Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben ilk haftamda 2.7 kilo vermisim. Listeye eklenecek mi bilmiyorum ama ginede hesaplamasini yapiyorum..

87/84.3/ 2.7 /% 3.1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimm masallah harika kilo vermissin. Ama henuz listede degilsin. Iki haftanin sonunda olacak. Haftaya cuma bildirim yapmiyoruz. Ondan sonraki hafta ekliyecegiz senide :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaahh ayni dedigin yarim kilo vermissin. Ben her hafta 300 gr veriyorum :)) gayet iyisin ohh masallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canim benim bayramdan sonra gorun beni Allahim gormek istiyorum su 55 i yarabbiiiiiimmmm:)

Selam güzeller ..yen geldik eve :)
Dun evlilik yildonumumuzdu 9.yil esim rezervasyon yaptırmış kalede fasıl eşliğinde iftar yaptık cok güzeldi...bugun sehir disından gelen arkadaslarla iftarı disarda yaptık. :)
Tartilamadim malesef.ama dun ifar önceki kilomu alıyorum...
Sozen(87.6/87.1/0.5/% 0.57)
Haftaya bildirim yok demek. İnsallah hepimizde Bayram sonrasi diyeti ve sporu düzene sokarız..

Daykom konuşamıyoruz kac zamandır...özledim senii...

Absolut cim insallah sende sıhhatine tam kavuşursun ...ben bugun Dr a gittim kan sonucları iyi cikti dedi doktor...insallah sonuc iyi olur...
Öpüyorum herkesi iyi geceler...

Son düzenleme:

Selam canimmm

Mutluluklar dilerim. Allah daim etsin evliliginizi..

Simdiiii izine 86,1 kg ile ayrildin. Gecen haftaki kilon degil izine ciktigin kiloyu baz aliyoruz..

Yani 86,1 / 87,1 / 1,0 / -0,38 (3'e bolundu)

Bu haftaki sonuçlarımız... Kızlar bir kontrol eder misiniz yanlışlık yapmayalım :)

Sozen 86,1 / 87,1 / 1,0 / %-0,38 (3'e bolundu)
Dayko 93.4 / 92.4 / 1,0 / % 1.07
Absolut123 90,8 / 90,4 / 0,4 / % 0,44
Ebune 61,0 / 60,5 / 0,5 / % 0,82

14.Takım ortalaması %0,48

Süpersin fıstık

Kızlar bir şey soracağım sizlere.
Ben diyeti 14 haziranda bıraktım aslında, temmuzun başına kadar az az dikkat ettim. Temmuz'da tamamen yemeye devam ettim. Fast foodlar, yoğun karbonhidrat alımı vs hepsi vardı. İlaçlarımı da hiç kullanmadım. Biliyorsunuz kilo vermeme yardımcı oluyordu onlar. Yani 25 gündür ayı gibiyim yeme konusunda. Mesela bugün sabah börek, öğlen pizza yedim. Akşama da hamburger düşünüyorum.

Yalnız hala kilo veriyorum. Eskisi kadar hızlı olmasa da haftada 200 300 gr gidiyor. Metabolizma hızıma baktırmadım. Göz altlarım çöktü, makyajsız gezemez oldum öyle kötü durumdalar. Devamlı hasta oluyorum, elim kolum kalkmıyor. Metabolizma hızıma baktırmasam da diğer tahlillerim yapıldı, hiçbir sorunum yok.

Nereye kadar gidecek böyle? İnsanların devamlı "çok kilo verdin yeter" demesinden psikolojim bozuldu resmen.
Ne yapabilirim?

Oyyy kuzumm.. Kiyamamm.. O halsizligin vucuduna surekli seker yuklemesi yapmandan kaynaklaniyordur. Borek, pizza bunlar hep sekerden. Birazdaha saglikli yiyeceklere donup porsiyonlarini buyutursen hic bir problemin kalmaz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben ilk haftamda 2.7 kilo vermisim. Listeye eklenecek mi bilmiyorum ama ginede hesaplamasini yapiyorum..

