- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.501
İlk üçe girmemiz çok zor
Sarı kartlı kaldık mı?
Ah evet galiba. Neyse gelecek haftaya inş.İlk üçe girmemiz çok zor
Sarı kartlı kaldık mı?
1 | 1 | meksilina | 52.5 |
2 | 2 | se_zen | 56 |
3 | 3 | bettybooop | 57.2 |
4 | 4 | Prelestniy | 59.7 |
5 | 5 | solanum | 62 |
6 | 6 | minikiminannesi | 63 |
7 | 7 | yakar76 | 66.5-izinli |
- | 8 | retrox[/td][td]68-yeni uye | |
8 | 9 | deryak | 69.9 |
9 | 10 | nepnep6 | 75.6 |
10 | 11 | rebeka33 | 80.4-izne ayrildi |
11 | 13 | mosmorum | 84.8 |
Hoşbuldum canımİyi yolculuklar..
Hoşgeldinn daykocum
Öyleymiş çok sıkı tut diyetini bana yetişemezsin yoksa sana bu Fırsatı vermeyeceğimbnm rakip dayko ymus :)))
Gecicem seni. Ama bugun izinliyim. Yaramazlik yapiyorum caktirmadan.
Se__zen senin boyun kaçtıGecicem seni. Ama bugun izinliyim. Yaramazlik yapiyorum caktirmadan.
Hoşbuldum canım
Öyleymiş çok sıkı tut diyetini bana yetişemezsin yoksa sana bu Fırsatı vermeyeceğim
Benim rakibim izne ayrıldı bende senle yarışayım bu hafta en yakın kg olarak bakalım hangimiz daha çok vereceğiz olurmu mosmorum
Se__zen senin boyun kaçtı
aradaki farka değil verdiğimiz kiloya göre yarışalım bizde canım benim o farkı düşürmeye hiç niyetim yok hee bilesinaramızda yine çok fark var benm senn kilona gelsem haftaya kadar yine bişiydir :):):)
benim ilk hedefim 70 kg da ondan sordum boyunu aslında senin kilon iyi gibi geldi bana1.58 ama ben küsüratla ipgilenmiyorum, soranlara direk bir buçuk metreyim.diyorum
bende bende dukan'a başladım atak döneminde iyi kilo veriliyormuş haftaya süpriz yapalım haydiKizlar yayinda ve yapumda emegi gecenlere teşekkurler. 3. Olmusuz. Takimda iki tane rus diyeti yapan var faha cok kilo vercwjler haftaya.hadi haftaya birinci olalım.
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunMerhaba kızlar
Oğlum okulda düşmüş kafasını yatmış resmen hastane falan derken anca fırsat buldum.
3. Olumsuz tebrikler.
Rus diyeti değil sanki çin işkencesi.
Aksam eşime caktirmamak için bir kepçe çorba içtim.canım sıkıldığında istahim kaçtı dedim.
Yarin çorba içeceğin.
Ben kacayim bacılar
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
geçen benim kızın sınıfta arkadaşının biri kalem atıyor diğer arkadaşının gözüne gelmiş şu uclu kalemlerden kızın gözünde kalmış uç ameliyat oldu büyüselerde haşarılıkları bitmiyor
Oluna geçmiş olsun bacim. Valla erkek cocuklar fena yaramaz oluyir gorunen. Gerci ben kız olmama ragmen küçükken distan cok uslu gorunmeme ragmen, bir arkafasimi merdivanden it,isin, birinin karnına yumruk atmışım. Birini ısırmışım falan. Gerci bunlar bana anlatiılanlar benim hafızam çok saglam degil bana anlattıklarında şaşırıyorum. Halbuki ben kendimi çok usly hanım hanımcık bilirdim.Merhaba kızlar
Oğlum okulda düşmüş kafasını yatmış resmen hastane falan derken anca fırsat buldum.
3. Olumsuz tebrikler.
Rus diyeti değil sanki çin işkencesi.
Aksam eşime caktirmamak için bir kepçe çorba içtim.canım sıkıldığında istahim kaçtı dedim.
Yarin çorba içeceğin.
Ben kacayim bacılar
ufff dikiş var hemde ayyy kıyamam kuzuma yaaHic sormaya.arkadaşı itmiş buda düşmüş kafada uç tane dikiş. Kafasına mi uzulesin çocuğun korktuguna mi uzulesin bilemedim.
Bu arada sende hoşgeldin .
Biraz ayrı kalmak iyi gelmiştir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?