- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.701
Kaptanım daha once mesajını okumuş ama vakitsizlikten cevap yazamamıştım, eşimin memleketinden abisi eşi ve çocuklarıyla geldi de. Çokk geçmii olsun tencere yanığıyla ucuz kurtarmışsın allah daha beterlerinden korusun.Herkese çokkk çokk teşekkür ediyorum.. Gerçekten nazar var valla
Neyse kötü konuları unuttuk bitti gitti..
Bugün yeni bir gün güzel bir gün..
Ha bu aradase_zen agzına sağlık ohhhhh çok iyi yapmışşsın..
Herkese güzel sağlıklı bir gün dilerimmm
Evet kaptanım ellerine sağlık. Gerçekten çok sıkıcı ve uğraştırıcı bir iş. dönüşümlü olarak hazırlamakta fayda var.Geçtiğimiz hafta mesaj sayılarını veriyorum..
İsminizin devamındaki /1/2/3/4/5...vs seklinde yazılı rakamlar pazartesi, salı, çarşamba vs olarak sıralandı..
Kurallara uyan arkadaşlara teşekkürederimm.. uyamayan arkadaşların da birazcık daha gayret etmelerini rica ederimm..
Ama geçtiğimiz haftalara göre harika dolu dolu bir hafta geçirmişiz.. Bravoooo
Prelestniy / 1/12/4/8/27/6/0/ toplam 58
@Absolut123 / 15/5/10/5/13/7/3 toplam 58
se_zen /10/10/7/4/5/7/3 toplam46
Turkce77 /6/7/0/5/14/4/7 toplam 43
tavsannnn /0/11/6/7/14/1/0 toplam 39
meksilina /5/9/8/0/11/0/1 toplam34 (izinli)
Nurgul_85 /3/1/0/0/10/7/2 toplam23
@dayko 23 /0/19/3/0/1/0/0 toplam23
gulsum462 /0/4/0/1/10/4/4 toplam23
@Sozen /-/-/-/-/7/4/0 toplam 11 (izinli üye geri döndü)
@nepnep6 /2/3/4/0/0/1/0 toplam 10 (izinli)
@clementineee /-/-/-/-/4/0/0 toplam 4 ( yeni üye)
Günaydın=)
oruç dolayısıyla akşam resmen kendime hakim olamadım
menüme ek olarak bi avuç tuzsuz fıstık yedim sonra sayısını bilmediğim kadar bisküvi yedim sonra gece gece turşu çekti canım lahana turşusu yedim bu seferde midem bulandı hepsinin üstüne çeyrek ekmek kadar daha küçükte olabilir ekmek arası peynir yedim.ve bitmedi muz yedim başımın belası muz
Bugünde niyetliyim. Yarında son gün yine niyetli olcam. sonra inş nefsime daha çok hakim olabilcem :/
gerçi bu duruma ragmen sabah tartıldım 200 gr vermişim. belki daha çok vermiştim bu kadar yiyince 200 gr a dştü neyse buna da şükür .
cnm insan oruç olduğu zaman nefsine hakşm olmakta gerçekten zorlanıyo. Akşam az kslorili mideni dolu tutacak şeyler tercih edebilirsin meselamenümü yazayım inş bu akşam kaçamaksız kapatırım.
Sahur
çeyrek ekmek arası peynir
1 brdak süt
1 muz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4-5 yk mantar sote
Ara
1 kase yoğurt
1 kivi
Allahım, çok üzüldüm ya gerçekten. Cnm unutma her şerde bi hayır vardır. Bu senin de arkadaşların için de geçerli. Hem tebrübesi olan yurtdışı görmüş birisin tajminim hemen iş bulursun. Sen yeter ki sağlıklı ol. Gerisi hep halledilir.selamlar herkese,
Arkadaslar birkac gundur giremiyorum.
Ofis disindaydim. Kotu haberlerim var, isten ayriliyorum.
Rusyadaki kriz sebebi ile isimize son verildi.
Mevcut islerin bitirilmesi icin 2 ay daha burdayim ama toplanmaya basladim - zira cok fazla esyam var Turkiye ye donus epey mesakkatli olacak.
Biraz stress de var, uzuntu de. Is arama surecine donduk hepimiz.
Odemesi borcu olan diger arkadaslarima uzuluyorum. Kimsnein ne olacagi belli degil.
Kendimi yemege verdim resmen ne calisma istegi kaldi ne konsantrasyon.
Neyse bi sure cok giremeyebilirim, kafami toplamam gerekiyor biraz.
Eski yazilanlari da okuyamadim. Isyerindeyim suan. Vakit bulunca okuyup yourm yapacagim.
Diyetime sadigim ama biraz fazla yiyorum su sira.
Dikkat etmeye calisaagim, bunca seyin ustune bir de kilo almak istemiyorum.
Canım rakibem, bEnde diyordum bu hatun bi var bi yok acep ne yer ne içer..selamlar herkese,
Mevcut islerin bitirilmesi icin 2 ay daha burdayim ama toplanmaya basladim - zira cok fazla esyam var Turkiye ye donus epey mesakkatli olacak.
Odemesi borcu olan diger arkadaslarima uzuluyorum. Kimsnein ne olacagi belli degil.
Eski yazilanlari da okuyamadim. Isyerindeyim suan. Vakit bulunca okuyup yourm yapacagim.
Sana da günaydın bacım.herkese günaydınn
Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın
Takip ettiğiniz spor nedir? Çözmeye çalıştım beceremedim
selamlar herkese,
selamlar herkese,
Yok benim.niyetim yok. Gerci bugun bir kac biskuvi yedim.ama o kadarda bi sey olmaz herhalde. Bugun doymak bilmiyorum çünküKimse cevap vermedi.herkes kaçamak yapacak herhalde:-\
Olmaz olmaz. Bugün bende doğumdan sonraki ilk reglimi oldum herhalde bi kaç güne şişkinlik inerYok benim.niyetim yok. Gerci bugun bir kac biskuvi yedim.ama o kadarda bi sey olmaz herhalde. Bugun doymak bilmiyorum çünkü
Sakin kacamak yapma rakibim daha sen bana ceza vereceksin bu hafta.Kimse cevap vermedi.herkes kaçamak yapacak herhalde:-\
Yok benim.niyetim yok. Gerci bugun bir kac biskuvi yedim.ama o kadarda bi sey olmaz herhalde. Bugun doymak bilmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?