- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.021
Canim bende simit yedim bugün valla dayanamadim bu kadar güzel kokmak zorundamiCanim Tempomu sabit tutmuyorum.. Birde cok yorulunca 2 dakika oturarak çeviriyorum..
Gece oksurugun bu kadar rahatsız edeceğini bilseydim içerdim onceden de gece olunca sabır dedim durdum..
.Birazdan kahvaltı edicem yoldan simitci geçiyordu iki tane aldim.ufakliga bazen alırız böyle az ılerde simitci fırını var. İnsallah yemeden durabilirim... Sicacik hemde...
Kaloride sorun yok da, zerre sağlıklı olmadi.
Bu arada mantilar su hazir kucuk olanlar var ya, ondandi. Lezzetli de olmuyolar zaten. Amaaaaan ben leslieye kaciyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Tuvalete çıktıktan sonra geçen haftaya göre + gördüm, ölçülerimde güzel incelme var bu ara ama kilo veremiyorum. Hatta artıdayım. Tartı günü mucize mi beklicem ben ya ooooffff. Üstüm kalın ve tok karnınaydım ama + görmeme sevinmedim çünkü yediğim iki lokma şey! İki kilo da giyinmiyorum ya. Yarın zayıf çıkmak için saçlarımı mı kestirsem
Niye oluyor bu?
17 mart Geçen Hafta Bugün
Bel 85 74 73
Kalça 115 103 100
Bacak 66 59,5 58,5
gunaydın kızlar
hasta oluyorum dün hiçbişi yoktu yaa kızım gripti 1 gecede hasta olurmu insan gözlerim açılmıyo uyukluyorum
oooo masallah cok guzel incelmişsin
Aynen sekerim yakinda fotosentez yap diyecekSenin diyetisyen he hafta listeden bisey çıkarıyor sanirim..yakında bir su kalacak
Ben grip olayım da yemeden içmeden kesileyim dedikçe takım yuvarlanıyor susayım en iyisi.
Geçmiş olsun fıstık!
Kilo alıyorum diyorum dayko
Aynen sekerim yakinda fotosentez yap diyecek
Sagol canim oglen ilac alim toparlarim ben
Artilar gider dert yok incelmissin yaa gecen bi yerde okumustum verdigin kilo onemli degil sikilasmak ve gorunum onemli diye bisilerdi toparlayamadim simdi ben diyete basladigimda 114 kiloyum dedigimde arkadaslarim hayret etmisti o kadar olamazsin ennn fazla 100 kg tahmin ederdik seni demislerdi inşallah anlatabilmisimdir aklimdan geceni
Bana da kimse 75 yoksundur ya da en fazla 65 duruyosun falan derlerdi.
Göğüslerim küçüktü o zaman. (Artık hepten yoklar ahahahahha) Çok etkiliyo o.
Şimdi eski fotolara bakınca varmışsın o kadar..... diye göz deviriyorlar.
Bu durumu kesin hepimiz yaşıcaz
Kizlarrr bu sabah tartildim.. Bir haftadir aldigim 1 kilo gitmis. Ustune 400 gr daha gitmis. Vucudum bana saka yapiyo galibabugun misafirim var. su anda cilginlar gibi temizlik yapiyorum. Yemin ederim leslie yapmis kadar terledim.
Sabah kahvalti henuz yapamadim. 1 ufak muz yedim sadece. Vakit bulursam yiyecegim insallah. Optum herkesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarrr bu sabah tartildim.. Bir haftadir aldigim 1 kilo gitmis. Ustune 400 gr daha gitmis. Vucudum bana saka yapiyo galibabugun misafirim var. su anda cilginlar gibi temizlik yapiyorum. Yemin ederim leslie yapmis kadar terledim.
