- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.701
kiz dua et kocani tanimiyom yoksa gider sikayet ederim hanim rejimde diye guzel yemek yamiyor diye kiz kocanin ne sucu var varsada tek sisko bi hanimla evli olmak mi:roflol::roflol:
kızlar ben bugün sabah kılasik peynir salatalık domates yarımşar yedim...ögle alaca tene diye yeşil mercimekli bi yemek vardı ondan 3 kaşık yedim..makarna ve hoşaf almadım..2 erik.. türk kahvesi... sonra dondurma(200 kal kadar)gelince çok açtım..kepek ekmegi ile 1 küçük kaşar yedimyarım yumurta ile...şimdi form içcem akşam marul yemeyi düşünüyom.. kıyafet baktım magazadan gelirken sünnete ..48 beden di ama dar kesimdi...çok güzel oldu...çarşıda da herkes çok zayıflamışın diyo... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
yok anam aynı hala sesı kısık...su doktora ulassam randevu alsam rahatlıcam
ki zhe gotur ama mikro felan varmi isitacagin yani tadi ztaen kotu sonra tiksinirsin felan aman allah korusun degilmi amaslm kızlar nasılsınız
yarın carsamba dımı neslı lapayı evden yapıp göturebılıyormuyız?kadına fenalık geldı valla bızım yuzumuzden
kız neslı kendınmı yapıyorsun peynırı afferm be...fransanın peynırlerı meshuırdur aslında ama hayrett
kızım ben sıkmıyom kendimi..zaten ne kadar kilom var verecek yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kiz memlekette internet yokmu insallah vardir buraya takilirsin sik sik vede yemek yemegi unutursun
sen bastan kkaybediyorsun boyle demekle kendine gel memlekete gidene kadar senin mide kuculur canim sen kafani yorma
anam dakkada bir mesaj atmisim ha bende kiz senden daha ses yok ben kaciyorum senide yanliz birakiyorum istee ustumu basimi degistireyim gidim rahat birseyler giyim sonrada uzanip tv seyredeyim kizlar tabi cocuklar durursa
bız kıme destek olmadıkkı guzelım bugune kadar askolsun burda herkes bırbırıne destektır hemde her konuda sen merak etme bız sana yedırmeyız...
bence aclıktan oluyor cok kötu beslenıyorsun gene söyluyorum...bır ögune sebze yada et koy lutfen kendıne yazık valla....hadı bır gun olur ama hergun aynı yapma kendıne bende senın gıbıyım arası yok ya tamamen keserım yada yerım...ama ben az yemeyı bılıyorum az yapıcaksın çözumu basıt eve o kadar alıcaksın ölsende aclıktan yok devamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?