- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.581
Kuzum sagol cuma gideriz o halde dolma bahçe sarayına.himm anladım tutmiycam zaten yoksa bayılır kalırım.Canimcim pier loti ve dolmabahce cumartesileri cookkk kalabalik oluyor. Ozellikle dolmabahcede yabanci turistler cok oldugu icin butun gun sira beklersiniz. Pier loti de oglen gidersen ve oruc tutmuyorsan bi garip bakiyolar. Iftardan sonrada cokk kalabalik oluyor. Ama evet manzara sahanedirAnadolu yakasini bende cok bilmem :) caddebostan plaji var. ordan denize girebilirsin. Cok modern biyer kendini yurtdisinda hissedersin. Ordan fenerbahce parkina gecip icindeki pastanede keyif yapabilirsin.
Ortakoy cami zaten google'a bile yazinca cikar. Heryerden gorunur, kime sorsan gosterir. Ortakoyun tam ortasi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum sagol cuma gideriz o halde dolma bahçe sarayına.himm anladım tutmiycam zaten yoksa bayılır kalırım.
....
Denize giremeyiz sanirim. kısmetse deniz tatiline bayramdan sonra çıkicam.pier lati ,birde beşiktaş tarafına geccez sanirim. Arkadas daha iyi biliyor ama önerilerini kesinlikle uyguliycam.hele bogaz turu tam istediğim şeydi
Sagolasin canimm.
Simdiden iyi eglencelerr.. Iyi gecelerr
Kizlaaaar bugun persembe degil miiiiiii?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim evet hepimize bir haller oldu.bende yine diyet yok.kilo almış olabilirim diye korkuyorum baskule çıkmıyorum.beni bu hafta aynı olarak kabul edin mümkünse.. Sac sorunum ortadan kalkana kadar beni izinli yazabiliyorsaniz yazin.grubu olumsuz etkilemek istemem.ama aranizda olmak istiyorum.en azindan temelli ipleri birakmiyorum sayenizde.yani beni boyle biraz idare ederseniz iyi olur.ilaclar ise yariycak insallah. Umutluyum..Huuuu nerdesiniz yaaaaa
Bende yazmasam kimse yazmayacak.. Nazar degdi grubumuzaaa
Bugun yediklerimi yazar, uyurum..
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
1/2 incir receli tanesi
Oglen
4 izgara kofte
1 lavas
Ara
1 dilim karpuz
2 ceviz
Aksam
1 tabak semizotu
2 adet kofte
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaptan bizi ufak ufak bırakdan sanki... Sesin soluğun çıkmıyor...Kizlaaaar bugun persembe degil miiiiiii?
Selam herkese...
Canim evet hepimize bir haller oldu.bende yine diyet yok.kilo almış olabilirim diye korkuyorum baskule çıkmıyorum.beni bu hafta aynı olarak kabul edin mümkünse.. Sac sorunum ortadan kalkana kadar beni izinli yazabiliyorsaniz yazin.grubu olumsuz etkilemek istemem.ama aranizda olmak istiyorum.en azindan temelli ipleri birakmiyorum sayenizde.yani beni boyle biraz idare ederseniz iyi olur.ilaclar ise yariycak insallah. Umutluyum..
Ben bayramdan sonra tatile gitcem diye dusunuyorum.yarin sabah istanbuldayiz kısmetse :)
absolut cim sana arkadaşlık yolladım sanirim ? Epey oldu...kabul etmedin .yada ben yolliyamadim :)
kaptan bizi ufak ufak bırakdan sanki... Sesin soluğun çıkmıyor...
Aaaa bana mesaj gelmediii :) bidaha yollarmisinnnn
Iyi eglenceler canimSelam herkese...
Canim evet hepimize bir haller oldu.bende yine diyet yok.kilo almış olabilirim diye korkuyorum baskule çıkmıyorum.beni bu hafta aynı olarak kabul edin mümkünse.. Sac sorunum ortadan kalkana kadar beni izinli yazabiliyorsaniz yazin.grubu olumsuz etkilemek istemem.ama aranizda olmak istiyorum.en azindan temelli ipleri birakmiyorum sayenizde.yani beni boyle biraz idare ederseniz iyi olur.ilaclar ise yariycak insallah. Umutluyum..
Ben bayramdan sonra tatile gitcem diye dusunuyorum.yarin sabah istanbuldayiz kısmetse :)
absolut cim sana arkadaşlık yolladım sanirim ? Epey oldu...kabul etmedin .yada ben yolliyamadim :)
kaptan bizi ufak ufak bırakdan sanki... Sesin soluğun çıkmıyor...
Aaaa bana mesaj gelmediii :) bidaha yollarmisinnnn
91,4 / 91,1 / 0,3 / %0,32 bu ne yaaa 300 gram verebilmisim cok moralim bozukkk
Günaydın kizlar
Canim vermissin iste bozma moralini
Arada olur oyle seyler sakın sakın moralini bozmaGunaydin Daykocumm
Kafayi yiycem ama, ilaclar butun duzenimi alt ust etti. Bir gram kacamak yapmiyorum, karsiliginda 1 kilo vermisimdir herhalde diyorum bi bakiyorum ya almisim yada boyle 200-300 gram.
Zaten regl duzenimde bozuldu 15 gun erken oldu falan.. Heyheylerim tepemde yani..
MasAllah sana... Sen cok guzel veriyosun valla.. Helsl olsun :)
Kızlar Ezgi ortada yok di mi ben kaçırıyorum değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?