Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar pek menü yok ama paylaşayım ne yaptım ettim.

rus diyetine 1. günü başarıyla tamamlandı.
1.litre süt içtim
30 dk egzersiz
3 mil leslie yaptım
yürüyüş planlıyorum ama bilmiyorum ufaklığa bağlı değişir.

selam menüm

sabah
2 yumurta sonradan kahvaltıya dahil olan 1 dilim peynirli börek

öğle
tavuk çevirme

ara
1 eti cin

akşam
1 tabak bulgurlu pırasa
2 yk kısır
çeyrek çikolata

yediğim çikolatanın bana düşen kalorisi 76 şıymış. Çokmuş yahu bir ısırık bir şey aldım halbuki. demekki kaç ısırık aldığına değil kaç kalori aldığını bakıcan kardeşim.
eti cin de 130 kalori al sana havadan 250 kalori boşa gitti bacılar. Bu arada light limonlu bisküvide 193 kaloriymiş. yazık ya. yemem ben bunları artıkın bu ne ya.

Günaydın bacılar
Sabah kalkıp mekik cekeyim dedim 300 tane çektim. Aletin yayını kirdim ya. Yedeklerini ara ki bulasin. Taşınınca nereye koyduğunu bulamadım.
vayyy rambo yakar yine mekik aletini parçalamış. Aleti bile ağlattın yakar bacım. o bile bu eziyete dayanamadı. Hayır yapan adamlarda ne bilsinler birinin günde 1000 mekik çekeceğini . Adamlar bu aleti yaparken şöyle düşünmüştür bence " bunu kesin şişko biri zayıflamak için alır. Onlarda zaten başlarda yapamaz 10-20 derken 100 tane falan yapmaya başlar sonra da bir köşeye atar maksimum ömrü boyunca 5000 mekik falan çekilir" demişlerdir ama ne bilsinler bunu alanlardan birinin rambo çıkacağını. Accuk biz diyet yapıp akşamda ay bir ısırık ondan aldım ay canım tatlı istedi de işte cin yedim ne varki onda küçücük bir şey diyen hatunların ruhuna uygun hareket edeceksin. İki gün yapıp benim nerede bile olduklarından haberimin olmadığı spor aletlerim gibi bir köşeye atacaksın. Ama nerdeee yakar bacı yaptı mı günde 1000 mekik yapar. Helal sana bacım. Grurumuzsun. Uyma sen bana. Birileri bu aletleri yapanlara günlerini göstermeli bacım.

Telefona yukledim .dizi izlerken bile açıp yapıyorum
hee bende yükledim. Ama sadece yükleyebildim Daha açıp bakmak bile nasip olmadı. Orda olunca iyi hissettiryor bana kendimi " bi gün yapıcaksın se_zen diyorum kendi kendime , bir gün kırıcam bende şeytanın bacağını "

İş cal hesabına dönünce durup bi düşünüyonda bazen gerisi gelmiyorki

Bnm menümde şöyle;
1 yk lor peyniri
4 zeytin
1 lokma ekmek

Ara
Yeşll çay

Öğle
Yarım dilm ekmek
3 kaşık Yer elması sarımsaklı yoğurtla

Ara
Yeşil çay
1 avuç leblebi

Akşam
2 yk makarna yağsız
1 yk ton balığı
Salata

Ara
Sade türk kahvesi
Çikolata

Yeşil çay

Su: 3 lt
Spor: 30' yürüyüş( bebek arabalı)
50' zumba

Aslında öğleden sonra detoks için meyve sebze suyu içecektim ama olmadı
Kereviz sapı, mandalina,portakal,yeşil elma sıktım biraz içtim ama kereviz kokusundan devam edemedim.
Tadı çok belli değildi ama içemedim vazgeçtim

selam menüm

sabah
2 yumurta sonradan kahvaltıya dahil olan 1 dilim peynirli börek

öğle
tavuk çevirme

ara
1 eti cin

akşam
1 tabak bulgurlu pırasa
2 yk kısır
çeyrek çikolata

en sonunda kendi değerlendirmeni sen çok güzel yapmıssın bacım yeme gülüm yaaa. bosver

bayıldımmmmm ehehehehe

50 dk zumbaaaa wawww demek istiyorummmm

eee diğer arkadaşlar ne yaptılar.. nirde bu mileetttt
Ben burdayım bacımda huysuz oğluşum yüzünden kaç kez elime aldım bilgisayarı geri bıraktım yazamadımMoralim çok bozuk bugün kızlar
Bugün dışarı çıktık eşimle bişeyler bakıyım dedim kendime ama hiç bişey bulamadım alacakGiydiğim şeylerde çok kötü oldu hiç yakışmadıNefret ediyorum kendimden yaa

Fırsat bulmuşken hemen menümü yazayım:
Sabah
Az yağda pişmiş yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 çay kaşığı çilek reçeli
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

Ara
1 elma

Ara
1 bardak şalgam

Akşam
1 kase yoğurt
az kıymalı ve yağlı pırasa yemeği

Ara
1 nar

1.5 litre su( Nazar değdirdim kendime bu aralar çok su içemiyorum)

Kızlar benimde bugünüm kötü geçti ailece misafirliğe gittik pasta pogca anlarsiniz işte.gitmeden önce kendime bin tembih vurdum sadece tadına bakacaksın diye ama 1 kaşık bir lokma derken kendimi tutmakta çok zorlandım. Neyse ki akşam geldiğimde çok az çorba ve 5 yk yeşil mercimekle günü kapattım çok sinir oluyorum ya kahvaltıda da evde degildim hersey yağlı herşey kızartma.mecbur tadina baktım sadece.öyle olunca da ac kalıyorum bir sonraki öğünde kendimi zor tutuyorum

bu çok fena bi durum yaa. bende yaşadım gecen bayramda. ne alsan olmuyor. olanlar yakışmıyor. işte bu durum daha cok gaza getirmeli seni. hiç üzülme devam et başaracaksın canım

menün çok güzel canım. tebrik ederim.

sabahki durumu akşam telafi etmişsin canım. dağıtmamıssın :) insan misafirliğe gidince bozuluyor mutlaka diyet. bizde pazar günü arkadaşlara kahvaltıya gidicez. bakalım nolcak

Mosmorum, pazar günü için sana bi tavsiyem olacak nacizane:
Kahvaltıda tabağini zeytin peynir domates haşlanmış yumurta 1 dl ekmek gibi kalorisi düşük yiyeceklerle doldur ve gözünü tabağından ayırma kızartma vs yokmuş gibi davran tabağın bittiğinde beyne otomatik olarak tokluk mesajı gidiyormuş tabağın bittiğinde hemen kalk sofradan.bugün ben öyle yaptım çocuk uyandı deyip kaçtım öyle yırttım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…