- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.781
Canm hosgeldin ..insallah istediğin kiloya ulaşıp hayallerine kavuşursun...Merhaba bende araniza yeni katiliyorum. 87 kiloyum. Boy 165. Yurtdisinda yasiyorum. Gecen sene 99 kiloydum 6 ay dengeli beslenerek 78 kiloya dustum. 4 ay once üçüz kizlarim dunyaya geldi. Simdi dogum sonrasi 87 kiloyum ve 62 kiloya dusmeyi istiyorum. 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim nasil oldu ağrıların.biraz daha iyisin insallah...Kizlarrr kizlarrr napiyosunuzzz
Ebune, abur cubur yedinmi :))
neler yediniz hafta sonu ?
Ben iyi gidiyorum. Bir kacamak yapmadim, yalniz eve pide alindigi zaman dilimleri ayarlamak zor oluyor.. Yasasin tam bugday ekmegi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm hosgeldin ..insallah istediğin kiloya ulaşıp hayallerine kavuşursun...
canim nasil oldu ağrıların.biraz daha iyisin insallah...
Napayim beyaa sen napiyonIyiym topraaam sen nasilsin naparsin:)
Kizlar bugun canim acayiip abur cubur cekiyor
Teşekkürler akrebim kaptanimTebrikler kızlar
Canım senin ve daykonun durumunu resmiyete geçirelim... Sen kaptansın, dayko yardımcı..
Diğer üyeleri de yetiştirin her konuda..Mezun durumunda bırakıp gitmek yok çünkü, görevinizi önce devretmeniz gerekiyor..Duruma göre yeni üye alabilirsiniz ve ve ve en önemlisi paylaşımı takip edin he zaman
Hosgeldin canimMerhaba bende araniza yeni katiliyorum. 87 kiloyum. Boy 165. Yurtdisinda yasiyorum. Gecen sene 99 kiloydum 6 ay dengeli beslenerek 78 kiloya dustum. 4 ay once üçüz kizlarim dunyaya geldi. Simdi dogum sonrasi 87 kiloyum ve 62 kiloya dusmeyi istiyorum. 😊
Bugunku menumude paylasayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ogle
Disardayim max 200 kcal bisiler yerim
Ara
1 activia yogurt
Aksam
Pazi kavurma
4 kasik bulgur pilavi
Herkese iyi haftalar olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Napayim beyaa sen napiyon
Tam Ata Demirer in dedigi gibi oldu
Teşekkürler akrebim kaptanim
Hosgeldin canim
Anamm hemde üçüz Allah bagislasin canim Allah kolaylik versin
Afiyet olsun canim
Benim yediklerim iyice karisti yemek yedimmi yemedimmi onu bile unutuyorum bu ara
Ah ah yiyemedim canim kacamak yapayim bir dondurma yiyeyim dedim ama misafir vardi evdetabi yiyememem iyi mi olfu kotu mu bilemedim:))
İlaclar malesef vücut dengesini bozuyor..benim aldığım ilac inanılmaz iştah acıyor...zor tutuyorum kendimi... Bizde tatil planı yapmaya çalışıyoruz arkadas la aynı yeri ayarlayalım istiyoruz ya bakalım.kalabalik daha guzel gecer cunki...Yaaa agri varda, onu gectim asil regl corba oldu. Ilaclar butun metabolizmami degistirdi. 8 temmuzda regl oldum. Bugun yine oldum( tarihleri kaydi sacmasapan bisi oldu. Agustosta tatile gidicez tam ortasina denk gelecek galiba uyuz oldumm .((
guzel bir menü olmuş canim...harikasin...Bugunku menumude paylasayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ogle
Disardayim max 200 kcal bisiler yerim
Ara
1 activia yogurt
Aksam
Pazi kavurma
4 kasik bulgur pilavi
Herkese iyi haftalar
canim ramazan herkesin düzenini değiştirdi dimi... Benimde öyle bugun evdeyim sukur hergun kosturmacadan nasil geçiyor anlamıyorum.Selam kizlar
Haftasonu misafirim vardi pek giremedim
Ben yediklerimden cok yiyemediklerimi unutmamAlemsin Dayko :)) .. Ben yediklerimi asla unutmam valla :))))
Herkese merhaba...
