- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.401
Evett hanımlar çoook mutluyum bugün 52.6 yı gördüm tartıda. Ayyy 300 gr gitmiş. Dün öğlende akşamda protei almıştim ondan heralde. İnşallah cumayada böyle güzel sonuçlar alırum.
Valla bacım ayni bendede var ağrı ama ne yapalım elim mahkum.maşallahın var ya 300 taneyi nasıl çekiyorsun .dün 40 ondan önceki gün 100 çektim şu an karın kaslarımın ağrısından duramıyorum
koca gün 1 litre süt ile nasıl durdun annnneeeem ya.kızlar pek menü yok ama paylaşayım ne yaptım ettim.
rus diyetine 1. günü başarıyla tamamlandı.
1.litre süt içtim
30 dk egzersiz
3 mil leslie yaptım
yürüyüş planlıyorum ama bilmiyorum ufaklığa bağlı değişir.
vayyy rambo yakar yine mekik aletini parçalamış. Aleti bile ağlattın yakar bacım. o bile bu eziyete dayanamadı. Hayır yapan adamlarda ne bilsinler birinin günde 1000 mekik çekeceğini . Adamlar bu aleti yaparken şöyle düşünmüştür bence " bunu kesin şişko biri zayıflamak için alır. Onlarda zaten başlarda yapamaz 10-20 derken 100 tane falan yapmaya başlar sonra da bir köşeye atar maksimum ömrü boyunca 5000 mekik falan çekilir" demişlerdir ama ne bilsinler bunu alanlardan birinin rambo çıkacağını. Accuk biz diyet yapıp akşamda ay bir ısırık ondan aldım ay canım tatlı istedi de işte cin yedim ne varki onda küçücük bir şey diyen hatunların ruhuna uygun hareket edeceksin. İki gün yapıp benim nerede bile olduklarından haberimin olmadığı spor aletlerim gibi bir köşeye atacaksın. Ama nerdeee yakar bacı yaptı mı günde 1000 mekik yapar. Helal sana bacım. Grurumuzsun. Uyma sen bana. Birileri bu aletleri yapanlara günlerini göstermeli bacım.Günaydın bacılar
Sabah kalkıp mekik cekeyim dedim 300 tane çektim. Aletin yayını kirdim ya. Yedeklerini ara ki bulasin. Taşınınca nereye koyduğunu bulamadım.
hee bende yükledim. Ama sadece yükleyebildimTelefona yukledim .dizi izlerken bile açıp yapıyorum
İş cal hesabına dönünce durup bi düşünüyonda bazen gerisi gelmiyorkiyediğim çikolatanın bana düşen kalorisi 76 şıymış. Çokmuş yahu bir ısırık bir şey aldım halbuki. demekki kaç ısırık aldığına değil kaç kalori aldığını bakıcan kardeşim.
eti cin de 130 kalori al sana havadan 250 kalori boşa gitti bacılar. Bu arada light limonlu bisküvide 193 kaloriymiş. yazık ya. yemem ben bunları artıkın bu ne ya.
koca gün 1 litre süt ile nasıl durdun annnneeeem ya.
selam menüm
sabah
2 yumurta sonradan kahvaltıya dahil olan 1 dilim peynirli börek
öğle
tavuk çevirme
ara
1 eti cin
akşam
1 tabak bulgurlu pırasa
2 yk kısır
çeyrek çikolata
yediğim çikolatanın bana düşen kalorisi 76 şıymış. Çokmuş yahu bir ısırık bir şey aldım halbuki. demekki kaç ısırık aldığına değil kaç kalori aldığını bakıcan kardeşim.
eti cin de 130 kalori al sana havadan 250 kalori boşa gitti bacılar. Bu arada light limonlu bisküvide 193 kaloriymiş. yazık ya. yemem ben bunları artıkın bu ne ya.
vayyy rambo yakar yine mekik aletini parçalamış. Aleti bile ağlattın yakar bacım. o bile bu eziyete dayanamadı. Hayır yapan adamlarda ne bilsinler birinin günde 1000 mekik çekeceğini . Adamlar bu aleti yaparken şöyle düşünmüştür bence " bunu kesin şişko biri zayıflamak için alır. Onlarda zaten başlarda yapamaz 10-20 derken 100 tane falan yapmaya başlar sonra da bir köşeye atar maksimum ömrü boyunca 5000 mekik falan çekilir" demişlerdir ama ne bilsinler bunu alanlardan birinin rambo çıkacağını. Accuk biz diyet yapıp akşamda ay bir ısırık ondan aldım ay canım tatlı istedi de işte cin yedim ne varki onda küçücük bir şey diyen hatunların ruhuna uygun hareket edeceksin. İki gün yapıp benim nerede bile olduklarından haberimin olmadığı spor aletlerim gibi bir köşeye atacaksın. Ama nerdeee yakar bacı yaptı mı günde 1000 mekik yapar. Helal sana bacım. Grurumuzsun. Uyma sen bana. Birileri bu aletleri yapanlara günlerini göstermeli bacım.
Bnm menümde şöyle;
1 yk lor peyniri
4 zeytin
1 lokma ekmek
Ara
Yeşll çay
Öğle
Yarım dilm ekmek
3 kaşık Yer elması sarımsaklı yoğurtla
Ara
Yeşil çay
1 avuç leblebi
Akşam
2 yk makarna yağsız
1 yk ton balığı
Salata
Ara
Sade türk kahvesi
Çikolata
Yeşil çay
Su: 3 lt
Spor: 30' yürüyüş( bebek arabalı)
50' zumba
Aslında öğleden sonra detoks için meyve sebze suyu içecektim ama olmadı
Kereviz sapı, mandalina,portakal,yeşil elma sıktım biraz içtim ama kereviz kokusundan devam edemedim.
Tadı çok belli değildi ama içemedim vazgeçtim
Ben burdayım bacımda huysuz oğluşum yüzünden kaç kez elime aldım bilgisayarı geri bıraktım yazamadımeee diğer arkadaşlar ne yaptılar.. nirde bu mileetttt
Ben burdayım bacımda huysuz oğluşum yüzünden kaç kez elime aldım bilgisayarı geri bıraktım yazamadımMoralim çok bozuk bugün kızlar
Bugün dışarı çıktık eşimle bişeyler bakıyım dedim kendime ama hiç bişey bulamadım alacakGiydiğim şeylerde çok kötü oldu hiç yakışmadı Nefret ediyorum kendimden yaa
Fırsat bulmuşken hemen menümü yazayım:
Sabah
Az yağda pişmiş yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 çay kaşığı çilek reçeli
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
Ara
1 elma
Ara
1 bardak şalgam
Akşam
1 kase yoğurt
az kıymalı ve yağlı pırasa yemeği
Ara
1 nar
1.5 litre su( Nazar değdirdim kendime bu aralar çok su içemiyorum)
Kızlar benimde bugünüm kötü geçti ailece misafirliğe gittik pasta pogca anlarsiniz işte.gitmeden önce kendime bin tembih vurdum sadece tadına bakacaksın diye ama 1 kaşık bir lokma derken kendimi tutmakta çok zorlandım. Neyse ki akşam geldiğimde çok az çorba ve 5 yk yeşil mercimekle günü kapattım çok sinir oluyorum ya kahvaltıda da evde degildim hersey yağlı herşey kızartma.mecbur tadina baktım sadece.öyle olunca da ac kalıyorum bir sonraki öğünde kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?