- 30 Ocak 2014
- 427
- 489
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.781
İyi yapmışsın diyetisyene gitmekle. Aslinda diyetisyenlerin verdigi menüye bakınca kendi yanlışlarımızı göruyoruz cogumuz burdakinden az yiyoruz ama iste az yedigimiz icin kilo veremiyoruz ama.iste yılların yenilmex diyet yapanları olarak bir türlü onların bu işin egitimini.aldıklarını kabul etmiyoruz. İnternetteki 1 haftada 5 kilo, yok gunde 3 kilo vaatleri bize hep daha cazip geliyor. Sonuç: diyetisyenlere gidenler bir kaç ayfa eriyor bizde ay kız bak nasılda eridi çok fena gaza geldim bu hafta isveç diyeti yapayım diye kaldıgımız yerden devam ediyoruzHastaneye gittim. Diyetisyen baktı ölçtü. Menülerimi mailime atacaklarını söyledi. Buda bugunku menum. İmambayıldıyı yemeyecegim ama.. :)
Günaydınlar herkese,
Spor yapabilenleri ayakta alkışlıyorum.
Ben her şeye zaman buluyorum ama şu spora bir türlü zaman ayıramıyorum. İnşallah bir an önce bende başlarım.
Dün gün içinde kaçamak yapmadım ama akşam evde sayısını hatırlamadığım kadar hurma ve birkaç tane bisküvi yedim
Bugün, cuma öncesi, elimden geldiğince çok dikkat etmeye çalışacağım.
Perşembe menümü hemen paylaşıyorum:
Kahvaltı
Fıstık ezmeli kızarmış ekmek, 2 hurma (Acelem vardı, kahvaltımı düzgün yapamadım.)
Ara
Bitki çayı, yeşil elma
Öğle
Yeşil Mercimek Çorbası
Ara
Bitki çayı, grissini
Akşam
Izgara ve salata
aa en doğru kararı vermişsin.Hastaneye gittim. Diyetisyen baktı ölçtü. Menülerimi mailime atacaklarını söyledi. Buda bugunku menum. İmambayıldıyı yemeyecegim ama.. :)
cok dogru soyluyorsun memnun kaldıgım dıyetısyen lıstesınde resmen sureklı yıyordum artık yemek ıstemıyordum ama lısteye tam uymak ıcın yıyordum ama gıdıyordu kılolar=) of dıyetısyene gıtmek ıstıyorum ama hafta ıcı ızın alma sansım yok ozel dıyetısyenlerınde pahalı olacagını dusunuyorum of ofİyi yapmışsın diyetisyene gitmekle. Aslinda diyetisyenlerin verdigi menüye bakınca kendi yanlışlarımızı göruyoruz cogumuz burdakinden az yiyoruz ama iste az yedigimiz icin kilo veremiyoruz ama.iste yılların yenilmex diyet yapanları olarak bir türlü onların bu işin egitimini.aldıklarını kabul etmiyoruz. İnternetteki 1 haftada 5 kilo, yok gunde 3 kilo vaatleri bize hep daha cazip geliyor. Sonuç: diyetisyenlere gidenler bir kaç ayfa eriyor bizde ay kız bak nasılda eridi çok fena gaza geldim bu hafta isveç diyeti yapayım diye kaldıgımız yerden devam ediyoruz
aaa nie öle diyosun busaatten sonra falann olmadı ortimm aynen bende 48 deyken ii hissediorum ikimizde 48 e kadar düşecez inşallahh diyorum ya gitsinde bişekilde kilolar ayda 1 kg gitsede olur yaza kadarrBen azıcık korkak davranıyorum. Ilk hede 52 sonra 50 o da olursa 48 e kadar yolu var bacım. Kendimi aslınd en guzel ve rahT 48 kilodayken.hissediyorum. gerçi bu saatten.sonra benim güzelligumden ne.olursa. ama hedefi hemen 48 ypmadım ki arada çok fark olmassın umutsuzluga kapılmayayım
canımm hoşgeldinn :)Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim boyum 170 kilom 79 8 ay sonra düğünüm var sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum umarım birbirimize faydalı oluruz
Kaptanım çok iyi yapmışsın valla. Hadi bakalım gitsin kilolar :)Hastaneye gittim. Diyetisyen baktı ölçtü. Menülerimi mailime atacaklarını söyledi. Buda bugunku menum. İmambayıldıyı yemeyecegim ama.. :)
Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim boyum 170 kilom 79 8 ay sonra düğünüm var sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum umarım birbirimize faydalı oluruz
hg allah sımdıden mutlu emust etsın canım. bak senın onunde senı motıve edecek bır durumda var elbette verırsın hedefın kac kılo? uyguladıgın bır spor programı ve dıyet var mı?Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim boyum 170 kilom 79 8 ay sonra düğünüm var sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum umarım birbirimize faydalı oluruz
Hoşbuldumcanımm hoşgeldinn :)
Çok teşekkür ederimhg allah sımdıden mutlu emust etsın canım. bak senın onunde senı motıve edecek bır durumda var elbette verırsın hedefın kac kılo? uyguladıgın bır spor programı ve dıyet var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?