- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.981
döküm tavadan mı bahsediyosunuz kızlarr.. bende alayım iyi bişeyse
550 kalori ne yaa.. bayılıp kalacaksın Allah korusun. ekmek falan ye yanında..
Bizim evdeki bu http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=707694&d=1368170929&thumb=1 döküm tavalar gibi pahalı bişey değil ya taş çatlasın 5 10 liradır ucuzcularda satılıyor. Köz tavası yaz çıkıyor.
Ekmek sadece sabah yiyorum. İyiyim ben ya.
Dikkat etmem lazım ya, ctesi gecesi dışarı çıkıcam biiiiir, önümüzdeki haftasonu şirket gezisi var çanakkaleye yolda falan abartıcam kesin. Etti iki kocaman kaçamak.
Valla bende öyle düşündüm bu yaz kavun karpuz yiyemiycez desenize
Daha önce tavayı arkadaşlarda met ettilerde ben kizarmisi tercih ediyordum.Valla artık 1,59um. Ben de şaşırdım. Bilsem büyüme gelişme döneminde şişman olmazdım ya.
Acı metabolizmayı mı hızlandırıyor ki? Ben sevdiğim için yiyorumBen acıyı ve baharatlıyı çok severim, direk ekmeğin üstüne yağ sürüp pul biberi bassam gıkım çıkmaz. Benim midem de hassas değildir ama, seni bilemiciiim. Hazır aldık biz, cevizli fındıklı falan. Tam bir canım kendisi.
Kavun karpuz konusunda sanırım bi kilo sorunu olanlar bizim gibi düşünüyormuş. Az kafamızı kullansaymışız keşke.Aman kavunu bi rakının yanında yiyorum, onda da kavunun kalorisine gelene kadaaaar. Karpuzla hiç işim yok zaten. Soğuk meyve sevmiyorum ben, dolaptan çıkanı ağzıma sürmem.
O tava harika bir şey ya, annemle anlaştım biz de ondan yapıcaz bu akşamsemizotu = yalan
dur heves ettim bende alıp koalisyon ilk fırsatta...Ay bu közlenmiş şeyi iyi aklıma soktunuz he!
2.00 x 1 Adet Közlenmiş Patlıcan (28 kcal)56 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)38 kcal Sil
1.00 x 100gr Mantar (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Kuru Soğan (41 kcal)41 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)36 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
Bunu yemem zaten mümkün değil ama 200 kaloriye bu da müthiş değil mi ya
Bunu yesem bile, öğlen de kuru fasulye değil tavuk ciğeri yemiştim azıcık. Bugün 550 kaloriye bile gelmemiş olucam.
İyi yapmışsın canim..afiyet olsun..annelerden hacilanirBen anneminkine el koydum (beleşci dayko)
Ohh afiyet olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canimcim benim en son gördüğümün sapı bile yoktudöküm tavadan mı bahsediyosunuz kızlarr.. bende alayım iyi bişeyse
3 mil leslie yapildi yemek yendi uyku geldiaz gecsin bi 2 mil daha yapacam yada uyuyacam
3 mil leslie yapildi yemek yendi uyku geldiaz gecsin bi 2 mil daha yapacam yada uyuyacam
Yaptinmi 2 mil daha valla bravo3 mil leslie yapildi yemek yendi uyku geldiaz gecsin bi 2 mil daha yapacam yada uyuyacam
Su 3 fast mile illetini ust uste iki kez yaptım ve hakkin rahmetine ulastim kizlar.
Bu arada kozlenmis sebze operasyonum tamam. 1 patlican, 2 kırmızı biber, 1 de yesil biber yiyebildim. Az degil ama performansimin cok cok altindaydi
Iyi geceler.
Yaptinmi 2 mil daha valla bravo
Spor süper diyet süper bu haftanın birincisi sensin
Hahah yok.
Tartildim simdi gecen haftadan +800 gr geliyodum dun o gitmis.
Sozen cilgin attircak bize
Gunaydin kizlaaar^-^
helâlsin canim benim.. Arka arkaya yapmasaydın iyiydi biryerine bisey olmasın...Fast bideSu 3 fast mile illetini ust uste iki kez yaptım ve hakkin rahmetine ulastim kizlar.
Bu arada kozlenmis sebze operasyonum tamam. 1 patlican, 2 kırmızı biber, 1 de yesil biber yiyebildim. Az degil ama performansimin cok cok altindaydi
Iyi geceler.
İki günde iki kilo veren sozen in 3 günde 3 kilo alması muhtemeldir sekerim ...baskudeki hiçbir rakama şaşırmamaz oldum bu haftaHahah yok.
Gunaydin kizlaaar^-^
Sagol canimAyaklarına saglik kuzum... Ben bugun cok miskinim ya 3 mile patlatsam iyi olur ..
Valla yaptim arkasindan da 60 dk yurudum ama son dakikalar dilim disarda bittiMasallah arkadasim :) benim dizlerim agridi yapamadim spor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsunSu 3 fast mile illetini ust uste iki kez yaptım ve hakkin rahmetine ulastim kizlar.
Iyi geceler.
Yaptim cnm vucut agir olunca bacaklar cabuk yoruluyo zaten o yuzden yuruyusu gece yapiyorum sonra dus alip hemen yatiyorumYaptinmi 2 mil daha valla bravo
Spor süper diyet süper bu haftanın birincisi sensin
Huhhh oyle deyip deyip bi wc gidiyosun birinci sen kizim napiyon sen bi hafta yediklerini icindemi tutuyosun anlamadimHahah yok.