İlaclar malesef vücut dengesini bozuyor..benim aldığım ilac inanılmaz iştah acıyor...zor tutuyorum kendimi... Bizde tatil planı yapmaya çalışıyoruz arkadas la aynı yeri ayarlayalım istiyoruz ya bakalım.kalabalik daha guzel gecer cunki...
guzel bir menü olmuş canim...harikasin...
canim ramazan herkesin düzenini değiştirdi dimi... Benimde öyle bugun evdeyim sukur hergun kosturmacadan nasil geçiyor anlamıyorum.
Ben yediklerimden cok yiyemediklerimi unutmam
Esim bekle ben seni goturucem acele etme diyor.. Konferans filan olursa sanirim niyeti o..(geziyi ucuza getirecek ) Ordan birlikte gezeriz diyor ama ben turla gidelim istiyorum. Turla helede kafa dengi arkadaslarla cok guzel eğlenilir cunki.Ahahahah onu hic dusunmemistim valla.. Tabi yaa insan yiyemediklerini unutur mu? Ben mesela gullac sayikliyorum :)
Amaaa ne yapmiyoruzz.. Yemiyoruzzz.. :))
Nooldu senin Italya tatili??
Esim bekle ben seni goturucem acele etme diyor.. Konferans filan olursa sanirim niyeti o..(geziyi ucuza getirecek ) Ordan birlikte gezeriz diyor ama ben turla gidelim istiyorum. Turla helede kafa dengi arkadaslarla cok guzel eğlenilir cunki.
hafaya deniz tatiline gitcez yer bakiyoruz daha ...biz hep son dakikaya kalırız
İstanbulda görüştüğüm arkadasim vardı onlarla birlikte gitcez sanirim.cocuklar acısından da iyi olur...
Ayy gidiyimde 30 dakika bisiklet çeviriyim.vitamin ilaçları cok şişkinlik yaptı sanirim...
Son dakika fırsatları diye bakıyorsun internetten ,hep gittigimiz bir tur var zaten guveniyoruz onerdiklerine..:26: yer var aslinda ama sorun su son Dakika'ya kalınca fiyatlar çift e katlıyor ama yapacak bisey yok malesef..Bende kalabalik tatile bayilirim.. Insalaah yer bulursunuz..
Hadi iyi sporlar sanaa optumm
canim Ramazan düzenimizi değiştirdi ama az kaldı hayırlısıyla. Bende iyic gece kuşu oldum bu ara ..Selam kızlar nasilsiniz ben iyiyim sukur
Uyukluyorum hala gozler acik ama
Ramazan sonrasi hersey rayına oturur insallah bende Bayram sonrasıni bekliyorumIyi geceler kizlar
Benim inanilmaz duzenim bozuldu diyorum ya hep bayramdan sonra duzelcek insallah umudu var:)
Sabah kahvalti ediyorum sonra 9 a kadar bisey yok iftarla birlikte ackliyor girtlagim masallah
Herkese merhabalar..canim Ramazan düzenimizi değiştirdi ama az kaldı hayırlısıyla. Bende iyic gece kuşu oldum bu ara ..
Ramazan sonrasi hersey rayına oturur insallah bende Bayram sonrasıni bekliyorum
Ben su bayramdaki tatili atlattimmi daha da bisi istememHerkese merhabalar..canim Ramazan düzenimizi değiştirdi ama az kaldı hayırlısıyla. Bende iyic gece kuşu oldum bu ara ..
Ramazan sonrasi hersey rayına oturur insallah bende Bayram sonrasıni bekliyorum
Insallah canim ya ceki duzen vermek lazim benim gidisat patates:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?