- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.141
Bugun buraya ugramayan sozen ve makbuleyi buyuk dayak bekliyor:|
Bugun 900e yakin kalori aldim. Iki gundur aksam yemeklerim bir sacma oluyor. Mesela dun oglen yemegibi 5 gibi yedigim icin aksam sadece haslanmis misir yedim. Bu aksam da barbunya ve cacik yiyecektim ama isyerinde oglen de ayni menu vardi. Aksam canim istemedi iki kase yogurt yedim.
Bu aksam 6 fast mile leslie yaptim.
Her gun az az da olsa - goruyorum ^-^ benden bu kadar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi geceler... Ufaklik hasta kac gündür perisanim..bugun yine Dr a götürdü esim.surekli kusuyor.oksuruk bir andan... ... Bende antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.oksurugum baya hafifledi..daha once yazdimmi hatrlamiyorum.dr bronsit demsti..ilac inanılmaz tatlı krizine soktu beni.. Sevmediğim seyleri bile canim çeker oldu...insallah bu hafta kilo almam...
Slimcim haftasonu güzeldi umarım... 1400 kalori Bencede gayet başarılı...
Daykocum Biliyorsun bende geberdim resmen öksürükten.turp ve sarımsak dan baska bisey daha var.gecen hafta gittiğim gohushastliklari uzmanı aktardan ballı pekmezli karışım alabilirsin dedi iyi gelirmiş.bende bol bol cay ictim...
Helal sana.. Ben 3 mili yirtina yirtina yapiyorum. Sen hop 6 yapiyosun valla helalll :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese iyi geceler... Ufaklik hasta kac gündür perisanim..bugun yine Dr a götürdü esim.surekli kusuyor.oksuruk bir andan... ... Bende antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.oksurugum baya hafifledi..daha once yazdimmi hatrlamiyorum.dr bronsit demsti..ilac inanılmaz tatlı krizine soktu beni.. Sevmediğim seyleri bile canim çeker oldu...insallah bu hafta kilo almam...
Daykocum Biliyorsun bende geberdim resmen öksürükten.turp ve sarımsak dan baska bisey daha var.gecen hafta gittiğim gohushastliklari uzmanı aktardan ballı pekmezli karışım alabilirsin dedi iyi gelirmiş.bende bol bol cay ictim...
Kizlar Günaydın bu günlerde o kadar yoğunum ki cok zor girer oldum ama buralardayim hasta olanlara cok cok gecmis olsun bu arada
Kizlar Günaydın bu günlerde o kadar yoğunum ki cok zor girer oldum ama buralardayim hasta olanlara cok cok gecmis olsun bu arada
Selam kızlarrrr
Artık bende ikili rakamlardayım yupiiii👯👯👯💃💃💃💃
Cok gecmis olsun uzuldum cnmHerkese iyi geceler... Ufaklik hasta kac gündür perisanim..bugun yine Dr a götürdü esim.surekli kusuyor.oksuruk bir andan... ... Bende antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.oksurugum baya hafifledi..daha once yazdimmi hatrlamiyorum.dr bronsit demsti..ilac inanılmaz tatlı krizine soktu beni.. Sevmediğim seyleri bile canim çeker oldu...insallah bu hafta kilo almam...
Tesekkurler valla bende cok sevindimOlleyyyy supersinnnnn superrr.. Tebriklerrr
Selam kızlarrrr
Hayırlı olsun dayko abla!
Selam kızlarrrr
Tebrikler canım:):)
Selam kızlarrrr
Herkese selam.ufaklik daha iyi ama cok korkuttu bizi..bende idare ederim.yine diyet yalan oldu ..hatta son uc ayın en beter haftasını geçirdim.ben bunalıma sıkıntıya girince kendimi tutamıyorum. Yarından itibaren tekrar başlıyorum.hatta bu geceden başladım .az önce yataktan kalktım ve 25 dakika bisiklet çevirdim..
Absolut ,slim dayko anethema hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim...
Kusura bakmayın giremedim bu aralar... Ama buradayım insallah...
.
Canımsin benimmmm...
Tebrikler canim harikasin,. Senin adına cok sevindim insallah hemen 8 li 7 li. Rakamlar diye cabucak inersin..
Yaaa kiyamamm.. Tekrar gecmis olsunn.. Hastalik hali bu, diyet dusunecek kafa kalirmi insanda.. Hicc dert etme.. Verirsin haftaya..
Iyi gecelerr
Herkese selam.ufaklik daha iyi ama cok korkuttu bizi..bende idare ederim.yine diyet yalan oldu ..hatta son uc ayın en beter haftasını geçirdim.ben bunalıma sıkıntıya girince kendimi tutamıyorum. Yarından itibaren tekrar başlıyorum.hatta bu geceden başladım .az önce yataktan kalktım ve 25 dakika bisiklet çevirdim..
Absolut ,slim dayko anethema hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim...
Kusura bakmayın giremedim bu aralar... Ama buradayım insallah...
.
Canımsin benimmmm...
Tebrikler canim harikasin,. Senin adına cok sevindim insallah hemen 8 li 7 li. Rakamlar diye cabucak inersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?