- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.961
Bendeki degisim listeside asagi yukari ayni
Bende karpuzu slimin deigi gibi dusunmustum hehehe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dunki menum
Sabah
1`er kozlenmis domates biber
1 k.k beyaz peynir
2 ceviz ici
1 dilim t.b. ekmeği
Oglen
1 kozlenmis patlican
2 kasik. Yogurt
2 izgara kofte
1 dilim t.b. ekmeği
Ara
10 kiraz 1 cay brd sut
Aksam
2 kofte
1 su brd. Yogurt
1 dilim t.b.ekmeği
1 er kozlenmis biber domates
Spor
3 mil leslie
2 mil leslie
60 dk bantta tempolu yuruyus
Su
3 litre
Dislerimi yaptiriyorum o yuzden sebzeleri genelde kozleyipte tuketiyorum uffff ne cektim bu dislerden
Kız allah canını almasın
bana böyle oturduğumda yarım kilo yiyebileceğim, aşırı tatlı, kalorisi 60ı geçmeyen meyve lazım.
sen bana dilimin dilimi diyosun. Kabuğunu kemiririm de o kadarcık yemem
Delii Allah korusunn hasta olma ben dua ediyorum hasta olmim diye yoksa sporumu yapamam dis konusuna gelince nerdeyse 2,5 ay oldu git gel kopru yapiliyo 3 tane eksik disim vardi daha cocukluktan cekilmisti korkudan gitmediyddim disciye pismanim ama implant istiyodum kemik. Yapisi yetersizmis olmadi pufff cok zahmetli isler akraba olduk disciyleDaykocum hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyosundur muhtemelen
Diş bende yaptırdım 3 haftadır, haftada bir gün müthiş oluyor kilo verirken.
Bide grip olsam yemeden içmeden kesilsem diye bekliyorum ama yok
Hahahahyyyytt sesle guldum kissKız allah canını almasın
bana böyle oturduğumda yarım kilo yiyebileceğim, aşırı tatlı, kalorisi 60ı geçmeyen meyve lazım.
sen bana dilimin dilimi diyosun. Kabuğunu kemiririm de o kadarcık yemem
Karpuzu sevmiom artik 2 sene once karpuz keserken parmagimi kestim 7 dikis attilar dusunun nasi becerdiysem dr dalga gectiydi ramazandi kesildiginde bayram yakindi dediki kurban bayrami olsa et keserken oldu deriz ama nasil becerdin karpuz keserken elini boyle kesmeyibende diyetisyene gitmeden önce öyle düşünüyordum ne yazık ki değilmiş.. karpuzu da kavunu da çok severim halbuki..
menü ne güzelmiş falan derken spora baktım, o nasıl bir spor yaaa 3 mik üstüne 2 mil üstüne koşu bandı.. vallahi Maşallahhh.. Bu hafta Sözen ve sen favorimsiniz ne yalan söyliyim :)
Dis yuzunden kozlenmis sebze yiyodum ya firinda yapiyodum ama cok uzun suruyodu hemde atesteki gibi olmuyordu sonra aklima geldi annemde koz tavasi vardi onu istedim ayyy harika oluyor ayni mangaldaki gibi cokta cabuk pisiyor el koydum tavaya artik surekli oyle yapmayi dusunuyorum
Ohhh afiyet olsun canimm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dis yuzunden kozlenmis sebze yiyodum ya firinda yapiyodum ama cok uzun suruyodu hemde atesteki gibi olmuyordu sonra aklima geldi annemde koz tavasi vardi onu istedim ayyy harika oluyor ayni mangaldaki gibi cokta cabuk pisiyor el koydum tavaya artik surekli oyle yapmayi dusunuyorum
Bi test yaptirmistim hafta sonu..
Buna gore diyet dahilinde tuketmem gereken kalori miktari gunluk 1400 cikti.. Ahahaha 900kcal yesem cok olmus diyorum, dalga geciyolar benle 1400 diye..
Bide metabolizma hizim 1700 cikti yine.. Erkek metabolizmasi gibi hizli calisiyo..
