- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.541
Bugun kimse menu yazmayacak galiba
Sabah
2 yumurta
Biraz ekmek domates
Ara 1 kurabiye
Oglen
Tavuk ve yogurt
Aksam
Balik salata 1 kase corba
1 portakal
Menü
Sabah
3 kepce mercimek corbasi
Öğle
1 kase sebze çorbası
Ara
1 kase sebze çorbası
2 bisküvi
Aksam artik dayanamadım ya
2 yk pilav
2 kepçe kurufasulye
Spor olarak ev isi valla canım çıktı kızlar
Bugün ödül günü olsun .gene maşallah iyi dayandı n .ben hemen su kaynattim yolda kaldımbugun kaçamak oldu. yarın daha dikkatli olurum inş. pazartesi fazla çıkmak istemiyorum yaa.
Aksam tam bir mücadele verdim.yiyip hemen diğer odaya geçtim.azıcık daha kalsam iki tabaktan aşağı kurtarmazdi.Senin menüde güzel . keske aksana kadar bosuna sıkmasaydın kendini. Dengeli beslenmeyince bir yerde patlak veriyor.
Benim menüler genelde bu sekilde canım. Aslında bugun pek sebze yok ama onu da salatayla falan kapatmaya calışıyorum sabah kahvaltılarını epey saglam yapıyorum. Bazen yazmayı unutuyorum ama bazen bir iki cay kaşıgı tahin pekmez bile yiyorum. Spor hiç yapamıyorum maalesef.menün gayet sağlıklı ve yerinde canım. çok da güzel kilo verdin bu hafta. hep böle mi yiyerek veriyosun. yoksa bu hafta spora fln mı yüklendin??
Cnm hoşgeldin kendinden bahsette tanıyalım seni.herkese merhaba kızlar.Yarın yeni bir gün ve diyetimin ilk günü... :) yediklerimi yarıma düşürüp hareket kabileyetimi 100 kg ile zor ama bir miktar artırmaya çalışacağım bakalım neler olacak iyi geceler...
Menünü beğendim canım sabahki durumu akşam güzel toparlamışsın cevizi akşam değil de sabaha alırsan tüm gün zihin açıklığına iyi gelirMenü
Sabah
3 dilim salam 3 çatal patatesli yumurta
4 zeytin
Bir lokma ekmek ile 1 tahin Pekmez
Öğle
2 kepçe kuru fasulye 1 kepçe çorba salata
Aksam
Bir avuç uzum ve ceviz 3 mandalina
Spor yarim saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?