- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.421
Mosmorum, pazar günü için sana bi tavsiyem olacak nacizane:
Kahvaltıda tabağini zeytin peynir domates haşlanmış yumurta 1 dl ekmek gibi kalorisi düşük yiyeceklerle doldur ve gözünü tabağından ayırma kızartma vs yokmuş gibi davran tabağın bittiğinde beyne otomatik olarak tokluk mesajı gidiyormuş tabağın bittiğinde hemen kalk sofradan.bugün ben öyle yaptım çocuk uyandı deyip kaçtım öyle yırttım yani.
Aynen mosmorum daha bir gaza geldim eve geldim normalde ekmek yemeden yapamam akşam yemeğinde ekmek bile yemedimhiç bir şey alamadan geliyorum her seferinde eve ve canım çooookkk sıkılıyor
Kaptanım ben 6 Ocağa kadar izin istiyorumÇok ani oldu benim içinde ne zamandır memeleketime gitmek istiyordum ama çocukla cesaret edemiyordum eşim az önce aradı almış biletimizi yarın akşam için...Cuma gününün bildirimini yarın bildiririm inşallah...Memlekette net çok yavaşta olsa çekiyordu telden girmeye çalışırım ara ara ama ne olur ne olmaz beni yine de izinli sayın olur mu?
Kızlar hem çok sevinçliyim anneme babama kavuşacağım için hem de tedirgin 7 aylık bebişim ve de bazen aşırı huysuz oluyorKafam kazan gibi şu an beni ne bekliyor yolda hiç bilemiyorum Her şeyi düşünüyorum ya biri laf söylerse oğlum ağladı diye wc ihtiyacım olduğunda falan ne yapıcam Kimseye emanet edememki ben bebişimi Offf ya vazmı geçsem diyecem ama eşim hem gidiş hem dönüş biletimizi almış
Ben de tv izledikçe ve dışarıya çıktıkça zayıf olan hatunları görüyorum ya daha bir gaza geliyorum canım...Ya şöyle5-6 ay boğazımızı tutup sonunda mutlu olmak var inşallah gider bu kilolarhihihihi:) süper yapmıssın. yoksa ısrar da ediyorlar yee yee diye :))) evet dediğin yapmalıyım bencede.
yeme canım ekmek fln. benm dünya kıyafetim kolilerde bekliyor. bugun nette kıyafetlere baktım. sırf kendmi motive etmek için. kendi kendime onların içine girmek istiyosan yemeceksin!! yemedim. tutcaz bu boğazı
benmde 6 aylık bebeğim var biliyosun canım. gecen 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yaptık. bnmki normalde de çok huzursuz bir bebek değildir ama otobüsde eşimle beni deli etti.bebekten bebeğe değişir tabi. seninki uyur gider inşallah. kaç saatlik yol ki.? allah yardımcın olsun şimdiden..
Cnm hayırlı yolculuklar. Yarın bildirimini yaparsan iznini de yazarız. Öpt.Kaptanım ben 6 Ocağa kadar izin istiyorumÇok ani oldu benim içinde ne zamandır memeleketime gitmek istiyordum ama çocukla cesaret edemiyordum eşim az önce aradı almış biletimizi yarın akşam için...Cuma gününün bildirimini yarın bildiririm inşallah...Memlekette net çok yavaşta olsa çekiyordu telden girmeye çalışırım ara ara ama ne olur ne olmaz beni yine de izinli sayın olur mu?
Kızlar hem çok sevinçliyim anneme babama kavuşacağım için hem de tedirgin 7 aylık bebişim ve de bazen aşırı huysuz oluyorKafam kazan gibi şu an beni ne bekliyor yolda hiç bilemiyorum Her şeyi düşünüyorum ya biri laf söylerse oğlum ağladı diye wc ihtiyacım olduğunda falan ne yapıcam Kimseye emanet edememki ben bebişimi Offf ya vazmı geçsem diyecem ama eşim hem gidiş hem dönüş biletimizi almış
Tatlım hoşgeldin. İi yaptın. Tanıyalım seni.Merhaba aranıza yeni katılıyorum umarım başarılı olurum , oluruz yarından itibaren gün gün paylaşımlarim gelecek hepinizhepinize sevgiler..
