Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim akşamdan beri canım sıkkın...
Akşam üzeri yemeği ocağa koyup ders çalışırken oturduğum yerde uyumuşum. Tencere falan kömür olmuş.. Dumana uyandım.. Evi yakıyordum nerdeyse.. Çok çok üzüldüm.
Sonra akşam eşim gelirken hamburger getirdi. Yapma yemek boşver ben gelirken bişeyler alırım diyip, hamburger almış.
Yedim tabi. Yoruldum zaten, ders çalışmam gerekirken mutfak temizledim. Spor falanda yapmak istemiyorum. Yarına toparlanırım inşallah.
Herkese iyi geceler

Menum
Sabah
2 yumurta 1 dilim tost buna ragmen bir gram diymadım yahu

Ogle
1 tavuk but buyuktu
Haşlanmış brokoli

Ara
55 kalorili çikolata
3 kuru erik

Akşam
Az patatesli kofte
1 kase yogurt
1 buyuk tavuk but

Ara
1 dilim.ananas
1 tane minik tart

Amannn allah korumuş bacım. Çok geçmiş olsun. Yemek yakma konusunda ben ustume tanımam. Duzenli olarak ya yemegi, ya çaydanlıgı yakıyorum. Ben bi de uyanıkken yakıyorum bahanemde yok yani. Hafta sonu 3 yemek yapıyorsam 1 ibi mutlaka yakıyorum. Bu konuda sermik tencereler iyi oluyor, yanınca hemen temizleniyor. Hatta 3 gundur mutfakta yanık bi tencere var esim inat etti temizlerim ben onu diye ama ben pwk ihtimal vermiyorum

selam bacılar bugün giremedim ama yazılanları okudum sezeni ve diğer spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Kaptanım sende hazırlamışsın o kadar ellerine sağlık.başına gelene de çok üzüldüm bu ara biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun kendine oku bol bol nazara geliyorsun galiba..
Bu arada telden giriyorum toplu alıntı yapamadım kusura bakmayın.
Sezen küçük kacamaklar var gibi ama menün güzel en azından spor yapıyorsun.jilian yapıyorsun bayadır vücut ölçülerinde belirgin bir değişiklik farkediyor musun canım

Bugünkü menüm:
İftar
1 tabak çorba
Biraz pırasa
Küçük bir parca tavuk
Yarım haşlanmış patates (çünkü ekmek yemedigim için doymamıştım)

Nescafe

2 çatal lor peyniri

Çeyrek portakal
su 1.5lt
Spor: 10 dk egzersiz +100 mekik

Canım benim çok çok geçmiş olsun :) hamburgeri falan da takma için rahat olsun. Sınav dönemimde pizzalar, Hamburger menüler... Spor falan da yapamadım hiç. Allah'a şükür kilo almadım. Kafaya çok taktığımda kilo veremiyorum. Sen de çok takma. :) harika gidiyorsun. Çok öpüldün.

Cok gecmsolsun canim Allah korumus bi de uyuyakalmissin maazallah

Kizlar bende bugun işyerinde kavga ettim çok mutluyum. Manyakmıyım evet accık öyleyim. Şimdi ben.normalde kavga falan edemem biri azıcık sesini yukseltsin hakli bile olsam cevap veremem ve aglarım sinirimden. Dogal olarak karşımdaki hep kazanır. Ama bizim oraya sonradan baslayan bir tip var. Adam arizanın önde gideni. Geldiginden beri surekli tartışıyoruz ve hep benim kavga edememden dolayı o haklıymış gibi oluyor. Adamda bagırıp çagırıp üzerimde baskı kurmaya çalışıyor. Bugun ilk defa 10 dakika boyunca çatır çatır ben bagırdım. Sonrada nasıl mutlu oldum anlatamam. Kendi kendime allahım.artık kavga edebiliyorum.diye sevindim. Yası kucuk arkadaslara kotu ornek olmayayım ama diger turlu surekli bem eziliyordum napıyım

Ahah canimm ayni ben gibisin sende insanlara yuz verdikce tepene cikio ne yazikki eski isyerimde bende ayni durumla karsilasmistim hep sustum sustum sonunda patlamistim iyi oluo insana bi rahatlik gelio iyi yapmissin

Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın

Bugun level 2 yi yaptım resmen bittim kızlar. Offf ya bu nasıl bi sey ya.

Takip ettiğiniz spor nedir? Çözmeye çalıştım beceremedim

Bu arada herkese günaydın :)
Dün akşam bir arkadaşıma davetliydim, mantı yapmıştı. Az da olsa bir güzel yedim

Bu sabah diyetli halime yeniden dönüyorum ve listemi paylaşıyorum:

Kahvaltı
Peynir, kızarmış ekmek, domates, salatalık, zeytin
Ara
Bitki çayı, grissini
Öğle
Haşlanmış yumurta, yeşillik
Ara
Bitki çayı, yoğurt
Akşam
Salata

Herkese çokkk çokk teşekkür ediyorum.. Gerçekten nazar var valla
Neyse kötü konuları unuttuk bitti gitti..
Bugün yeni bir gün güzel bir gün..

Ha bu arada se_zen agzına sağlık ohhhhh çok iyi yapmışşsın..

Herkese güzel sağlıklı bir gün dilerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…