E ozaman niye kilo veremiyorum dedim. Insulin direnci cikti yine.. Ne naletmis ya.. 1 gr yag gitmesin diye takla atiyo resmen vucudum... Poffff
Benimde 1380 mis metabolizma hiziBi test yaptirmistim hafta sonu..
Buna gore diyet dahilinde tuketmem gereken kalori miktari gunluk 1400 cikti.. Ahahaha 900kcal yesem cok olmus diyorum, dalga geciyolar benle 1400 diye..
Bide metabolizma hizim 1700 cikti yine.. Erkek metabolizmasi gibi hizli calisiyo..
E ozaman niye kilo veremiyorum dedim. Insulin direnci cikti yine.. Ne naletmis ya.. 1 gr yag gitmesin diye takla atiyo resmen vucudum... Poffff
Ayyy bizde de var ondan.
Canım közlenmiş sebze çekti ya.
Biberler, mantarlar. Közlenmiş sebzeyi de bayaa sınırsız yiyebiliriz sanki, di mi?
(ARTIK NASIL BİR ŞEYSEM HEMEN SINIRSIZ YEMEYİ DÜŞÜNDÜM)
Benim de 1700 küsür.
Aman nazar değmesin maşallahımız var o konuda, işe yaramıyor ama olsun
Ben de 1000i görünce hmmm çok olmuş diyorum. Tabi kaçamaklarla kaç bini buluyorum onu Allah biliyor.
Kütle cekim kuvveti azalinca kemikler arası boşluklar açılmış olabilirmi ? İyi olmuş o zaman...Bu arada benim boyum uzamis kizlar?!
Zayiflayinca uzun gorunuyorum ondan bahsetmiyorum. Kapida isaretim vardi, ordan baktik 2 cm uzamis 1.59 olmusum. Uzamam 13 yasinda durmustu benim ya, leslie disinda kilimi bile kipirdatmadim ama. vayyy be!
Olsun canim uc gun biraz spor biraz su hooppp gelsin eksiler...Bende bu sabah 1 kilo artidayim. Bu hafta isimiz cok zor
Fıstık süpersiiiin!
Sen meyve olarak ne yiyorsun? ben elmadan sıkıldım, diğerleri de az geliyor hep tadı damağımda. Ki meyve seven biri değilim ona rağmen tadı damağımda kalıyor.
Absolutum sen fbook kullanıyo musun?
Bu haftaya artıyla başlayanlar; (REZİLLER)
1-Slimsigara
2-Makbule
3-Absolut
Canim Bende esime suyu 1,5 litrelik olanlardan aldırıyorum.kendi şişem karışmasın diye etiketi çıkarıyorum.sonra onu nereye koyduğumu unutup yenisini acıyorum. Cok unutkanim. Slim telefona hatırlatma yapıyorum demişti sanki..bendemi öyle yapsam..Gunaydin kizlar
Iyi oldu bu sikiyonetim
Canim ben sise dolduruyorum gozumun onunde duruyor gerci normaldede cok icerim ama hesaplamasidakolay oluyor o zaman
Insallah cnm en kisa surede istedigine ulasirsin
Afiyet olsun cnm cok guzel menun
Canim afiyet olsun guzel bir menü olmuş .dislerin cok yordu dimi seni..cok varmi daha? Allah kolaylık versin...Dunki menum
Sabah
1`er kozlenmis domates biber
1 k.k beyaz peynir
2 ceviz ici
1 dilim t.b. ekmeği
Oglen
1 kozlenmis patlican
2 kasik. Yogurt
2 izgara kofte
1 dilim t.b. ekmeği
Ara
10 kiraz 1 cay brd sut
Aksam
2 kofte
1 su brd. Yogurt
1 dilim t.b.ekmeği
1 er kozlenmis biber domates
Spor
3 mil leslie
2 mil leslie
60 dk bantta tempolu yuruyus
Su
3 litre
Dislerimi yaptiriyorum o yuzden sebzeleri genelde kozleyipte tuketiyorum uffff ne cektim bu dislerden
Canim migdene dokunmuyormu ezme ?aci metabolizmayı hızlandırır diye yiyorsun dimi.migdemden korkmasam bende ezme yapıcam aslinda..dolapta uc gunnkalir herhalde..dışardan alınanlar cok aci geliyor bana..Bugünkü sıkıyönetim menüm şöyle kızlar
Sabah
2.00 x 1 Parça Acılı Ezme (5 kcal)10 kcal
1.00 x 1 Dilim (27gr) Uno Tam Buğday Ekmeği (60 kcal)60 kcal
Ara
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Organik Süt (116 kcal)58 kcal
Öğlen
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (24 kcal)120 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)20 kcal
Ara
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt (72 kcal)72 kcal
Alınan Kalori Toplamı 605 kcal
Su: 2 lt limonlu
Spor: Leslie 3 fast mile, imkan olursa 6 yapıcam.
