- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.541
insallah canim...dagildim bdn iyice ya hayirlisi artik..Sagol canimm insallah en kisa surede sende bende atlaticaz bu sıkıntıları..
Ablana mutlu yıllar :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah canim daha maskeyi yapamadim. Cok tembelim bu aralar .. Tebrik ederim seni masallah ramazandada vermeye devam.Selam kizlar
Ablacigina nice yillar dilerim canim
Gececek insallah o dokulmelerde
Uykuda anacim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Unuttum kuzum sorma ama sabah ta tartilamam bursuru su ictim az once ..Sozen
ebune
takintiezgii
sizi bekliyorum
Selam guzeller
Ramazandan sanirim nerelerdesiniz yahuuuu
Yaaa ben hep burdayimda, herkes oruc tutuyodur saygisizlik olmasin diye menu falan yazmiyorum. Kimseden de ses cikmayinca kendi kendime yaziyomus gibi oluyo ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaa ben hep burdayimda, herkes oruc tutuyodur saygisizlik olmasin diye menu falan yazmiyorum. Kimseden de ses cikmayinca kendi kendime yaziyomus gibi oluyo ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben bakiyorum canim yaz sen menunu sorun degil ben okurum
Sen nasil oldun bu arada cancazim
Bi senle ben kaldik valla.. Kimseden ses yok :)) dizlerim ayni valla aksam olunca agriyo. Dun ortopedik ayakkabi aldim falan. Insallah 6 haftaya iyilesecegim.. Ama tekrarlama durumu oldugu icin 70 kiloyu gorene kadar leslie yasak banahep bu kilolar basa bela.. Bugune kadarki pek cok rahatsizligim hep kilolardan.. Gitsede kurtulsak
Uffff yaa uzuldum cok sukur simdilik bende bisi yok ama azcik zoralansam anliyorum kendimi 2-3 gun ara veriyorum hemen
Bu arada artik kilo verdigimide anliyorlar disardan cok mutlu oluyorum aldigim tepkilerdensu tatilide kazasiz atlatirsam kışa istedigim kiloya ulasirim insallah
Toplam kac kilo vermis oldun?
18,8 oluyo canim
Gecen 44 beden pantalona girdim de ust kisim dar oldu bi kac kilo sonra oda olur
Sagol canim benim gecmemem icin elinizden gelen yapin hadi bakalimVayyyy supersin yaaaa.. Helal olsun sana Daykocumm.. zaten sen bu hizla hepimizi gececeksin gor bak :)
slimsigara 51,6 - 51,0 - 0,6 - %1,16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?