdin diye
kizim benim yuzde kac senin yuzde kac benim sonuncu aaaa
seninki (0.30%)
benimki (0.15%)
yok size diyet yaramamis kizlar gerci sen pek diyette sayilmazsin ya neysee:roflol:

ben kılo olarak demıstım canım
ıyı barı yuzde olarak daha ıyıyımopuyorumnanaktan

:mymeka:
bana bak sen cok kasiniyon doverim ha sinir sey
iki hafta sende git bende goreyim kac kilo aliyon
ne yapim saat 23.00 de et kavurmalari pisti evimdede yemedim
haril haril calistim haberin varmi sen
eh ben sana sorarim lafimla degil kilomla sekerim gorusuruz

ben kılo olarak demıstım canım
ıyı barı yuzde olarak daha ıyıyımopuyorumnanaktan

yok guzelim yuzde olarak bak ama senide gecmeye hazirlamniyorum haberin olsun yerimseniben

neyse karular ben kactim oglani birakacagim gec kaldim hatta
siz yazin ben gelince dersinizi veririm hahahahahahaaa

yok kız benim boyum kısa 1.58 buna rağmen şimdi 67 olmak isterdim. mafoldumben

acele etme canım yavas yavas gıdecek bu kılolar :1rolleyes:
bırde bakacaksınkı 50 kılo olmussun:sm_cool:

ben hep tatillerden, bayramlardan nefret etmişimdir. nedeni ise burda diyete başlamışımdır, herşeyi yoluna koymuşumdur, tatil olur, bayram olur, memlekete giderim. ne diyet kalır ne bişey verdiğimden daha fazlasıyla dönerim buraya. yeniden diyete başlamak aylar alır. tabi bu arada alınan kilolar. mafoldumben ooooooof of. yaz tatili geliyor ya. bi de ramazan var. o iyice bozacak düzenimi. yeme saatlerim değişecek. içtiğim su azalacak. keşke şimdi haziran değilde şubat olsaydı. önümde aylar olurdu. tatile. insan tatil geliyor diye üzülür mü?mafoldumben

slm kilzar sabah normal kahvaltimi yaptim oglen yarim tabak brokoli ustune baharatli yogurt doktum yaninda 2 dilim (sarkuteri) hindi yedim iki dilim elma simdi ara zamani kellogs k yedim sutlu iki avuc leblebi aksama taze fasulye yemegi var ondan yicem......... nelsihan lapaya yarin absliyorum sabah kahvaltisini normlal yapacaz demi ??? kalkipta sabah lapa yenmez heralde-tatlicadiarzu-

uzulme aynalar ne subatlar tatiler gelir .... ama sen bozma duzeni tatilde kacamak olsada bol bol yuruyus yap ........ bu arada ne zaman gidiyorsun memlekete okular ne zaman kapaniyo

kiz dua et kocani tanimiyom yoksa gider sikayet ederim hanim rejimde diye guzel yemek yamiyor diye kiz kocanin ne sucu var varsada tek sisko bi hanimla evli olmak mi:roflol::roflol:

merhabalar opuyorumnanaktan
ne çok yazmışınız kız okumaktan gözlerim agrıdı...

hoş geldin canım hoşlar holuklar getirdin..valla buhafta konsantrasyon bırakmadın bizde... hep senin yüzünden veremedik kiloları..gelde düzene sok bizi...çok sevindim iyi olduguna..umarım kısa zaman da seni daha iyi görürüz...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız hemşireleri üzme bakem ne diyolasa yap...aaaaaaaa

kız ben gelsemde acık bana da bulaştırsan o virüsten yerimseniben

oley oley :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yuppi 1. olmuşum :lepi:
siyahcım senide tebrik ederim canım a.s..
kız 1.73 3. olmuşsun tebrik ederim.a.s. kız makarnaları, balları götürdüğün halde üçüncüsün bide yemesen ne olacak.
kızım ben sıkmıyom kendimi..zaten ne kadar kilom var verecek yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl bir düzenleme yaptında değiştirdin sonuçları :1shok: hala şoktayım
pes doğrusukafamçokkarıştı

eeeee kızım kaptan dedigin böyle olur işte ...hem sen ne dolaşıyon burlarda ..istersen transfer ol bizekaydirigubbakcemile5

kızlar ben bugün sabah kılasik peynir salatalık domates yarımşar yedim...ögle alaca tene diye yeşil mercimekli bi yemek vardı ondan 3 kaşık yedim..makarna ve hoşaf almadım..2 erik.. türk kahvesi... sonra dondurma(200 kal kadar)gelince çok açtım..kepek ekmegi ile 1 küçük kaşar yedimyarım yumurta ile...şimdi form içcem akşam marul yemeyi düşünüyom.. kıyafet baktım magazadan gelirken sünnete ..48 beden di ama dar kesimdi...çok güzel oldu...çarşıda da herkes çok zayıflamışın diyo... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

nasıl gececen kız ekmek arası tavuk doner yıyerekmı:roflol::roflol:
kım kımı gececek gorecez cıcım
he aynen oyle yarinda bahcede gozleme partisi var gelirmisin:roflol:

acele etme canım yavas yavas gıdecek bu kılolar :1rolleyes:
bırde bakacaksınkı 50 kılo olmussun:sm_cool:
evet canim yavas yavas gidecek insallah birde bakmisin yas ermis kemale kilo olmus 50 yas olmus 50 baksen su ise kaydirigubbakcemile3
kiz memlekette internet yokmu insallah vardir buraya takilirsin sik sik vede yemek yemegi unutursun
sen bastan kkaybediyorsun boyle demekle kendine gel memlekete gidene kadar senin mide kuculur canim sen kafani yorma

anam kiz deluu
sabahta yiyeceksin canim lapa baska birsey sokmiyacaksin agazina oh suna bak hele sqabah birde kahvalti yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…