Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Lesliem bitti.
Annneeeg bitti diyen cocuklar gibiyim
Dus alip oje surup yatayim :B

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende simit yedim bugün valla dayanamadim bu kadar güzel kokmak zorundami

Olsun canım sporunu yapmışsın ölçülü yemissin daha ne olacak

Günaydın kızlar
Tuvalete çıktıktan sonra geçen haftaya göre + gördüm, ölçülerimde güzel incelme var bu ara ama kilo veremiyorum. Hatta artıdayım. Tartı günü mucize mi beklicem ben ya ooooffff. Üstüm kalın ve tok karnınaydım ama + görmeme sevinmedim çünkü yediğim iki lokma şey! İki kilo da giyinmiyorum ya. Yarın zayıf çıkmak için saçlarımı mı kestirsem
Niye oluyor bu?

17 mart Geçen Hafta Bugün
Bel 85 74 73
Kalça 115 103 100
Bacak 66 59,5 58,5

Son düzenleme:
Bugünkü menüm de şöyle;

Sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Tel peynir (20 kcal)20 kcal

Ara
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz) (35 kcal)35 kcal

Öğlen
3.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal

Ara
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal

Ara
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal

Ara
2.00 x 1 Adet Erik (8 kcal)16 kcal

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Soğanlı Tavuk Ciğeri Kavurması (115 kcal)115 kcal

Alınan Kalori Toplamı 636 kcal

Su: 1 lt naneli 1 lt limonlu

Spor: Leslie 3 fast mile

gunaydın kızlar
hasta oluyorum dün hiçbişi yoktu yaa kızım gripti 1 gecede hasta olurmu insan gözlerim açılmıyo uyukluyorum

oooo masallah cok guzel incelmişsin

gunaydın kızlar
hasta oluyorum dün hiçbişi yoktu yaa kızım gripti 1 gecede hasta olurmu insan gözlerim açılmıyo uyukluyorum

Ben grip olayım da yemeden içmeden kesileyim dedikçe takım yuvarlanıyor susayım en iyisi.
Geçmiş olsun fıstık!
Kilo alıyorum diyorum dayko

Senin diyetisyen he hafta listeden bisey çıkarıyor sanirim..yakında bir su kalacak
Aynen sekerim yakinda fotosentez yap diyecek
Ben grip olayım da yemeden içmeden kesileyim dedikçe takım yuvarlanıyor susayım en iyisi.
Geçmiş olsun fıstık!
Kilo alıyorum diyorum dayko

Sagol canim oglen ilac alim toparlarim ben
Artilar gider dert yok incelmissin yaa gecen bi yerde okumustum verdigin kilo onemli degil sikilasmak ve gorunum onemli diye bisilerdi toparlayamadim simdi ben diyete basladigimda 114 kiloyum dedigimde arkadaslarim hayret etmisti o kadar olamazsin ennn fazla 100 kg tahmin ederdik seni demislerdi inşallah anlatabilmisimdir aklimdan geceni

Aksam esime diyorumki o kadar spor yapiyorum dikkat ediyorum neden hergun 200 gr gidiyor
Ne olsunki dedi bende eee daha cok gitsin hee 1 aydami aldin o kiloyuda hemen gitsin diye bekliyorsun dedi

Bana da kimse 75 yoksundur ya da en fazla 65 duruyosun falan derlerdi.
Göğüslerim küçüktü o zaman. (Artık hepten yoklar ahahahahha) Çok etkiliyo o.
Şimdi eski fotolara bakınca varmışsın o kadar..... diye göz deviriyorlar.
Bu durumu kesin hepimiz yaşıcaz

Benimde ust kisimda sorun bacak kalca olmayinca uzerine bol giyince kalcadan daha kolay kamufle oluyor o yuzden oyle inanmiyorlardi zaten

Kizlarrr bu sabah tartildim.. Bir haftadir aldigim 1 kilo gitmis. Ustune 400 gr daha gitmis. Vucudum bana saka yapiyo galiba bugun misafirim var. su anda cilginlar gibi temizlik yapiyorum. Yemin ederim leslie yapmis kadar terledim.

Sabah kahvalti henuz yapamadim. 1 ufak muz yedim sadece. Vakit bulursam yiyecegim insallah. Optum herkesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

