- 8 Ağustos 2008
- 36.280
- 47.082
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.561
Utandigim kilo bildirimim
54.2/55.5/-1.3
Tartiya ciktigimda 53 gorucegimi umuyodum bu nasil cikti hicbir fikrim yok
slimcim paylaşımda gogoya cevap vermen gerekiyor canım
Utandigim kilo bildirimim
54.2/55.5/-1.3
Tartiya ciktigimda 53 gorucegimi umuyodum bu nasil cikti hicbir fikrim yok
Iyi aksamlar kizlar
Kimsecikler yok ortada nerdesiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyyy aylik liste yayinlanmiss :) gecen ay 50. Siradaydim bu ay 31. Siraya cikmisimm ☺️☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum dikkat et walla ben iki haftada 4 kilo alabilme potansiyeline sahibim.Herkese iyi haftalar, saglıklı kilo vermeler :)
Bugun annem geliyor. 1 hafta burada kalacak. Anne yemegi diyip ipin ucunu kacirmamam lazim. Ne zaman annem gelse kilo aliyorum :)
Iftardan sonra gunluk yediklerimi yazmaya devam edecegim. Boylece gun icinde abuk sabuk seyler yemem. Kendimi kontrol altina almis olurum :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
odem muhtemelen kuzum.yediklerinle ilgili olabilir.Selam kizlar
Anlamadigim birsey var sie sormak istiyorum normalde regl doneminde tartida fazla cikar ana benim reglde de ayni bitincede anlamadim ben bu isi
Yok anam takildim kaldim yerimde sayiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeslere tunaydin.iki haftada cok kilo almış durumdayım.ucu fena kaçtı.zararin neresinden donersem kardir.azicik hareket etmem lazim artik.
Kuzum dikkat et walla ben iki haftada 4 kilo alabilme potansiyeline sahibim.
odem muhtemelen kuzum.yediklerinle ilgili olabilir.
Ben buraya yazmadıysam fena kaçırıyorum demek oluyor hep.
Slimcim birinciliğini tebrik ederim kuzum.gecen seni rüyamda gordum.bize yatılı misafir olarak gelmiştin .yaninda erkek arkadasın vardı.sabah sabah güldüm
Saclar hala dökülüyor canim ve korkuyorum ama bakalım sac kürtleri ve ilaclar kullanıyorum insalah ise yarar. Diyet yapmıyorum bu ara ama basliycam insalah en kısa sürede..Sozencimm
Nasilsin, saclar ne alemde moralin duzeldimi?
Hadi diyete donn
Saclar hala dökülüyor canim ve korkuyorum ama bakalım sac kürtleri ve ilaclar kullanıyorum insalah ise yarar. Diyet yapmıyorum bu ara ama basliycam insalah en kısa sürede..
Cuma kısmetse ist. Gezmeye gelcem arkadasla :) cmtesi aksam doncez :)
nerelere gitmemizi önerirsin
Evet haklisin canim sac ve tırnak icin besin takviyesi vitaminler almaya başladım. Hatta günde iki tane iciyorum depolarım dolsun diye :)Ohhh gel vallaaa :))
En guzel Ortakoye gidin, orda caminin yanindan tekne turlari var. butuuun istanbulu bastan asagi denizden gezin. Sicakta pufur pufur cok keyifli olur :)
Birde nacizane, bu diyetler vitamin depolarini bosaltmis olabilir, sadece distan degil ictende beslemek lazim. Iyi bir vitamin minarel destegi alsan cok iyi gelir gibi :)
Evet haklisin canim sac ve tırnak icin besin takviyesi vitaminler almaya başladım. Hatta günde iki tane iciyorum depolarım dolsun diye :)
Ortaköy'e gidicez kısmetse. Dedigini yapalim o halde.yillar önce dayımın arkadasinın kucuk bir teknesi vardı o gezdirmişti harikaydi.(tekne denilmez ona ama adını bilemedim) ...anadolu yakasina incez diye planladik.ortakoy camini hatirliyorum ama nerde bilmiyorum. Ben birkac kez geldim istanbula.birkere 5-6 gun kaldık Heybeliada da orda denize bile girmiştik pier lotiye gitmek kismet olmadı o aklimda bide:) Ayyy planı bile guzel. arkadas dolma bahçe sarayı diyor ama cok uzunmu sürer gezmesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?