- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.741
kzılar kocam geldi öpüyorum görüşürüz
Onlar yok bu içtiğim karışımın icinde :44: ... Aslinda Dr a gitsem iyi Olucak ama bisey beni engelliyor...saclarim hala cok dökülüyor... Birde yazdıklarına bakayım sagolasin
bende öyle limonlu su hergün bolca içmek zorundayım
enfeksiyon oluşşumunu engellediği için dr um zorunlu kıldı
diyetle alkali ile alakası yok
ama yinede her türlü faydası oldu oluyorda
kzılar kocam geldi öpüyorum görüşürüz
Canim İyi oldugunu dusundugum bur sampuan kullanıyordum ama eskisi gibi iyi gelmiyor bana..issirgan otlu eczaneden alirdim.degistircem ama ne alsam ne önerirsin?
ay duşa girdi hemen az daha zaman kazandımGörüşürüz canim,uğra buralardayiz bizz..
Isırgan benim saçımı yapış yapış yapmıştı.. Aktardan sarımsak şampuanı sor canım. Burdan marka yazamıyoruz ya, ben sana mesaj atarım şimdi adını :))
Birde gerçekten doktora gidersen çok iyi edersin. Biz burdan ne yazarsak yazalım, ya sağdan soldan duyduklarımızı yada kendimize iyi geleni önerebiliriz.. Doktor sana özel tedavi uygulayacaktır. En sağlıklısı o :) bu kadar kafayı da takma canımcım. Stres yapma. Emin ol kısa sürede saç fışkıracak :)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay duşa girdi hemen az daha zaman kazandım
Canim bende Aliyim bu enzimleri d vitamini iğneli sanirim ..bir Dr ugrasam iyi Olucak sitesi yaptım gitmedim sırf bu yüzden..bu kullandığım besin takviyesinde cildi guzellestiriyormus.bende bu yonden ise yaradı sahi bide dökülme bitse hayırlısıyla...canım yaklaşık 10 yıldır q enzim q 10 kullanıyorum ben resmen gençlik ikiri hücre yenileyici pek çok koruyuzu faydası var omega 3 ü 6 aydır kullanıyorum ayrıca her ay de vitamini yaptırıyorum saç dükülme sorunum kullanmam gereken bir ilaçtan dolayı bendede vardı
bunların yanısıra suna dumankayanın dana iliği kürü var onu yapıyorum ama çok zahmetli ayda bir ancak çok etkili tavsiye ederim
ayrıca lavanta suyu ile saçımı yıkıyorum ve çayını içiyorum dökülmem hem durdu hemde saçım gürleşti mutlaka yapmalısın
bebe şampuanı kullanıyorum ilk başlarda sertleştiriyor fakat sonra ipeksi oluyor
geçmiş olsun cnm limonlu su vazgeçilmezim benimde
iyi geceler
ben sana kullandığım sampuani yazmıyordum reklam olmasın diye ama sayfanın altında reklamını gordumIsırgan benim saçımı yapış yapış yapmıştı.. Aktardan sarımsak şampuanı sor canım. Burdan marka yazamıyoruz ya, ben sana mesaj atarım şimdi adını :))
Birde gerçekten doktora gidersen çok iyi edersin. Biz burdan ne yazarsak yazalım, ya sağdan soldan duyduklarımızı yada kendimize iyi geleni önerebiliriz.. Doktor sana özel tedavi uygulayacaktır. En sağlıklısı o :) bu kadar kafayı da takma canımcım. Stres yapma. Emin ol kısa sürede saç fışkıracak :)))
Canimcim Dana iliği kuru nasil bisey sence bu kadar cok dökülürsen ise yararmı ?ben hepsini denedim cnm dediğin sanırım mecitamcanın şampuanı arganyağlısını da denemiştim ilk zaman iyi geliyor fakat sonrası yine aynı sana iyi geldiyse ne mutlu
sohbet tatlı geldi sanırımm
kızlar tadım kaçtı görüşürüz iyigeceler
Canim bende Aliyim bu enzimleri d vitamini iğneli sanirim ..bir Dr ugrasam iyi Olucak sitesi yaptım gitmedim sırf bu yüzden..bu kullandığım besin takviyesinde cildi guzellestiriyormus.bende bu yonden ise yaradı sahi bide dökülme bitse hayırlısıyla...
