Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun kimse menu yazmayacak galiba

Sabah
2 yumurta
Biraz ekmek domates

Ara 1 kurabiye

Oglen
Tavuk ve yogurt

Aksam
Balik salata 1 kase corba
1 portakal

menün gayet sağlıklı ve yerinde canım. çok da güzel kilo verdin bu hafta. hep böle mi yiyerek veriyosun. yoksa bu hafta spora fln mı yüklendin??

Menü
Sabah
3 kepce mercimek corbasi
Öğle
1 kase sebze çorbası
Ara
1 kase sebze çorbası
2 bisküvi
Aksam artik dayanamadım ya
2 yk pilav
2 kepçe kurufasulye
Spor olarak ev isi valla canım çıktı kızlar

canım yaa kıyamam sana. walla diyet değil ölüm orucu gibi dayanmak cok zor. ama ben 3 günde 1.7 kilo verdim. tam da uyamadığım halde. emzirmesem devam ederdim de yavruma yazık gerçekten.

Menü
1 haşlanmış yumurta
Peynirzeytin
Şekersiz çay yarım dilim ekmek

Birkaç yulaflı bisküvi

2 mandalina

3 mercimek köftesi

1 kase çorba
2 yk ıspanak
Yoğurt

Kuşburnu çayi şekersiz
Birkaç fıstık
çok su içemedim biraz midem rahatsızdı.

Kızlar biraz canım sıkkın dün misafir geldi ben kendimi tutamadım küçük bir dilim mmozaik pasta mideme kaçtı:-( bugün de bir kaç ısırık kinder süt dilimi yine mideme doğru yol aldı utanarak söylüyorum:-( :-( yarın çok çok dikkat etmem lazım yarın eve döneceğim tartıda 64 görmekten çok korkuyorum

menün gayet sağlıklı ve yerinde canım. çok da güzel kilo verdin bu hafta. hep böle mi yiyerek veriyosun. yoksa bu hafta spora fln mı yüklendin??
Benim menüler genelde bu sekilde canım. Aslında bugun pek sebze yok ama onu da salatayla falan kapatmaya calışıyorum sabah kahvaltılarını epey saglam yapıyorum. Bazen yazmayı unutuyorum ama bazen bir iki cay kaşıgı tahin pekmez bile yiyorum. Spor hiç yapamıyorum maalesef.

herkese merhaba kızlar.Yarın yeni bir gün ve diyetimin ilk günü... :) yediklerimi yarıma düşürüp hareket kabileyetimi 100 kg ile zor ama bir miktar artırmaya çalışacağım bakalım neler olacak iyi geceler...

Günaydın bacılar
İşlerini halledip kızımı alıp yürüyüşe çıkacağım.
Herkese iyi pazarlar

herkese günaydın, kendimi az tanıtayım :) 35 yaşındayım. bankacıyım :) bu da stres, stres olunca bolca yemek yiyip kendi kendini sakinleştirmek demek benim için. ama şimdilik işten ayrılma şansım olmadığına göre :) çalışmaya devam. evliyim 3 yaşında bir kızım var. Kızım doğduğunda anomolili doğdu. yemek borusu eksikti o yüzden ameliyatlar geçirdi. onun yemek düzenine dikkat edeyim derken benim bir yemek düzenim kalmadı. :) bu sırada dikkatsizlik ve genetik faktörler birde tiroid kanseri ameliyatı atlattım ohh şahane pazar sabahı ne kadar güzel şeyler yazıyorsun diyorsunuzdur. Şimdilik bir sıkıntımız yok hamdolsun. şimdilik bir sıkıntımız olmadığı için artık kendime bakabilirim. Kızıma sağlıklı güzel daha hareketli bir anne sağlayabilirim diye düşünüyorum. O yüzden sabah itibariyle oyun başlasın dedim.

ve :) sabah sabah yaptıklarım.

tartıldım

kg 99,4 (akşam azcıcık az yedimde ) :) gece atıştırmasıda yapmadım.

uyanır uyanmaz bir bardak limonlu ılıksu.
kahvaltıda 7 zeytin bir haşlanmış yumurta biraz peynir (sağlılı şeylerle pek aram yokda :))alışacagım )
yeşil çay

ve an itibariyle tarçınlı su.

benden şimdilik bu kadar...
Hepinize bol dinlenmeli günler olsun...

Bahar2011 hoşgeldin.
Bende sana kendimi tanitayim. 32 yaşındayım. Bende bankacıyım. Boyum.158 cm kilom 56. Buraya ayın 1 inde basladım. Başladıgımda 59 kiloydum. 6 yaşında bir kızım 10 aylık bir oglum var. Dogumda aldıgım kiloları vermeyw çalışıyorum. Hedef 50 inşallah.

Günaydın kzlar.
Dun dikkar edince tartida ciktigim fazla kiloyu hemen verdim. Bugun yine dikkat zamanı. Sabah gerci kahvaltids biraz kızarmiş patates yedum. Ama biliyorsunuz ben tum kacamaklarımı sabah yapıyorum gun icerisindebyakarım ben onları inşallah.

Menü
Sabah
3 dilim salam 3 çatal patatesli yumurta
4 zeytin
Bir lokma ekmek ile 1 tahin Pekmez
Öğle
2 kepçe kuru fasulye 1 kepçe çorba salata
Aksam
Bir avuç uzum ve ceviz 3 mandalina
Spor yarim saat yürüyüş

Menü
Sabah
3 dilim salam 3 çatal patatesli yumurta
4 zeytin
Bir lokma ekmek ile 1 tahin Pekmez
Öğle
2 kepçe kuru fasulye 1 kepçe çorba salata
Aksam
Bir avuç uzum ve ceviz 3 mandalina
Spor yarim saat yürüyüş
Menünü beğendim canım sabahki durumu akşam güzel toparlamışsın cevizi akşam değil de sabaha alırsan tüm gün zihin açıklığına iyi gelir

Bahar hoşgeldin canım bende geçen hafta katıldım inşaallah hepimiz fit hanımlar olarak ayricagiz buradan.menü:
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin 1 lokma tereyağ bal
Şekersiz çay

1 muz

Tavuk ızgara
Yeşil salata

Şekersiz çay
4-5 yulaflı bisküvi

2 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…