Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Onlar yok bu içtiğim karışımın icinde :44: ... Aslinda Dr a gitsem iyi Olucak ama bisey beni engelliyor...saclarim hala cok dökülüyor... Birde yazdıklarına bakayım sagolasin

canım yaklaşık 10 yıldır q enzim q 10 kullanıyorum ben resmen gençlik ikiri hücre yenileyici pek çok koruyuzu faydası var omega 3 ü 6 aydır kullanıyorum ayrıca her ay d vitamini yaptırıyorum saç dükülme sorunum kullanmam gereken bir ilaçtan dolayı bendede vardı

bunların yanısıra suna dumankayanın dana iliği kürü var onu yapıyorum ama çok zahmetli ayda bir ancak çok etkili tavsiye ederim
ayrıca lavanta suyu ile saçımı yıkıyorum ve çayını içiyorum dökülmem hem durdu hemde saçım gürleşti mutlaka yapmalısın
bebe şampuanı kullanıyorum ilk başlarda sertleştiriyor fakat sonra ipeksi oluyor

bende öyle limonlu su hergün bolca içmek zorundayım
enfeksiyon oluşşumunu engellediği için dr um zorunlu kıldı
diyetle alkali ile alakası yok
ama yinede her türlü faydası oldu oluyorda

geçmiş olsun cnm limonlu su vazgeçilmezim benimde

kzılar kocam geldi öpüyorum görüşürüz

iyi geceler

Son düzenleme:
Canim İyi oldugunu dusundugum bur sampuan kullanıyordum ama eskisi gibi iyi gelmiyor bana..issirgan otlu eczaneden alirdim.degistircem ama ne alsam ne önerirsin?

Isırgan benim saçımı yapış yapış yapmıştı.. Aktardan sarımsak şampuanı sor canım. Burdan marka yazamıyoruz ya, ben sana mesaj atarım şimdi adını :))

Birde gerçekten doktora gidersen çok iyi edersin. Biz burdan ne yazarsak yazalım, ya sağdan soldan duyduklarımızı yada kendimize iyi geleni önerebiliriz.. Doktor sana özel tedavi uygulayacaktır. En sağlıklısı o :) bu kadar kafayı da takma canımcım. Stres yapma. Emin ol kısa sürede saç fışkıracak :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hepsini denedim cnm dediğin sanırım mecitamcanın şampuanı arganyağlısını da denemiştim ilk zaman iyi geliyor fakat sonrası yine aynı sana iyi geldiyse ne mutlu

ay duşa girdi hemen az daha zaman kazandım

sohbet tatlı geldi sanırımm

Canim bende Aliyim bu enzimleri d vitamini iğneli sanirim ..bir Dr ugrasam iyi Olucak sitesi yaptım gitmedim sırf bu yüzden..bu kullandığım besin takviyesinde cildi guzellestiriyormus.bende bu yonden ise yaradı sahi bide dökülme bitse hayırlısıyla...

ben sana kullandığım sampuani yazmıyordum reklam olmasın diye ama sayfanın altında reklamını gordum
Bebek sampuani evde var ama ben onu duş jeli gibi vücuda kullanıyorum ..seba... Sampuan yada t...issirgan otlu sampuani sacıma sürüyordum ..iki yıldır memnunum...ama bu ara ise yaramiyor hicbisey..Sarımsakli sampuani gordum ama zarar vermesin diye korktum... :44::44:

ben hepsini denedim cnm dediğin sanırım mecitamcanın şampuanı arganyağlısını da denemiştim ilk zaman iyi geliyor fakat sonrası yine aynı sana iyi geldiyse ne mutlu

sohbet tatlı geldi sanırımm
Canimcim Dana iliği kuru nasil bisey sence bu kadar cok dökülürsen ise yararmı ?

Sözencim sana şampuanın ismini mesaj attım. Burada marka kullanmak yasak olduğu için. Mesajlarına bakabilirsin. Birde sabah diyet başlığından çokk uzaklaşmış bir sohbet okuyacak arkadaşlarımız. Ben daha fazla konu hakkında yazmıyorum. İstersen sende saç konusundaki başlıklarda bu detayları araştırabilirsin.. Çok öptüm iyi geceler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önce kan tahlillerini mutlaka yaptır cnmm d vitaminin eksikse kalçadan en etkilisi hızlı yükseliyor ilave olarak bakım kürlerini yapabilirsin

Canimcim Dana iliği kuru nasil bisey sence bu kadar cok dökülürsen ise yararmı ?

yaramaması mümkün değil çünkü ilik saf protein kasaplar özel çıkarıyor dana iliğini pek çok tarifi var nette ben kendi uyguladığı yazayım
150 gr sığır iliği alıyorum iliği teflon tavada eritip eriyen yağ kadar hindistan cevizi yağını ekliyorum ayrıca kokuyu önlemesi açısından yarım kapak çamterebentine ekliyorum ılık halde saçıma boya sürer gibi diplerine yedirip .streç filim sarıp 2 saatbekletebildiğim kadar bekletiyorum

kızlar tadım kaçtı görüşürüz iyigeceler

hayırdır cnmmm :44: iyi geceler dikkat et klendine

geldi canm msj teşekkürler...

sagol canim deniycem bu kuru .. Teşekkürler...
Herkeslere iyi geceler... Bende biraz sığır iligi kurunu okuyup yatarım...

Selamm kizlarr

Bugunku menum
Sabah
1 dilim tb ekmegi 64
1 dilim peynir 71

Oglen
Mercimek corbasi 109

Ara
1 porsiyon ananas 47

Aksam
Semizotu yemegi 242
2 kasik yogurt 15
1 dilim tb ekmegi 64

Toplam 612 kcal

Su 2 lt

Spor yok bugun yine agrilarim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim Sweetdimplecim ugrayin bizim takima da arada cok mutlu oluyoruz sizleri gorunce
Hosgeldin canim

Gecmis olsun canim enun de cok guzel ayrica
Ilaclardan dolayimi kilon az gidiyor acaba masallah hic kacamakta yapmiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana gelirsek regl oldum dun oruc yok ama gece iftardan sonra 1 maydanozlu limonlu cay ictim birde 24.00 gibi ceviz ici yedim gece gec yatinca ogleye dogru kalktim 1 dilim cavdar ekmegi ile 1 k.k beyaz peynir yaninda 1 buyuk kupa yesil cay ictim
Birazdanda meyve yemegi dusunuyorum yogurtla beraber
Canim istemiyor hicbisi sizce ramazan menume devammi edim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimcimm hem ilaclardan, hemde suan spor yapmam yasak oldugu icin ( merdiven bile cikma dedi doktor) cuval gibi yatiyorum :) arada disari cikiyorum ondan sonra butun gece agrim oluyo ( ben bunlardan dolayi veremedigimi dusunuyorum. Bu 3 gun şoklama yapicam. Bugun yarin ve pazar gunu. Arada oyle bunyeyi sasirtmak iyi gelir :)

Senin bunyende oruca alismis tabi ondan canin bisi cekmiyordur. Ama azicik meyve ye valla serin serin :)

Bu arada ogle yemegimi bile daha yemedim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…