87/84.3/ 2.7 /% 3.1

Tebrik ederim cok guzel vermissin
Valla canim benim bayramdan sonra gorun beni Allahim gormek istiyorum su 55 i yarabbiiiiiimmmm:)

Inşallah topramm oda olacak

Kuzumm evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice yillar saglikla huzurla kutlayin
Bende seni ozledim bayram sonu daha az yogun olursun inşallah canim

Iyi bayramlar canlarrr.. Hepinizi kucak kucak opuyorummm

Kizlar malesef son iki uc gundur cok kotu beslendim.. dogum gunu partisi vardi sonrada hastalaninca sali verdim kendimi.. insallah kilo almamisimdir.. ama suandan itaberen diyete devam diyorum.. hayal ettigim kiloma bi once kavusmak istoyorum.
😊

Canimcimm bu hafta bayram haftasi diye hepimiz bayram yaptik. Azicik kacirmis olabiliriz. Bir seferlik boyle bir mola gibi dusun. Artik bayram bittigine gore diyete devamm :) insallah diledigin kiloya ulasacaksin :)

Valla bende cok fena dagittim canim ya hemen motive olup baslamam lazim diyete çikolataya cok yogunlastim ben

Biri bizi motive edebilir mi acabasiii:))

Slm kizlar nerdesiniz:)

Ben yediklerimi yazayim
Sabah nescafe
Ara:limonata
Aksam:az pilav az et
Bir iki tanede çikolata hala bayramin etkisinden cikamadim

Slm kizlar nerdesiniz:)

Ben yediklerimi yazayim
Sabah nescafe
Ara:limonata
Aksam:az pilav az et
Bir iki tanede çikolata hala bayramin etkisinden cikamadim

Iyiki bu hafta bildirim yapmamisiz vallahi hepimizin durum fena :)

Ben bayramda 1,2 kilo almisim.. Ama bayram sonrasi persembe cuma bu iki gunde yarisini verdim. Pazartesiye kadarda verirsem, persembeye yine 300 gr yazarim herhalde :)

Canimcim cok sagliksiz menun.. Ozel bir diyet mi yapiyorsun? Hic sebze meyve yok. Valla ben boyle bir menuyle aksama bayilirim biyerlerde.

Haklisin canim ya ben anlayamiyorum ki kendimi gunduz canim hicbirsey istemiyor 7den sonra acikiyorum ben ozamanda kg aliyorum cok dengesiz besleniyorum

Haklisin canim ya ben anlayamiyorum ki kendimi gunduz canim hicbirsey istemiyor 7den sonra acikiyorum ben ozamanda kg aliyorum cok dengesiz besleniyorum

Valla bunu cozmen lazim galiba.. Diyeti bosver sagligin icin gerekli.. Vitamin mineral protein karbonhidrat vs vs hepsinden dengeli almamiz gerekiyor..

Ben mesela bugun bir dengeli beslendim ki sorma ( akil verene bak diyeceksin :) )

Kizarmis tavuk, ve dondurma yedim :)) bu yazin ilk dondurmasiydi, light dondurmaydi ve 2 top yiyebildim :) sonrasini midem almadi.

Ama kizarmis tavugu yedim valla (

Allah'immm cok pismanimm

Hadi gaza gelelim yaa nolurrr..

Sende cok az yemissin canim ya valla kendimize gelmemiz lazim bu gidisata dur demeliyiz:))

Ben bi duzene sokamadim gitti
Canim bende bugun tavuk ve pilav yedim ekmeksiz yediysen bisey olmaz cunku tum gun az yemissin

Ayy bizim ki Körler sagirlar birbirini agirlar hesabina donfu:))

Hihiii o sadece 1 ogunde yedigim :)))

Sabah mis gibi kahvaltimi yaptim. Oglen yemegimi de yedim. Aksam cozuttum :))

Telafisi yok yani yedim bugun valla...

Yarin duzene sokuyorum soz valla.. Hadi sende soz ver yarina duzene giriyoruz :)))

Heee o bir öğünmüydü bacıııımmm:))

Tamamdir yarin basliyoruz yeter artik bikac gun yapsak rayina girer diye umuyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…