Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimkinde sele yok oturmak icin bilerek seleli istemedim yoksa hep oturarak yaparim
Geçen çarşambadan beri dolapta duruyor. Hala pişirmedik bile. Muhtemelen annem akşam arayacak "e çürümüş bunlar ne yesek?" diyecek.
Taze naneli çok güzel oluyor valla ^-^
Aksama yine koz sebze olacak menude galiba hehehe
Hizli hatun tu tu tuuuuu masallah

Kuzum denedinmi hic bu tarifi sarımsakli sut daha guzel sanki bunun yaninda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahahahahaha öksürsem daha iyi'ye çok güldüm
Şaka yapmıyorum geçmezse iç anacım.
Kız bu acı metabolizma hızlandırıyorsa bana ordan 8234823479834798347 tane acılı adana çeeeek
Ya beni biliyosun, ptesi salı çarşamba diyet yapıyorum, perşembe bildirim yapınca rahatlıyorum ya perşembe cuma yemediğim şey kalmıyor haftasonu zaten aç kurda dönüşüyorum

Daha ne kadar hizlandiracan metabolizmayi ucusami gececen ben senin gibi yapsam 1500 kg olurum masallah sanada
Sonada nazar ettiniz deme bak

Denemedim evde kivi yok aci yok alip deniycem ama :)

1 haftadir okuyorum walla acii metobolizma hizlandirir diyor heryerde ..bende yiycemmm artik .. :) biseyden eksik kalmiyim sakin :)

Denemedim evde kivi yok aci yok alip deniycem ama :)

1 haftadir okuyorum walla acii metobolizma hizlandirir diyor heryerde ..bende yiycemmm artik .. :) biseyden eksik kalmiyim sakin :)

Cokta abartma canim senin midene dokunmuyormuydu

Cokta abartma canim senin midene dokunmuyormuydu

Canim dokunuyor iste böyle yapınca az hissediliyor acısı dediler tv de .. Hemen kandım walla... Dokunurmu yinede ?
Ben cikip oğlanı dolastircam sıkıldı evde.. Sonra görüşürüz canimm..

Canim dokunuyor iste böyle yapınca az hissediliyor acısı dediler tv de .. Hemen kandım walla... Dokunurmu yinede ?
Ben cikip oğlanı dolastircam sıkıldı evde.. Sonra görüşürüz canimm..

Valla bilmiyorumki kuzum bende cok aci yiyemem ama aksam yemeginde yogurdun icine cok acı pulbiber atiyorum 1 su brd yogurda 2 cay kasigi rahatsız ediyor beni gecen atmadan yedim o aksam daha rahattim benim cozumum gunduz yemek

Himm anladım .dokunabilir yinede ... Bakiyim bı ...
Ayyy burda karpuz kavun dedik gittim pazardan organik karpuz aldım ccook guzeldi ve bir dilime yakın yedim bile. :26::26::26:
Yarım dilim diyelim kac kalori eder simdi bilemedim...?
Dışarı çıktık carsiya pazara komşular la gittik herkes doner gözleme yedi ben yemedim.pazarci amca karpuzu kesti zorla ikram etti yedim . :26::26::26:
Aksam yemek yemiyim en iyisi...

Son düzenleme:

Kuzum saçmalama aksam yemeden olurmu hem ilac kullaniyorsun sen karpuzun organigi burda ay sonunu bulur ama cikmasi

Kuzum saçmalama aksam yemeden olurmu hem ilac kullaniyorsun sen karpuzun organigi burda ay sonunu bulur ama cikmasi

Bilemedim canim walla.. daha oglen yemegi yemedim gidip biseyler yesem iyi Olucak...

Bilemedim canim walla.. daha oglen yemegi yemedim gidip biseyler yesem iyi Olucak...

Kuzum bu saate 1 dilim karpuzlami duruyorsun eee sonra bunye direnecek yine aşağıya bisey gelmiyor diye

Kuzum bu saate 1 dilim karpuzlami duruyorsun eee sonra bunye direnecek yine aşağıya bisey gelmiyor diye

yersem kilo alcam diye korkuyorum... ne yedigimi yaziyimmi?
yaz dedigini duydum..
sabah
ilik limonlu su
yarim dilim tam bugday ekmegi
2 domates
yarim salatalik
1kk light peynir
1 haslanmis yumurta
1 fincan cay

arada 4 tane eti form biskuvisi arasina labne surdum yeim

arada yarim dilim karpuz

son olarak bir tabak ispanak yemegi ve yogurt

dahada bisey yemem sanirim....
simdi bu yemeye metabolizma yavaslamaz dimi?

Selam kizlarr, daha yeni geldim.. Canim hicbisi istemedigi icin oglen yemek yemedim. Ama simdi fena aciktim..

Aksama salata yapayim bari fasulyenin yaninda onla doyurayim karnimi. ( salata yapmaktan nefret ediyorum, yika yika yika puff )

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sozencim, ekmek hic yemiyosun, gunde 3 dilim ekmek yemelisin. Metabolizmani hizlandirmak icinde, saglik icinde ekmek sart. ( beyaz degil tabiki :) kepek, tam bugday, light vs ) lifli oldugu icin midede daha uzun sure kaliyor ve tok tutuyor, tatli ihtiyacini bastiriyor. Daha bissuru sebep var.. Ispanagin yanina patlat 1 dilim ekmek ohh miss

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim absolutcum vermis cevabi katiliyorum

Afiyet olsun benim sebze yemegini de cikardi listeden sadece 2 kofte sogus salata 1 dilim ekmek 1 su brd yogurt yesillik normaldede sevmem ama yagi sosuyla bi derece yiyordum nadiren simdi aklima bile getirmiyorum

1 saat kadar hafif tempoda yürüdüm geldim.
4 tane eti form bisküvi ve yarım tam buğday ekmegi kafi değilmi sizce ? Birde İspanak yemeğinde pirinç vardı azicik onuda düşününce ? Anladım ekmek az yiyorum sanirim..
Ben ne yapıyorum biliyormusun 10 yıldır pazara gitmediğim kadar su uc ayda pazara gittim.cunki sebzeler cok taze oluyor..
Evde sebzelerin hemen hemen cogunu yıkayıp sirkeli suda bekletiyorum.kurutup büyük saklama kaplarına alıyorum.hazir oluyor bu sayede salata yapmak yada kahvaltıda seslilik yıkamak işkence olmuyor.. 3-4 gun gidiyor dolapta..tupper kapların varsa cok daha uzun süre bekleyebilirsin...

Canim sende aynı fikirdesin demek :26::26: yiyim bari ..

Son düzenleme:
Ufff siz ne guzel beslenmissiniz ya.
Ben yine tutamadim kendimi.
Oglen 12 tane manti yedim, 1 kase de yogurt.
Aksam da pizza yedim, tek dilim. Kenarini bile yemedim hatta.
600 kaloriyi hedeflerken sanirim 1000 oldu gene.
Gideyim de leslieye abanayim

Senin diyetisyen he hafta listeden bisey çıkarıyor sanirim..yakında bir su kalacak

Kuzum mantı yiyorsun bari tadını çıkar .. Adet saymakta nee..nasılda boğazına duzulmuş öyle üzüldüm valla...tadını çıkara çıkara yiyeydin bari.. Piza deyince allahım aklıma eski günler geldi

Kaloride sorun yok da, zerre sağlıklı olmadi.
Bu arada mantilar su hazir kucuk olanlar var ya, ondandi. Lezzetli de olmuyolar zaten. Amaaaaan ben leslieye kaciyorum.

Eklentiler

• $1401820660704.webp
    15 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…