- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.661
Aynen canım ya 2-3 gün abimlerde misafirlikteydim çok dikkat edemedim yediklerime. Eve gelip tartıldığımda yarım kilo gitmiş :) nasıl mutlu oldum.Gunaydın analar, bacılar. Huuuu kızlarrr.
Yine herkesler yok. Hafta sonu diyet falan yapmadım ama bugun 300 hram eksi çıktım arada demek ki vucudu şaşırtmak gerek.
Rakibem menün çok güzel :) akşam da protein değeri yüksek olan besinleri seçmeye çalışırsan Harika olur.Günaydınlar herkese,
Ben hafta sonları internetten çok uzak oluyorum söylemeyi unuttum.
Pazartesi menüm,
Kahvaltı
Peynirli omlet, bir dilim kızarmış ekmek
Ara
Yoğurt, bitki çayı
Öğle
Yeşil salata
Ara
Bitki çayı, grissini
Akşam
Bir arkadaşıma davetliyim (Menüsünden diyetime uygun ne bulursam :))
Hepimize bol motivasyonlu bir hafta diliyorum
korkma bacımm beraber birinci olcaz biz kiiKiz korkmaya basladım senden ben, maşallah super gidiyorsun. Çabuk bir seyler yapmalıyım
canımm çok geçmiş olsunn... bende bu hafta başladım spora aksatmadan hergün yapıorum ilk günler fena hamlamıştım penguen gibi yürüyodum adetaSelam kızlar benim cocukların.ikiside hasta oldu. Benim.diyet de yalan oldu. Yarına hazırlıklarım.tam. bu hafta bozmam artık. Spora devam ama onu bırakmaya niyetim.yok. ama hala level 2 yi indiremedim tele. 30 gün level 1 i yapsam işe yarar mı ki
çok zahmetli olmuşturr. Ellerine sağlık :)haftaya bu listeyi en az mesaj atan arkadaşa ceza olarak hazırlatalım.. Gerçekten çok zamanımı aldı ve çokk sıkıcı
bu sabah yine kalkar kalkmaz bir bardak su içtim (şuana kadar 1 lt )
kahvaltıda 2 dilim börek yedim
1 bardak da çay
öğlen sabah börek yediğim için ceza olarak bişey yemedim
şimdide 1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz
maleseffBörekkk... Hemde 2 dilimmm..
Canım bana vicdan yaptırıyorsun vallaaz önce gym direct ve jilian ile sporumu tamamladım :)
Aynen yaAynen aynen bende vicdan yaptım :)
Son 2 sınavım kaldı hala ders çalışıyorum vakit kalırsa bende spor yapıcam..
Ama jillian'ın çirkin suratı spordan soğutuyo yaa.. Erkek fatma gibi
Canimm hadi sporaaa oturmak yokkCanım bana vicdan yaptırıyorsun vallaharikasın.
Allah zihin acikligi versin canimmAynen aynen bende vicdan yaptım :)
Son 2 sınavım kaldı hala ders çalışıyorum vakit kalırsa bende spor yapıcam..
Ama jillian'ın çirkin suratı spordan soğutuyo yaa.. Erkek fatma gibi
hislerime tercuman oldun valla izlerken ben de zenciye gicik oluorum kskancmiyiz neeAynen yaben de arkadaki kıvırcığı kıskanıyorum keşke onun gibi yapabilsem hareketleri filan diyorum , dilim dışarda yapıyorum da ben.
Jillian 1 level yapıyorum hala 2. Ye geçmeye korkuyomcanımm çok geçmiş olsunn... bende bu hafta başladım spora aksatmadan hergün yapıorum ilk günler fena hamlamıştım penguen gibi yürüyodum adetaama çok şükür şimdi iyi gidio sen hangi videoyu yapıosun ki ??
Bende jilian yapiorum ama hergun farkli bi videosunu hangisi denk gelirseJillian 1 level yapıyorum hala 2. Ye geçmeye korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?