- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.681
sedanın iyi olmasına da çok sevindim çok şükür.....
kız sende sas gordun heralde benı gormedın-tatlicadiarzu-valla guzelim bende hepinizi tebrik ederim bende bu ayin sonuncu elemaniyim senağlama
kız ne yaptımda dovuyon geldımya ıstezemuszemuskiz sibel sen nerelerdesin hic girmez oldun soyle bakim cabukk
geliyon iki dakka durup gidiyon seni seni doverim haa
vah vahh pekte az kalmis yazik desene sisko sisko gideceksin kaydirigubbakcemile3
mafoldumbenmayıs ayında sadece 200 gram vermısımmafoldumben cok kotu
ama hazıranda bu kıloların gıtmesı gerek cunkı temmuzda turkıyeye tatıle gıdcez
zayıflamam lazımturkbayragi
kız sende sas gordun heralde benı gormedın-tatlicadiarzu-
ben bu ayın sonuncusuyummafoldumbenmafoldumben
valla guzelim bende hepinizi tebrik ederim bende bu ayin sonuncu elemaniyim senağlama
boyum 1.65 canım ust tarafım zayıf ama basenler var ıste onları erıtmek ıcın ugrasıyorumkaydirigubbakcemile2boyun kaç güzelim. 67 kilosun boyun uzunsa kilon çokta sorun değil bence. ben şimdi 67 olmak için neler vermezdim.mafoldumben
kiz simdi sende bakipta deme nasil duzenledin degistirdin diye
kizim benim yuzde kac senin yuzde kac benim sonuncu aaaa
seninki (0.30%)
benimki (0.15%)
yok size diyet yaramamis kizlar gerci sen pek diyette sayilmazsin ya neysee:roflol:
:mymeka:ayyy ne kadar üzüldümhihoyyytohh yandan alkisalkisalkis fena üzüldümlülülülülülü
allah:teytey: nekadar güzel şeyy kötü haber:sm_cool:
daha nice bööle güzel şey kötü haberler bekleriz amann pardon beklemeyizdelikafadulden
ben kılo olarak demıstım canım
ıyı barı yuzde olarak daha ıyıyımopuyorumnanaktan
boyum 1.65 canım ust tarafım zayıf ama basenler var ıste onları erıtmek ıcın ugrasıyorumkaydirigubbakcemile2
canım sende bu gıdısle cok yakında 67 olacaksınyerimseniben senın boyun daha uzun heralde degılmı-tatlicadiarzu-
:
yok guzelim yuzde olarak bak ama senide gecmeye hazirlamniyorum haberin olsun yerimseniben
yok kız benim boyum kısa 1.58 buna rağmen şimdi 67 olmak isterdim. mafoldumben
acele etme canım yavas yavas gıdecek bu kılolar :1rolleyes:
bırde bakacaksınkı 50 kılo olmussun:sm_cool:
ben hep tatillerden, bayramlardan nefret etmişimdir. nedeni ise burda diyete başlamışımdır, herşeyi yoluna koymuşumdur, tatil olur, bayram olur, memlekete giderim. ne diyet kalır ne bişey verdiğimden daha fazlasıyla dönerim buraya. yeniden diyete başlamak aylar alır. tabi bu arada alınan kilolar. mafoldumben ooooooof of. yaz tatili geliyor ya. bi de ramazan var. o iyice bozacak düzenimi. yeme saatlerim değişecek. içtiğim su azalacak. keşke şimdi haziran değilde şubat olsaydı. önümde aylar olurdu. tatile. insan tatil geliyor diye üzülür mü?mafoldumben
bende bugun yediklerimi yazayim
sabah bir kahve yaninda azicik simit uc yudum diyelim
arada karpuz yedim piyongodan cikti kizim istedi vede yemeyince ben goturdum mideye
oglende (daha ne yiyecen demeyin )elim buyuklugunde ekmegin arasina salata vede tavuk doner koydum onu huplettim
aksama birsey yemesem dayanabirim normalde cunku bayagi yedim
dayanmak istiyorum insallah dayanirim
oyuzden guzel yemek yapmiyacagim
GÜNAYDIN 14.TAKIMIN GÜZEL ÇITIR HATUNLARI
ben geldim hepinize binlerce hatta milyonlarca kez teşekkür ederim,ilginiz ve desteğiniz için sağolun çok çok sağolun..ben daha iyiyim ateşim düştü sayılır midem hala aynı kolumda serum var ama iyiyim yani herkesin başına gelebilir ne yapalım burda okadar kötü durumda olanlar varki halime şükür ediyorum dahada iyi olacam inşallah..nedenini anlayamadı doktorlarda hiçbirşeyim yoktu birdenbire oldu neyse olacağı varmış ama beni taburcu etmiyorlar sebebini bulmadan birsüre daha burdaymışım yani şimdi kuzenimin odasından giriyorum..desteğiniz okadar sevindirdiki beni çok teşekkür ederim hepinizee
