Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vitaminlerden anlamam da bulmaca çözmek iyi geliyor

Bende oğlumu çok uslu sanıyordum AMS arkadaşlarını görünce otlağa çıkmış danaya dönüyor resmen.kız ondan beter .geçen gün öğretmeni çağırdı nisa yi kontrol etmek de zorlaniyorum diye. Halim vahim valla. Biraz sert kurallar koyan bir anneyim biraz serbest birsksam ne yapacak canavarlar allah bilir

Hafıza için b12 veriyorlar genelde.kilo vereceğiz diye sakatat tahıl tuketmiyoruz hep ondan

Evet Ya cocuklar arkadaşlarının yanında çok degisiyor. Amannn yaramaz olsunlarda Allah acılarını göstermesin. Anne olmak böleymiş işte. Insanın aklı fikri canı hep onlarda

Günaydın kızlar.
Dunku kaçamaklar 600 gram olarak vucuduma geri dondu. Hafta sonu kacamak falan yok. Bugun birazda yuruyus yapayim. Pazartesine kadar vermem lazim bunlari. Sonrada 55.5 a dusmem lazim

Selam şekerler nasılsınız ben iyiyim şükür kaçamak yapılmıyor demi yok yok yapılmıyordurrr

Sadece çorba baya zorladı
Az önce çayın yanina iki minik bisküvi yedim günün kaçamağı oldu

bende bugun kacamak yapcam ( eşim cok kızdı benm rus diyetine. sabah zorla yedirdi. sütüm cok azaldığı içinnn (((
şimdi de yemeğe gidicezz ( sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. ama sabah sadece menemen yedim azcuk peynirle kaçamak sayılmaz herhalde. ama yemek için sözz veremiyommmm

Bacım emzirirken bende kesinlikle karşıyım. Ben bile aslında emziren birine göre biraz dengesiz yiyorum ama . biz emzirdigimiz icin biraz da dikkat etsek aslında sağlıklı kilo verebiliriz.

Bence sen bu diyeti yapma sana da bebeğine de yazık
Dünden beri halim kalmadı tutunacak yer arıyorum resmen bir akşam mi diye düşünüyordum sen birde emziriyormussun hemen birakmalisin.o çocuğun gunahina gidiyorsun. Kırmak istemedim ama bence yapma.
Sezen gibi dikkat ederek güzel kilo verebilirsin

Menü
Sabah
3 kepce mercimek corbasi
Öğle
1 kase sebze çorbası
Ara
1 kase sebze çorbası
2 bisküvi
Aksam artik dayanamadım ya
2 yk pilav
2 kepçe kurufasulye
Spor olarak ev isi valla canım çıktı kızlar

Menü
Sabah
3 kepce mercimek corbasi
Öğle
1 kase sebze çorbası
Ara
1 kase sebze çorbası
2 bisküvi
Aksam artik dayanamadım ya
2 yk pilav
2 kepçe kurufasulye
Spor olarak ev isi valla canım çıktı kızlar
Senin menüde güzel . keske aksana kadar bosuna sıkmasaydın kendini. Dengeli beslenmeyince bir yerde patlak veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…