Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahhah spor sakatlanmasina sevinen insan :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok guzel canim super bende 3-4 gündür yapmıyordum leslie bende yaparım bugun...

Bende yatili misafir vardi. 2 tane dunyanin en seker 1,5 yasinda ikiz canavari vardi. Annesi, babasi falan. Baya kalabaliktik. O kadar yoruldumki.. Surekli yemek yap, sofra kur topla yika, yatak ac falan. Hic alisik olmasigim sey. Ama cok eglendim tabi ufakliklarla. 2 gundur leslie yapamamistim. Bugun 2 mile yaparim dahada zorlamam.. Cunku bugunde cilginlar gibi camasir ve utu var. tabi tas yemeyecegimize gore yine yemek yapacagim..

Birisi bana her ogunu hazir onume getirse cok guzel olurdu

Afiyet olsun canım su çok önemli katılıyorum

Valla cancagzim su icmezsem hemen 1 kilo + cikiyorum. Ne kadar su icersem o kadar kilo gidiyo sanki :)

Valla cancagzim su icmezsem hemen 1 kilo + cikiyorum. Ne kadar su icersem o kadar kilo gidiyo sanki :)

Evet bende 2-3 gündür içemedim spor olmayınca içilmiyor bi de şakır şakır yağmur 3 gündür su göresim kalmadı 😊

Evet bende 2-3 gündür içemedim spor olmayınca içilmiyor bi de şakır şakır yağmur 3 gündür su göresim kalmadı 😊

Sorma sorma, bu yağmurlardan artık içim şişti.. İnsanın bütün enerjisini emiyor resmen.. Bu ne biçim haziran yaaa güneşi özledimmm 😥😥

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burda 2 okulu tatil ettiler okul bahçelerini su basmış

Bugün itibariyle tam 14 kg vermiş bulunmaktayım 👏👏👏👏👏

Misafir zordur ben böyle zamanlarda biraz kaçırırım.insallah sen dikkat edebilmissindir..
Bende az önce corba yaptım,birde köfte hazırlıyorum .sulu köftemi yapsam normal köftemi karar veremedim..

Bugün itibariyle tam 14 kg vermiş bulunmaktayım ����������

supersin canim masallah

Son düzenleme:

Sagol yavrumm bende kofte yapacam firinda ocak malum
Yaninada domates biber atarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla kacamagi birak, dogru duzgun bisi yiyemedim bile. 1 tane bira icmistim biliyosun. O kadar :)

Koftenin her turlusu candirrr.. Bende dun aksam izgara kofte yedim..

Sagol yavrumm bende kofte yapacam firinda ocak malum
Yaninada domates biber atarim

aksamki islerimi iptal ettim :)
sporumu yaparim birazdan..
sulu kofte bana daha zahmetli geliyor.. o yuden normal kofte yapcamm.. sizede afiyet olsun...

Sİliiimmmmm kuzum az önce kim ne kadar vermiş listesine baktım... Kuzum sende 3. Siradaymissin...tebrikler kuzummm rekora gidiyorsun walla.

Sİliiimmmmm kuzum az önce kim ne kadar vermiş listesine baktım... Kuzum sende 3. Siradaymissin...tebrikler kuzummm rekora gidiyorsun walla.

Sözencimm, sende bu hafta yanlış görmediysem, bireysel de 3. olmuşssun... bizde takım olarak 3. olduk galiba..Tebriklerrrrrrr Tebriklerrrr

Sözencimm, sende bu hafta yanlış görmediysem, bireysel de 3. olmuşssun... bizde takım olarak 3. olduk galiba..Tebriklerrrrrrr Tebriklerrrr

Sen yazinca iyice baktım.evet ekleme olmazsa 3.olmusum ve 3.olmuşuz herkesi kutlarim
Bu hafta biraz gecen haftanın ödemi vardı ben onuda attım ondan cok.ama bu hafta insallah benzer sonuclar çıkar

Sen yazinca iyice baktım.evet ekleme olmazsa 3.olmusum ve 3.olmuşuz herkesi kutlarim
Bu hafta biraz gecen haftanın ödemi vardı ben onuda attım ondan cok.ama bu hafta insallah benzer sonuclar çıkar

Tebrikler tatlımmm :)

Tebrik ederim bu iyi bir moral olmustur sanirim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…