Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz dua et kocani tanimiyom yoksa gider sikayet ederim hanim rejimde diye guzel yemek yamiyor diye kiz kocanin ne sucu var varsada tek sisko bi hanimla evli olmak mi:roflol::roflol:

kiz dur sende okadar kotu yapmadim barbunye yemegi yaptim hem esim sever ben sevmem
ben genelde lapa felan yaptigimda fasulye yemegi yaparim o cok sever ben aramam oyuzden sorun yok yani guzelim
zaten aksamda yemedim uc dort dilim peynir yedim okadar
oda ben yaptim peyniri cok guzel olmusta oyuzden yedim

slm kızlar nasılsınız

yarın carsamba dımı neslı lapayı evden yapıp göturebılıyormuyız?kadına fenalık geldı valla bızım yuzumuzden

sabah cay
öglen kellogs sut
arada vısne suyu
sımdıde semızotu ve sarmısaklı yogurt yıyorum ekmekle...

spor yapmam lazım ....

bu gece burdayım gelen olursa görusruz kızlar

ay havan batsin emi carsida zayiflamis diyolarmis daha bune ki deseydin sende ataydin saclari bir otarafa bir butarafazemuszemus

slm kızlar nasılsınız

yarın carsamba dımı neslı lapayı evden yapıp göturebılıyormuyız?kadına fenalık geldı valla bızım yuzumuzden
ki zhe gotur ama mikro felan varmi isitacagin yani tadi ztaen kotu sonra tiksinirsin felan aman allah korusun degilmi ama

kız neslı kendınmı yapıyorsun peynırı afferm be...fransanın peynırlerı meshuırdur aslında ama hayrett

kiz hic deme bacim ah ah iste hersyleri biz kendimiz yapiyoruz burda ne yaprsin iste gavur ellerind e
aman meshur meshur olmasian ama ben pek begenmiyorum tabi arada aldigimiz oluyo ama iste bizim taze peynir gibisi yok
birde aslina bakarsan bunlar peyniri her ogun tuketiyorlar helede aksmlari yemekten sonra muhakkak yiyorlar hazmi kolaylastiriyormus benim duydugum kadariyla tabi
ben diyom sanirim bu yuzden peynirleri meshur diyip duruluyo yoksa benim peynirim bin basar bunlarinkine:dilcikar:

kiz bu siyah nerelerde hci gelmez olmus ugrasip duruyo garibim
ama kafasini bir kirmma lazim kilosuyla beni gecti takilmaz oldu
kiz siyahhh sana diyom gel bak yoksa isyan bayraklarini kaldiracagim ona gore

anam dakkada bir mesaj atmisim ha bende kiz senden daha ses yok ben kaciyorum senide yanliz birakiyorum istee ustumu basimi degistireyim gidim rahat birseyler giyim sonrada uzanip tv seyredeyim kizlar tabi cocuklar durursa

evımı topladım bulasıklarımı yıkadım kızın yatagını havalandırdım...kızda uyudu....ohhh kafam rahat oturuyorum...

demek her ögun peynır yıyorlar aslında neslı bısey dıyeyımmı hıc sisman fransız yok hee bızde mı yapsak acaba kız?

selam herkese napıyorsunuz bakalım kaydirigubbakcemile3
ben notları girdim nete. yarın son sınavı yapcam. onu hazırlayacam. hazırlamadan önce bi bakayım bizimkiler ne yapıyorlar diye. beni özlediler mi özlemediler mi merak ettim.naniknanik

kızım ben sıkmıyom kendimi..zaten ne kadar kilom var verecek yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

doğru ne kilon var senin çağla şikelim

kiz memlekette internet yokmu insallah vardir buraya takilirsin sik sik vede yemek yemegi unutursun
sen bastan kkaybediyorsun boyle demekle kendine gel memlekete gidene kadar senin mide kuculur canim sen kafani yorma

yok memlekettede internet var. zaten bu sene umutluyum. siz bana izin vermezsiniz, engel olursunu di mi? olursunuz di mi?:mymeka:
bu arada neslihan çizelgene bayıldım alkisalkisalkis ama 3 kg kalmış hedefine kıskanmadım değil hani

anam dakkada bir mesaj atmisim ha bende kiz senden daha ses yok ben kaciyorum senide yanliz birakiyorum istee ustumu basimi degistireyim gidim rahat birseyler giyim sonrada uzanip tv seyredeyim kizlar tabi cocuklar durursa

kız ben geldim sen gidiyorsun, aşk olsun

bız kıme destek olmadıkkı guzelım bugune kadar askolsun burda herkes bırbırıne destektır hemde her konuda sen merak etme bız sana yedırmeyız...

aynaların günlüğüdelikafadulden
sabah
sirkeli su
klasik kahvaltı
öğle
3 diyet bisküvi, 2 diyet çubuk kreker, yeşil çay
ara
10 erik
akşam
2 kase çorba
3 litre su
artık sabahda okula yürüyerek gidiyorum yarım saat
okuldan gelirkende yürüyorum. ama güneş beni çok rahatsız ediyor. 2 gündür güneş var. eve gelince elim, ayağım uyuşuyor, başım, boynum ağrıyor, acaba tansiyonum mu düşüyor. güneş çarpmasın kız bana :1shok:

bence aclıktan oluyor cok kötu beslenıyorsun gene söyluyorum...bır ögune sebze yada et koy lutfen kendıne yazık valla....hadı bır gun olur ama hergun aynı yapma kendıne bende senın gıbıyım arası yok ya tamamen keserım yada yerım...ama ben az yemeyı bılıyorum az yapıcaksın çözumu basıt eve o kadar alıcaksın ölsende aclıktan yok devamı...

evet öyle ama sebze çok sevmem. bir yeşil fasulyeyi severim. canım isteyerek. geçenlerde aldım saatlerce pişirdim yumuşamadı. haşlanmış tavuktan bıktım. tavuğu diğer türlü pişirsem kilo alacakmışım gibi geliyor. :1no2:

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu aralar çok ıssız buralar korkuyorummmm:1shok:
dün kimse yoktu nerdesiniiizzzzz
bak ben anlamam okuldan gelince herkes burda olacak, yoklama alacam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…