sibelcim inşallah canım ama merak etmeyin ben burdanda girmeye çalışırım kolumda serumla kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorum kızlar gerçekten çok iyi dostlarsınız benim çıkmam gerekiyor çok çok öpüyorum gene girmeye çalışırım yazı yazarken kolumu hareket ettirdiğim için serum gitmiyor kolum kanıyor kuzenimde kızıyor burdan :bbo:
kızlar milyonlarca kez teşekkür ederim ortadoğu hastanesindeyim neslicim,güçlü olmak zorundayım ailem ve koray benden kötü durumda ben onlara güç veriyorum iyiyim diye sırnaşık şey
buarada hastalığımın diyetle felan bir ilgisi yok sıkı diyet yapmadım bildiğiniz gibi daha çok sporla verdim bi arkadaşımızda destek ürün felan yazmış gerçi sağolun cevap vermişsiniz hiçbirşey kullanmadım sadece sporla verdim yani içiniz rahat olsun kilo vermemle alakası yok zaten diyetteyken sık sık test yaptırıyordum herşey normaldi...kızlar birgün yemek için kendimi zorlayacağımı hiç düşünmezdim şimdi yiyemiyorum midem yüzünden 5günde 2kilo vermişim iskelet gibi olacam korkuyom valla sırnaşık şey
hepinizi öpüyorum hiç çıkmak istemiyorum ama çıkmak zorundayımm
oley oley :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:14.takım aylık kılo cızelgesıı ....rose (82.0/81.0/1.0) (81.0/81.0/0.0) (81.0/79.5/1.5) (79.5/79.5/0.0) (2.5/3.14%)
103.etap 104.etap 105.etap 106.etap TOPLAM VERDIGI KILO
neslıhan(68.8/68.0/0.8) (--------) (---------) (68.0/68.7/-0.7)(0.1/0.15%)
eylulce (81.2/81.5/-0.3) (81.5/81.0/0.5) (81.0/81.0/0.0) (81.0/80.4/0.6)(0.8/1.0%)
destınam(76.8/76.8/0.0) (76.8/76.0/0.0) (76.0/76.0/0.0) (76.0/75.8/0.2)(1.0/1.32%)
sıyah24 (67.0/65.0/2.0) (65.0/64.0/1.0) (64.0/63.5/0.0) (63.5/63.5/0.0) (3.5/5.51%):lepi:a.s.TAKIMIN IKINCISI
guleysa (67.1/67.1/0.0) (67.1/66.8/0.3) (66.8/66.8/0.0) (66.8/66.5/0.3) (0.6/0.90%)
s2000 (67.5/69.0/-1.5) (69.0/68.0/1.0) (68.0/67.5/0.5) 67.5/67.3/0.2)(0.2/0.30%)
aynalar (------) (97.0/93.6/3.4) (93.6/91.8/1.8) (91.8/89.3/2.5) (7.7/8.63%):hooray::hooray:TAKIMIN EN IYI KILO VERENI (BIRINCISI )
1.73 (------) (101.0/99.6/1.4) (99.6/98.5/1.1) (98.5/97.4/1.1) (3.6/3.70%)a.s.TAKIMIN UCUNCUSU
kızım ben sıkmıyom kendimi..zaten ne kadar kilom var verecek yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yuppi 1. olmuşum :lepi:
siyahcım senide tebrik ederim canım a.s..
kız 1.73 3. olmuşsun tebrik ederim.a.s. kız makarnaları, balları götürdüğün halde üçüncüsün bide yemesen ne olacak.
nasıl bir düzenleme yaptında değiştirdin sonuçları :1shok: hala şoktayım
pes doğrusukafamçokkarıştı
he aynen oyle yarinda bahcede gozleme partisi var gelirmisin:roflol:nasıl gececen kız ekmek arası tavuk doner yıyerekmı:roflol::roflol:
kım kımı gececek gorecez cıcım
evet canim yavas yavas gidecek insallah birde bakmisin yas ermis kemale kilo olmus 50 yas olmus 50 baksen su ise kaydirigubbakcemile3acele etme canım yavas yavas gıdecek bu kılolar :1rolleyes:
bırde bakacaksınkı 50 kılo olmussun:sm_cool:
kiz memlekette internet yokmu insallah vardir buraya takilirsin sik sik vede yemek yemegi unutursunben hep tatillerden, bayramlardan nefret etmişimdir. nedeni ise burda diyete başlamışımdır, herşeyi yoluna koymuşumdur, tatil olur, bayram olur, memlekete giderim. ne diyet kalır ne bişey verdiğimden daha fazlasıyla dönerim buraya. yeniden diyete başlamak aylar alır. tabi bu arada alınan kilolar. mafoldumben ooooooof of. yaz tatili geliyor ya. bi de ramazan var. o iyice bozacak düzenimi. yeme saatlerim değişecek. içtiğim su azalacak. keşke şimdi haziran değilde şubat olsaydı. önümde aylar olurdu. tatile. insan tatil geliyor diye üzülür mü?mafoldumben
anam kiz deluuslm kilzar sabah normal kahvaltimi yaptim oglen yarim tabak brokoli ustune baharatli yogurt doktum yaninda 2 dilim (sarkuteri) hindi yedim iki dilim elma simdi ara zamani kellogs k yedim sutlu iki avuc leblebi aksama taze fasulye yemegi var ondan yicem......... nelsihan lapaya yarin absliyorum sabah kahvaltisini normlal yapacaz demi ??? kalkipta sabah lapa yenmez heralde-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?