Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın=)
oruç dolayısıyla akşam resmen kendime hakim olamadım
menüme ek olarak bi avuç tuzsuz fıstık yedim sonra sayısını bilmediğim kadar bisküvi yedim sonra gece gece turşu çekti canım lahana turşusu yedim bu seferde midem bulandı hepsinin üstüne çeyrek ekmek kadar daha küçükte olabilir ekmek arası peynir yedim.ve bitmedi muz yedim başımın belası muz
Bugünde niyetliyim. Yarında son gün yine niyetli olcam. sonra inş nefsime daha çok hakim olabilcem :/
gerçi bu duruma ragmen sabah tartıldım 200 gr vermişim. belki daha çok vermiştim bu kadar yiyince 200 gr a dştü neyse buna da şükür .

menümü yazayım inş bu akşam kaçamaksız kapatırım.
Sahur
çeyrek ekmek arası peynir
1 brdak süt
1 muz

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4-5 yk mantar sote

Ara
1 kase yoğurt
1 kivi

Kaptanım daha once mesajını okumuş ama vakitsizlikten cevap yazamamıştım, eşimin memleketinden abisi eşi ve çocuklarıyla geldi de. Çokk geçmii olsun tencere yanığıyla ucuz kurtarmışsın allah daha beterlerinden korusun.

Evet kaptanım ellerine sağlık. Gerçekten çok sıkıcı ve uğraştırıcı bir iş. dönüşümlü olarak hazırlamakta fayda var.

selamlar herkese,

Arkadaslar birkac gundur giremiyorum.
Ofis disindaydim. Kotu haberlerim var, isten ayriliyorum.
Rusyadaki kriz sebebi ile isimize son verildi.

Mevcut islerin bitirilmesi icin 2 ay daha burdayim ama toplanmaya basladim - zira cok fazla esyam var Turkiye ye donus epey mesakkatli olacak.

Biraz stress de var, uzuntu de. Is arama surecine donduk hepimiz.
Odemesi borcu olan diger arkadaslarima uzuluyorum. Kimsnein ne olacagi belli degil.
Kendimi yemege verdim resmen ne calisma istegi kaldi ne konsantrasyon.
Neyse bi sure cok giremeyebilirim, kafami toplamam gerekiyor biraz.

Eski yazilanlari da okuyamadim. Isyerindeyim suan. Vakit bulunca okuyup yourm yapacagim.

Diyetime sadigim ama biraz fazla yiyorum su sira.
Dikkat etmeye calisaagim, bunca seyin ustune bir de kilo almak istemiyorum.

menümü yazayım inş bu akşam kaçamaksız kapatırım.
Sahur
çeyrek ekmek arası peynir
1 brdak süt
1 muz

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4-5 yk mantar sote

Ara
1 kase yoğurt
1 kivi
cnm insan oruç olduğu zaman nefsine hakşm olmakta gerçekten zorlanıyo. Akşam az kslorili mideni dolu tutacak şeyler tercih edebilirsin mesela

Allahım, çok üzüldüm ya gerçekten. Cnm unutma her şerde bi hayır vardır. Bu senin de arkadaşların için de geçerli. Hem tebrübesi olan yurtdışı görmüş birisin tajminim hemen iş bulursun. Sen yeter ki sağlıklı ol. Gerisi hep halledilir.

Canım rakibem, bEnde diyordum bu hatun bi var bi yok acep ne yer ne içer..
Durumuna çok üzüldüm ama sen güçlü birine benziyosun bunu da kolaylıkla atlatirsin şimdi canın sıkkın diyetine dikkat edemiyosun ama olsun yine ara sıra uğra buraya belki kafanı dağıtırız tekrar adapte olursun diyetine.önemli olan psikolojin. O iyi olursa diyetinde başarılı olur canım.

Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın

Takip ettiğiniz spor nedir? Çözmeye çalıştım beceremedim

Ben jillian yapıyorum 30 days shared diyebi sey bar onu yapıyorum.3 level herbiri 10 gun suruyor. Ciddi sıkılaştıyor ve yarım saatlik videolar. Tavsiy ederim

Canım inşallah senin için hayırlı olur. Çok sıkıntılı bir süreç. İnşallah kısa zamanda her sey yoluna girer. Türkiyeye döneceksrn buda daha kolay iş bulursun. Yabancı dil burds çok.etkili oluyor

Her kapanan kapı yeni açılacak bir kapının habercisidir. Şu an çok zor bi dönemde hissedecek olsanda kendini bu şekilde motive etmeye çalış . Bide şöyle düşün bazen değişimler çok ürkütücü gelsede sonuçları çekilen zorlukları kat kat unutturur senin içinde inş öyle olur.

Kahvaltı

1/2 poğaça
2 ısırık börek
1 dilim kızarmış beyaz ekmek
1 adet domates
1 kk süzme peynir
3 adet yeşil zeyin
2 dilim sucuk.

Öğle
1 dilim etli pide

Akşam
Salata ve çorba

Son düzenleme:
Sabah
1 dilim tost
Peynir kibrit kutusundan biraz buyuk

Ara
3 kuru erik
2 bisküvi

Ogle
1 buyuk tavuk but
Brokoli 1 dilim ekmek
3 yk taze fasülye yemegi

Kizlar sabah ekmek yedim oglene kadar açlıktan başım döndü resmen ya.

Kimse cevap vermedi.herkes kaçamak yapacak herhalde:-\
Sakin kacamak yapma rakibim daha sen bana ceza vereceksin bu hafta.

Ben kacamak yapmiyorum ama cok yiyorum yemememk icin kahve felan iciyorum. ama sabah tartida cok arti gordum umarim bi onceki sebze gununun sisligidir.

Degilse bile birakma bak benim gibi uzulursun sen de

Hem kac gun kaldi surda esinin gelmesine. Ha gayret Yaparsin sen rakibem

Yok benim.niyetim yok. Gerci bugun bir kac biskuvi yedim.ama o kadarda bi sey olmaz herhalde. Bugun doymak bilmiyorum çünkü

Sezenim bitanesin sen, senin rakibin de cok saglam bak. Mezun olmaniza cok az kaldi. Son bi gayret gecin meksilina yi :))

Bugunku menum

Sabah
200 gr yagsiz lor

Ogle
200gr karabugday haslama
150 gr lahana salatasi - az yagli
2 catal taze fasulye

Ara
1 meyveli yogurt ve 2yk yulaf kepegi
1 buyuk kahve

Aksam
Eger sabah buzdolabina koymayi unutmadiysam 100 gr yagsiz kavrulmus et.
unuttuysam ve bozulduysa, mantarli omlet yemeyi planliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…