Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün ben limonlu yeşil çay içeyim dedim sütümün azaldığını siz buraya yazınca farkettim. Ben rezene ve arada mate içiyorum ama matenin de yeşil çayla aynı etkiye sahip olduğunu düşünüyorum.

Günaydınlar herkese,
Spor yapabilenleri ayakta alkışlıyorum.
Ben her şeye zaman buluyorum ama şu spora bir türlü zaman ayıramıyorum. İnşallah bir an önce bende başlarım.
Dün gün içinde kaçamak yapmadım ama akşam evde sayısını hatırlamadığım kadar hurma ve birkaç tane bisküvi yedim
Bugün, cuma öncesi, elimden geldiğince çok dikkat etmeye çalışacağım.

Perşembe menümü hemen paylaşıyorum:

Kahvaltı
Fıstık ezmeli kızarmış ekmek, 2 hurma (Acelem vardı, kahvaltımı düzgün yapamadım.)
Ara
Bitki çayı, yeşil elma
Öğle
Yeşil Mercimek Çorbası
Ara
Bitki çayı, grissini
Akşam
Izgara ve salata

Hastaneye gittim. Diyetisyen baktı ölçtü. Menülerimi mailime atacaklarını söyledi. Buda bugunku menum. İmambayıldıyı yemeyecegim ama.. :)

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 63
Hastaneye gittim. Diyetisyen baktı ölçtü. Menülerimi mailime atacaklarını söyledi. Buda bugunku menum. İmambayıldıyı yemeyecegim ama.. :)
İyi yapmışsın diyetisyene gitmekle. Aslinda diyetisyenlerin verdigi menüye bakınca kendi yanlışlarımızı göruyoruz cogumuz burdakinden az yiyoruz ama iste az yedigimiz icin kilo veremiyoruz ama.iste yılların yenilmex diyet yapanları olarak bir türlü onların bu işin egitimini.aldıklarını kabul etmiyoruz. İnternetteki 1 haftada 5 kilo, yok gunde 3 kilo vaatleri bize hep daha cazip geliyor. Sonuç: diyetisyenlere gidenler bir kaç ayfa eriyor bizde ay kız bak nasılda eridi çok fena gaza geldim bu hafta isveç diyeti yapayım diye kaldıgımız yerden devam ediyoruz

canım 3 gün kendinle mücadele edip spor yaparsan 4. gün yapmasan vicdan azabı cekiyorsun. saat kaç olsada ne kadar yorgun olsanda kalkıp sporunu yapıyosun . bende öyle oldu en azından=)
oruçluyum diye ara verdim ama içim içimi yedi. bazı opruçlu oldugum aksamlar yınede yaptım. ilk adımı at gerisi geliyo=)
mununde gayet guzel tek eksik yogurt bence ben yogurtsuz düşünemiyorum diyeti=)

aa en doğru kararı vermişsin.
Diyetisyen özel hastanemi devlet mi üni hastane mi? memnun kaldın mı?
ben hiç kilo vermeden önce gittigimde devlet hastanesinde o kadar kiloma ragmen çok duyarsız bulmuştum. ezbere katalogtan kalorı degerı bılmem kac olan bır fotokobıyı elıme tutusturmuslardı. çok sinir olmustum.
asla yıyemeyecegım seyler oldugunu belırttıgımdede kılo vermek ıstıyosan mecbursun buna dıye sacma bı tavrı vardı. düşününce sinirlendim. insan damak tadına tamamiyle tes bir beslenmeyle ne kadar süre diyete dayanabilir ki değil mi? nese amma dert etmişim meğer şimdi yazınca fark ettim=)

cok dogru soyluyorsun memnun kaldıgım dıyetısyen lıstesınde resmen sureklı yıyordum artık yemek ıstemıyordum ama lısteye tam uymak ıcın yıyordum ama gıdıyordu kılolar=) of dıyetısyene gıtmek ıstıyorum ama hafta ıcı ızın alma sansım yok ozel dıyetısyenlerınde pahalı olacagını dusunuyorum of of

bu arada günaydın=) ve menümü ekleyim

Sabah
1 poaça (herşeye rağmen pişman değilim bütün gün telafi edeceğim)

Öğle
1 kase yoğurt
1 elma

Ara
kırmızı biber(sabah doğradım tuppere koydum canım sıkıldıkca atıyorum agzıma bi cubuk biber çok seviyorum biraz vitamini kayboluyo belki beklediği için ama iyi fikir oldu beni oyalamak için=))

Akşam
1 porsiyon nohut yemeği(ben porsiyon olarak yemek tabagını kullanmıyorum kucuk bir tabak kullanıyorum)
1 kase yoğurt

Su: 3 lt
Spor: slim level2

aaa nie öle diyosun busaatten sonra falann olmadı ortimm aynen bende 48 deyken ii hissediorum ikimizde 48 e kadar düşecez inşallahh diyorum ya gitsinde bişekilde kilolar ayda 1 kg gitsede olur yaza kadarr

Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim boyum 170 kilom 79 8 ay sonra düğünüm var sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum umarım birbirimize faydalı oluruz

Canım Hoşgeldin :) inşallah çok güzel verirsin. Hedef kilon ne? Ne çeşit besleniyorsun ?

Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim boyum 170 kilom 79 8 ay sonra düğünüm var sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum umarım birbirimize faydalı oluruz
hg allah sımdıden mutlu emust etsın canım. bak senın onunde senı motıve edecek bır durumda var elbette verırsın hedefın kac kılo? uyguladıgın bır spor programı ve dıyet var mı?

hg allah sımdıden mutlu emust etsın canım. bak senın onunde senı motıve edecek bır durumda var elbette verırsın hedefın kac kılo? uyguladıgın bır spor programı ve dıyet var mı?
Çok teşekkür ederim Hedef kilom 58-60 canım uyguladığım bi diyet ya da spor programı yok şimdilik zaten fazla kilo 10un üstündeyse diyet yapmak yeterli olmuyo yaşam tarzını değiştirmek gerekiyo ben de bugün kalkıp kendime söz verdim asla sağlıksız beslenmek yok sizin desteğinizle bunu başaracağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…