40' karar 50' zarar mış benim için.. Çok yoruldum ama yanlış videoyu açmışım50 dk zumbaaaa wawww demek istiyorummmm
Canım zor olur illaki bebekle ama Allah bi kolaylık verir elbet hiç streslenmeBen de tv izledikçe ve dışarıya çıktıkça zayıf olan hatunları görüyorum ya daha bir gaza geliyorum canım...Ya şöyle5-6 ay boğazımızı tutup sonunda mutlu olmak var inşallah gider bu kilolar
Biliyorum canım bebeğin olduğunu offf ya 5 saatlik yolda bile huysuzluk yaptıysa offf nen ne yaparım huysuzlanırsa oğlumBizde 4-5 saatlik yolculuklar yapıyrouz sık sık canım ama kendi arabamızla o yüzden çok sıkıntı olmuyor ama şimdi 12 saat gidicez ve eşim olmadan otobüsle İnşallah beni şaşırtır ve huysuzluk yapmaz oğluşum Çok stres oldu m şimdiden
Merhaba aranıza yeni katılıyorum umarım başarılı olurum , oluruz yarından itibaren gün gün paylaşımlarim gelecek hepinizhepinize sevgiler..
Çok geçmiş olsun deryacım, önce sağlık..günaydın kızlar .dün benim için kötü bir gündü.gece rahatsızlandım grip ve faranjit olmuşum. boğazlarım yanıyor.yinede diyete devam ediyordum.1 kutu prebiyotik sade yoğurt ve elma yedim.öğle içinde yumurtalı tam buğday unlu lavaşımı aldım yanıma.ama yemekten sonra odamızdaki arkadaşa geçmiş olsuna gidecektik.yemek yemeden gelin dedi.tabii bende arkadaşlara uymak zorunda kaldım.kısır ,sütlü tatlı ,kek ve yoğurtlu kabak salatası yapmış. ben sadece kısır yiyeyim dedim.az kalsın beni dövecekti.tabağımı bitirinceye kadar gözümün içine baktı.akşamda mecbur ilaç içmek için yemek zorunda kaldım.çok az et haşlama ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim .maalesef spor yok çünkü kolumu kaldıramayacak kadar halsizim.bu aralar giremezsem kusura bakmayın.işe bile sürünerek geliyorum resmen.yarın kilomu bildiririm.
Cnm çok geçmiş olsun. Her zaman diyorum önce sağlık.günaydın kızlar .dün benim için kötü bir gündü.gece rahatsızlandım grip ve faranjit olmuşum. boğazlarım yanıyor.yinede diyete devam ediyordum.1 kutu prebiyotik sade yoğurt ve elma yedim.öğle içinde yumurtalı tam buğday unlu lavaşımı aldım yanıma.ama yemekten sonra odamızdaki arkadaşa geçmiş olsuna gidecektik.yemek yemeden gelin dedi.tabii bende arkadaşlara uymak zorunda kaldım.kısır ,sütlü tatlı ,kek ve yoğurtlu kabak salatası yapmış. ben sadece kısır yiyeyim dedim.az kalsın beni dövecekti.tabağımı bitirinceye kadar gözümün içine baktı.akşamda mecbur ilaç içmek için yemek zorunda kaldım.çok az et haşlama ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim .maalesef spor yok çünkü kolumu kaldıramayacak kadar halsizim.bu aralar giremezsem kusura bakmayın.işe bile sürünerek geliyorum resmen.yarın kilomu bildiririm.
Şu bir kaç gündür içimde bi çikolata canavarıyla yaşıyorum..
Bazen o kazanıyor bazen ben..
Dün gece kaç kere gittim geldim.En son 1 çay kaşığı tahin pekmez yedim ama geçmedi .
Yoğurt yedim bende birde papatya çayı içtim
Şimdi yine geldi yaa. Kafamı gömesim var çikolataya
Ben vücutla çok direnmeye karşıyım. Ben canım bir şeyi o an çok istiyorsa mutlaka yerim. Yoksa sonra daha kötü oluyor benim için. Eger yemezsem o an işte o zaman kendimi kaybediyoryorum.Şu bir kaç gündür içimde bi çikolata canavarıyla yaşıyorum..
Bazen o kazanıyor bazen ben..
Dün gece kaç kere gittim geldim.En son 1 çay kaşığı tahin pekmez yedim ama geçmedi .
Yoğurt yedim bende birde papatya çayı içtim
Şimdi yine geldi yaa. Kafamı gömesim var çikolataya
Mis gibi kahvaltımı yaptım. Sonra küçük kuzum kucagımda 1.5 saat yürüdüm. Bugun sut iznindeyim. Yarında. Yurudum dediysem oyle tempolu degilde iste markete girdik. Magazaya girdik falan dolastim aslında. Olsun hareketsizlikten iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?