Perşembeye yine eksi çıkmam lazım
canim iyiki yazdın.bende faydalandım.karpuzu ve kavunu bende farklı düşünmüştümCanimcim, cogunlukla cilek veya erik yiyorum.tum meyvelerin adetleri farkli oluyor.
Diyetisyenim bana bir kitapcik vermisti, orda 1 porsiyon meyve adetleri var. yazayim bi kactane sende faydalan :)
Cilek 12 adet
Elma 1 kucuk
Visne 14 adet
Kayisi 3 adet
Yesil erik 5 adet
Malta erigi 6 adet
Karpuz 1/8 dilim
Kavun 1/8 dilim
Armut 1 orta boy
Seftali 1 orta boy
Dut 1/2 su bardagi
Kiraz 12 adet
Muz 1 kucuk yerli muz
Hurma 5 adet
Kivi 1 adet
Fbook kullaniyorum tabiki :) kullanmayan kaldimi
Bu kadar aleni rezilligimizi sermeseydin ortaya ahahahhaah :)
canim hastayim aman öyle deme ilac alicam diye mecburiyetten yemek yemek zorunda kalıyorsun.aylardir günde bir yada iki dilim ekmek yerim dun ilac alicam diye 3 dilim yedim.Daykocum hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyosundur muhtemelen
Diş bende yaptırdım 3 haftadır, haftada bir gün müthiş oluyor kilo verirken.
Bide grip olsam yemeden içmeden kesilsem diye bekliyorum ama yok
Közlenmis domates tazesinden daha saglikli diye burda biri demişti ama kim :26::26:Dis yuzunden kozlenmis sebze yiyodum ya firinda yapiyodum ama cok uzun suruyodu hemde atesteki gibi olmuyordu sonra aklima geldi annemde koz tavasi vardi onu istedim ayyy harika oluyor ayni mangaldaki gibi cokta cabuk pisiyor el koydum tavaya artik surekli oyle yapmayi dusunuyorum
Doktora gittim sonunda adama 3-4 kere antibiyotik istemiyorum deyince gerek yok dedi :) ilaçlar verdi ama bir sürü
Kütle cekim kuvveti azalinca kemikler arası boşluklar açılmış olabilirmi ? İyi olmuş o zaman...
Olsun canim uc gun biraz spor biraz su hooppp gelsin eksiler...
Gülüyorum cunki son bir aydır o reziller listesinin basını ben çekiyordum aslinda Allah'tan o zaman liste yapmadın...
Canim Bende esime suyu 1,5 litrelik olanlardan aldırıyorum.kendi şişem karışmasın diye etiketi çıkarıyorum.sonra onu nereye koyduğumu unutup yenisini acıyorum. Cok unutkanim. Slim telefona hatırlatma yapıyorum demişti sanki..bendemi öyle yapsam..
Canim afiyet olsun guzel bir menü olmuş .dislerin cok yordu dimi seni..cok varmi daha? Allah kolaylık versin...
Sporunu gordum bende cikip disarda yürürüm belki ..
Canim migdene dokunmuyormu ezme ?aci metabolizmayı hızlandırır diye yiyorsun dimi.migdemden korkmasam bende ezme yapıcam aslinda..dolapta uc gunnkalir herhalde..dışardan alınanlar cok aci geliyor bana..
canim iyiki yazdın.bende faydalandım.karpuzu ve kavunu bende farklı düşünmüştüm
canim hastayim aman öyle deme ilac alicam diye mecburiyetten yemek yemek zorunda kalıyorsun.aylardir günde bir yada iki dilim ekmek yerim dun ilac alicam diye 3 dilim yedim.
