- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.441
Ohh miss. Hareket iyidir sezenim.Mis gibi kahvaltımı yaptım. Sonra küçük kuzum kucagımda 1.5 saat yürüdüm. Bugun sut iznindeyim. Yarında. Yurudum dediysem oyle tempolu degilde iste markete girdik. Magazaya girdik falan dolastim aslında. Olsun hareketsizlikten iyidir.
Afiyet olsu cnm.Merhaba
1 saate yakin yürüdüm.yüzüm iyileşmeye başladı.bende dışarıda yürüdüm.
Kahvaltıda
İki dilim ekmek kavurmalı yumurta yedim
Oda baya tok tuttu.su paket çorbalardan bir tane simdi içtim.
Aksamadan bamya yoğurt yerim.
Hoşgeldin cnm nerde çalışıyorsun. Öğrencilik derken? Anlatsana tanıyalım seni.Hosbulduk öncelikle
Boy: 165
Guncel kilo : 68
Hedef : 54
ilk hedef : 63
hem öğrenci hem çalışanım 25 yaşındayim
bugün domates salatalık biraz peynir 1 dilim tam buğday ekmegi ve şekersiz çayla günü başlattım
ara öğün bir mandalina iki biskuvi light tabi
ve ödem için bitki aldım onu deneyip sonucunu yazacağım sevgiler..
Bende öyle yaptımBen vücutla çok direnmeye karşıyım. Ben canım bir şeyi o an çok istiyorsa mutlaka yerim. Yoksa sonra daha kötü oluyor benim için. Eger yemezsem o an işte o zaman kendimi kaybediyoryorum.
Sabah
Müsli
Ara
2 yudum taze karışık meyve suyu
Öğle
3 y kaşığı makarna
1 tatlı kaşığı ton balığı
Bol salata
Ara
Yeşil çay
4 leblebi
4 çubuk kraker
Çikolatalı kek
Yeşil çay
Akşam
1 kepçe Çorba
Kurutulmuş kabak yemeği
Yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
Sade kahve
Herhangi bir bitki çayı( yeşilçay, melisa yada papatya)
Su: 3 lt
Spor: zumba 30'
15 squat " farklı bir tarzda"
Bu arada kızlar benim ev 6. Katta ve asansor yok. Bugun 2 kere inip ciktim. Birinde cocuklar birinde su bidonuyla. Bittim.valla
Menum
Sabah
Beyaz peynirli tost
1 yumurta 1 cay kasigi tahin pehmez
Oglen
Balik salata
3 yemek kasigi ispanak
Yemek oncesi lebleli ezmesi hazirlardan 1 isirik
Aksam
Tavuk yogurt
Hoşgeldin cnm nerde çalışıyorsun. Öğrencilik derken? Anlatsana tanıyalım seni.
rus diyetinin 2. günü bitmek üzere ama bende bitmek üzereyim
sadece maden suyu ve azcuk peynir vardı listede.
aynen uyguladım.
ama aksam bir kase corba içmeyi düşünüyorum. ısım ısınsın ayyy.
yarın da bir günlük iş başı yapcam uzuunnn bir süre sonra bilmiyorum nasıl olcak
Hoşgeldin.umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsınız.Ankarada yaşıyorum proje işlerine bakıyorum iç mimarlık geçmişim var simdi mimarliktan devam ediyorum imza yetkisi için ☺
Hoşgeldin.umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsınız.
Bu arada kızlar benim ev 6. Katta ve asansor yok. Bugun 2 kere inip ciktim. Birinde cocuklar birinde su bidonuyla. Bittim.valla
Menum
Sabah
Beyaz peynirli tost
1 yumurta 1 cay kasigi tahin pehmez
Oglen
Balik salata
3 yemek kasigi ispanak
Yemek oncesi lebleli ezmesi hazirlardan 1 isirik
Aksam
Tavuk yogurt
Bütün gün yazmanı bekledim valla.
Yaşıyorsa bende baslayayim diyorum.
Kizma şaka şaka
Bende yarin başlıyorum o zaman
Yok kız bu atistirmalik. Hani bakkallarda olur ya ezilmis sekerli lebebi 110 kal. Bu arada paketin kalanini da yedim.Maşallah bacım.
Leblebi tozunu nerde kullanıyorsunuz merak ettim
Hos geldin bacim. Tarif icin tsk. Kırkkilit otunu hic duymamıştım bu arada. Gerci sade mısır püskülü kiraz sapı da iyi ödem atar. Ben cok severim bu otları bu arada. Aktara gittimi kendimi kaybederim. Ama şimdi emziriyorum.diye sadece rezene, anason ve ısırgan iciyorum.hergun. onlarında kilo vermeye pek etkisi yok. Hatta rezene.birde istah acıyor.Kızlar bu arada ara öğünden sonra 1 saat yürüyüş yaptım ve akşam icin kabak haşlayıp yedim 1 saat sonra egzersiz yapıp günü bitiriyorum
ayrıca ısırgan otu kirkkilit otu kiraz sapı Mısır Püskülü aldım hepsinden birer tutam 1 litre suya 10 dk demleme ve içmece ödemelere Elveda ahmet marankinin tarifi ben deniyorum sizde deneyin
Cok ağır bir diyet bacım, allah kolaylık versin. Zaten zayıflama ugruna yaptığımız bu şeyleri başka zaman olsa kafamıza silah dayasalar yapayız. İşkence yapıyorlar diye ortalıgı ayaga kaldiririzyaşayan bir ölüyümmmbugun zor gecti. bi kase corba içtim akşamm
Tamam simdi anladım. Bende ne edecek Acep diye düşündüm.Yok kız bu atistirmalik. Hani bakkallarda olur ya ezilmis sekerli lebebi 110 kal. Bu arada paketin kalanini da yedim.
Yasamana sevindim bacımyaşayan bir ölüyümmmbugun zor gecti. bi kase corba içtim akşamm
Yasamana sevindim bacım
Bende niyeti devrelerin.yarin başlıyorum.soda yerine çorba içeceğin ama ondan sonraki gün listeye uyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?