Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınlar bugün sabah kahvaltısında bir parça peynir,bir dilim kepek ekmeği,domates,salatalık ve çay var.öğlen çorba ve sebze(çiğ yada haşlanmış) var.akşamda sadece çorba var.(lahana çorbası ama ben içemediğim için tek içimlik hazır çorba içiçem.ama akşam yinede az bişey yapıcam lahana çorbası bakalım bu sefer içebilecekmiyim.bu üçüncü deneyişim olacak çünkü)

gunaydın kızlar....aksam bız kapatmısız valla dogru söylemıs aynalar...

ben hala kahvaltı yapmadım bırazdan acıkırım...sızden naber?

usarem gunaydın canım...cok ıyı gıdıyorsun tebrıkler...

günaydın kızlar serumum bitti öğleye kadar yenisini takmayacaklar bugün çorba içmeye çalışacam içebilirim inşallah yediğim an geri çıkıyor -tatlicadiarzu- kimsecikler yok bende biraz geçmişi okudum...hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim çok merak etmişsiniz,birde korayın mailleri gördüm fena oldum,zaten ilk rahatsızlandığım güne ait hatırladığım tek şey korayın sesi,yol boyu 'güzelim sakın bana bunu yapma beni asla bırakma' deyişini hatırlıyorum duyuyordum ama ateşim okadar yüksekti ki tepki veremiyordum neyse çok şükür daha iyiyim bunları düşünmeyelimm.hepiniz sağolun şekerlerr sizi korkuttuğum içinde kusura bakmayın

amanınnn kımler gelmısss....sedacım cok buyuk bır sınavdan gectın herkesı cok korkuttun ama gectı artık guzelım...bundan sonra daha dıkkatlı ol tabı hala neden oldugu bulunamadı ama allah bır daha yasatmasın...hepımız cok ama cok korktuk ...korayın da kıymetını bıl gercekten o olmasaydı ne bızım haberımız olurdu nede sana anında mudahale edılırdı...ben yıne herzamankı gıbı batıl dusunuyorum...:)))nazara geldınız....

çok öpuyorum senı ne zaman dönuyorsun bellı mı?

gerçekten nerelerdesiniz kızlar pek gelen giden olmamış
rose ve siyah dün hiç uğramamış umarım iyilerdir
siyahçım sanada geçmiş olsun sağlığını ihmal etme ne olur düzenli kontrole git
destinam canım kızına çok geçmiş olsun
rose canım seni pek göremiyorum nerelerdesin
neslihancım çizelgen süper olmuş harikasın şekerim darısı son 3kiloya
eylulce iyi gidiyorsun canım sporu arttırırsan bu işi daha kolay halledeceksin
gulaysacım buhafta daha sıkı başlamışsın sanırım yürüyüş içini hergün yapmaya çalış
s2000şekerim artık kaçamak yapma türkiyeye gidecekmişsin gidince zaten orda yer alırsın birkaç kilo daha verip gitmeye çalış tatlım
aynalar süper kilo veriyorsun ama işte çok az yiyorsun hala be güzelim gerçi başlarsam tutamıyorum diyorsun ne deyim bilmiyorum
1.73 sende iyi gidiyorsun canım kaçamakları saymazsak birde nedemek banada bulaştır allah korusun kız düşünmeyelim bile,buarada benim yüzümden takımda konsantrasyon kalmamış ya hadi geldim toparlanın bakalım hatunlar kaydirigubbakcemile5
nazcocum ve usaremcim sizde iyi gidiyorsunuz şekerler usaremcim senin diyetlerde biraz sağlıksız görünüyor ama doktor veriyormuş kontrol altında olduğun için sorun olmaz galiba
unuttuğum varsa kusura bakmasın kızlarrr

canım benim çok sağol evet geçti çok şükür umarım tamamende geçer enkısa sürede..amin canım allah hiçkimseye yaşatmasın inşallah..koraya gelince gerçekten mahvoldu onu nasıl rahatlatacağımı bilemedim halada çok korkuyor..tatlım annelerimizde öyle düşünüyor özelliklede korayın annesi kesin nazar değdi diyor :1rolleyes:

şimdi çıkıyorum tatlım tansiyon ve ateşimi ölçeceklermiş beni çağırıyorlar odaya,serum takmazlarsa öğlen gene uğrarım...hepinizi öpüyorumm

gecmıs olsun tekrar sedacım...ınsallah kısa surede dönersın buraya...

kızlar ben kızımı kreşe verıyorum bu sene tavsıyelerınız neler?

