Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Önümüzdeki hafta umarım çok da verimli olur.

Ben de bugün 55'in altını gördüm ya, üüüüfff keşke bugun tartılsaydım.

Ahahhah spor sakatlanmasina sevinen insan :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ilk defa spor yaptığım için.....

Bugün itibariyle tam 14 kg vermiş bulunmaktayım 👏👏👏👏👏

hayırlı olsuuuuunnnn.

Sen böyle yazınca aklıma geldi, yarın akşam dışarı çıkıcaz. Millete şey diyorum "15 kilodan fazla vermiş olmam sebebiyle Kumkapı'da sevenlerimle buluşucam" sahne sanatçısı gibiyim.

Sİliiimmmmm kuzum az önce kim ne kadar vermiş listesine baktım... Kuzum sende 3. Siradaymissin...tebrikler kuzummm rekora gidiyorsun walla.

Ceren mezun olduğuna göreeee, ikinci de mezunsaaaaa. Bi dahaki listede birinci olabilirim. (Oha hesaba bak )

Sen yazinca iyice baktım.evet ekleme olmazsa 3.olmusum ve 3.olmuşuz herkesi kutlarim
Bu hafta biraz gecen haftanın ödemi vardı ben onuda attım ondan cok.ama bu hafta insallah benzer sonuclar çıkar

Ya siz söyleyince baktııım, diğer hesaplamalarda hata var bence Yani umarım vardır. Altıncı takımın üyeleri yeni, verdikleri kilolar bölünmemiş. Dokuzuncu takım da listedeki kişi sayısına değil bildirim yapanlara bölmüş. Hata yoksa da üzülecek değiliz.

Hehhehehe kiz alemsin nerden aklina geliyor boyle seyler
Bende baktim sen deyince oyle gorunuyor bakalim ne olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Hata varsa direk arıza çıkaralım.

Yarın akşam dışarı çıkıcaz demek kaçağın kralını yapıcam demek galiba Noooo sakınnn

Hata varsa direk arıza çıkaralım.

Yarın akşam dışarı çıkıcaz demek kaçağın kralını yapıcam demek galiba Noooo sakınnn

Yok canim ariza cikaracak bir sey :)

Ay yapayim ama hakkım ya ekmek yemem soz

Tebrik ederim bu iyi bir moral olmustur sanirim canim

Öyle oldu walla
Cok sıkılmıştım insallah haftayada iyi kilo verebilirim...

Evet haklisin yakında sen birinci olursun sonra sen gidersin ben birinci olurum Muhahaaa ..
:82:

Ayyy bende istiyorum .kac gündür havalardan ve hastalıktan kaldım evlerde.. Yarin belki bende bizim tayfayi toplarım takılırız guzel olur...

Ben bayrama kadar burdayim valla ^-^ kurtulus yok benden! Hiiiic heveslenme.

Ay bu arada bugun inanilmaz yogun bir gun gecirdim. Bir o kadar da stresli. Musteri baska kumasi okeylemis, ondan imalat istiyor. Imalat kumasi cok daha ucuz bir kumas. Daha da kotusu bu iyi kumas depoda! Aradaki fark 60 bin liralik bir fark. Bizim patronumuz da hem cok iyi hem cok sert bir adamdir. Gebertmeme olasiligi = 0 ! Oglen problemi cozduk neyse ki, pasta kestik kutlamak icin. Sadece iki catal yedim. Yarim dilim bile degil. Benim butun dengemi alt ust etti. Sekerim firladi, o yerine geldi sonra ne kadar yersem yiyeyim doymadim! Tatli beni hepten kotu ediyor. Annem doymadiysan ekmek ye bi dilim diyor, dedim anne bana 30 tane steakhouse menu solesek doymicam beni yalniz birak !

Bugun zerre halim yok. Leslie yapmicam. Mekik cekeyim bari. Kac yapilir mekik ilk gunde, ceren 300 yapiyodu ben 5le baslasam bana yeter mi acaba

Bu aralar kafam cok karisik. Oyle dalginim ki hatirlatmasalar ara ogunlerimi atliyorum. Allahtan oda arkadasim da benden ozendi diyete girdi. O hatirlatiyor hep. Benimle birebir ayni yiyip iciyorken +2 kilo gordu bu hafta, insallah vazgecmez iyi oluyor bana da.

Kolay gelsin seker...

baslangicta bacaklarini kirarak ( yarim mekik ) 20x3 set yapsan sana yeter... Ha bide sonra 20x3 ters mekik yap. Dur gaza geldim bende yapimm :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kolay gelsin seker...

baslangicta bacaklarini kirarak ( yarim mekik ) 20x3 set yapsan sana yeter... Ha bide sonra 20x3 ters mekik yap. Dur gaza geldim bende yapimm :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende o bilgiler in hicbiri yok. 20x3 cok karmasik sayi gibi.
Ters mekik neymis netten ben bakayim

Bu arada sonuc listesinde ikinci olmusuz kizceler. ^-^

Bende o bilgiler in hicbiri yok. 20x3 cok karmasik sayi gibi.
Ters mekik neymis netten ben bakayim

Bu arada sonuc listesinde ikinci olmusuz kizceler. ^-^

Ahahaha :)) 20 adet mekik x 3 set halinde.. Yani toplam 60 adet yapacaksin. Her 20'de accik mola vereceksin..

Ters mekikte yuzukoyun yatip bedenini yukari kaldiracaksin. Bel sirt icin cok iyi bir hareket :)

Oooo değil 60 bin tl 60 tl icin adamı ipe götürürler bu devirde... Ucuz atlatmışsiniz sekerim..Zaten bugun cok sessizdin.supelendim biseyler var kesin dedim... Yoksa ben erdimmi ?