Gunaydin kizlaaar^-^
Günaydın kizçeler
Dun yatmadan 20 dakika bisiklet yaptım
Az once birdaha 20 dakika yaptım
Dun Dr oksuruk ilacıda verdi ama ilac tok karnına yazıyordu içmedim.sabaha kadar oksurdum yine..o yüzden erkenciyim..
helâlsin canim benim.. Arka arkaya yapmasaydın iyiydi biryerine bisey olmasın...Fast bide
İki günde iki kilo veren sozen in 3 günde 3 kilo alması muhtemeldir sekerim ...baskudeki hiçbir rakama şaşırmamaz oldum bu hafta
Olsun canım 3 günde eksi görürsün bence
Günaydın kizçeler
Dun yatmadan 20 dakika bisiklet yaptım
Az once birdaha 20 dakika yaptım
Dun Dr oksuruk ilacıda verdi ama ilac tok karnına yazıyordu içmedim.sabaha kadar oksurdum yine..o yüzden erkenciyim..
helâlsin canim benim.. Arka arkaya yapmasaydın iyiydi biryerine bisey olmasın...Fast bide
İki günde iki kilo veren sozen in 3 günde 3 kilo alması muhtemeldir sekerim ...baskudeki hiçbir rakama şaşırmamaz oldum bu hafta
Gunaydin kizlarrrr
Sagol canim
Valla yaptim arkasindan da 60 dk yurudum ama son dakikalar dilim disarda bitti
Afiyet olsun
Yaptim cnm vucut agir olunca bacaklar cabuk yoruluyo zaten o yuzden yuruyusu gece yapiyorum sonra dus alip hemen yatiyorum
Huhhh oyle deyip deyip bi wc gidiyosun birinci sen kizim napiyon sen bi hafta yediklerini icindemi tutuyosun anlamadim
Cnm hastayken yapmayaydin eliptik cok terletiyo yada ben cok terliyorum ondadahada usutmede surubuda icseydin 1 lokma bisi yeyip benim kiz kucukken cok ateslenirdi bi gun acile goturduk dr dedi ates dusurucu vermedinmi bende dedim hic bisi yediremiyorum o yuzden buraya getirdim acken verseydin surubu bu kadar atesi cikacagina ac icir bisi olmazdi dedi
Canim Tempomu sabit tutmuyorum.. Birde cok yorulunca 2 dakika oturarak çeviriyorum..Gunaydin kizlarrrr
Sagol canim
Valla yaptim arkasindan da 60 dk yurudum ama son dakikalar dilim disarda bitti
Afiyet olsun
Yaptim cnm vucut agir olunca bacaklar cabuk yoruluyo zaten o yuzden yuruyusu gece yapiyorum sonra dus alip hemen yatiyorum
Huhhh oyle deyip deyip bi wc gidiyosun birinci sen kizim napiyon sen bi hafta yediklerini icindemi tutuyosun anlamadim
Cnm hastayken yapmayaydin eliptik cok terletiyo yada ben cok terliyorum ondadahada usutmede surubuda icseydin 1 lokma bisi yeyip benim kiz kucukken cok ateslenirdi bi gun acile goturduk dr dedi ates dusurucu vermedinmi bende dedim hic bisi yediremiyorum o yuzden buraya getirdim acken verseydin surubu bu kadar atesi cikacagina ac icir bisi olmazdi dedi
Sabah:
1.00 x 1 Dilim (27gr) Uno Tam Buğday Ekmeği (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Parça Acılı Ezme (5 kcal)5 kcal
1.00 x 1 Adet (12.5gr) Pınar Yarım Yağlı Üçgen Peynir (18 kcal)18 kcal
Ara:
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Light) (70 kcal)70 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
(değişebilir bu kısım bilmiyorum)
Ara:
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)20 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal
Ara:
4.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)28 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal
Alınan Kalori Toplamı 602 kcal
Su: 3 lt, taze naneli
Spor: Leslie 3 fast mile (Bugün 6 yapmam benimki de can)
Afiyet olsun semizotu bu akşama mı kaldı ��
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sarımsakli sut :44::44::44:görmezsem kendimi yumruklarım gergin insanım ben
Sozen sana bir şey diyim mi? İğrenç ama cidden şaka yapmıyorum en fazla iki seferde en manyak öksürüğü kesiyor. Sarımsaklı süt iç. Burnunu tıkayıp içince bir şey de olmuyor. Bi cezveye iki diş sarımsağı ve sütü koy, kaynat 5 dk. Sonra süz, dik kafana iç. Bide akşama içersin kalmaz bir şey.
Kıııız 3 günde falan alma kilo be
Cidden ama ben haftada bir çıkıyorum o da %70 falan ilaçla oluyorKendi kendine çok nadir, olunca şaşırıyorum.
Bu sefer tartı öncesine denk gelirse iyi olucakOlmadı çarşamba dikcem kafaya ilacı.
oyy 602 kalori way yavrum way.. Cok guzel menü afiyet olsun bunları öğünlerden oncemi yiyeceksin sonramı sorusuna uygun bir menü olmuş...Sabah:
1.00 x 1 Dilim (27gr) Uno Tam Buğday Ekmeği (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Parça Acılı Ezme (5 kcal)5 kcal
1.00 x 1 Adet (12.5gr) Pınar Yarım Yağlı Üçgen Peynir (18 kcal)18 kcal
Ara:
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Light) (70 kcal)70 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
(değişebilir bu kısım bilmiyorum)
Ara:
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)20 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal
Ara:
4.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)28 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal
Alınan Kalori Toplamı 602 kcal
Su: 3 lt, taze naneli
Spor: Leslie 3 fast mile (Bugün 6 yapmam benimki de can)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?