- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.081
Spor bende yapamadim dun. 2 milede biraktim. Kramp girdi bacagima tas gibi oldu falan. Verdigim tepki suydu "ALLAHIM ILK DEFA SPOR SAKATLANMASI YASIYORUM NE KADAR MUTLUYUM BILEMEZSIN"
Bu arada kajuya bayilirim. Her pazar gunu yarim kilo alinirdi bizde. Bir gun bi twit okudum ve hala agzima koyamiyorum. Soyleyip seni de sogutayim mi :d
Tahminimce o da cok efor sarfedilen bir seydirallah anali babali saglikli buyutsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok guzel canim super bende 3-4 gündür yapmıyordum leslie bende yaparım bugun...
Afiyet olsun canım su çok önemli katılıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla cancagzim su icmezsem hemen 1 kilo + cikiyorum. Ne kadar su icersem o kadar kilo gidiyo sanki :)
Evet bende 2-3 gündür içemedim spor olmayınca içilmiyor bi de şakır şakır yağmur 3 gündür su göresim kalmadı 😊
Sorma sorma, bu yağmurlardan artık içim şişti.. İnsanın bütün enerjisini emiyor resmen.. Bu ne biçim haziran yaaa güneşi özledimmm 😥😥
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Misafir zordur ben böyle zamanlarda biraz kaçırırım.insallah sen dikkat edebilmissindir..Bende yatili misafir vardi. 2 tane dunyanin en seker 1,5 yasinda ikiz canavari vardi. Annesi, babasi falan. Baya kalabaliktik. O kadar yoruldumki.. Surekli yemek yap, sofra kur topla yika, yatak ac falan. Hic alisik olmasigim sey. Ama cok eglendim tabi ufakliklarla. 2 gundur leslie yapamamistim. Bugun 2 mile yaparim dahada zorlamam.. Cunku bugunde cilginlar gibi camasir ve utu var. tabi tas yemeyecegimize gore yine yemek yapacagim..
Birisi bana her ogunu hazir onume getirse cok guzel olurdu
supersin canim masallahBugün itibariyle tam 14 kg vermiş bulunmaktayım ����������
Misafir zordur ben böyle zamanlarda biraz kaçırırım.insallah sen dikkat edebilmissindir..
Bende az önce corba yaptım,birde köfte hazırlıyorum .sulu köftemi yapsam normal köftemi karar veremedim..
supersin canim masallah
Bugün itibariyle tam 14 kg vermiş bulunmaktayım 👏👏👏👏👏
Waovvv supersinnn masallahhh
Misafir zordur ben böyle zamanlarda biraz kaçırırım.insallah sen dikkat edebilmissindir..
Bende az önce corba yaptım,birde köfte hazırlıyorum .sulu köftemi yapsam normal köftemi karar veremedim..
supersin canim masallah
Sagol yavrumm bende kofte yapacam firinda ocak malum
Yaninada domates biber atarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla kacamagi birak, dogru duzgun bisi yiyemedim bile. 1 tane bira icmistim biliyosun. O kadar :)
Koftenin her turlusu candirrr.. Bende dun aksam izgara kofte yedim..
Sİliiimmmmm kuzum az önce kim ne kadar vermiş listesine baktım... Kuzum sende 3. Siradaymissin...tebrikler kuzummm rekora gidiyorsun walla.
Sözencimm, sende bu hafta yanlış görmediysem, bireysel de 3. olmuşssun... bizde takım olarak 3. olduk galiba..Tebriklerrrrrrr Tebriklerrrr
Sen yazinca iyice baktım.evet ekleme olmazsa 3.olmusum ve 3.olmuşuz herkesi kutlarim
Bu hafta biraz gecen haftanın ödemi vardı ben onuda attım ondan cok.ama bu hafta insallah benzer sonuclar çıkar
Tebrikler tatlımmm :)
Sen yazinca iyice baktım.evet ekleme olmazsa 3.olmusum ve 3.olmuşuz herkesi kutlarim
Bu hafta biraz gecen haftanın ödemi vardı ben onuda attım ondan cok.ama bu hafta insallah benzer sonuclar çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?