gerçekten davetler benim için çok zor geçiyor.hele de ısrar kısmı
yeme yeme bende hic birsey yemiyecegim soz verdim kendime tabi tutabilirsem meyve yerim artik tuhh karpuzuda huplettim ne yiyecegim simdi benn
ne yedin canım dün akşam?ben 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık bulgur pilavı yedim
canım iyi olmana çok sevindim dinlen lütfen kendine iyi bak çok endişelendik senin için

bu hafta yürüyüş işini daha sıkı tutuyrm.inşallah sonuç daha iii olacak

hayırlı sabhlar arkadaşlar.ooo sedaaam gelmiş hoşgeldin kuzuum.çok çok geçmiş olsun.rabbim bidaha yaşatmasın inşşallah.koraya gelince gerçekten değerini bil.çok vefalı biriymiş.ve seni hakikaten çok ama çok seviyo.rabbim ayırmasın inşallah.
ben din gelemedim.akaşam açtım ama okuyayım diye ne okuyabildim ne yazabildim.dedimya babm geldi diye.dün babam rahatsızlandı.dra felan gititk.gelincede o öyle yatarken yazamadım doğrusu.sanki saygısızlıkmış gibi geldi.neslihann msnye yazmışsın ama beni en iyi senin anlamn gerkiyo.babam yaşlı ve sadece giderse namaza felan gidiyo onun dışlında evde hep.dediğm gibi bende onun yanında ona arkamı dönerek yazmayı yakuştıramıyorum.
bencillik yapmakta istemiyorum.çünkü zamnında bende yazmayanlara az gelenlere çok ama çokk kızıyodum.isterseniz takıma benim yerine birini alın.ben yine burda olayım ama listede değil.yine hep gelmeye çalışırım.yine cuma günleri kilomu söylerim .tammamı canım.

Gunaydın kızlar
hanı bugun lapa yapacaktık valla sızı bılmem ama ben bugun yapcam:jeyyar:
sabah ılık sularımı ıctım sonra kucuk salatalık yedım sımdıde ocaga lapayı koydum pısıyor sonra salatayla ondan yıcemcokacimcoook
Sedacım senı gordugume sevındım canım evet bencede sana nazar degdı kendıne dıkkat et fazla yorma kendını:1hug:
Tugba kız sende bu hafta herhalde yedın yedın sımdıde lısteden cıkmakmı ıstıyorsun yok oyle yagma:jeyyar: sen her fırsat buldugunda gelırsın-tatlicadiarzu-:enbuyukkk:

baban için geçmiş olsun canım.umarım önemli bişey yoktur.
aaaa canım sende nereye allah aşkına müsait oldugunda gir ne olcak kiii yanii.

sedacığım tekrar geçmiş olsun canım,valla benim bu diyetimi bir iki arkadaşımız daha sağlıksız olduğunu söyledi.bende internetten hep bakıyorum.gerçekten yaptığım diyetler hep şok diyetler ve pek tavsiye edilmiyor.ama bende ne bileyim hani doktor veriyorya ona güvenerek yapıyorum.inşaallah bir problem yaşamam.yani bir doktor hastasının sağlığını düşünür herhalde,bende bilmişlik yamış olmamak için bişey diyemiyorum doktora.allaha emanetim valla.

slm arkadaslar oncelikle sedacim seni cokkkkkkkk opuyorum snein guzel haberlerini aldikca seviniyoruz inan arada gel haber ver bizi kendine cok dikkat et ...... sibel walla benim lapa pisti sogumasini bekliyocokacimcoook ilk defa deniycem bakalim.... neslihan sabah kahvaltimi yaptim ama sabahin korunde lapa falan cekemem ben sabah bi bardak cay 4 tane biskot yedim simdi lapa yaninda yogurt yicem birde meyve olur demi kiz walla 1 bardak caya 3 bardak su katinca hakkaten lapa oldusırnaşık şey sadece tuz ekledim hadi bakalim bana affieyt olsun sonra yine ugramaya calisirim

canım benim evet yedim ama listeden çıkmak istememin yememle ilgisi yok.tel derdim fazla paylaşımda bulunamammam.hatırlarsın ki ben bi ara fazla giremeyenlere çokoook kızıyodum .şimdi malesef aynı şeyi ben yapıyorum elimde olmayan sebeplerden ötürü.buda beni çook üzüyo.ne kadar çok paylaşım olsa insan okadar motive oluyo.bunu yaşadım.benim için sorun değil.ama fazla giremem gerçekte.bende artık şook diyetlere bsaşlıyorum temmuza kadar.inananın hiiç iyi değilim.boğazımı tutamıyorum.işin kötüsü yerken hiiç rahat değilim ama yinede yiyorum artık.ee ben olsam beni tarım takımdan.ne bu yaaa.bi ver sonra kat kat al.kendime kızıyorum heee.anladınız demii.bu iş bukadar uzun olmamamlıydı.ama ben malesef bunu çoook uzattım.ee şimdide sıkıştııım.napcağımı şaşırdımm.işte bunlarda banaaa.:mymeka::mymeka::mymeka:

sositososito bende yaptim cagla ablam ve destinam da yapacaklarid bugun bakalim cuma gun ne sonuc alacaz eger faydaisni gorursem her carsamba persembe yaparim kismetse

hemsom slmmm..... takimdan ayrilmani istemeyiz bilirsin ayrilinca insan daha cok yiyor bence senin idare edelim az katil ama cikma istersen zaten takim kalabalik paylasimlar guzel ...........yine son karar senin ama tatile kadar kal aramizdakaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben geldimmmm
adaşım eylülce neslim selam herkeze ben yokken girenlere
nevar ne yok herkez iyidir inşallah
takımdan atılmışım şimdi kendime yer arıyorum bende kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…