ben sana kullandığım sampuani yazmıyordum reklam olmasın diye ama sayfanın altında reklamını gordum
Bebek sampuani evde var ama ben onu duş jeli gibi vücuda kullanıyorum ..seba... Sampuan yada t...issirgan otlu sampuani sacıma sürüyordum ..iki yıldır memnunum...ama bu ara ise yaramiyor hicbisey..Sarımsakli sampuani gordum ama zarar vermesin diye korktum... :44::44:
Canimcim Dana iliği kuru nasil bisey sence bu kadar cok dökülürsen ise yararmı ?
kızlar tadım kaçtı görüşürüz iyigeceler
geldi canm msj teşekkürler...Sözencim sana şampuanın ismini mesaj attım. Burada marka kullanmak yasak olduğu için. Mesajlarına bakabilirsin. Birde sabah diyet başlığından çokk uzaklaşmış bir sohbet okuyacak arkadaşlarımız. Ben daha fazla konu hakkında yazmıyorum. İstersen sende saç konusundaki başlıklarda bu detayları araştırabilirsin.. Çok öptüm iyi geceler
sagol canim deniycem bu kuru .. Teşekkürler...önce kan tahlillerini mutlaka yaptır cnmm d vitaminin eksikse kalçadan en etkilisi hızlı yükseliyor ilave olarak bakım kürlerini yapabilirsin
yaramaması mümkün değil çünkü ilik saf protein kasaplar özel çıkarıyor dana iliğini pek çok tarifi var nette ben kendi uyguladığı yazayım
150 gr sığır iliği alıyorum iliği teflon tavada eritip eriyen yağ kadar hindistan cevizi yağını ekliyorum ayrıca kokuyu önlemesi açısından yarım kapak çamterebentine ekliyorum ılık halde saçıma boya sürer gibi diplerine yedirip .streç filim sarıp 2 saatbekletebildiğim kadar bekletiyorum
hayırdır cnmmm :44: iyi geceler dikkat et klendine
geldi canm msj teşekkürler...
sagol canim deniycem bu kuru .. Teşekkürler...
Herkeslere iyi geceler... Bende biraz sığır iligi kurunu okuyup yatarım...
durdum azmin zaferi yaniBaklavadan uzak dur canim...iyi geceler..
ya gündemin savaşın filistinin durumuna üzüldüm heryerde görmek duymak canımı sıkmıştıhayırdır cnmmm :44: iyi geceler dikkat et klendine
Tesekkur ederim Sweetdimplecim ugrayin bizim takima da arada cok mutlu oluyoruz sizleri goruncerica ederim cnmmmm mahcup olacak vbirşey yok bitanemm
daykocum tbrk ederim süper vermişsinezgi 3, kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oldu yarın bildirim yaparmı bilemem
diskalifiye olsa bile üye o hafta takımda yer alıyor kızlar sözen de akrebim açıklamış haftaya dönebilir
bencede düşsün akrebimmm
Hosgeldin canimkızlar selam
diyet yapıyorum ben ama tam teşekküllü değil
çünkü evimde değilim imkanlar mümkün kılmıyor
ama hafif az sık yemeye çalışıyorum
yağdan tuzdan şekerden uzağım
akşam 7 buçuk yemeğimde biraz kaçamak yaptım
5-6 çatal zeytinyağlı barbunya pilaki + tonbalıklı salata yedim
bol su içiyorum bugün 1,5 lt içtim 2 lt ye doğru gidiyorum
akşam 30 dk tempolu yürüyüş yaptım sabahta öyle
diyeceğim o ki şuanda açlık hissediyorum çok fena
birde gündüzden beridir mutfaktaki baklavayı yememek için direniyorum
şuanki açlığımı neyle bastırabilirim??
Selamm kizlarr
Bugunku menum
Sabah
1 dilim tb ekmegi 64
1 dilim peynir 71
Oglen
Mercimek corbasi 109
Ara
1 porsiyon ananas 47
Aksam
Semizotu yemegi 242
2 kasik yogurt 15
1 dilim tb ekmegi 64
Toplam 612 kcal
Su 2 lt
Spor yok bugun yine agrilarim var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim Sweetdimplecim ugrayin bizim takima da arada cok mutlu oluyoruz sizleri gorunce
Hosgeldin canim
Gecmis olsun canim enun de cok guzel ayrica
Ilaclardan dolayimi kilon az gidiyor acaba masallah hic kacamakta yapmiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?