Ben mekikten nedense cok korkarım biryerine bisey olurmuki diye..60 taneee hemde... Helal walla...
Ben bugun 30 dakika bisiklet çevirdim birde leslie 3 mile yaptım... Darisi yarna...

Bence erdin fal bakabiliyo musun deneyelim mi zira ben baska t bulunca allak bullak oldum ahsha saka saka bizim patronumuz sey ya, bagirir cagirir kovar. Hatta kolundan tutar sabahtan kapi onune koyar oglen evinden geri alir. Iki kere denk geldim 1.5 ayda

Ben de korktum yapmadim zaten. Ama lazim galiba, super tatlis bi gobegim var. YALAN TATLI FALAN DEGIL.

Bakarim sekerim :) kahve fali.. Ayyy neyseki ucuz atlatilmis durumu.... Bu T Yi sen cok ihmal ettin bence...devir istiyorsan git al devri ...
Benimde yarin dersim var bitsin artik su sınavlar bende rahatliyim.. Cocuklar iyice gerildiler...bende darıldım walla...

Ayyy dogru genclerin sinav telasi var. Otomatikman sen de o telastasin.... ayy benim de cok olmadi o stresler gerci. En son 2 sene once uni sinavina girmistim. Ucuncu kez universiteyi kazandim, yine mezun olamiyorum bu arada. Babama yuksek lisans yapiyorum mu desem ne desem de harc yatirirken tepeme binmese.... basladigim her seyden aninda vazgeciyorum, birakamadigim kaliyor ustume. Arkeoloji bitmedi, ceko bitmedi, bunda da devam.
Ben tyi ihmal etmedim ya, vazgectim. Oda arkadasimla hastaneye gittik, ben denk gelmedim ona ama arkadasim gormus onu. Begenmedi. Ben de sogudum ne alakaysa. Sıkıldim zaten bekle bekle nereye kadar ohoooo. Simdiki t miz = kivanc tatlitug gorunumlu kironun teki. 3 gundur falan asigim ahshsha

Blueyu ozledim bu arada ya. Fbooka da girmiyor hic. Yalanci sozde net paketi yapacakti, piiiiii!!!!

Hem çalışıp iyi okuyorsun yine..aslinda okuyorsun demek idare ediysun demek gibi..kac okul okuyorsun sen masallah..Bende gecen eylulde acik öğretim sınavın ikinci üniversite başladım,sıkıldım sınava bile gitmedim..senin adına hayırlısı olur insallah..
Yeni t miz hayirli olsun. Krolar çılgın olur kisa vadede eğlendirir ama uzun vadede çekilmez bence..
Sana deniz sekiden ask şarkısını gönderiyorum. Link yok Google yaz çıkar .

Son düzenleme:
10500 kalori o stres yeter anacım gözünüz Aydın hayırlı evlat olsun inş

Sağol canım benim:)

Masallah canimm.. Hayirli olsun arkadasina ve sana :)

Teşekkürler tatlım:)

Ayy canım ne kadar yorulmussundur misafir hemde çocuklu hemde ikiz uvv düşünemiyorum :)

Canim maşallah valla merak etme biter tadını çıkar bi şekilde bitiyor nasılsa

Kizlarrrrr gunaydiiiiinnnnn.
Persembe gununden 400 gr eksideyim. Bu hafta hep boyle giderse 1 kilodan fazla veririm ^-^

Kizlarrrrr gunaydiiiiinnnnn.
Persembe gununden 400 gr eksideyim. Bu hafta hep boyle giderse 1 kilodan fazla veririm ^-^

Gunaydinnn yahu bi dur kalmis surda 5 kilon kisa kadar isin ne 100 gr 100 gr ver haftada sonra bayramda mezun olacam diyecen birak biz verelim 3 er 5 er kilo sen lazimsin burda bize git sen bi hamburger falan yee

Ya dayko abla öyle deme.
Ben başladım diyete martın 17sinde. Hiç unutmuyorum. Yemeğimi bilmem neyimi Pelit poşetine koyup götürmüştüm!

Biiiiiir - Dedim Nisan sonu bırakıcam kaç kilo olursam olayım. Bırakmadım.
İkiiiiiii - Hedef kilom 60 dedim. Bırakmadım.
Üüüüüçççç - Dedim neyse Mayıs sonu olsun ikide bir diyet yapmam bir kere de zayıflar kurtulurum. Bırakmadım.
Dööööörttt - Hedef kilom 55 dedim. Bırakmadım
Beeeeşşş - Neyse madem güzel kilo veriyorum, 1 bide 14. takımdayım 14 hafta takımda kalayım dedim. (Ramazana denk geliyordu. Ramazanda yemekhanemiz kapalıymış bizim, e hep dışarıdan yersem 3 4 kilo alırım diye devam edeyim dedim)
Altıııııı - Hedef kilomu 50'ye çektiiiim bırak da 48'e falan inip bitireyim benimki de can. O da bir an önce olsun. Ben sizi bırakmam ki

Bu arada baktı bir yere gittiğim yer akrep gitti yerine beni kaptan yaptı.

Bi'de bu akşam çılgıncasına yiyip içeceğim, sevinir misin bilmem gider 400 gramım

Son düzenleme:

Kuzum ver tabi mutlu oluyoruz da iste gidersin diye uzuntum tmm sozu aldik artik mezun olunca bi gelme tependeyim
Yinede cok kacirma aksama iyi eglenceler simdiden tatlim
Zira ben 1 seneye anca mezun olurum bu kiloyla hehehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…