Sabah kahvalti henuz yapamadim. 1 ufak muz yedim sadece. Vakit bulursam yiyecegim insallah. Optum herkesi
Canim sorma gece çeyrek simit yedim bende .ilac iccem diye önüme gelen ilk şeyi götürdüm gece gece ...Canim bende simit yedim bugün valla dayanamadim bu kadar güzel kokmak zorundami
Olsun canım sporunu yapmışsın ölçülü yemissin daha ne olacak
Menü guzel..bence + Yi dert etme okadar .ciplakmiydin tartilirken?Bugünkü menüm de şöyle;
Sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Tel peynir (20 kcal)20 kcal
Ara
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz) (35 kcal)35 kcal
Öğlen
3.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet Erik (8 kcal)16 kcal
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Soğanlı Tavuk Ciğeri Kavurması (115 kcal)115 kcal
Alınan Kalori Toplamı 636 kcal
Su: 1 lt naneli 1 lt limonlu
Spor: Leslie 3 fast mile
Kuzum gecmis olsun Dr a git cocuklarida gotur bence benim grip akciğerlere inmis bronşlar dolmuş ...gunaydın kızlar
hasta oluyorum dün hiçbişi yoktu yaa kızım gripti 1 gecede hasta olurmu insan gözlerim açılmıyo uyukluyorum
oooo masallah cok guzel incelmişsin
Aynen sekerim yakinda fotosentez yap diyecek
Sagol canim oglen ilac alim toparlarim ben
Artilar gider dert yok incelmissin yaa gecen bi yerde okumustum verdigin kilo onemli degil sikilasmak ve gorunum onemli diye bisilerdi toparlayamadim simdi ben diyete basladigimda 114 kiloyum dedigimde arkadaslarim hayret etmisti o kadar olamazsin ennn fazla 100 kg tahmin ederdik seni demislerdi inşallah anlatabilmisimdir aklimdan geceni
simdi dusunuyordumda tüm herkes bana 100 yoksunldur diyorlardı.. Ama cok inandırıcı diyorlar bende inanıyordum hep.. Ama benim etim sikidir.mesela 86-87 arası kilodayim 44 beden giyiniyorum cogunlukla .. Bikac kiyafet 46 bikac kiyafet 42 .Bana da kimse 75 yoksundur ya da en fazla 65 duruyosun falan derlerdi.
Göğüslerim küçüktü o zaman. (Artık hepten yoklar ahahahahha) Çok etkiliyo o.
Şimdi eski fotolara bakınca varmışsın o kadar..... diye göz deviriyorlar.
Bu durumu kesin hepimiz yaşıcaz
Cok guzel canimKizlarrr bu sabah tartildim.. Bir haftadir aldigim 1 kilo gitmis. Ustune 400 gr daha gitmis. Vucudum bana saka yapiyo galibabugun misafirim var. su anda cilginlar gibi temizlik yapiyorum. Yemin ederim leslie yapmis kadar terledim.
Yok kuzum cok yememissin olurmu..kasik hesabi baksana... Üzülme.. İnsallah sıkıntı yasamayız yarin. Bende birazdan antibiyotik içicem.ac karnına içemem biseyler atistircam malesef bügünde etli patates yemegi yedim ve kılımı bile kimildatamadim.iki parca utu yaptım .tum gun yattım ... Biranın kalorisi cok yüksek diye hatırlıyorum ama tum gun az yemişsin zaten bisey olmaz...Kizlarrr kizlarrr, bugun bitik vaziyetteyim.. Cookkk yoruldum..
Sabah 1 muz yedim. Oglen 1 kasik taze fasulye, 1 kasik pilav yedim. Aksam 1 kasik pilav 2 kepce corba ve 2 parca haslanmis tavuk yedim. 2 bardak sutlu kahve ictim. ( sekersiz ) ayy bi tanede bira ictim sorryy
Ben butun gun bisi yemedim saniyodum ama yazinca baya bi yemisim
Spor yapamadim ama bugunku kosturmayla kesin bir leslie kadar kalori gitmistir.
Bugun sabah yazdigim giden kilolarim lutfen sabaha bana saka yapmaz.. 1 gunde 2 kilo oynadigim olabiliyor. Lutfen olmasinnn..
Sozencim tekrar gecmis olsun. Oksurugun tedavisi ilacla 1 hafta, ilacsiz 7 gun derler..:) insallah en kisa surede iyi olursun. Bu arada ilaclarin acayip odem yaptigini biliyorum. Sakin + cikarsan moralini bozma.. Odem olacak onlar.. Simdiden soyliim :))
Yarina hepimize bol sanslar dileyerek yanaklarinizdan opuyorummm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarrr kizlarrr, bugun bitik vaziyetteyim.. Cookkk yoruldum..
Sabah 1 muz yedim. Oglen 1 kasik taze fasulye, 1 kasik pilav yedim. Aksam 1 kasik pilav 2 kepce corba ve 2 parca haslanmis tavuk yedim. 2 bardak sutlu kahve ictim. ( sekersiz ) ayy bi tanede bira ictim sorryy
Ben butun gun bisi yemedim saniyodum ama yazinca baya bi yemisim
Spor yapamadim ama bugunku kosturmayla kesin bir leslie kadar kalori gitmistir.
Bugun sabah yazdigim giden kilolarim lutfen sabaha bana saka yapmaz.. 1 gunde 2 kilo oynadigim olabiliyor. Lutfen olmasinnn..
Sozencim tekrar gecmis olsun. Oksurugun tedavisi ilacla 1 hafta, ilacsiz 7 gun derler..:) insallah en kisa surede iyi olursun. Bu arada ilaclarin acayip odem yaptigini biliyorum. Sakin + cikarsan moralini bozma.. Odem olacak onlar.. Simdiden soyliim :))
Yarina hepimize bol sanslar dileyerek yanaklarinizdan opuyorummm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?