Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızım oğlum ve ben çok hastayız hatta bu satırları hastaneden yazıyorum.bir kaç gün affımı istiyorum.

Kızım oğlum ve ben çok hastayız hatta bu satırları hastaneden yazıyorum.bir kaç gün affımı istiyorum.
Canim cok gecmis olsun ..allah acil sifalar versin...

Bizim evde revire dondu ben kizim oglum esim ...arkadaslar salgin var cok dikkat edin kendinize..bol bol c vitamini tuketin çocuklar icin zor ama buyuklerde daha agir geçiyo bu salgin....

Canim cok gecmis olsun ..allah acil sifalar versin...

Bizim evde revire dondu ben kizim oglum esim ...arkadaslar salgin var cok dikkat edin kendinize..bol bol c vitamini tuketin çocuklar icin zor ama buyuklerde daha agir geçiyo bu salgin....

ayyy canlarım yaa hepinize çok geçmiş olsun. benimde ablam yigenlerim annem hep hastaymış. Allah herkese şifa versin

kızlar nasılsınız hemen menümü paylaşayım

sabah: yarım simit 1 dilim peynir 6-7 zeytin

ara: yarım portakal

öğlen: 2 tavuk but 5-6 parça patates

ara: 1 mandalina 1 şekersiz türk kahvesi

akşam:ebe gümeci ve yine tavuk var amma çok yapmışız şu tavuğu bitmedi gitti iki parça yerim herhalde

bu arada baktım karatay diyetinden bahsedilmiş kızlar karatay harika bi diyet türk kültürüne çok uygun ve ksinlikle tatlı krizlerinin önüne geçiyor ben yaptığım zaman 1 ayda 6 kilo vermiştim tabi ben iradesizliğim yüzünden orda kaldım maalesef bi de spor yapacak çok zamanım yoktu o zaman sonra geri döndüm sağlıksız beslenmeye zaten şimdi de az az yeyip herşeyi yiyerek kilo vermek istiyorum çünkü karatay da da ekmek yasak makarna yasak pirinç yasak patates yasak şeker katiyyen yasak işte ben maalesef bişiyi yasaklıyorsam onu yemek için ayrı bir dürtü hissediyorum ama karatay diyetiyle ilgili bilgi için kk da da bulabilirsiniz kocaman bir grup var karatay diyeti yapan

kızlar kafayı yemek üzereyim biraz önce saçma sapan bişiye 89 lira ödedim online zayıflama programı diyebişi bi kaç saçma sapan pdf dosyasıymış meğer ayyh ayyyh içim yanıyor salaklığıma doymayayım ahh ahh

Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin inş.
Bende bi bakiyim su karataya bu arada cok gecmis olsun nasil oldu minik
Şimdi daha iyi şükür canım çok sağol.
Evet canım yaa dün hastane o kadar kalabalıktıki herkesin sorunuda aynıydı..
ayyy canlarım yaa hepinize çok geçmiş olsun. benimde ablam yigenlerim annem hep hastaymış. Allah herkese şifa versin
Amiin..
Hadi yaa..Kötü olmuş canım..Daha dikkatli ol, yazık olmuş parana.

hiç sorma canım içime oturdu resmen

kızlar bugün de niyetliydim o yüzden hafif yedim yine

iftar
2 yumurta
1 fincan çay

sonra spora gittim 1 saat plates yaptım

eve gelince 1 kase yogurt (çörekotuda koydum içine )

su 1 litre malesef

kızlar bugün de niyetliydim o yüzden hafif yedim yine

iftar
2 yumurta
1 fincan çay

sonra spora gittim 1 saat plates yaptım

eve gelince 1 kase yogurt (çörekotuda koydum içine )

su 1 litre malesef

Tatlım çok az yemişsin yanında yeşillik yoğurt felanda yeseydin..

kaptancım beni yine birşey rica edeceğim.Bu hafta final haftam ikişer ikişer sınavlarım var hep Yazmaya baştan başla demiştiniz zaten,ben bu cuma başlasam olur mu acaba

İyi akşamlar 14. mıntıkanın güzel bayanları

rform geçmiş olsun tatlım:26:

makbulecim malesef piyasa bizim zayıf yanlarımızı kullanmak isteyen dolandırıcılarla dolu geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım

sevgili rakibem öncelikle içtiğin su miktarı çok az allah kabul etsin orucunu fakat çok az yemişsin tatlım

yoğurt ve salata ekleseydin keşke

görüşmek üzere

akrepcim inş kızın bugün daha iyidir çok geçmiş olsun:26: takıma yazmıştım tatlım hbisküs çayı zayıflamada yardımcıymış
İbrahim Saraçoğlu tavsiye ediyor modacı Gülşah Saraçoğlu 21 kilo vermiş günde 2 fincan içerek ve 10 dk trombolinde zıpşayarak
diyette yapmıştır tabikiii deneyeyim dedim bakalım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
6 zeytin
1 portakal

ÖĞLE :
3 ad sarma

AKŞAM:
1 kase kıymalı karnabahar
salata
1 bar ayran

SPOR
yok bugün günümüz vardı akşamda dayımlar geldi fırsatım ve mecalim kalmadı açıkçası

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Tatlım çok az yemişsin yanında yeşillik yoğurt felanda yeseydin..

tatlımmm iş yerinde yedim onları. akşama kadar da dışardaydım o yüzden bunu bile yediğime şükür.ama akşam eve gidince 1 kase yogurt yedim

tatlı rakibemm evet su çok az oldu bende aynı fikirdeyim. ama grup dersine girecem diye çok su içmedim. sonra da çok üşüdüm su içemedim. ama bugün inşalllaaahhh telafi ederim. gerçi gün boyu dışarda olacam ama yolunu bulmaya çalışırım

tatlıum bu yediğin ceviz,fındıs fıstık vs kavrulmamış mı oluyor?? bu arada kitaplar akşama elimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…