Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba
Gunlerden ne unutmusum bile.isin kotusu kac gundur ac karnina tartilmiyorum. Tok 88 kiloyu gordum ama.
Sagol canimm insallah en kisa surede sende bende atlaticaz bu sıkıntıları..
Ablana mutlu yıllar :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insallah canim...dagildim bdn iyice ya hayirlisi artik..
Tesekkur ederim ablam bekar yalniz yasiyor . Yaninda olalim istedim :)

Selam kizlar

Ablacigina nice yillar dilerim canim
Gececek insallah o dokulmelerde

Uykuda anacim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim daha maskeyi yapamadim. Cok tembelim bu aralar .. Tebrik ederim seni masallah ramazandada vermeye devam.

Sozen
ebune
takintiezgii

sizi bekliyorum
Unuttum kuzum sorma ama sabah ta tartilamam bursuru su ictim az once ..
Sen beni bu hafta ayni yaz olurmu.
Herkesi opuyorum.

Ancak girebildim kizlar kusura bakmayin
62/61.4/0.6/% 0.96

Adetliyim buhafta sanirim ondan bukadar az verebildim

takintiezgii bi sen kaldın
bildirim yapmazsan takım ortalamamız %0,45 olacak. :18::18::18::18:

slm kolay gelsin kızlar regli dönemim olduğu için sadece 300 gr vermişim şu an 71.700 olmuşum

Selam guzeller
Ramazandan sanirim nerelerdesiniz yahuuuu

Selam guzeller
Ramazandan sanirim nerelerdesiniz yahuuuu

Yaaa ben hep burdayimda, herkes oruc tutuyodur saygisizlik olmasin diye menu falan yazmiyorum. Kimseden de ses cikmayinca kendi kendime yaziyomus gibi oluyo ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bakiyorum canim yaz sen menunu sorun degil ben okurum
Sen nasil oldun bu arada cancazim

Kac kisi kaldik zaten sozen keyifsiz saclardan dolayi ,kaptan ucuyo ,ezgi denizden cikamadi galiba ,topram da pek keyifsiz sanki ,
Nazarlara geldik sankim

Son düzenleme:
ben bakiyorum canim yaz sen menunu sorun degil ben okurum
Sen nasil oldun bu arada cancazim

Bi senle ben kaldik valla.. Kimseden ses yok :)) dizlerim ayni valla aksam olunca agriyo. Dun ortopedik ayakkabi aldim falan. Insallah 6 haftaya iyilesecegim.. Ama tekrarlama durumu oldugu icin 70 kiloyu gorene kadar leslie yasak bana hep bu kilolar basa bela.. Bugune kadarki pek cok rahatsizligim hep kilolardan.. Gitsede kurtulsak

Uffff yaa uzuldum cok sukur simdilik bende bisi yok ama azcik zoralansam anliyorum kendimi 2-3 gun ara veriyorum hemen
Bu arada artik kilo verdigimide anliyorlar disardan cok mutlu oluyorum aldigim tepkilerden su tatilide kazasiz atlatirsam kışa istedigim kiloya ulasirim insallah

Toplam kac kilo vermis oldun?

Toplam kac kilo vermis oldun?

18,8 oluyo canim
Gecen 44 beden pantalona girdim de ust kisim dar oldu bi kac kilo sonra oda olur

18,8 oluyo canim
Gecen 44 beden pantalona girdim de ust kisim dar oldu bi kac kilo sonra oda olur

Vayyyy supersin yaaaa.. Helal olsun sana Daykocumm.. zaten sen bu hizla hepimizi gececeksin gor bak :)

Vayyyy supersin yaaaa.. Helal olsun sana Daykocumm.. zaten sen bu hizla hepimizi gececeksin gor bak :)

Sagol canim benim gecmemem icin elinizden gelen yapin hadi bakalim
Hep beraber eritelim su kilolari valla listemden pek cikmamaya calisiyorum sadece sahurda fazladan cecil peyniri yiyorum oruc olunca sporda istedigim gibi olmuyor ama haftada 1 kilo versem cok sukur

Selamlar Arkadaşlar

Ben Ebru. 13. takım kaptanıyım. Bu hafta sonuç listelerini hazırlama sırası sizde. Belki gözünüzden kaçmıştır diye haber vereyim dedim. En geç yarın saat 12:00 ye kadar hazırlanması gerekiyor.

Yardıma ihtiyacınız olursa eğer yazarsınız. Yardımcı olmaya çalışırız.

slimsigara 51,6 - 51,0 - 0,6 - %1,16

Canım her cuma sırayla bir takım takım listelerini sıralıyor ilk üçe giren takım ve bireyselleri yayımlıyor ya şekerim..Gözünden kaçmamıştır diye düşünmüştüm ben de, işte o listeyi hazırlıyosun şekercik

Selam kizlar valla haklisiniz ben pek bi keyifsizim buaralartatil bana yaramadi
Surekli bir uyku hali bunaldim valla:)) ama sıkı sarilmam lazim

Kizlar 5 gundur giricem giremiyorum. Hem internetim bitti hem burda Wifi yok. Inanilmaz telasliyim cok ozur dilerim

Benim durumum fena valla Arkadaslarim gelmisti yazliga gelir gelmez bakin bakiyim degismis miyim dedim 1 haftadir gobek calismistim yuzmustum biri bacaklarin incelmis ama gobek yapmissin dedi! Sen kilo vermeye calistikca diyet yaptikca aliyosun bence ezgi diyolar

Saglikli beslenmeye basladim tatlimi tuzlumu az yiyorum ama bu sefer de gobegim iyice fiskirdi. Yemedim yine fiskirdi. Gobegimi kesip aticam valla bu ne?!!

Bide liposuction mi yaptirsam diye dusunmuyo degilim cunku gercekten gobegimdeki yaglar artik ayri bir karakter olusturuyo ne kadar spor yapsam da gitmiyoo Ooof napicam ben ya

Utandigim kilo bildirimim

54.2/55.5/-1.3

Tartiya ciktigimda 53 gorucegimi umuyodum bu nasil cikti hicbir fikrim yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…