Közlenmis domates tazesinden daha saglikli diye burda biri demişti ama kim :26::26:
afiyet olsun bende o tavadan kvalideye almıştım yıllar önce ama pek közleme yemiyoruz diye kendime almadım..kullanışlı demek..
Saglikli biliyorum ama bakiyim evin alışkanlıkları değişiyor artik.oglen İspanak yemegi yaptım.normalde yapmazdim hiç...belki kozlemeyide denerim...
Gecmis olsun tekrar canim
Domatesi kalın dilimleyip yağsız tavada pisiriyorum cnm ama tava gercekten cok guzel patlicanlar 15 dk kozleniyor
Doktora gittim sonunda adama 3-4 kere antibiyotik istemiyorum deyince gerek yok dedi :) ilaçlar verdi ama bir sürü
Kütle cekim kuvveti azalinca kemikler arası boşluklar açılmış olabilirmi ? İyi olmuş o zaman...
Olsun canim uc gun biraz spor biraz su hooppp gelsin eksiler...
Gülüyorum cunki son bir aydır o reziller listesinin basını ben çekiyordum aslinda Allah'tan o zaman liste yapmadın...
Canim Bende esime suyu 1,5 litrelik olanlardan aldırıyorum.kendi şişem karışmasın diye etiketi çıkarıyorum.sonra onu nereye koyduğumu unutup yenisini acıyorum. Cok unutkanim. Slim telefona hatırlatma yapıyorum demişti sanki..bendemi öyle yapsam..
Canim afiyet olsun guzel bir menü olmuş .dislerin cok yordu dimi seni..cok varmi daha? Allah kolaylık versin...
Sporunu gordum bende cikip disarda yürürüm belki ..
Canim migdene dokunmuyormu ezme ?aci metabolizmayı hızlandırır diye yiyorsun dimi.migdemden korkmasam bende ezme yapıcam aslinda..dolapta uc gunnkalir herhalde..dışardan alınanlar cok aci geliyor bana..
canim iyiki yazdın.bende faydalandım.karpuzu ve kavunu bende farklı düşünmüştüm
canim hastayim aman öyle deme ilac alicam diye mecburiyetten yemek yemek zorunda kalıyorsun.aylardir günde bir yada iki dilim ekmek yerim dun ilac alicam diye 3 dilim yedim.
Közlenmis domates tazesinden daha saglikli diye burda biri demişti ama kim :26::26:
afiyet olsun bende o tavadan kvalideye almıştım yıllar önce ama pek közleme yemiyoruz diye kendime almadım..kullanışlı demek..
Saglikli biliyorum ama bakiyim evin alışkanlıkları değişiyor artik.oglen İspanak yemegi yaptım.normalde yapmazdim hiç...belki kozlemeyide denerim...
Ben anneminkine el koydum (beleşci dayko)İlk fırsatta bende alicam :)
Ohh afiyet olsunAy bu közlenmiş şeyi iyi aklıma soktunuz he!
2.00 x 1 Adet Közlenmiş Patlıcan (28 kcal)56 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)38 kcal Sil
1.00 x 100gr Mantar (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Kuru Soğan (41 kcal)41 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)36 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
Bunu yemem zaten mümkün değil ama 200 kaloriye bu da müthiş değil mi ya
Bunu yesem bile, öğlen de kuru fasulye değil tavuk ciğeri yemiştim azıcık. Bugün 550 kaloriye bile gelmemiş olucam.
Valla bende öyle düşündüm bu yaz kavun karpuz yiyemiycez desenizeBendeki degisim listeside asagi yukari ayni
Bende karpuzu slimin deigi gibi dusunmustum hehehe
Ay bu közlenmiş şeyi iyi aklıma soktunuz he!
2.00 x 1 Adet Közlenmiş Patlıcan (28 kcal)56 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)38 kcal Sil
1.00 x 100gr Mantar (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Kuru Soğan (41 kcal)41 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)36 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
Bunu yemem zaten mümkün değil ama 200 kaloriye bu da müthiş değil mi ya
Bunu yesem bile, öğlen de kuru fasulye değil tavuk ciğeri yemiştim azıcık. Bugün 550 kaloriye bile gelmemiş olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?