Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanimlar,

Guncel rakip listelerimiz asagidaki gibidir:
Aramiza yeni katilanlar oldu, izinli uyelereimiz geri dondu vs. - rakibi degisen uyeler kirmizi ile renklendirilmistir.
Rakiplerinizi iyi ezberleyin ve onlari gecmeye calisin :)

Herkese saglikli kilo vermeler :)
11meksilina52.5
22se_zen56
33bettybooop57.2
44Prelestniy59.7
55solanum62
66minikiminannesi63
77yakar7666.5-izinli
-8retrox[/td][td]68-yeni uye
89deryak69.9
910nepnep675.6
1011rebeka3380.4-izne ayrildi
1113mosmorum84.8
[tr][td]Eski sirasi[/td][td]Guncel Sirasi[/td][td]Yarismaci[/td][td]Guncel kilo[/td][/tr] [/td] [td]
[tr][td]-[/td][td]12[/td][td]dayko[/td][td]82.3-izinden dondu[/td][/tr]
[/td]
[td][/td]
[td][/td]

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz azminiz hiç eksilmesin inşallah
Bu arada Takım'ların hepsi bildirim yaptıysa bu hafta 3. Oluyoruz gibi gibi
Sizleri tebrik ederim
Absolut123 adaşşş nerelerdesin ne alemdesin iyileştinmi ses verrrr

aramızda yine çok fark var benm senn kilona gelsem haftaya kadar yine bişiydir :):):)

aramızda yine çok fark var benm senn kilona gelsem haftaya kadar yine bişiydir :):):)
aradaki farka değil verdiğimiz kiloya göre yarışalım bizde canım benim o farkı düşürmeye hiç niyetim yok hee bilesin
1.58 ama ben küsüratla ipgilenmiyorum, soranlara direk bir buçuk metreyim.diyorum
benim ilk hedefim 70 kg da ondan sordum boyunu aslında senin kilon iyi gibi geldi bana
abovvv benim 60 olmama bile 20 kg var rus diyetini bırak fotosentez yapsam yeri var
Kizlar yayinda ve yapumda emegi gecenlere teşekkurler. 3. Olmusuz. Takimda iki tane rus diyeti yapan var faha cok kilo vercwjler haftaya.hadi haftaya birinci olalım.
bende bende dukan'a başladım atak döneminde iyi kilo veriliyormuş haftaya süpriz yapalım haydi

Merhaba kızlar
Oğlum okulda düşmüş kafasını yatmış resmen hastane falan derken anca fırsat buldum.
3. Olumsuz tebrikler.
Rus diyeti değil sanki çin işkencesi.
Aksam eşime caktirmamak için bir kepçe çorba içtim.canım sıkıldığında istahim kaçtı dedim.
Yarin çorba içeceğin.
Ben kacayim bacılar

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
geçen benim kızın sınıfta arkadaşının biri kalem atıyor diğer arkadaşının gözüne gelmiş şu uclu kalemlerden kızın gözünde kalmış uç ameliyat oldu büyüselerde haşarılıkları bitmiyor

Hic sormaya.arkadaşı itmiş buda düşmüş kafada uç tane dikiş. Kafasına mi uzulesin çocuğun korktuguna mi uzulesin bilemedim.
Bu arada sende hoşgeldin .
Biraz ayrı kalmak iyi gelmiştir sana

Oluna geçmiş olsun bacim. Valla erkek cocuklar fena yaramaz oluyir gorunen. Gerci ben kız olmama ragmen küçükken distan cok uslu gorunmeme ragmen, bir arkafasimi merdivanden it,isin, birinin karnına yumruk atmışım. Birini ısırmışım falan. Gerci bunlar bana anlatiılanlar benim hafızam çok saglam degil bana anlattıklarında şaşırıyorum. Halbuki ben kendimi çok usly hanım hanımcık bilirdim.

Hic sormaya.arkadaşı itmiş buda düşmüş kafada uç tane dikiş. Kafasına mi uzulesin çocuğun korktuguna mi uzulesin bilemedim.
Bu arada sende hoşgeldin .
Biraz ayrı kalmak iyi gelmiştir sana
ufff dikiş var hemde ayyy kıyamam kuzuma yaa
hosbuldum cnm iyi oldu aslında 80 e inene kadar bekliyecektim dayanamadım yine

Aklıma gelmişken kızlar bu hafıza icin onereceginiz vitamin falan var mı ya. Benim hafızam fena. Bana bir sey anlatıyorlar ben şaşıp kalıyorum hiç hatırlamıyorum çogu seyi. Iste olmaxdı şimdi orda da başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…