heyyooo çok sevindim kolay gelsın cnm

Olleeeeyyyyy

Herkese merhaba
Gece öksürkütsen yine uyuyamadim.pazartesi Dr a gitmiştim(saglik Ocağı'na ) bu sefer hastaneye gittim.kulak burun ,gohus hastalıkları ve dahiliyeye gittim.sonuc boğazlarımda hiç sorun yok (pırıl pırıl dedi doktor ) akciğer dolmuş.. Antibiyotik basladi Dr.
Bu arada inusilun direnci kafama takılmıştı dahiliye Dr una uğradım.cok tatlı bı Dr dü daha öncede gitmiştim.sonuclari istedi elimde yoktu veri tabanından baktı açlık kan sekeriyle birlikte çarptı böldü 0.9 dedi 2,5 üstü sikintiliymis . Y ani inisulun direncini tek basina yorumlamadi.endokrine gitmene gerek yok dedi.. :)
Dr tatlı diyorum cunki doğal bir adam.daha önce gittiğimde kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonum var geçmiyor tekrarlıyor demiştim.bana gülerek kocakari ilacı önerdi.adini hatirlayamadi adam 10 dakika İnternet'e baktı... Son makaleler bunun ise yaradığını gösteriyor lutfen gulmeyin deyip ugrasti durdu.hatirlayamadi bafaratli karışımı nettende bulamadı. :)
Cok gülmüştüm .. Ama cok iyi bir Dr olduguna inanıyorum.
Canim bende simit yedim bugün valla dayanamadim bu kadar güzel kokmak zorundami

Olsun canım sporunu yapmışsın ölçülü yemissin daha ne olacak
Canim sorma gece çeyrek simit yedim bende .ilac iccem diye önüme gelen ilk şeyi götürdüm gece gece ...
Gündüz yakılır yine tüm gun hareketlisin sen..

Menü guzel..bence + Yi dert etme okadar .ciplakmiydin tartilirken?
Bende çıkara çıkara çıkaracak baska şey bulamıyorum. Ortalıkta ufaklik olmasa son iki parcayida çıkarcam üzerimden

gunaydın kızlar

Kuzum gecmis olsun Dr a git cocuklarida gotur bence benim grip akciğerlere inmis bronşlar dolmuş ...

simdi dusunuyordumda tüm herkes bana 100 yoksunldur diyorlardı.. Ama cok inandırıcı diyorlar bende inanıyordum hep.. Ama benim etim sikidir.mesela 86-87 arası kilodayim 44 beden giyiniyorum cogunlukla .. Bikac kiyafet 46 bikac kiyafet 42 .
Kendimimi kandırıyorum yoksa. :26::26:

Cok guzel canim

Son düzenleme:
Leslie yapayim o zaman :B

Kizlarrr kizlarrr, bugun bitik vaziyetteyim.. Cookkk yoruldum..

Sabah 1 muz yedim. Oglen 1 kasik taze fasulye, 1 kasik pilav yedim. Aksam 1 kasik pilav 2 kepce corba ve 2 parca haslanmis tavuk yedim. 2 bardak sutlu kahve ictim. ( sekersiz ) ayy bi tanede bira ictim sorryy

Ben butun gun bisi yemedim saniyodum ama yazinca baya bi yemisim

Spor yapamadim ama bugunku kosturmayla kesin bir leslie kadar kalori gitmistir.

Bugun sabah yazdigim giden kilolarim lutfen sabaha bana saka yapmaz.. 1 gunde 2 kilo oynadigim olabiliyor. Lutfen olmasinnn..

Sozencim tekrar gecmis olsun. Oksurugun tedavisi ilacla 1 hafta, ilacsiz 7 gun derler..:) insallah en kisa surede iyi olursun. Bu arada ilaclarin acayip odem yaptigini biliyorum. Sakin + cikarsan moralini bozma.. Odem olacak onlar.. Simdiden soyliim :))

Yarina hepimize bol sanslar dileyerek yanaklarinizdan opuyorummm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok kuzum cok yememissin olurmu..kasik hesabi baksana... Üzülme.. İnsallah sıkıntı yasamayız yarin. Bende birazdan antibiyotik içicem.ac karnına içemem biseyler atistircam malesef bügünde etli patates yemegi yedim ve kılımı bile kimildatamadim.iki parca utu yaptım .tum gun yattım ... Biranın kalorisi cok yüksek diye hatırlıyorum ama tum gun az yemişsin zaten bisey olmaz...
Ne guzel tum gun hareket ermişsin. Yanıbaşımda bisiklet binecem ama korkuyorum iyice kötü olmayım diye spor yok malesef...
Yarına ölmezsem bildirim yaparım
Herkese iyi geceler..

Yooo gayet normal bence. Iyiymis de menun. En azindan benim gibi ayni gun hem manti yiyip hem pizza gommemissin Bi tane biradan nolcak ya olsa da ben de icsem keske

Ben yarindan umutluyum, hepimiz icin ^-^
Arti cikarsak da uzulmuyoruz sonucta, sonraki hafta daha fazla eksi cikiyoruz di mi?

Lesliemi yaptim. Bu arada evde adimsayar buldum! Annem obezite polikniginde calisiyordu eskiden. Ordan kalmis demek ki. 45 dklik 3 fast mile de 3900 lu bir adim atmisim. Yarin tum gun takayim diyorum da cikkidi cikkidi ses yapiyor bu takmam muhtemelen.

Iyi geceler kizlar. Yarin hepimiz icin bayagi eksi bi gun olsun ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…