- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.681
Amannn allah korumuş bacım. Çok geçmiş olsun. Yemek yakma konusunda ben ustume tanımam. Duzenli olarak ya yemegi, ya çaydanlıgı yakıyorum. Ben bi de uyanıkken yakıyorum bahanemde yok yani. Hafta sonu 3 yemek yapıyorsam 1 ibi mutlaka yakıyorum. Bu konuda sermik tencereler iyi oluyor, yanınca hemen temizleniyor. Hatta 3 gundur mutfakta yanık bi tencere var esim inat etti temizlerim ben onu diye ama ben pwk ihtimal vermiyorumBenim akşamdan beri canım sıkkın...
Akşam üzeri yemeği ocağa koyup ders çalışırken oturduğum yerde uyumuşum. Tencere falan kömür olmuş.. Dumana uyandım.. Evi yakıyordum nerdeyse.. Çok çok üzüldüm.
Sonra akşam eşim gelirken hamburger getirdi. Yapma yemek boşver ben gelirken bişeyler alırım diyip, hamburger almış.
Yedim tabi. Yoruldum zaten, ders çalışmam gerekirken mutfak temizledim.Spor falanda yapmak istemiyorum. Yarına toparlanırım inşallah.
Herkese iyi geceler
selam bacılar bugün giremedim ama yazılanları okudum sezeni ve diğer spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Menum
Sabah
2 yumurta 1 dilim tost buna ragmen bir gram diymadım yahu
Ogle
1 tavuk but buyuktu
Haşlanmış brokoli
Ara
55 kalorili çikolata
3 kuru erik
Akşam
Az patatesli kofte
1 kase yogurt
1 buyuk tavuk but
Ara
1 dilim.ananas
1 tane minik tart
Canım benim çok çok geçmiş olsun :) hamburgeri falan da takma için rahat olsun. Sınav dönemimde pizzalar, Hamburger menüler... Spor falan da yapamadım hiç. Allah'a şükür kilo almadım. Kafaya çok taktığımda kilo veremiyorum. Sen de çok takma. :) harika gidiyorsun. Çok öpüldün.Benim akşamdan beri canım sıkkın...
Akşam üzeri yemeği ocağa koyup ders çalışırken oturduğum yerde uyumuşum. Tencere falan kömür olmuş.. Dumana uyandım.. Evi yakıyordum nerdeyse.. Çok çok üzüldüm.
Sonra akşam eşim gelirken hamburger getirdi. Yapma yemek boşver ben gelirken bişeyler alırım diyip, hamburger almış.
Yedim tabi. Yoruldum zaten, ders çalışmam gerekirken mutfak temizledim.Spor falanda yapmak istemiyorum. Yarına toparlanırım inşallah.
Herkese iyi geceler
Cok gecmsolsun canim Allah korumus bi de uyuyakalmissin maazallahBenim akşamdan beri canım sıkkın...
Herkese iyi geceler
Bugun level 2 yi yaptım resmen bittim kızlar. Offf ya bu nasıl bi sey ya.[/sezencim you tubeden mi izliosun?
Sezencim you tubeden mi izliosun?Bugun level 2 yi yaptım resmen bittim kızlar. Offf ya bu nasıl bi sey ya.
Canım ben tele inirdim. Tv karşısında telden yapıyorum. Youtuba internet pketim pek dayanmaz. Her level 10 gun.Sezencim you tubeden mi izliosun?
Ahah canimm ayni ben gibisin sende insanlara yuz verdikce tepene cikio ne yazikki eski isyerimde bende ayni durumla karsilasmistim hep sustum sustum sonunda patlamistim iyi oluo insana bi rahatlik gelio iyi yapmissinKizlar bende bugun işyerinde kavga ettim çok mutluyum. Manyakmıyım evet accık öyleyim. Şimdi ben.normalde kavga falan edemem biri azıcık sesini yukseltsin hakli bile olsam cevap veremem ve aglarım sinirimden. Dogal olarak karşımdaki hep kazanır. Ama bizim oraya sonradan baslayan bir tip var. Adam arizanın önde gideni. Geldiginden beri surekli tartışıyoruz ve hep benim kavga edememden dolayı o haklıymış gibi oluyor. Adamda bagırıp çagırıp üzerimde baskı kurmaya çalışıyor. Bugun ilk defa 10 dakika boyunca çatır çatır ben bagırdım. Sonrada nasıl mutlu oldum anlatamam. Kendi kendime allahım.artık kavga edebiliyorum.diye sevindim. Yası kucuk arkadaslara kotu ornek olmayayım ama diger turlu surekli bem eziliyordum napıyım
Anladi canimbende you tubeden izliorumda level 4 e kadar var sonrasi yok o yuzden sordumCanım ben tele inirdim. Tv karşısında telden yapıyorum. Youtuba internet pketim pek dayanmaz. Her level 10 gun.
Kızlar sporumu yaptım ben yatıyorum hepinize iyi geceler sporunu yapmadan uyuyan ruyasinda şişko öcü görsün
Benim akşamdan beri canım sıkkın...
Herkese iyi geceler
Bugun level 2 yi yaptım resmen bittim kızlar. Offf ya bu nasıl bi sey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?