- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.521
vitaminlerden anlamam da bulmaca çözmek iyi geliyorAklıma gelmişken kızlar bu hafıza icin onereceginiz vitamin falan var mı ya. Benim hafızam fena. Bana bir sey anlatıyorlar ben şaşıp kalıyorum hiç hatırlamıyorum çogu seyi. Iste olmaxdı şimdi orda da başladı.
Oluna geçmiş olsun bacim. Valla erkek cocuklar fena yaramaz oluyir gorunen. Gerci ben kız olmama ragmen küçükken distan cok uslu gorunmeme ragmen, bir arkafasimi merdivanden it,isin, birinin karnına yumruk atmışım. Birini ısırmışım falan. Gerci bunlar bana anlatiılanlar benim hafızam çok saglam degil bana anlattıklarında şaşırıyorum. Halbuki ben kendimi çok usly hanım hanımcık bilirdim.
Hafıza için b12 veriyorlar genelde.kilo vereceğiz diye sakatat tahıl tuketmiyoruz hep ondanAklıma gelmişken kızlar bu hafıza icin onereceginiz vitamin falan var mı ya. Benim hafızam fena. Bana bir sey anlatıyorlar ben şaşıp kalıyorum hiç hatırlamıyorum çogu seyi. Iste olmaxdı şimdi orda da başladı.
Evet Ya cocuklar arkadaşlarının yanında çok degisiyor. Amannn yaramaz olsunlarda Allah acılarını göstermesin. Anne olmak böleymiş işte. Insanın aklı fikri canı hep onlardaBende oğlumu çok uslu sanıyordum AMS arkadaşlarını görünce otlağa çıkmış danaya dönüyor resmen.kız ondan beter .geçen gün öğretmeni çağırdı nisa yi kontrol etmek de zorlaniyorum diye. Halim vahim valla. Biraz sert kurallar koyan bir anneyim biraz serbest birsksam ne yapacak canavarlar allah bilir
Sakatat demişken bu hafta biraz ciger yiyeyim. Bugünde fena kaçırdımHafıza için b12 veriyorlar genelde.kilo vereceğiz diye sakatat tahıl tuketmiyoruz hep ondan
Ayyy bende cok beceriksizim bulmaca konusunda yavitaminlerden anlamam da bulmaca çözmek iyi geliyor
Aynen benimde tam boyum.1.58 ama ben küsüratla ipgilenmiyorum, soranlara direk bir buçuk metreyim.diyorum
Bacım emzirirken bende kesinlikle karşıyım. Ben bile aslında emziren birine göre biraz dengesiz yiyorum ama . biz emzirdigimiz icin biraz da dikkat etsek aslında sağlıklı kilo verebiliriz.bende bugun kacamak yapcam( eşim cok kızdı benm rus diyetine. sabah zorla yedirdi. sütüm cok azaldığı içinnn (((
şimdi de yemeğe gidicezz( sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. ama sabah sadece menemen yedim azcuk peynirle kaçamak sayılmaz herhalde. ama yemek için sözz veremiyommmm
bende bugun kacamak yapcam( eşim cok kızdı benm rus diyetine. sabah zorla yedirdi. sütüm cok azaldığı içinnn (((
şimdi de yemeğe gidicezz( sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. ama sabah sadece menemen yedim azcuk peynirle kaçamak sayılmaz herhalde. ama yemek için sözz veremiyommmm
harika bir menü tebriklerBugun kimse menu yazmayacak galiba
Sabah
2 yumurta
Biraz ekmek domates
Ara 1 kurabiye
Oglen
Tavuk ve yogurt
Aksam
Balik salata 1 kase corba
1 portakal
Senin menüde güzel . keske aksana kadar bosuna sıkmasaydın kendini. Dengeli beslenmeyince bir yerde patlak veriyor.Menü
Sabah
3 kepce mercimek corbasi
Öğle
1 kase sebze çorbası
Ara
1 kase sebze çorbası
2 bisküvi
Aksam artik dayanamadım ya
2 yk pilav
2 kepçe kurufasulye
Spor olarak ev isi valla canım çıktı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?